Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hanımlar bişey soracağım ben profilime resim yüklemek istiyorum ama sadece benimle arkadaş olanların görmesini istiyorum..birde eğer istersem silebiliyormuyum..resim yüklemek için belli bir seviyeye ulaşmakmı gerekiyor....

Yapma yaa Niyemi gülüyorum anladın sen onu

Canım omega3 desteği almanı şiddetle tavsiye ederim..Öğünlerine kavrulmamış çerez ekle..

İyi enerji iyi enerji vuuuuuuuuuuuu vuuuuuuu evrene iyi enerji gönderiyorum seldom yakala.....

Canım özelliklerinden ayarlıyosun zaten kimse görmesin diye.. Bence mesaj sayın gayet uygun..

ayy evet siteye çok girmiodum yaa ondan yavaş sanıyordum
demekki sistemsel bi yavaşlık var...
sen beni tatlı rakibem bırakıp gitmezsin beni mezun olsan bile biliyorum
hadi yine kapışmaya k.k heyecan görsün :)))

Yapma yaa Niyemi gülüyorum anladın sen onu

Canım omega3 desteği almanı şiddetle tavsiye ederim..Öğünlerine kavrulmamış çerez ekle..

aha aha aha akrep seldom beni yendi diye yapıyorsun ama ezeli rakibim geldi artıkın tam motiveyimmm

evden daha rahat giriliyor allahım ya bilg yumruklamak geliyor iş yerinde o kadar yavaş o kadar yazıyorsun donuveriyoer

kızlar kaç gündür ev imde su yoktu sular kesik şebeke hattından öğle arası salmışlar biraz serçe parmağım kadar akıyor hemen banyodaki kovaları dolsun diye açtım sonra 3 günlük bulaşığım vardı giriştim azar azar yıkadım sonra azıcık yemek çatalladım öğle arası bitti
benim
şu anda gelmiş sular müsaadenizle evi de bir silivereyim
ohhh tertemiz konuşalım sonraaaa :26::26:

ayy evet siteye çok girmiodum yaa ondan yavaş sanıyordum
demekki sistemsel bi yavaşlık var...
sen beni tatlı rakibem bırakıp gitmezsin beni mezun olsan bile biliyorum
hadi yine kapışmaya k.k heyecan görsün :)))

evden daha rahat giriliyor allahım ya bilg yumruklamak geliyor iş yerinde o kadar yavaş o kadar yazıyorsun donuveriyoer
benimkisi de çoktaaan böyle kızlar ama ben napıyorum sabırla girmeye devam ediyorum
aha aha aha akrep seldom beni yendi diye yapıyorsun ama ezeli rakibim geldi artıkın tam motiveyimmm
Sen bu git gellerle çooook beklersin canım..Seni rukgusda geçer seldomda emin ol yani

Evi silerken kalçalarıda kıvır hopla zıpla tam hareket olsun zuzuuu

hamarat kızım benim ohhh sil bi güzel heryerleri temizlik kokusu gibi varmı bende işten çıkıp yürüyüm diyorum yarım saat kadar daha var 40 dk işin bitmesine bakalım artık....

İyi enerji iyi enerji vuuuuuuuuuuuu vuuuuuuu evrene iyi enerji gönderiyorum seldom yakala.....

Ayyyy tutamadım kaçtı galiba fenalardayim...şekerim de kötü..kesin nazar oldu bak tabi çıtır olma yolunda ilerliyorum ya cekemediler tabiiiiii :/ :)

Biz ne zaman kapışıyorduk ki?!?! Ana hiç haberim yok!!! Neyse yenmişim ya sorun yok Neyse

Sabah : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç
bol maydanoz dereotu
biberiyeli yeşil çay

öğle : 1 porsiyon tavuk çorbası
2 dlm ekmek
sogus
2 sarma

ara : 200 gr kavun
2 kayısı

akşam : 300 gr karpuz
1 dolu avuç badem ceviz findik ve siyah kuru üzüm
1 lokma börek

2 lt su ( çok sistim icemiyorum )

Akşama kadar ebru yapılmış kumaş utuledim...9-5 arası tüm gün...eğlendik çok ama sporun ağasıydı Walla pilim bitti!!!!

YARIN BÜYÜK GÜN bugun sporumdan memnun yediklerimden değilim ...

sabah: ne yaim ben yaa??

peynirli yumurta
2 dlm ekmek
zeytin

öğle: 2 tane lahmacun (ablam urfadan getirdi kıaymam ben onlara)
3 tne sarma

akşam: ayakta atıştırdım bişeyler buara diyorumya çok düzensizim umarım yarın tartıda eksik çıkarım çünkü 3. hafta bu gecen hafta sabittim ondan önceki hafta 200 mü ne vermiştim umarım yaptığım sporlar kendini gösteriri

baya bi ter akıttım çünkü

Selamlar kızlar.çok şükür dün bitti temizlik ama ben de epey yoruldum.tabi ii yöne olumlu etkisini de grdüm çok şükür
Sabah itibariyle kilom 84.9.giden kilo 1.1inş böle ii gider hep.bi de dün nette her zamanki gibisrun yaşadığım için giremedim kopuyor bazen gece de kpssler açıklanmış çok yoğundu sanırım belki onun da etkisi olmuştur. Ben çıkıyorum kahveye davet etti bi arkadaş gidem de yorgunluk atem:)))

seldom karabiber diyecektim pardon senle kapışmadık ben sadece rukgus akrep ve arzu ile kappıştım önümüzdeki hafta belki rukgusla kapışırız sizde düollaya dahil olursunuz sizde kapışabilirsiniz ...

***2. TAKIM 316. ETAP ***

akrep33 ( / 64 / / / %)
bahiresemanur (72/ 72 / 0 / 0 %)
karabiber01 (/ 68,8 / / / %)
cceylin ( / 65,1 / / / %)
seldom ( / 88,3 / / / % )
trabzonspor ( / 91,2 / / / %)
aymudo ( / 71,1 / / / %)
2. Takımın Ortalaması : %
kızlar kiloları tabloya yazın lütfen ....

dün bütün gece mutfak temizledim çekmecedeki çekmecelik dahil herşeyi yıkayıp kurulayıp yerleştirdim buz dolabı nı baştan aşağı sildim mutfakta heryeri cifledim ohhh tertemiz oldu her yer ...

bugün eve gidince çamaşırları atarmım makineye diğer yerleri elden geçiririm koca haftasonum da bana kalır nasıl fikir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…