Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-878.html

kaptanım kontrol etmen gerekiyor acilinden.

Selam kızlar ne var ne yok?ben dün giremedim akşam çok geç gönderdik kardeşimi ve gece benim bıdık pek keyifli diildi sürekli uyandı ancak bugün girebiliyorum

Peki o zaman şöyle soriyim benimle kapışacaaakkk baba yiğittt var mııııııııııı

Bende arzumun var çok da memnunum 5.yılı daha yeni yeni kafayı yemeye başladı

Olsun canım sen sağlığına kavuş sonra daha kolay gider kilolar inş.sıkma canını en başta önemli olan senin sağlığın

Sağolasın bakalım hayırlısı ile kpss ii gelirse epey düzene oturur bu durum yoksa zor ((

Son düzenleme:

canım kıyamam sana geçmiş olsun. yalnız neden böyle olmuş dr teşhisi ne diyestisyenin uğradığında ne dedi. birde kuzucuğa sen yine de belli etmemeye çalış çünkü çocuklar çok çabuk etkilenebiliyor.

günaydın canımcım

günaydın tatlım hoşgeldin. seni gördüğüme çok sevindim hadi bakalım tam gaz motive olalım gitsin yağlar...

canım keşke çıkmasaymışsın.

hadi kızlar canlanın bakalımmmmm

spor yaptım lesli 3 mil yarındnitibaren platese başlıyorum

artık dansa mı başlarsın platese mi bilemiyorum geçen hafta sabit olunca.

Ya kızlar bi de siz motivasyonu nasıl sürekli hale getiriyosunuz?ben bi gazla başlıyorum ama motivasyon çabuk bitiyo.bu konuda ne yapabilirim?

bak tatlım böyle şeyler olur çok da normal her kızdığımızda her sinirlendiğimizde yemeğe saldırmak yok. aç bir müzik dans et, hopla zıpla hem spor yap hem de ruhun gıda alsın miden değil. böylece motivasyonunda tavan yapar bazı şeyleri daha farklı düşünmeni sağlar. ( not: 6 yıllık evli olarak)

yürü be bahire ....

kızlar bu plates var ya anladım k i hiç bir kasım çalışmıyor devam platese hiç birini yapamıyorum zangır zangır tiretiyor valla yapa yapa yapa kaslarım harekete geçecek emekleyen bebe gibiyim

yap bahire yap kuzu ramazan başlayınca bırakma ama

almazsın tatlım sen önce iyileş.

canım kendine hep bir bahanen var farkında mısın ?

sodanı mümkünse sade olarak bu yaz günleri içinse içine limon sıkıp tüket tatlım. hazır olanlardan uzak duruyoruz ...

dur kız celallenme

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83, rukgus, bahiresemanur+

ooooooooooooo bayağı kalabalık

Dünkü menü:
12:00 2 dilim ekmek,1 yumrta,2 kk peynir,1 kabalka(burada hamurkızartmasına öyle diyolar)domates salatalık
15:00 1 supangle
19:30 6 yemek kaşığı sebze yemeği,1 dilim pizza,1 but,ayran ve kapanış
Yani çok iyi dil ama yine de misafir ağırlarken o kadar lezzetin arasından bu kadarla yırttım

Kızlar çok şükür iyiyim ve ciktim hastaneden bu sabah...çok halsizim başka sıkıntı yok...aslında belirti veriyordu ama ben erteledikce bu noktaya geldi..buna da şükür...

Ama dün 12 yaşındaki bir öğrencim şilede boğuldu az önce cenaze namazi vardı ama yarina ertelendi, çünkü yoğun bakimdaki ablası da vefat etti...çok perisan herkes...bende sanki nefes alamıyorum...midemde bogazimda bir yumru eve geldik az önce biraz dinlenip gidicem tekrar...acinin tarifi yok gerçekten..

Sabah : 1 rafadan yumurta
2 dlm ekmek
domates ve yeşilçay

ara : 1 hurma

öğle : 3-4 dlm eski kasar
domates biber
kavun
2 dlm ekmek

ara : 1 kayısı

akşam : 2 zeytinyağlı biber dolması

2 lt su

Aman allahım ne acı rabbim sabır versin sende üzme kendini hastaneden yeni çıktın dikkat et...

Sabah:yumurta 1dilim kepek ekmeği peynir bol yeşillik sekersiz cay
Ara:meyve
Ara:bol meyve
Ara:bol bol meyve
Akşam:3 çatal patates kızartması yoğurt kepek ekmeği
Ara:karpuz

Bugün oturduğum yerde terledim çok sıcak insanın yemek yiyesi bile gelmiyor bende bol bol armut erik elma yedim..
3lt su içtim...

başın sağ olsun canım ya geldimi üstüste gelir

Bugünkü menü:
9:30 3 ceviz içi
14:30 2 yumurta 1 kk peynir
17:00 1 porsiyon kiraz
19:00 2 köfte
21:00 1 tamak etli sebze. Yemeği
23:00 1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı reçel
Spor teravih namazı(spor olarak yapmadım ama o faydası da olduğu için yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…