zor bela girdim kuşummm rukguuuuussss enerji kaynağım tek rakibim hoş geldiiiiiinnn seni çoook özledim hoş geldin ne iyi ettin kaç kilo oldun haftaya kapışalım olur mu
bek hevesim geldi birden
canlanıvaerdim ....
canım arkadaşım
ben senden önce gideyimde kendi kendine cebbeleş dur anla beni
mezun olacam senden önce
Ooo burası pek şenlikli bugün :) ben sanırım hasta oluyorum her yerim ağrıyor...sanki bir günde 5 kilo yemiş gibi şiş ve gerginim...mısır püskülü ve kiraz sapı iç dedi dr. 3. fincanı içiyorum...sanırım yorgunum da...iyi enerji gönderin bana bakiiiiim :)
İyi enerji iyi enerji vuuuuuuuuuuuu vuuuuuuu evrene iyi enerji gönderiyorum seldom yakala.....
hanımlar bişey soracağım ben profilime resim yüklemek istiyorum ama sadece benimle arkadaş olanların görmesini istiyorum..birde eğer istersem silebiliyormuyum..resim yüklemek için belli bir seviyeye ulaşmakmı gerekiyor....
zor bela girdim kuşummm rukguuuuussss enerji kaynağım tek rakibim hoş geldiiiiiinnn seni çoook özledim hoş geldin ne iyi ettin kaç kilo oldun haftaya kapışalım olur mu
bek hevesim geldi birden
canlanıvaerdim ....
canım arkadaşım
ben senden önce gideyimde kendi kendine cebbeleş dur anla beni
mezun olacam senden önce
Yapma yaa Niyemi gülüyorum anladın sen onu
Canım omega3 desteği almanı şiddetle tavsiye ederim..Öğünlerine kavrulmamış çerez ekle..
ayy evet siteye çok girmiodum yaa ondan yavaş sanıyordum
demekki sistemsel bi yavaşlık var...
sen beni tatlı rakibem bırakıp gitmezsin beni mezun olsan bile biliyorum
hadi yine kapışmaya k.k heyecan görsün :)))
benimkisi de çoktaaan böyle kızlar ama ben napıyorum sabırla girmeye devam ediyorumevden daha rahat giriliyor allahım ya bilg yumruklamak geliyor iş yerinde o kadar yavaş o kadar yazıyorsun donuveriyoer
Sen bu git gellerle çooook beklersin canım..Seni rukgusda geçer seldomda emin ol yaniaha aha aha akrepseldom beni yendi diye yapıyorsun ama ezeli rakibim geldi artıkın tam motiveyimmm
kızlar kaç gündür ev imde su yoktu sular kesik şebeke hattından öğle arası salmışlar biraz serçe parmağım kadar akıyor hemen banyodaki kovaları dolsun diye açtım sonra 3 günlük bulaşığım vardı giriştim azar azar yıkadım sonra azıcık yemek çatalladım öğle arası bitti
benim
şu anda gelmiş sular müsaadenizle evi de bir silivereyim
ohhh tertemiz konuşalım sonraaaa :26::26:
kızlar kaç gündür ev imde su yoktu sular kesik şebeke hattından öğle arası salmışlar biraz serçe parmağım kadar akıyor hemen banyodaki kovaları dolsun diye açtım sonra 3 günlük bulaşığım vardı giriştim azar azar yıkadım sonra azıcık yemek çatalladım öğle arası bitti
benim
şu anda gelmiş sular müsaadenizle evi de bir silivereyim
ohhh tertemiz konuşalım sonraaaa :26::26:
İyi enerji iyi enerji vuuuuuuuuuuuu vuuuuuuu evrene iyi enerji gönderiyorum seldom yakala.....
aha aha aha akrepseldom beni yendi diye yapıyorsun ama ezeli rakibim geldi artıkın tam motiveyimmm
Ayyyy tutamadım kaçtı galiba fenalardayim...şekerim de kötü..kesin nazar oldu bak tabi çıtır olma yolunda ilerliyorum ya cekemediler tabiiiiii :/ :)
Biz ne zaman kapışıyorduk ki?!?! Ana hiç haberim yok!!! Neyse yenmişim ya sorun yok Neyse
Selamlar kızlar.çok şükür dün bitti temizlik ama ben de epey yoruldum.tabi ii yöne olumlu etkisini de grdüm çok şükür
Sabah itibariyle kilom 84.9.giden kilo 1.1inş böle ii gider hep.bi de dün nette her zamanki gibisrun yaşadığım için giremedim kopuyor bazen gece de kpssler açıklanmış çok yoğundu sanırım belki onun da etkisi olmuştur. Ben çıkıyorum kahveye davet etti bi arkadaş gidem de yorgunluk atem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?