Geçmiş olsun.ılık suya doğal bir kaç damla zeyinyağı hafif hafif tutan öksürüklerde ve özellikle gıcıklarda çok etkili oluyo faranjit için...selam kızlar gece 40 derece ateşle yandım faranjit olmuşum. ama bugün yine işyerindeyim.
akrebim bak bunlar senin için dün akşam işten çıktım markete alışverişe gittim. annemlere gittik yemek yedik. ordan eve geldim. buzdolabını temizledim aldıklarımızı yerleştirdim. balkonları yıkadım. 3 tane tuvalet banyo temizledim. biraz ateşim var gibiydi ama iş yaparken anlamadım. sonra kendime bir adaçayı yaptım onu içerken kendimden geçmişim eşim paldır küldür kaldırdı doğru hastaneye.
neyse atlatırım bunu da.
dünkü menüm
sabah: bir dilim ekmek, bir tatlı kaşığı kadar reçel, 2 tane ceviz ve bol maydonoz
öğle: z.yağlı börülce, bir su bardağı kadar yoğurt
ara: 10 tane kadar kiraz
akşam: ızgara tavuk 1 parça bol bol salata
ara: bir kupa adaçayı.
Geçmiş olsun canım..
Ben de acile gidiyorum..Dönerim inş..
Geçmiş olsunBaş ağrım vardı canım o yüzden gittim.. Şimdi daha iyiyim hamdolsun..
Allah şifa versin Allah korumuş şimdi ansılsın?daha iyisindir inşallahUzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
canım ya nasıl korktun kim bilir çok geçmiş olsun birdaha olmasın inşUzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
rukgusum seni alıcam bu hafta ama önce durumuna bakmam lazım..Geçen hafta ve bu hafta kaçtın yazarmısın tekrar..
Kızlar okudum geçmişi ama telden girdiğim için alıntılamak zor...herkese çok teşekkür ederim...aslında hastanede kalmam gerekiyordu ama kızım panik olur diye kalmadım ama malesef şimdi hastanedeyim ve pazartesiye kadar buradayım...kan takibi için...yoksa kendimi gayet iyi hissediyorum şükür...
Sabah:domates salatalık peynir 2 dilim kepek ekmeği sekersiz cay
Ara:kuru incir yoğurt
Akşam:öğle yok çünkü kahvaltıyı çok geç yaptık
5 tane köfte ayran
Ara)
3lt su
Sabah:domates salatalık peynir 2 dilim kepek ekmeği sekersiz cay
5 tane köfte ayran
Ara)
3lt su
bugünki menüm
1 tane sıkma küçük
söğüş domates 1 tane taze nane azıcık
öğle
1 tane tavuk but ızgara
akşam
1 tana tavuk but ızgara bol ayran
ezanda oturacam sofraya akşşam yemeği yemedim daha
Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...Kızlar okudum geçmişi ama telden girdiğim için alıntılamak zor...herkese çok teşekkür ederim...aslında hastanede kalmam gerekiyordu ama kızım panik olur diye kalmadım ama malesef şimdi hastanedeyim ve pazartesiye kadar buradayım...kan takibi için...yoksa kendimi gayet iyi hissediyorum şükür...
Ya bişey sorcam sıkma nedir çok merak ettim cahilem ben accık da:))bugünki menüm
1 tane sıkma küçük
söğüş domates 1 tane taze nane azıcık
öğle
1 tane tavuk but ızgara
akşam
1 tana tavuk but ızgara bol ayran
ezanda oturacam sofraya akşşam yemeği yemedim daha
spor yaptım lesli 3 mil yarındnitibaren platese başlıyorum
Vuuuu süpermiş yaaaSabah:domates salatalık peynir 2 dilim kepek ekmeği sekersiz cay
5 tane köfte ayran
Ara)
3lt su
Offf. Bu menü de çok ii olmuş tam ayarındamerhaba kızlar..menumü yazayım
sabah: peynir
2 dlm ekmek
zeytin
çay
öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak tae fasulye
salata
2 yk makarna
1 dlm ekmek
ara: sütlü kahve
akşam: 3
4 yk pirinç pilavı
2 yk türlü
annemler dondurma almış belki yerim yaa bilmemki??
30 dk yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?