Dünkü menüm
Sabah
kaşar peyniri, zeytin, bal, ekmek, limonlu çay(şekersiz), 1 kapsül omega3
öğle
1 yeşil elma
Akşam
Tas kapama, salata, az ekmek
Su
1,5 litre
Kitap
Mümin Sekmanın (aa kitabın adını unuttum)
Spor
1,5 saat yürüyüş, 50 mekik, dün zıplamayı da unutmuşumhep minik köpek yüzüne
Dün minik köpeğe yer buldum kızlar.. Ohh içim öyle rahatladı ki..Akşam kesintisiz uyumuşum :101::102: (smilleri kafadan atıyorum bakalım uyacakmı)
günayyyydııınnnnn
muhaaaaa iyiki bu hafta deeelll dur bakalım 2 gündür uslu duruyorum ama yorgunluktan ölüyorum kızlar bu 2 gün valla öldüm desem yalan da olmaz ales için çoook gelen oldu köylerden dolmuş tutup gelen mi dersin taaa kaymakamlıklardan zor bela izin alıp gelen mi dersin kimliksiz gelen mi dersin hepsinden kimlik istedim ki zorundayım sisiteme girerken kendi tc numaram ile giriyorum osym beni sorumlu tutuyor ne bileyim sen misin değil misin beni töhmet altına sokuyon gönü gevşek gönü gevşek lakayıt davranıyorsun değilmi taviz vermedim tantana yaratmak isteyen çıktı müsade etmedimisterseniz polis çağıralım bildiğim kadarı ile kimliksiz gezmek suç beyefendi fakat isterseniz bu sefer görmezlikten de gelebiliriz şeklindeydi tavrım kafamı ağrıttılar yüksek yapacakmış bir iki seviyesiz eğitim şart bu laf her yere uyar yapsan eğitim görsen iyi olur toplum insani düşünen bireyler kazanır diyesim vaaaarrr
hahahaaaakızz yedin değilmi bak söylüyommm kızlar en delikanlınız benim paşa paşa agobun kör kazlığı yaptığımı söyeldim ama bir tuhaf haldi o halim bir daha gelmesin ayyy dur tahtaya vuralım
yafff yok kuralları ihlal etmeyelim diye soruyoruz geçmiş dönemde yaşandı öyle bir yarışmacı katıldı alıştık ona paat diye kurallar devreye girdi diğer takımdan fark ettiler sanırım listeye aldıydık meğer en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş dönebilmesi için maleseff takımdan kurallar gereğii çıkarmak zorunda kaldık ve üzülmüştük 3 kardeşti hatta zulelayın kardeşi idi sanırım yeniden öyle birşey yaşamayalım diye soruyoruz yanlış olmasın diye alışınca senin içinde zor olur bizim içinde anladın mı şekercik
yukarıda açıkladım gerekçesini sen fazla alınganlık yapma emi canım
eveeet kaptan açıklamış zaten akreepp kaptan
genic kaptan yard
diğer kızlara kaptan zaman zaman görevler verir ne bileyim kitap okuma takibi
spor takibi
günlük menü takibi
gibi
kızlar da verilen görevleri yapar cicim
bizi yönlendirenler akrep ve genic tir
Günaydın herkese..
kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...
kızlar bugün çok ama çok yorgun bir gün benim için dün akşam 10' u geçiyordu çıktığımızda işten. eve nasıl gittim nasıl kendimi banyoya attım bilmiyorum sabah da pek kendimde değildim. Bugün çabucak biter inşallah çok uygun var çok gerginim.
kızlar bugün çok ama çok yorgun bir gün benim için dün akşam 10' u geçiyordu çıktığımızda işten. eve nasıl gittim nasıl kendimi banyoya attım bilmiyorum sabah da pek kendimde değildim. Bugün çabucak biter inşallah çok uygun var çok gerginim.
ceylinim bahar geldi ya biraz miskinlik hepimizde var tabiiki sen hem bir tartı aldın mı bakiyim sen ondan haber ver.
ayrıca bak mayısa nişani olacak olan kimdi sana bir hatırlatayım dedim.
muhaaaaa iyiki bu hafta deeelll
Canım hiç fırsatım olmadı.. Kocaman yeşil sulu bir elmaydı..Doyurdu beni zaten..hani öğle yemeği sadece bir elma
sağlıklı besleniyoruz hadi bakalım...
