- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Canım benim bizler burda ne için varız sanıyosunAkrebim canımın içi kaptanım :) vallahi iyki varsınız hepiniz, tam tökezliyorumm biri uyarıyo, silkeliyo beni... çok seviyorum sizi
Ohh ne alasizde haklısınız alınganlık degilde bian noluyo dedim komser kolombo gibi dedimdurum anlaşıldı... kitap tamı okunuyor onu bılmıyordum bir ara cok güzl kitap okuyordum hergün simdi face de bir oyuna taktım bagımlılık yapıyor bu oyunlar
enerji patlaması yaşıyor gacı
hayır akreeep hiç tartılmadım kimseyle bu hafta için aşık atamam belki vermişimdir ama bilemiyorum
Afiyet olsun canım..karnım doydu kızlar
sabah
simit çay
ara
şekersiz çay
yarım litreyi geçkin su
öğle
4 yk tavuk göğsü sote
5 yk pilav
4 yk mercimek çorba
1 lokmacık sütlü muhalebi desem değil irmik tatlısı desem oda değil tuhaf bir tatlı yedim
akşam
balıklı salata yiyecemmm
suya devammm
kızlar birşey olacak sanki canım sıkılacak içime doğuyor sanki bilemiyorum hayr ver rabbim hayr :13::13:
Ohh ne ala
Oyun oynayarak ne güzel verilir dimii o kilolar.. Ben net oyunlarını çok gereksiz ve boş bulurumYazık zamanı boşa harcamaktan başka bişii değil.. Kaldıki oynamadığım halde zaman yetmiyor bana..
Canım nacizane tavsiyem koşturmalı daha faydalı uğraşlar bul kendine..Hem beyninin hem bedeninin enerjisi yüksek kalır böylece..
:
ayyy ceylin dün okudum ama yazmayı unutmuşum ne kötü ya içim çok kötü oldu bi yanda çocuk bir yanda koca çocuğu için o kocadan uzak durması lazım çocuğunu alıp memleket değiştirmesi lazım memur muş tayin için özür nedeni can güvenliği olmadığını kurumuna bildirirse kocasının şidettlerinden bahseder bir dilekçe yazarsa kurum tayinini çıkarır yerini de kocasına söylemez kocası öğrenirse akrabalarından öğrenir bence akrabaları ile uzun bir süre görüşmezse çocuğunu da kendini de kurtarabilir allahım düşman mı kocamı sen koru yarabbim kötülerden ....kızlar şu linkte akans isimli arkadaşımız yorum yazmış bir konuya, öyle etkilendim ki...
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/606295-emeklerime-yazikk.html
ne yapayım aynı şeyler kalk kızı okula gönder oglan uyansın karnını doyur evişi yemek koca gelir kız gelir ödev dersler çocukları uyut benim monoton hayatım bubende sıkılıyorum boş yasıyoruz hergun kendıme kızıyorum yapıcak bişey yok kondüsyon bisikletim var canım arada yapıyorum 10 dk zorduruyorum ayaklarım cok agrıyor spor yapamıyorum su gunlerde sırtım çok agrıyor ama kendime çeki düzen vermeye diyetle başaladım hadi bismillah dedim artık
günaydın kızlar bu hafta kilomu giriyor muyum başladığımda 75 idi şu anda 73,7
bende bu hafta kılo paylaşımı yapabılıyormuyum eger yapıyorsam bu hafta başladım diyete 72.5ile suanki kılom 70.7 hadi hayırlısıı ödemler gitti
günaydın kızlar bu hafta kilomu giriyor muyum başladığımda 75 idi şu anda 73,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?