Oldu oldu bugün oldu o cansıkıntısı şey canımm
Canım farkındamısın kendin için bişeyler yapmadığın için monoton olmuş hayatın o yüzden de bol boşluklar olur ruhunda o boşlukları da doldurmak güya canlandırmak için daha boş şeylere oyunlara yönleniyorsun..
Kendin için de bişiiler yap canım, yaptığın şeyleri de zevk alarak mutlu olarak yap..Mesela iyiki kızım var okula gönderiyorum aklı yerinde şükür, iyiki oğluşum var kalkmasını bekliyorum gibi..Mesela evdesin ne güzel gününü 5 e böl,ezana kulak ver çağrısına koş, dua et tesbih çek, kitap oku, spor yap, evini pırıl pırıl yap, kendine maskeler uygula vs. vs.
Dün bitti, yarın henüz gelmedi, en büyük sermayemiz bugünümüz şu anımız, en güzel neler yapabilirsen onu yap canım unutma yarının daha güzel olsun istiyosan bugünü güzel şeylerle doldurmalısın..Yarının temeli bugün atılır..
Canım sabahın çok fakir sonraki öğünlerde daha da zenginleşmiş..Bunun tam tersini uygularmısın..
Sabah kral
Öğle memur
Akşam çok fakir olsun..
ben bu hafta hergün 5 lt su içtim
kan ilaçlarının yanında bir de grip ilaçları kullandım dudaklarım çatlak çatlak, heryerim pul pul dökülüyo. İçtiğim sular bana mısın demedi, hala da dilim damağım yapışıyo.
Sanırım kimse benden daha kötü durumda olamaz bu hafta.
70 KG gösterdi tartım bugün beni.
hesaplamayı yapmadım çünkü, tartı değişikliği mi yazacagım, ikiye mi böleceğim bilemedim??
* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *
akrep(66,1 / 63,5 / 2,6 / 3,93% )
genic(59,2 / 59 / 0,2 / 0,34% )
bahiresemanur(70,7 /72,5 / -1,8/ -2,55% )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % ) SABİT
cceylin(66 / / / % )
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0 % ) SABİT
2.TAKIM ORTALAMASI : %
inşallah tamam bol paylaşım yaparızhepimiz saglıklı şekilde kilolarımızı veririzde takım olarak çok az paylaşım yapılıyor kimse yediklerini yazmıyor gibi geldi:44:
E yuhh yanii olmadı ben bırakıp gideyim evet evet demekki iyi bir kaptan değilimki herkesler iyice salmış kendini ohh ne alaa
Günaydın herkese..
kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...
aldım canım haftasonu gittik sözlümle biraz internetten araştırmıştık zaten. FAKİR'in Hercules diye bir tartısı varmış. Onu aldık indirimden 28 liraya gelmiş oldu. Vucut yağ,su, kas analizini yapıyormuş. Denedim, spor salonunda hocamın ölçtüğüyle çok yakın çıktı kasım ve yağım. Ama kilom 69 kg görünüyordu 2 gün önce.
sorma geniccim nişan var, ben hala miskin vaziyetteyim, bu piskoloji yordu beni. Bohça hazırlamalıyım nişan var, kıyafet almalıyım nişan var, evi temizlemeliyim nişan var.. nişan bitse de kurtulsam...
Canım benim kıyamam sanayaa
Bak ne yap o içindeki nişan var duygusunu heyecana çevir heyanını da kelebeklere..O kelbekler de insana yoğun enerji verir müthiş de iştahsızlık..
Kullan bu fırsatı zuzumm..Sonunda da kuğu gibi salınan gelin çıkıcak ortaya..
Tebrikler kızlarama o kadar az paylaşımlarınız varki bu şekilde alamam sizi Diğer hafta silkelenin çoğaltın paylaşımlarınızı kilo verme isteğinizi gösterin bana..
Hadi bakalım öyle güzel ve bol paylaşımlarınız olsun ki diğer cuma listeye giriş gününüz olsun
canım ben mersinliyim fakat görev gereği iç anadolu bölgesinde bulunuyorum muta yakın sen tahmin et nerede olduğumu
bir şekilde komşu sayılırız o zaman canım karamanda yaşıyorsun herhalde...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. biraz geç oldu benim kusuruma bakmayın :)
E yuhh yanii olmadı ben bırakıp gideyim evet evet demekki iyi bir kaptan değilimki herkesler iyice salmış kendini ohh ne alaa
Bahire naptın senBacım bu ne hal böylee
Bu hafta hergün 1 saat spor yapıyosun ve bildirimin de buraya yapıyosun canım..
Sana ceza tam 1 saat asla eksiği yok
amanınnn kaptanım fena kızmış. tamam kaptanım eğer istersen bana da ceza verebilirsin.
kaptaannn kaptan yardımcııımmm ve diğer arkadaşlarım hepinizden bu hafta için özür dilerim ama valla 3 gün boğazıma dur diyemedimdiydi diğer günler gırtlarğı tuttum ama spor yoktu tabi akrebim bu akşamdan başladım cezamı ödemeye hergün saat 5,30 da kalkılacak namaz ardından 7 ye kadaar spor yapılacak 7 den 8 e kadar kahvaltı +iş yeni döneme girdim bu akşamda lesli ile 3 milimi bitirdim ayrıca günlük menülerimi ve aktivitelerim günlük rapor edilecek100 le çarpmayı unutmuşum moralim bozuuukkkk:2::2::2:
anlaşıldı kaptaaannnn hemen bugünden başlıyor cezasını çekmeye bahire
inşallah tamam bol paylaşım yaparızhepimiz saglıklı şekilde kilolarımızı veririzde takım olarak çok az paylaşım yapılıyor kimse yediklerini yazmıyor gibi geldi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?