Aman canım çok geçmişler olsun ....Haberlerini eksik etme merak ederiz seni...Kızlar geceden beri hastanedeyim anormal kanamam oldu...sabahtan beri testler yapılıyor...dua edin...bide tabi tartilamadim
Kızlar geceden beri hastanedeyim anormal kanamam oldu...sabahtan beri testler yapılıyor...dua edin...bide tabi tartilamadim
Kızlar geceden beri hastanedeyim anormal kanamam oldu...sabahtan beri testler yapılıyor...dua edin...bide tabi tartilamadim
Geçmiş olsun canım..
Ben de acile gidiyorum..Dönerim inş..
öğle arası kızlar yemeğe gidiyorum byss....
bol bol ye rakibem biraz arayı kapatmak için şans ver bana
çok geçmi,ş olsun canım bu ara hiç doğru nete giremedim acayip bir halsizlik var üzerimdeKızlar geceden beri hastanedeyim anormal kanamam oldu...sabahtan beri testler yapılıyor...dua edin...bide tabi tartilamadim
Baş ağrım vardı canım o yüzden gittim.. Şimdi daha iyiyim hamdolsun..akrebim hayrolsun inş ...
Baş ağrım vardı canım o yüzden gittim.. Şimdi daha iyiyim hamdolsun..
Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin...iyi bak kendine...Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
dün bütün gece mutfak temizledim çekmecedeki çekmecelik dahil herşeyi yıkayıp kurulayıp yerleştirdim buz dolabı nı baştan aşağı sildim mutfakta heryeri cifledim ohhh tertemiz oldu her yer ...
Al bi hamarat dahabugün eve gidince çamaşırları atarmım makineye diğer yerleri elden geçiririm koca haftasonum da bana kalır nasıl fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?