Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hani öğle yemeği sadece bir elma

sağlıklı besleniyoruz hadi bakalım...

Dün minik köpeğe yer buldum kızlar.. Ohh içim öyle rahatladı ki..Akşam kesintisiz uyumuşum :101::102: (smilleri kafadan atıyorum bakalım uyacakmı)

canım benim güzel kalpli arkadaşım. ne kadar büyük bir hayır işledin. rabbim gönlüne göre versin....

kız yok yemedim sadece canım saçma sapan şeyler istiyor. sen burada benim iş arkadaşlarını görsen sürekli birşeyler yeme halindeler onlar yedikçe benim midem bulanıyor

kızlar bugün çok ama çok yorgun bir gün benim için dün akşam 10' u geçiyordu çıktığımızda işten. eve nasıl gittim nasıl kendimi banyoya attım bilmiyorum sabah da pek kendimde değildim. Bugün çabucak biter inşallah çok uygun var çok gerginim.

dünkü menüm:

sabah: domates, maydonoz ve cevizli sandviç ve şekersiz çay

öğle: 6 yk barbunya yemeği, bir su bardağı kadar yoğurt ve bir dilim ekmek

ara: bir elma

akşam: 4 tane ızgara köfte ve salata

ara: şekersiz türk kahvesi malum çalışınca en iyi gelen o.

2 lt su

kitap: Meave Binchy-Ateşböceklerinin Mevsimi henüz bitmedi ama keyifli bir kitap.

Dün eve gittim Üzerimi bile değişmeden hemen yemek yapmaya koyuldum..Çok uğraştırdı..Pişerken salatayı hazırladım..Sonra üzerimi değiş, yemeği hazırla, topla saat 21:00 i buldu..Birgün öncesi bir kaç saatlik uyku ile beynim çöktü çook yorgunum, içimdeki ses boşver mutfağı geç yat diyor..Tabiki o sesi dinlemedim..Güzel bir çay demledim..Mutfağımı temizledim aralarda da bizimkilere çay servisi..Kendim de doldurdum kupama masaya koydum arada sandalyeye oturup bir yudum içiyorum..Mutfağı temizliyene kadar 1 kupa bitti
Sonrası günün son randevu saati..Ohh borcumu eda etmenin rahatlığı ile bir kupa çay daha kattım kendime bol limon ekledim..Kitabımı aldım çayım bitene kadar okudum sonrası miss gibii uykuuuuuuuuu :105::106:

Günaydın herkese..

kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...

Günaydın herkese..

kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...

ceylinim bahar geldi ya biraz miskinlik hepimizde var tabiiki sen hem bir tartı aldın mı bakiyim sen ondan haber ver.

ayrıca bak mayısa nişani olacak olan kimdi sana bir hatırlatayım dedim.

biz de bir haftadır çok yogun çalışıyoruz, bi yandan da grip oldum. Ama evli olunca işler daha zor tabi, Allah yardımcın olsun geniccim.

ceylinim bahar geldi ya biraz miskinlik hepimizde var tabiiki sen hem bir tartı aldın mı bakiyim sen ondan haber ver.

ayrıca bak mayısa nişani olacak olan kimdi sana bir hatırlatayım dedim.

aldım canım haftasonu gittik sözlümle biraz internetten araştırmıştık zaten. FAKİR'in Hercules diye bir tartısı varmış. Onu aldık indirimden 28 liraya gelmiş oldu. Vucut yağ,su, kas analizini yapıyormuş. Denedim, spor salonunda hocamın ölçtüğüyle çok yakın çıktı kasım ve yağım. Ama kilom 69 kg görünüyordu 2 gün önce.

sorma geniccim nişan var, ben hala miskin vaziyetteyim, bu piskoloji yordu beni. Bohça hazırlamalıyım nişan var, kıyafet almalıyım nişan var, evi temizlemeliyim nişan var.. nişan bitse de kurtulsam...

hani öğle yemeği sadece bir elma

sağlıklı besleniyoruz hadi bakalım...
Canım hiç fırsatım olmadı.. Kocaman yeşil sulu bir elmaydı..Doyurdu beni zaten..
canım benim güzel kalpli arkadaşım. ne kadar büyük bir hayır işledin. rabbim gönlüne göre versin....
Amiiinnn hepimizin inş.
kız yok yemedim sadece canım saçma sapan şeyler istiyor. sen burada benim iş arkadaşlarını görsen sürekli birşeyler yeme halindeler onlar yedikçe benim midem bulanıyor
Bilmeden de olsa sana iyilik yapıyorlar desene
Uff çok geç olmuş iş çıkışın canım yaa bugün akşam dinlen iyice
Günaydın herkese..

