Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Başınız sağolsun canım.. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Başın sağolsun Rabbim ailesine de sabır versin(((

merhaba hayrılı ramazanlar kızlar ....günaydın

hayırlı ramazanlar canım:26:

selamlar canlarım, herkese hayırlı ramazanlar, oruçlarımız kabul olur inşallah

Size de hayırlı ramazanlar...

Yaa şu ramazan ruhunu iki senedşir yaşayamıyorum malesef(geçen sene hamileliğim çok ağır geçti bu sene de emziriyorum bir kere denedim ramazan öncesi ben zorlanmadım ama bebişe süt yetmedi iftara yakın çok ağladı kuzum açlıktan o yüzden bu sene de tutamayacağım(ama insanın da içi gidiyo yani(

Bu arada hala rakip olarak bi babyiğit çıkmadı o kadar mı göz korkutucuyum yaaa

Son düzenleme:
Herkese hayırlı ramazanlar!! Ben sanırım haftasonu baslicam oruca...biraz toparlanmam lazım sekerimin duzene girmesi falan ins h.sonuna izin verir drlar...

Hayrolsun inşallah napalim :/

çok zor geçti bugün kızlr sizler nasılsınız bilmem ama allah affetsin bu ramazan geçmez ...

Ben sana rakip olabilirim bu hafta... ama ben oruç tutuyorum ne dersin???
Uyar bana ben de emziriyorum eşit sayılırız:))

ramazan ramazan kapışacak adam arıyor :119: ramazan da sen birine kinlen ramazan dan sonra açıkla rakibini en iyisi bu kuşu
Ya aslında öle yapcaktım da kimin tek takıldığını kimin eşli olduğuu bilemedim yani boşta kim var bilemedim ortaya soriim didim:))

allah kabul etsin oruçlarmızı ben bugun tutmadım dun sonunda regli oldum tutamadım kızım çok hastalandı kucağımdan inmedi şimdi emziriyorum
munu

sabah: çikolata
az kızartma ekmek 1 dlm

öğle: 1 biber dolma

1 kepçe mercimek

ara: üzün 2 tane kayısı

akşma: 2 dlm pide
çorba
1 b dolma
salata
az tatlı

spor zıplma

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın hem ihmal ediyor hem de negatif bir elektrik yayıyorum sürekli...geçecek inşallah...

Hem fiziken hem ruhen toparlanmak için 22 temmuza kadar izin istiyorum...biraz anne bakımı alıp naz edeyim :) şöyle teknoloji orucu da iyi gelecek bana inşallah...

Akrepcim uygun görürsen 2 hafta izinli olmak istiyorum mümkün mü?

Sahur:sahur soframı bir güzel hazırladım tam eşimi çağıracağım hadi uyan yemeğimizi yiyelim diye ezan okundu apartopar 2 bardak su içtim 1dilimde karpuz yiyebildim o kadar masadakiler öylece kaldı eşim sahur vaktini yanlış ayarlamş sahursuz tuttuk bugün...

İftar:1 kase yoğurt çorbası,1 tabak güveç yedim..ekmek yok
1top dondurma
2 litre su içebildim sadece...

Trabzon tuttun dediğimi menün akşam menün güzel bravooooooo afferin sana böyle devam
hayır derdini paylaşıyorsun negatif enerji falan vermiyorsun
Uyar bana ben de emziriyorum eşit sayılırız:))

Ya aslında öle yapcaktım da kimin tek takıldığını kimin eşli olduğuu bilemedim yani boşta kim var bilemedim ortaya soriim didim:))

kuşum herkes tek anlaşılmamış herkes birbirinin rakibi normalde ama sen birine takacan kız

kız sen varya kocana masraf çıkarmıyorsun yemez içmez ama kilolu plates yapsana plates

Canım ezan okunduktan sonra bişii yenmez..Bilmiyosun sanırım yemişsin ama birdahaya yapma bozarsın orucunu..

Tatlım herkesin izin hakkı var belli bir sayı sonrası diskalifiye oluyor..O yüzden çok ama çok önemli bir konu olmadan izin vermiyorum ben..
Senin durumda da şimdilik problem yok ve ben gayet pozitif elektrik alıyorum senden..
Özetle sana izin yok canım aynen devam

Peki elimden geleni yaparım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…