Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya akreeepp aradaki farkı anladım desem uzatmaz mısın

Bu nasıl cümledir yaa!!!!! Oku da hizaya gel...........

Anladığına inandır ozaman canım..Demek ikna edemiyosunki ben de senin tabirinle uzatıyorum........

Güzel bu da güzel

günaydın bayanlar herkese hayırlı cumalarr:)

Ceylincim sorması ayıpdır ama sen neden günde bir mesajla ve cuma günleri kilo bildirimini dahil ederkden iki mesaja takılısın sorabilirmiyimm acaba???????????????????
Üstelk günde en az 5 paylaşım kuralımızın olmasına rağmen.....

ceylin ile aynı kiloyu vermişiz benim yüzdem neden farklı...

***2. TAKIM 317. ETAP ***

akrep33 ( 64 / 63,3 / 0,7 / 1,09%)
bahiresemanur ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56%)
karabiber01 (68,8 / / / %)
cceylin ( 65 /63,6 /1,4 / 2,15 %)
seldom ( 88,3 / 88,2 /0,05 / 0,06% )Kilosu ikiye bölündü
trabzonspor ( 91 / 92,3 / -1,3 / -1,43%)
aymudo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98%)
fatta83 ( 86 / 83,7 / 1,15 / 1,34%) Hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri döndü.. Kilosu 2' ye bölündü. Hedef :70

2. TAKIMIN ORTALAMASI:

Ve karabiber................

Kaç kez uyarı almana rağmen paylaşımda önce takım bilincine erişemedin maalesef.. Eşinin rahatsızlığını göz önünde tuttum seni idare ettim ama bu iyi niyetimin suiistimal edilmesi kızdırır beni..
Biz takımız..Takım sorumluluğunu yerine getirmeliyiz..

Canım kilo farkınızdan..Senin kilo daha fazla yüzden o yüzden az..
Bir kova ve bir sürahiden alınan bir bardak suyun eksiltme farkı gibi..

Akrepcimm çok haklısınn canımm ben artık diyet yapamıyorum ve kaç gündür bunu düşünüyordumm sana özeldende yazacaktım ben artık çıkmak istiyorum takımdan böylesi daha hayırlı olurr ,gelecem yazacam desem yalan olur çünkü yarın niğdeye gidiyorum be bayrama kadar yokum evimde eşim sıkıldı ve gidelim dedii
geçen hafta onun köyüne gittik orda kaldık cuma gelincekilomu yazabilmiştim,
Ben artık hedefime ulaşamasamda 67 kiloyu gördmm bu bana şimdilik yeter ,bayramdan sonra kendimi toplarlarsam diyete başlıyacağım,akrep biliyorum beni çok idaere etin oyüzden çok teşekkür ederimmcanım sana
bugün kilomu yazıp bundan sonra çıkmam daha hayırlı olur diye düşünüyorum benim yerime gelecek olan arkadaşlar yararlansınlar canımm

evet canımhaklısın bu yüzden çıkmak istiyorum artık diyet yapamıyorum yarında niğdeye gidiyorum ,bu konuyu çok düşündm çıkarsam ne olur çıkmazsam ne olurr ama artıkk 2 yıldır diyet kelimesi benii bunalttı ,eşimde böyle olunca iyice soğudumm evde olunca oyüzden ben çıkayımkii başka arkadaşlar yararlansınlar ve daha aktif olan biri gelir belkii hepinize sonsuz teşekkür ederimm

ceylinim tebrikler sana

hemen açıklayayım şu sebeple....

kk ya sıkça giriyorum, hatta takip ettiğim başka bir topic de var. profilimden görebilirsiniz.

ancak takıma geliyorum, özellikle son zamanlarda çok çok az paylaşım var, kimse yazmıyor neredeyse, ben de okuyup çıkıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

Tamam canım...Hakkımızda hayırlısı olsun inş..

Anladım tabi o kadar anlayışsız değilim hayatım

Bu sözüm sadece senin için değil herkes için geçerli takım içi günlük en az beş mesaj sayısını tamamlayalım arkadaşlar..Paylaşımı hep karşıdan bekleyip paylaşım yok diye geri çekilmek takımı daha da ıssız bırakacaktır..Herkes kendi paylaşımını tamamlasın lütfen..