Amiiinnn hepimizin inş.canım benim güzel kalpli arkadaşım. ne kadar büyük bir hayır işledin. rabbim gönlüne göre versin....
Bilmeden de olsa sana iyilik yapıyorlar desenekız yok yemedim sadece canım saçma sapan şeyler istiyor. sen burada benim iş arkadaşlarını görsen sürekli birşeyler yeme halindeler onlar yedikçe benim midem bulanıyor
Uff çok geç olmuş iş çıkışın canım yaa bugün akşam dinlen iyicekızlar bugün çok ama çok yorgun bir gün benim için dün akşam 10' u geçiyordu çıktığımızda işten. eve nasıl gittim nasıl kendimi banyoya attım bilmiyorum sabah da pek kendimde değildim. Bugün çabucak biter inşallah çok uygun var çok gerginim.
Günaydın herkese..
kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...
aldım canım haftasonu gittik sözlümle biraz internetten araştırmıştık zaten. FAKİR'in Hercules diye bir tartısı varmış. Onu aldık indirimden 28 liraya gelmiş oldu. Vucut yağ,su, kas analizini yapıyormuş. Denedim, spor salonunda hocamın ölçtüğüyle çok yakın çıktı kasım ve yağım. Ama kilom 69 kg görünüyordu 2 gün önce.
sorma geniccim nişan var, ben hala miskin vaziyetteyim, bu piskoloji yordu beni. Bohça hazırlamalıyım nişan var, kıyafet almalıyım nişan var, evi temizlemeliyim nişan var.. nişan bitse de kurtulsam...
Canım benim kıyamam sanayaa
Bak ne yap o içindeki nişan var duygusunu heyecana çevir heyanını da kelebeklere..O kelbekler de insana yoğun enerji verir müthiş de iştahsızlık..
Kullan bu fırsatı zuzumm..Sonunda da kuğu gibi salınan gelin çıkıcak ortaya..
biz de bir haftadır çok yogun çalışıyoruz, bi yandan da grip oldum. Ama evli olunca işler daha zor tabi, Allah yardımcın olsun geniccim.
aldım canım haftasonu gittik sözlümle biraz internetten araştırmıştık zaten. FAKİR'in Hercules diye bir tartısı varmış. Onu aldık indirimden 28 liraya gelmiş oldu. Vucut yağ,su, kas analizini yapıyormuş. Denedim, spor salonunda hocamın ölçtüğüyle çok yakın çıktı kasım ve yağım. Ama kilom 69 kg görünüyordu 2 gün önce.
sorma geniccim nişan var, ben hala miskin vaziyetteyim, bu piskoloji yordu beni. Bohça hazırlamalıyım nişan var, kıyafet almalıyım nişan var, evi temizlemeliyim nişan var.. nişan bitse de kurtulsam...
Canım hiç fırsatım olmadı.. Kocaman yeşil sulu bir elmaydı..Doyurdu beni zaten..
Amiiinnn hepimizin inş.
Bilmeden de olsa sana iyilik yapıyorlar desene
Uff çok geç olmuş iş çıkışın canım yaa bugün akşam dinlen iyice
Şşşştt ben okumadım sen yazmadın bu mesajı..Silkelen kendine gel hemen..
Yaz bakalım şu menü ve sporlarını
Canım benim kıyamam sanayaa
Bak ne yap o içindeki nişan var duygusunu heyecana çevir heyanını da kelebeklere..O kelbekler de insana yoğun enerji verir müthiş de iştahsızlık..
Kullan bu fırsatı zuzumm..Sonunda da kuğu gibi salınan gelin çıkıcak ortaya..
