Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım evde hayvan çok zor. eğer birilerini bulabilirsen bakabilecek daha iyi olur.

14.takımda degil 3.takımda bayagı kilo vermişim yaaa 63 e düşmüşüm ben nasıl bu hale geldim

canım senin adın 14. takımın listelerinde hiç yok sadece 3. takımda başlamışsın ve orada devam etmişsin görünüyor. ben bütün sonuç listelerine baktım dün.

selam kızlar bu arada hadi bakalım bahr geldi canlanın biraz. evet hava biraz rüzgarlı ve soğuk ama güneş sıcacık..

selam kızlar bu arada hadi bakalım bahr geldi canlanın biraz. evet hava biraz rüzgarlı ve soğuk ama güneş sıcacık..

Burası düne göre daha sıcak bugün..

Bu hafta bahocanla yarıştayım..Gelsin cuma gelsin

o halde senin yeniden 3 . takıma dönmen gerekmiyor mu geri dönmek üzere ayrılmışsın akreeeppp ...

2011tarihinde ayrılmışım sonra paylaşım yapmadım tamamen unutmuşlardır arkadaşlar degişmiştir bende yarışmaya katılmak için ortaya yazdım ama istemiyorsanız gide bilirim

2011tarihinde ayrılmışım sonra paylaşım yapmadım tamamen unutmuşlardır arkadaşlar degişmiştir bende yarışmaya katılmak için ortaya yazdım ama istemiyorsanız gide bilirim

Canım alınganlık yapmaya gerek yok, arkadaş istenmiyorsun diye bir ibare kullanmamış zaten, sadece kural böyle değilmi demek istemiş..Ben de doğrusunu yazdım..
İstenmesen davet edilmezdin şeker

Ama paylaşımın çok az..
Bol paylaşım görmeliyim yeni üyelerde.. Ne kadar istekli olduklarını görebilmeliyim hatta öyleki takımı bile canlandırmalı enerjileri hep birlikte canlı capcanlı olmakta emekleri olmalı yeni üyelerin..

Araştırıyoruz çünkü yeni üyenin varsa takım geçmişi bilmemiz lazım. Haftalık liste kurallarına uyabilmemiz için..
Araştıran arkadaş da kaptan yardımcısı, soruyu ben sorunca, sağolsun beni bilgilendirmek için gönüllü olarak araştırmış..

Vermiş olduğun linkte takım içi mesajın var canım..Bizim için önemli olan listelerde olup olmadığın..14. takımın listesinde isen 3. takımdan öncemi sonramı ordaydın..
İnan bana benim de hoşuma gitmiyor bu içerikli sorular ama sadece prosedür

Son düzenleme:

yok alınganlık degilde anlayamadım o yüzden 3.takımdayken daha uzun süre kaldım galiba bende unuttum ama 63 e kadar düşmüşüm ençok 3.takımda kalmışım ozaman aslında paylaşım yapmak için giriyorum ama hafta sonu kımse girmedi dün gezmeye gittim akşamda eşimden sıra gelmedi bugun takılıyorum oglum fırsat verdikce

kimse günlük menüsünü yazmamış ben yazayım bari
sabah bitkiçay kfleks
ögle bitkiçay 1çkasesi çorba 3çatal patetes kavurması
akşam 3kasık bulgurpilav tavuk salatası
3lıtre su form çayı
adet olucak gıbıyım canım tatlı istiyor kuru kayısı yedım 4 5tane

Haklısın canım..
Hadi bakalım herkesler menü bildiriminee

Dünkü menüm

Sabah
kaşar peyniri, zeytin, bal, ekmek, limonlu çay(şekersiz), 1 kapsül omega3

öğle
1 yeşil elma

Akşam
Tas kapama, salata, az ekmek

Su
1,5 litre

Kitap
Mümin Sekmanın (aa kitabın adını unuttum )

Spor
1,5 saat yürüyüş, 50 mekik, dün zıplamayı da unutmuşum hep minik köpek yüzüne

Dün minik köpeğe yer buldum kızlar.. Ohh içim öyle rahatladı ki..Akşam kesintisiz uyumuşum :101::102: (smilleri kafadan atıyorum bakalım uyacakmı)

Son düzenleme:
günayyyydııınnnnn
Burası düne göre daha sıcak bugün..

Bu hafta bahocanla yarıştayım..Gelsin cuma gelsin
muhaaaaa iyiki bu hafta deeelll dur bakalım 2 gündür uslu duruyorum ama yorgunluktan ölüyorum kızlar bu 2 gün valla öldüm desem yalan da olmaz ales için çoook gelen oldu köylerden dolmuş tutup gelen mi dersin taaa kaymakamlıklardan zor bela izin alıp gelen mi dersin kimliksiz gelen mi dersin hepsinden kimlik istedim ki zorundayım sisiteme girerken kendi tc numaram ile giriyorum osym beni sorumlu tutuyor ne bileyim sen misin değil misin beni töhmet altına sokuyon gönü gevşek gönü gevşek lakayıt davranıyorsun değilmi taviz vermedim tantana yaratmak isteyen çıktı müsade etmedim isterseniz polis çağıralım bildiğim kadarı ile kimliksiz gezmek suç beyefendi fakat isterseniz bu sefer görmezlikten de gelebiliriz şeklindeydi tavrım kafamı ağrıttılar yüksek yapacakmış bir iki seviyesiz eğitim şart bu laf her yere uyar yapsan eğitim görsen iyi olur toplum insani düşünen bireyler kazanır diyesim vaaaarrr
bu hafta pek bir keyifsizim sanırım bende de biraz başladı motivasyon bozukluğu.
dur demem lazım kendimeeeeeee
hahahaaaa kızz yedin değilmi bak söylüyommm kızlar en delikanlınız benim paşa paşa agobun kör kazlığı yaptığımı söyeldim ama bir tuhaf haldi o halim bir daha gelmesin ayyy dur tahtaya vuralım
yafff yok kuralları ihlal etmeyelim diye soruyoruz geçmiş dönemde yaşandı öyle bir yarışmacı katıldı alıştık ona paat diye kurallar devreye girdi diğer takımdan fark ettiler sanırım listeye aldıydık meğer en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş dönebilmesi için maleseff takımdan kurallar gereğii çıkarmak zorunda kaldık ve üzülmüştük 3 kardeşti hatta zulelayın kardeşi idi sanırım yeniden öyle birşey yaşamayalım diye soruyoruz yanlış olmasın diye alışınca senin içinde zor olur bizim içinde anladın mı şekercik
yukarıda açıkladım gerekçesini sen fazla alınganlık yapma emi canım

eveeet kaptan açıklamış zaten akreepp kaptan
genic kaptan yard

diğer kızlara kaptan zaman zaman görevler verir ne bileyim kitap okuma takibi
spor takibi
günlük menü takibi
gibi
kızlar da verilen görevleri yapar cicim
bizi yönlendirenler akrep ve genic tir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…