Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canım yaa çok şükür ikievladım var hamdolsun mutlu yuvam var ama bu gunlerde bi tembellik var üstümde arada sırada oluyor salıyorum kendimi... havalardan galiba kendime yeni bir benlazım hayırlısıyla cokkk amacım var bir bir degiştirecegim tabi Allahın izniyle ... kahvaltıyı pek sevmem eskiden hiç yapmazıdım o yüzden kılo aldım kahvaltım hafif oluyor ama akşam yemek yemege bayılırım

ayy kıyamam ceylin geçmiş olsun canım ilaç içini yakıyor demekki ilaçı bırakma sakın dr görüşmeden devam et su fazla olmuş ama 4 litreden fazlası tehlikeli unutma kuşum içinin yangınını başka şeylerle gider ayran gibi mesela soda gibi mesela ...

E yuhh yanii olmadı ben bırakıp gideyim evet evet demekki iyi bir kaptan değilimki herkesler iyice salmış kendini ohh ne alaa

inşallah tamam bol paylaşım yaparız hepimiz saglıklı şekilde kilolarımızı veririzde takım olarak çok az paylaşım yapılıyor kimse yediklerini yazmıyor gibi geldi:44:

Evet canım çok az paylaşım çok haklısın..

Şu an bir karar aldım..Bu hafta gelmicem takıma cumaya kadar...
Tabi izlemede kalıcam..Yeni gelen arkadaşlar da dahil olmak üzere kendinizi toparladınız toparladınız yok yine herkesler aynı cuma takımın kapanışını veririm..Ben tek başıma zaten kendimleyim.Sizlere faydam olamıyorsa ne işim var buralarda dimi ama..

Hadi bakalım kızlar kendini toparlayan arkadaşlarla sonuna kadar varım ama bu şekilde olmaz olamaz..

"Ekmek, hamur işi ve benzeri gıdalar için açlık duyuyorsanız unutmayın; bu fiziksel değil zihinsel!"
hadi bakalım hipnozaaaaa
ekmekkk yoookkkkkkk

2- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.

Şimdi geniccim, ceylin geçen hafta tartılamamıştı ve kilosu 66 da kalmıştı..Bugün tartıldı ama tartı değişikliği oldu kilosu 70 buraya kadar tamammı..

* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *

akrep(66,1 / 63,5 / 2,6 / 3,93% )
genic(59,2 / 59 / 0,2 / 0,34% )
bahiresemanur(70,7 /72,5 / -1,8/ -2,55% )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % ) SABİT
cceylin(66 / 70 / - 2 / 0 % ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından dolayı fark 2' ye bölünmüştür. tartı değişiminden kaynaklanan 2 kg fark başlangıç kilosuna eklenmiştir.
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0 % ) SABİT

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,29 %

Son düzenleme:
* * *2.TAKIM 301. ETAP * * *

akrep(66,1 / 63,5 / 2,6 / 3,93% )
genic(59,2 / 59 / 0,2 / 0,34% )
bahiresemanur(70,7 /72,5 / -1,8/ -2,55% )
karabiber01( 72,6 /72.6 /0 /0 % ) SABİT
cceylin(66 / 70 / - 2 / 0 % )Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, kilosu 2'ye bölündü.Tartısı değişti.2 kg fark başlangıç kilosuna eklendi.
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0 % ) SABİT

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,29 %

Günaydın herkese..

kızlar ben motivasyonumu çok kaybettim ya ne diyet yapmak, ne kilo vermek, içimden hiçbirşey gelmiyor. Yapmamam lazım biliyorum ama elimde degil, noldu bana böyle anlamıyorum...

ceylinim bu hafta bende öyle oluyorumm birşeylere saldırmak istiyorumm kendimle nasıl savaş veriyorum bir bilsen,ne olurr vazgeçme hedefinden canımm

kendine gelmenin en iyi yolu magazalara girip kıyafet denemek nasıl olsa herşey xl kadar 44bedene kadar oda dar geliyor olanda hoş durmuyor moralin bozuluyor bogazını tutmak için en iyi neden gecen hafta bana aynısı oldu kendıme gelmeme neden oldu

Son düzenleme:

Seninle aynıyızz kilo vermeliyim düğün var,kıyafetlere bakmalıyım düğün var,kızlara kıyafet araştırmalıyım düğün var,

akrep yorumunda yine bir akrep farkı yaptın biliyormusunn çok hoşuma gitti,bende lendime pay çıkarmamm lazım çünküü bende çok stresliyimm bu aralar

Akrepcigim baskul degisimi olan arkadasin hesaplamasi hatali canim.paylasim alanina bi ugra istersen.

slm kızlar iki gündür annemler umreden döndüler bir türlü internete zamanım olmadı....Geride kalan bir hafta boyunca yediğime içtiğime dikkat etmeye çalıştım olacak galiba inşallah hep böyle gider ve hepimiz bir an önce fazlalıklardan kurtuluruz...

E yuhh yanii olmadı ben bırakıp gideyim evet evet demekki iyi bir kaptan değilimki herkesler iyice salmış kendini ohh ne alaa

Bahire naptın sen Bacım bu ne hal böylee
Bu hafta hergün 1 saat spor yapıyosun ve bildirimin de buraya yapıyosun canım..
Sana ceza tam 1 saat asla eksiği yok

amanınnn kaptanım fena kızmış. tamam kaptanım eğer istersen bana da ceza verebilirsin.

100 le çarpmayı unutmuşum moralim bozuuukkkk:2::2::2:

anlaşıldı kaptaaannnn hemen bugünden başlıyor cezasını çekmeye bahire
kaptaannn kaptan yardımcııımmm ve diğer arkadaşlarım hepinizden bu hafta için özür dilerim ama valla 3 gün boğazıma dur diyemedimdiydi diğer günler gırtlarğı tuttum ama spor yoktu tabi akrebim bu akşamdan başladım cezamı ödemeye hergün saat 5,30 da kalkılacak namaz ardından 7 ye kadaar spor yapılacak 7 den 8 e kadar kahvaltı +iş yeni döneme girdim bu akşamda lesli ile 3 milimi bitirdim ayrıca günlük menülerimi ve aktivitelerim günlük rapor edilecek
Exercise TV Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
ilgilenen arkadaşlar için yukarıdaki adresteki hareketleri yaptım ter attıım ohhh şu anda kendimi enerjik hissediyorum kendini yorgun hissedenlere tavsiye ederim
inşallah tamam bol paylaşım yaparız hepimiz saglıklı şekilde kilolarımızı veririzde takım olarak çok az paylaşım yapılıyor kimse yediklerini yazmıyor gibi geldi:44:

inşallah canım

kızlar bugün saat dörtten sonra banka işleri için ilçeye gittim market alışverişimi yaptım
karar verdim monotonluktan çıkıyorum artık aktiviteleri görüsünüz
günlük menü bildirimi
yapıyorum
izleyin beni anacaım
hava nasıl sizin oralarda bilemiyorum ama kızlar buraya kış geri geldi salonda sporumu yaptım terimi attım sobalı odaya geri geçtim üzerimi değiştiirp

akreep sabah sabah sporlarını kendim için akşamları ceza için yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…