Akrebim canımın içi kaptanım :) vallahi iyki varsınız hepiniz, tam tökezliyorumm biri uyarıyo, silkeliyo beni... çok seviyorum sizi
günayyyydııınnnnn
muhaaaaa iyiki bu hafta deeelll dur bakalım 2 gündür uslu duruyorum ama yorgunluktan ölüyorum kızlar bu 2 gün valla öldüm desem yalan da olmaz ales için çoook gelen oldu köylerden dolmuş tutup gelen mi dersin taaa kaymakamlıklardan zor bela izin alıp gelen mi dersin kimliksiz gelen mi dersin hepsinden kimlik istedim ki zorundayım sisiteme girerken kendi tc numaram ile giriyorum osym beni sorumlu tutuyor ne bileyim sen misin değil misin beni töhmet altına sokuyon gönü gevşek gönü gevşek lakayıt davranıyorsun değilmi taviz vermedim tantana yaratmak isteyen çıktı müsade etmedimisterseniz polis çağıralım bildiğim kadarı ile kimliksiz gezmek suç beyefendi fakat isterseniz bu sefer görmezlikten de gelebiliriz şeklindeydi tavrım kafamı ağrıttılar yüksek yapacakmış bir iki seviyesiz eğitim şart bu laf her yere uyar yapsan eğitim görsen iyi olur toplum insani düşünen bireyler kazanır diyesim vaaaarrr
hahahaaaakızz yedin değilmi bak söylüyommm kızlar en delikanlınız benim paşa paşa agobun kör kazlığı yaptığımı söyeldim ama bir tuhaf haldi o halim bir daha gelmesin ayyy dur tahtaya vuralım
yafff yok kuralları ihlal etmeyelim diye soruyoruz geçmiş dönemde yaşandı öyle bir yarışmacı katıldı alıştık ona paat diye kurallar devreye girdi diğer takımdan fark ettiler sanırım listeye aldıydık meğer en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş dönebilmesi için maleseff takımdan kurallar gereğii çıkarmak zorunda kaldık ve üzülmüştük 3 kardeşti hatta zulelayın kardeşi idi sanırım yeniden öyle birşey yaşamayalım diye soruyoruz yanlış olmasın diye alışınca senin içinde zor olur bizim içinde anladın mı şekercik
yukarıda açıkladım gerekçesini sen fazla alınganlık yapma emi canım
eveeet kaptan açıklamış zaten akreepp kaptan
genic kaptan yard
diğer kızlara kaptan zaman zaman görevler verir ne bileyim kitap okuma takibi
spor takibi
günlük menü takibi
gibi
kızlar da verilen görevleri yapar cicim
bizi yönlendirenler akrep ve genic tir
enerji patlaması yaşıyor gacıDün eve gittim Üzerimi bile değişmeden hemen yemek yapmaya koyuldum..Çok uğraştırdı..Pişerken salatayı hazırladım..Sonra üzerimi değiş, yemeği hazırla, topla saat 21:00 i buldu..Birgün öncesi bir kaç saatlik uyku ile beynim çöktü çook yorgunum, içimdeki ses boşver mutfağı geç yat diyor..Tabiki o sesi dinlemedim..Güzel bir çay demledim..Mutfağımı temizledim aralarda da bizimkilere çay servisi..Kendim de doldurdum kupama masaya koydum arada sandalyeye oturup bir yudum içiyorum..Mutfağı temizliyene kadar 1 kupa bitti
Sonrası günün son randevu saati..Ohh borcumu eda etmenin rahatlığı ile bir kupa çay daha kattım kendime bol limon ekledim..Kitabımı aldım çayım bitene kadar okudum sonrası miss gibii uykuuuuuuuuu :105::106:
canım bahar sendromu hafta sonu gez dolaş bütün gün toprakla temas etmeni öneririrm geçer ne bileyim saksı değiştir mesela parka git ayakkabını çıkrıp çimlere bas çimlere otur pikniğe git nişanlınla ....Günaydın herkese..
Tam da dediğin gibi bu hafta canım :100::101:
Gel cuma derken yarından bahsediyodumm şekerüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm:121::122:
sorma tatlım ya ben hamileyken bile bunlar kadar canım birşeyler istemiyordu bir payladım bunları dün çünkü inan midem bulandı yedikleri karşısında. inşallah bakalım bugün erken çıkabilirsem dinleneceğin inşallah....
ceylincim bak kaptanım ne kadar güzel yazmış sen bu fırsatı çok iyi değerlendirebilirsin bu heyecanlar seni çok da güzel zayıflatır sen fark etmezsin bile. hadi değerlendir bunu.
canım sende iyiki varsın amacımız sadece zayıflamak değil ki birbirimize iyi kötü dilimizin döndüğünce elimizden geldiğince destek olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?