* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *
akrep(66,1 / 0 / / % )
genic(59,2 / / / % )
bahiresemanur(70,7 /72,5 / -1,8/ -0,25% )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % )
cceylin(66 / / / % )
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0 % ) SABİT
2.TAKIM ORTALAMASI : %
* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *
akrep(66,1 / 0 / / % )
genic(59,2 / / / % )
bahiresemanur(70,7 / / / % )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % )
cceylin(66 / / / % )
bende bu hafta kılo paylaşımı yapabılıyormuyum eger yapıyorsam bu hafta başladım diyete 72.5ile suanki kılom 70.7 hadi hayırlısıı ödemler gitti
günaydın kızlar bu hafta kilomu giriyor muyum başladığımda 75 idi şu anda 73,7
amanınnn kaptanım fena kızmış. tamam kaptanım eğer istersen bana da ceza verebilirsin.
Aldıysan vericem tabii önce kilonu alayım canım
100 le çarpmayı unutmuşum moralim bozuuukkkk:2::2::2:* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *
akrep(66,1 / 0 / / % )
genic(59,2 / / / % )
bahiresemanur(70,7 /72,5 / -1,8/ -2,55% )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % ) SABİT
cceylin(66 / / / % )
düzeltildi canım.
anlaşıldı kaptaaannnn hemen bugünden başlıyor cezasını çekmeye bahireBahire naptın senBacım bu ne hal böylee
Bu hafta hergün 1 saat spor yapıyosun ve bildirimin de buraya yapıyosun canım..
Sana ceza tam 1 saat asla eksiği yok
zulaley ve karabiber size noldu bu hafta..Doğru dürüst takıma da uğramadınız..Yürüyüş canavarları noldu bu hafta..
Sizede günlük yaptığınız spor yürüyüş harici 50 mekik veriyorum canlarım..Hergün 50 mekik çekiyosunuz ve buraya yazıyorsunuz görücem..
Takımıma bakın yaa verdiğime sevinemedim bile
Genic ve ceylin sizde durumlar nedir hadi bakalım sizde artı kiloyla gelin şuracıkta düşeyim ben
Oldu oldu bugün oldu o cansıkıntısı şey canımmkızlar birşey olacak sanki canım sıkılacak içime doğuyor sanki bilemiyorum hayr ver rabbim hayr :13::13:
Canım farkındamısın kendin için bişeyler yapmadığın için monoton olmuş hayatın o yüzden de bol boşluklar olur ruhunda o boşlukları da doldurmak güya canlandırmak için daha boş şeylere oyunlara yönleniyorsun..ne yapayım aynı şeyler kalk kızı okula gönder oglan uyansın karnını doyur evişi yemek koca gelir kız gelir ödev dersler çocukları uyut benim monoton hayatım bubende sıkılıyorum boş yasıyoruz hergun kendıme kızıyorum yapıcak bişey yok kondüsyon bisikletim var canım arada yapıyorum 10 dk zorduruyorum ayaklarım cok agrıyor spor yapamıyorum su gunlerde sırtım çok agrıyor ama kendime çeki düzen vermeye diyetle başaladım hadi bismillah dedim artık
menüm sabah 9luçay kfleks
ara türkkahvesi
ögle barbunya pilaki pilav 3er yemek kasıgı
ara 9luçay 2adet kayısı kurusu
akşam kerevizsalatası çkasesi,tavuk salatası çkasesi
2lıtre su3e cıkarırım galıba
sporda 5dak bisiklet birazda karın ve kol egzersizi yapıcam sırtım agrıyor zorlayamıyorum
genic tel :102::102: kızdı akreeepp buradan nasıl kızardım utandım valla genice söz verdim kızlarrr toparlanma zamanı yarın değil bugün hemen şimdi su içmeee zamannnııı herkes 1 er badakkk içsin bakalım suyunuafiyet olsun hepinize
Tebrikler kızlarama o kadar az paylaşımlarınız varki bu şekilde alamam sizi Diğer hafta silkelenin çoğaltın paylaşımlarınızı kilo verme isteğinizi gösterin bana..
Hadi bakalım öyle güzel ve bol paylaşımlarınız olsun ki diğer cuma listeye giriş gününüz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?