Menüya bayıldım Allahkabul etsin.bişeysorucam sahurda saadece suyla yapınca eşim daha az acıktığını iddia ediyor hakikaten öyle mi?Sahur:sahur soframı bir güzel hazırladım tam eşimi çağıracağım hadi uyan yemeğimizi yiyelim diye ezan okundu apartopar 2 bardak su içtim 1dilimde karpuz yiyebildim o kadar masadakiler öylece kaldı eşim sahur vaktini yanlış ayarlamş sahursuz tuttuk bugün...
İftar:1 kase yoğurt çorbası,1 tabak güveç yedim..ekmek yok
1top dondurma
2 litre su içebildim sadece...
Görüşelim hayatım görüşelim.kahveye de beklerimTamam o zaman cumaya görüşeliim.
Hee hee hee anladık caanım o kadar da dil ama biz buna takmak kinlenmek demiyelim de tatlı rekabet dielim olumlu kelimeler pozitif düşünceler:))Trabzon tuttun dediğimi menün akşam menün güzel bravoooooooafferin sana böyle devam
hayır derdini paylaşıyorsun negatif enerji falan vermiyorsun
kuşum herkes tek anlaşılmamış herkes birbirinin rakibi normalde ama sen birine takacan kız
Yaa hazır konusu açılmışken ben de sorıyım bi arkadaşım eğeryetişemediysen ve zordaysan ezan bitene kadar bişeyler yiyip içebilirsin cevaz var demişti siz bu konuda ne düşünüyosunuz?Canım ezan okunduktan sonra bişii yenmez..Bilmiyosun sanırım yemişsin ama birdahaya yapma bozarsın orucunu..
Tatlım herkesin izin hakkı var belli bir sayı sonrası diskalifiye oluyor..O yüzden çok ama çok önemli bir konu olmadan izin vermiyorum ben..
Senin durumda da şimdilik problem yok ve ben gayet pozitif elektrik alıyorum senden..
Özetle sana izin yok canım aynen devam
Estbu tür olaylar her an hepimizin başına gelebilecek olaylar.sorun yok negatiflik de yok Allah bi an önce toparlanmayı nasip etsin hem şifa hem sabır versin şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetineArkadaşlar merhaba, kusura bakmayın hem ihmal ediyor hem de negatif bir elektrik yayıyorum sürekli...geçecek inşallah...
Hem fiziken hem ruhen toparlanmak için 22 temmuza kadar izin istiyorum...biraz anne bakımı alıp naz edeyim :) şöyle teknoloji orucu da iyi gelecek bana inşallah...
Akrepcim uygun görürsen 2 hafta izinli olmak istiyorum mümkün mü?
Yaa hazır konusu açılmışken ben de sorıyım bi arkadaşım eğeryetişemediysen ve zordaysan ezan bitene kadar bişeyler yiyip içebilirsin cevaz var demişti siz bu konuda ne düşünüyosunuz?
denemedim aymudo söylesin gerçi o açlıka alışık ben gibi miğde rahatsızlığı da yok amaMenüya bayıldım Allahkabul etsin.bişeysorucam sahurda saadece suyla yapınca eşim daha az acıktığını iddia ediyor hakikaten öyle mi?
Görüşelim hayatım görüşelim.kahveye de beklerim
Hee hee hee anladık caanım o kadar da dil ama biz buna takmak kinlenmek demiyelim de tatlı rekabet dielim olumlu kelimeler pozitif düşünceler:))
ezan mı vardı eskiden eski alimler gökyüzünde bakarak anlarlarmış zuhal yıldızı na bakarak falan ayları oradan ayarlarmış peygamberimiz de aynı şekilde gökyüzünde ki yıldızlara bakarak gecenin 3te2 si geçince herkes uyurken edilen dua kabul olur gibi hadisi şerifi de var kısaca kızlar ezannlar da şu anda o coğrafik hadiselere göre ayarlanıyor diyanet tarafından okunduğu anda yiyip içmeyi kesmek gerek benceYaa hazır konusu açılmışken ben de sorıyım bi arkadaşım eğeryetişemediysen ve zordaysan ezan bitene kadar bişeyler yiyip içebilirsin cevaz var demişti siz bu konuda ne düşünüyosunuz?
katılıyorum kaptanaYenmez canım..Sınır imsak vaktidir..Ezan Allahuekber dediği anda biter yeme içme, taa ki akşam ezan allahuekber diyene kadar sürer..
