Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bendede öyle var birşeyler :26:

Sanırım ben de fena aldım bu hafta...motivasyonum da düştü iyice...ne yapalım olur bazen gelgitler..aslında yemedim çok ama bu kan takviyesi ve serum olayı çok fena...çok şiş hissediyorum...

bende bende bende yüzüm hep sivilcelendi sanırsam regl olacam

Selam kızlar ya regl oldum üçüncü gün bügün daha ii giderdi ama bu hafta şişlik var bu arada gıdalarımabiraz daha dikkat etmem gerekli iki gecedir hiç süt gelmedi kuzucum da ağlaya ağlaya uyudu baktım bu böle olmayacak biraz gevşettim bugün çünk öncelik kuzunun rızkı
Dünkü menüm 10:00 3 ceviz
12:30 2 katı yumurta 1 kk peynir
15:00 1 porsiyon üzüm
17:00 1 tabak etli türlü 1 bardak süt
20:00 1 tabak bulgur,1 karnıyarık

Dün spor sabah yarım saat akşam bi saat yürüyüş bi de kayınvalideye ev işlerinde yardım 2 saat sanırım yorgunluğun da etkisi oldu dün süt gelmemesinde(

selamlar herkese:) bu oruç ne mübarek birşey, kendimi çok iyi hissediyorum maşallah:)
Maşallah canım bu cümle çok hoşuma gitti:))
Kaptancım şu siyah süt kitabı nasıl?

Rakipcim ne yaporsun duyduğum kadarıyla artı falanmış bu hafta ne iş daha ilk hafta kapışmamız

merhaba,

herkese hayırlı ramazanlar kızlar ...

nasılsınız bakıyorum ramazan başladığından beri pek ses çıkmıyor buralardan. yazmıyorum ama takipteyim hepinizi ona göre. kaptanımın da bahsettiği gibi sarı kartımız var bunu ancak birincilikle kaldırtabiliriz. pek farkındamısınız bilmiyorum ama kurallar cidden katılaştı. lütfen daha dikkatli olun.

Aslında raporluyum ama bir delilik edip ise geldim, birde iftar programı var bugün...9-24 mesaideyim yani...toparlanmam için hareket lazım bana yoksa sürekli kendimi dinliyorum evde...oruc da iyi gidiyor şükür..

dün yaşadığım bi sıkıntıdan dolay çok sık uğrayamıyorum
ramazanda bazı insanlar orucu tek kendileri tuttuyor sanıyorya
deli oluyorum resmen sanki bana tutuyor
dün terbiyesizin biri ofisteki tüm arkadaşlarla telefonda kapıştı
ofis müdürü olduğum için en son olay bana ulaştı ve maalesef savunma yazmak zorunda kaldık ((

Çok şaşkınım :) kilo almıştırım diyordum ki almamışım :) yalnız evde değil okulun spor salonunda tartildim umarım doğrudur..

88.2

amiiinnnn
bende bende bende yüzüm hep sivilcelendi sanırsam regl olacam

oldum kızlr bugün oruç güme gitti

bendede öyle var birşeyler :26:

o şeyler bi bıraksa yakamızı neler olacak neler??

Sanırım ben de fena aldım bu hafta...motivasyonum da düştü iyice...ne yapalım olur bazen gelgitler..aslında yemedim çok ama bu kan takviyesi ve serum olayı çok fena...çok şiş hissediyorum...

biliyorum anım boşver sağlık en onemlisi zaten baya iyi gidiyorsun sen biraz toparlan giderkilouklar

canım kaptanım yaa elinden geleni yapmaya çalışıyorum ama yiyorumda ne ypcaz bilmemçok fena şiştim şimdi kilo bilririmi ne zama olacak ben oruçlu değilim yarın iftar öncesii nasıl olacak????

menu

sabah: yarım krep
peynir
zeytin
çay
2 tatlı kaşığı adı aklıma gelmedi pirinçli talı

öğle: 2 tane biber dolması
çeyrek krep

arA ÜZÜM
süt
1 cocostr

akşam: 1 kase çorba
kase taze fasulye
1 kase pilav
1 dlm pide salata

bol bol suuuuu

300 ip
40 mekik
40 kol çalıştım
40 dk yürüyüş ee daah ne yapi menuyu affttirmek için???

Sahur:dometes peynir menemen 2 dilim kepek ekmeği bol su
İftar:2tane biber dolması yoğurt salata
meyve

KitapAN BROWN -Cehennem

Çok şaşkınım :) kilo almıştırım diyordum ki almamışım :) yalnız evde değil okulun spor salonunda tartildim umarım doğrudur..

88.2
En doğru tartı en az tartandır...

Birde erkeğin bol olduğu bir ortamda çalışıyorsan daha zor allah kolaylık versin...

selamlar herkese:) bu oruç ne mübarek birşey, kendimi çok iyi hissediyorum maşallah:)
Ben de çok iyiyim maşallah inşallah hep böyle gider....
Seldom bizi iyi toplarlıyordu kiloları veriyor bizide kurtarıyordu..bakalım bu hafta neler olacak benden güzel haberler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…