Şşşştt ben okumadım sen yazmadın bu mesajı..Silkelen kendine gel hemen..
Yaz bakalım şu menü ve sporlarını

Canım benim kıyamam sanayaa

Bak ne yap o içindeki nişan var duygusunu heyecana çevir heyanını da kelebeklere..O kelbekler de insana yoğun enerji verir müthiş de iştahsızlık..
Kullan bu fırsatı zuzumm..Sonunda da kuğu gibi salınan gelin çıkıcak ortaya..

Akrebim canımın içi kaptanım :) vallahi iyki varsınız hepiniz, tam tökezliyorumm biri uyarıyo, silkeliyo beni... çok seviyorum sizi

biz de bir haftadır çok yogun çalışıyoruz, bi yandan da grip oldum. Ama evli olunca işler daha zor tabi, Allah yardımcın olsun geniccim.

canım hiç de öyle düşünme evet zor tarafları var ama güzel bir şey evlilik....

bak sakın böyle yok miskinim yok onu yapmam lazım yok bu var deme sırala hapsini inna nasıl yaptığını anlamayacaksın bile. bir bakmışsın ne güzel herşey tıkır tıkır işliyor...

sorma tatlım ya ben hamileyken bile bunlar kadar canım birşeyler istemiyordu bir payladım bunları dün çünkü inan midem bulandı yedikleri karşısında. inşallah bakalım bugün erken çıkabilirsem dinleneceğin inşallah....

ceylincim bak kaptanım ne kadar güzel yazmış sen bu fırsatı çok iyi değerlendirebilirsin bu heyecanlar seni çok da güzel zayıflatır sen fark etmezsin bile. hadi değerlendir bunu.

Akrebim canımın içi kaptanım :) vallahi iyki varsınız hepiniz, tam tökezliyorumm biri uyarıyo, silkeliyo beni... çok seviyorum sizi

canım sende iyiki varsın amacımız sadece zayıflamak değil ki birbirimize iyi kötü dilimizin döndüğünce elimizden geldiğince destek olmak.

sizde haklısınız alınganlık degilde bian noluyo dedim komser kolombo gibi dedim durum anlaşıldı... kitap tamı okunuyor onu bılmıyordum bir ara cok güzl kitap okuyordum hergün simdi face de bir oyuna taktım bagımlılık yapıyor bu oyunlar

enerji patlaması yaşıyor gacı
Günaydın herkese..

canım bahar sendromu hafta sonu gez dolaş bütün gün toprakla temas etmeni öneririrm geçer ne bileyim saksı değiştir mesela parka git ayakkabını çıkrıp çimlere bas çimlere otur pikniğe git nişanlınla ....
Tam da dediğin gibi bu hafta canım :100::101:

Gel cuma derken yarından bahsediyodumm şekerüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm:121::122:

hayır akreeep hiç tartılmadım kimseyle bu hafta için aşık atamam belki vermişimdir ama bilemiyorum

canım bizim burada bir kız var geldiğinde dal gibiydi allahım bir nimetmiş gibi gelirken koca koca poşetlerle gelir annesi bir gün önceden hazıladığı kek puaça aburbubur getirir amirlere yiyecek ikram ederek her allahın günü yavşaklık yapar aklı sıra kendi de yer tabi kız var ya 1 senede koca bir göbeğe sahip oldu şimdi dikkatimi çekiyor benim göbeğe pis pis bakıyor o kiz zaten çekemez beni gacı gözü çıksın nazarı değiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…