- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
slm kızlar giremedim haftasonu yüzüm kalmadı bol bol çapkınlık yaptım diyebilirim
cevizli batırık tan başladım hovardalığa ... oooo sakızlı muhalebi 1 dilim yaş pasta ooo
neyse nerde kalmıştık kaldığımız yerden devam
bu hafta çoook yorulmuşum kızlar resmen gerile gerile yattım bu hafta sonu
hoşgeldiniz takıma kaç kilosunuzz
oohhh agfiyet olsun sakızlı muhallebiye bayılırım
dinlene bildinmi bari bahirecim bende hafta içi çok yoruldum ama hala dinlene medim benim misafir trafigi hala devam ediyor bugünde apartman komşularım vardı koş koş öldüm
merhabalar hoşbuldum 75 kiloyum ve 60 kiloya inmem gerekiyor. Ben Mersinde yaşıyorum bir tane çocuğum var 4 yaşında
Afiyet olsun zuzuuuuuuuuuslm kızlar giremedim haftasonu yüzüm kalmadı bol bol çapkınlık yaptım diyebilirim
cevizli batırık tan başladım hovardalığa ... oooo sakızlı muhalebi 1 dilim yaş pasta ooo
çok canım sıkılıyoo ÇATTTTT diye çatlaya bilirim canım kocacım geldinden beri uyuyoçocuklarla kalandersleri yaptık onlarda birazdan yatacak bende canımı sıka sıka oturuyorum kitap okumakta istemiyor canım biraz igne oyası yaptım biraz amigurumi ördüm hepsini bıraktım geçmiyor sıkıntımmm
merhabalar hoşbuldum 75 kiloyum ve 60 kiloya inmem gerekiyor. Ben Mersinde yaşıyorum bir tane çocuğum var 4 yaşında
malesef canım benim şu açlık hissi stresten olabilir malum yabancı dile az kaldı hazır değilim bu sefer dallama girecem artık eza ceza yalnız bir sonraki eylüldeki sınav hazırlanarak gireceğim sınav olacak sanırım
benim yorgunlupum da strsss şu sınavları hayırlısı ile vermeden mümkün değil rahatlayamayacam ben ....
yok okuyamadım canım istemedi sıkıntımın nedeni belli oldu cano sabah reng oldum ondanmış sıkıntım ama buarada adamada çattım küsüştük sabah beni namaza kaldırdı baya azarladım adamcazı namazkılmıyom gittttttttttttttttttt başımdan dedimKitap okusaydın zuzuuuuuuuu
slm kızlar giremedim haftasonu yüzüm kalmadı bol bol çapkınlık yaptım diyebilirim
hoşbuldum teşekkürler ben real in orlarda oturuyorum komşu cıkarmısız simdi :)
merhabalar ben de takıma girdim forumu takip etmeye yeni başladım... neler yapmam gerkiyor
ne haber fıstıklar.
uğrayacağım dedim uğradım,yakında geleceğim de dedim,geleceğim allahın izniyle.
takımdan ayrıldım ama yeme düzenim aynı,hani bir korkmuştum sapıtıp yiyeceklere saldırır mıyım diye.
sanki hala menü yazacakmış gibi ne kadar yediğimi tutmaya çalışıyorum aklımda.
ara vermek iyi geldi yalnız,onu belirteyim,her cuma tartılmalıyım baskısı fazla geldi son zamanlardaki baskılarla birlikte.
neyse,kilo verenleri tebrik ediyorum,akrebim yokluğumda yemeye vurmuş kendini,bahireyle karabiber yokluğumdan çok etkilenip,sararıp solmuşlar.
kızlar az kaldı 6 lı rakamlara,ha gayret.
genicim ve ceylinim nasıllar bakalım.
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.
Telefon geldii üst komşumuzunn babası yoğun bakımda yatıyordu mersinde vefat etmiş birazdan cenaze yerine gideceğiz
herkeze güzel hafta sonları diliyorumm ve kaçamaksız olsun lütfen
yok okuyamadım canım istemedi sıkıntımın nedeni belli oldu cano sabah reng oldum ondanmış sıkıntım ama buarada adamada çattım küsüştük sabah beni namaza kaldırdı baya azarladım adamcazı namazkılmıyom gittttttttttttttttttt başımdan dedim
Anamm hemşeri çıktık..Mersinlimisin peki??
allah razı olsun kardeşim niyet hayr akibet hayr olsun inşallah ..15 kilocuk saglıklı bir şekilde verirsin inşallah allah bagışlasın yavrunu
çok haklısın sres yapmadicem ama olmuyor biliyorum kardeşimde girdi bu snavlara oda çok stres yaptı
rabbim yardım etsin zihin açıklıgı versin sınavdan 1 gün önce haberver gece kalkıp hacet namazı kılıp sana dua edicemm sözzz
yok okuyamadım canım istemedi sıkıntımın nedeni belli oldu cano sabah reng oldum ondanmış sıkıntım ama buarada adamada çattım küsüştük sabah beni namaza kaldırdı baya azarladım adamcazı namazkılmıyom gittttttttttttttttttt başımdan dedim
evet mersinliyim ama ilçesinde mutta oturuyorum akrep33..
herkese tekrar hoşbuldum diyorum çok teşekkürler
Bugüne kadar doğru düzgün diyet yapamıyordum ilk defa bugün yediklerime artık dikkat edeceğim diye karar verdim ama eşimin bugün aşçı olacağı tuttu :)
sabah 1 yumurta peynir ,zeytin
ara öğün:8-10 tane leblebi
öğle :ton balıklı salata
ara: 8-10 tane leblebi
akşam:1 porsiyon taze kabak , 1kase cacık,3 kaşık makarna
Ayrıca bugün 1saat yürüyüş yaptım inşallah devamı gelir herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?