Ramazanda kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz? Aynı düzen mi?
merhaba kızlar...oruç değilim hala amam hiç dikkat eddemiyorum yediklerime bi yazssam varya ouffff uffff... bugun tartıldım en son 91 gormuştum ama 93 olmuşum cumaya kadar sıkıştıracam menu yazamıcam bugun hemen ıkmam gerek inşlh yarım oruçlarınızı yuce mevlam kabul etsin inşlh...
merhaba kızlar...oruç değilim hala amam hiç dikkat eddemiyorum yediklerime bi yazssam varya ouffff uffff... bugun tartıldım en son 91 gormuştum ama 93 olmuşum cumaya kadar sıkıştıracam menu yazamıcam bugun hemen ıkmam gerek inşlh yarım oruçlarınızı yuce mevlam kabul etsin inşlh...
Sanırım ben de fena aldım bu hafta...motivasyonum da düştü iyice...ne yapalım olur bazen gelgitler..aslında yemedim çok ama bu kan takviyesi ve serum olayı çok fena...çok şiş hissediyorum...
Hay Allahım sen şu kızn ve benim aklımı bir an önce toparla amiin.."Hz. Muhammed 2 öğün yerdi"-HABERTÜRK
kızlar ben canan hocanın taktiği mantığıma yattı diyabet hastası olan babası olan benim katılıyorum
sanırım bu ramazan bana yine iyi geldi bundan sonra böyle beslenmeye karar verdim
sabah namazından önce kalkıp yiyip sonra işe güce bakıp akşam ezanı ile yemeye devam etmek
güzel olur
hep çay falan içiyoruz hep zehir vücut biriktiriyor
doğal detoks seviyorum ben bu ramazanı mantıklı bakarsak detoks programı sonra vücut dinleniyor sonra sadce öğle yemeği yemiyoruz ....
sabr sınavı veriyoruz
yapmaya devam
akreeep
bundan sonra böyle beslenecem ben ramazandan da sonra duyurulur ..
Canım o yatmadan önce yenen şeftali çok gözüme battı..Üstelik bir saat öncesi üstelik akşam menü sonrası şeker yüklemesi yapılmış meyve ile.. Tatlım meyveyi sabah menüne ekle olurmu?kızlar merhaba;
öncelikle dünkü menümü paylaşayım
sabah
1/2 simit
domates-beyaz peynir
şekersiz çay
ara
1 bardak ayran
öğle
yağsız 1 yumurta ile yapılmış menemen
1 bardak ayran
ara
2 kuru kayısı
akşam
domates çorbası (1 kase)
marul salatası
3 yk patlıcan yemeği
1-2 çatal güllaç (tadımlık)
yatmadan 1 saat önce 1 şeftali yedim
Ramazanda kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz? Aynı düzen mi?
Kuran en güzel kitap değilmidir kuzumBugün ben de niyetliyim şükür...hiç hareket etmeden oruc tutuyorum :)
Sahur : 2 dlm ekmek
1 yumurta
domates biber maydanoz
1 kayısı
iftar : 2 kase ayran çorbası
5 kasık patates yemeği
1 dlm pide ( planlanan )
Sahurda 1, iftarda 2 lt su hedefliyorum, ki rahat rahat içerim
spor falan yok :)
Bolca Kuran-i kerim okumaya çalışıyorum...kitap bir süre yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?