Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar geceden beri hastanedeyim anormal kanamam oldu...sabahtan beri testler yapılıyor...dua edin...bide tabi tartilamadim

***2. TAKIM 316. ETAP ***

akrep33 ( 64 / 64 / 0 / 0,0%)Sabit
bahiresemanur ( 72/ 72 / 0 / 0 %) Sabit
karabiber01 (68,8 / 68.8/ 0/ 0%) Sabit
cceylin ( 65,1 /65,0 /0,1 / 0,15 %)
seldom ( 88,3 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
trabzonspor ( 91,2 /91,00 /0,2 /0,22%)
aymudo ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / 0,56%)

2. Takımın Ortalaması : %

rukgusum seni alıcam bu hafta ama önce durumuna bakmam lazım..Geçen hafta ve bu hafta kaçtın yazarmısın tekrar..

Abooo rukgusum diskalifiye listesindesin o zaman bizim listemizdesin tamam kuşum..

***2. TAKIM 316. ETAP ***

akrep33 ( 64 / 64 / 0 / 0,0%)Sabit
bahiresemanur ( 72/ 72 / 0 / 0 %) Sabit
karabiber01 (68,8 / 68.8/ 0/ 0%) Sabit
cceylin ( 65,1 /65,0 /0,1 / 0,15 %)
seldom ( 88,3 / / / % )Bildirimde bulunmadı
trabzonspor ( 91,2 /91,00 /0,2 /0,22%)
aymudo ( 71,1 / 70,7 / 0,4 / 0,56%)

2. TAKIMIN ORTALAMASI: 0,13%

Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte

canımm Rabbim acil şifa versin inşallah sabah kontrolünde bir aksilik olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin...iyi bak kendine...

Seldom arkadaşım vallahi çok üzüldüm meğer ne kadar alışmışım sana ailemden biri hastalanmış gibi oldum moralim sıfır ...bugün neler yediğimi yazacaktım inan o kadar boş geldiki rabbim bizlere ve tüm sevdiklerimize sağlıklı ömürler nasip etsin...

dün bütün gece mutfak temizledim çekmecedeki çekmecelik dahil herşeyi yıkayıp kurulayıp yerleştirdim buz dolabı nı baştan aşağı sildim mutfakta heryeri cifledim ohhh tertemiz oldu her yer ...

bugün eve gidince çamaşırları atarmım makineye diğer yerleri elden geçiririm koca haftasonum da bana kalır nasıl fikir..
Al bi hamarat daha
Yoruluyo insan ama biten odalar a bakınca da içi açılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…