***2. TAKIM 317. ETAP ***

akrep33 ( 64 / 63,3 / 0,7 / 1,09%)
bahiresemanur ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56%)
karabiber01 (68,8 / 67 / 1,8 / 2,62%)
cceylin ( 65 /63,6 /1,4 / 2,15 %)
seldom ( 88,3 / 88,2 /0,05 / 0,06% )Kilosu ikiye bölündü
trabzonspor ( 91 / 92,3 / -1,3 / -1,43%)
aymudo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98%)
fatta83 ( 86 / 83,7 / 1,15 / 1,34%) Hamilelik nedeni ile ayrılan üye geri döndü.. Kilosu 2' ye bölündü. Hedef :70

2. TAKIMIN ORTALAMASI:1,05%

Son düzenleme:
kaptanım karabiberin yanına da kendi isteği ile ayrıldı notunu düş istersen .....

allahım o nasıl benzetme akrep!!! allah iyiliğini versin çok güldüm :) naptın kızı bi cümlede sürahi :) ben onun kadar olabilmek için çaba sarfederken ne oluyorum ki?? fıçı?!?!? :) ay çok şirinsiniz yaaaa..seviyorum sizi :)

ceylincim haklısın, ben kendi adıma bu hafta oldukça ihmal ettim, sadece menü paylaşımlarımı atlamadım ama başka paylaşım da yapamadım, bütün paylaşımlarım can sıkıcıydı son dönemde, özellikle geri durdum açıkçası...insan ister istemez kendi gündemini paylaşıyor sonuçta..

üzerime alınmam gerekeni alındım elimden geleni yapıcam inşallah...

bu arada sırf dünkü tartı doğrumuydu diye evde tartıldım..10 saatlik açlık oldu sonuçta, ve kilom 88.0 çıktı...demekki bırak az tartmayı çok bile tartmış dünkü tartı :) ay pek keyiflendim, ben 2-3 kilo aldım sanıyordum o kadar şişim ki!! ama bu ayki hedefim 88-89 arasında kalmak aslında ama sanırım vermeye devam edicem ben :) umarım dr verirsen de dert değil ramazandan sonra sabitleme yaparız dedi, çünkü ben diyet yapmadığım zamanlarda da ramazanda biraz kilo verirdim zaten!!

sonunda attırdın kaptanın kafasının tasını seni o kadar uyardım hiç ciddiye almadın trabzonspor
Bu nasıl cümledir yaa!!!!! Oku da hizaya gel...........

Anladığına inandır ozaman canım..Demek ikna edemiyosunki ben de senin tabirinle uzatıyorum........

Güzel bu da güzel
yok kuşum leylalık duurmlarından yanlış anlaşılmasın ne hizası yaff saat kaç oldu yazayım kilomu dedim her hafta tembih etmeme rağmen o da ne kızlar öyle topiklere yazmışlar gitmişler
bende sayfalardan buludum ki buluma kısmı çok oyalayıcı malum canım sıkıldı yazıverip yayınladım o arada iş çıktı hızlı yapmak için ne yaptığımı da kontrol edemedim o yüzden oldu
kızlar haftaya ilk gelen kilosunu topiğe yazmayacak bak bulunacak liste hazırlanacak o listeye hazırlanacak ok

ben tek başıma deli nuriye gibi anlatıyorum da anlatıyorum hiç değil hak verin haklısın diyen de yok
canım sen ondan şikosun da ondaaann şişşşkooooooo
alllah bugün akrepin iyi günü değil anlaşılan herkesi tek tek ele aldı
evet konuyu kibarca açıklamış kaptanım öyle değil kız bu aymudo öğrtmenim şişkoooooooo
sen bilirsin canım hastanda var senin ama seni özleyecezz arada bir uğra bari

okuduklarına cevap yaz bari okuyorum gidiyorum da ne
yaptığın sporlarını menülerini paylaş şimdi nasıl kilo verdiğini menülerini bilmiyoruz ki tahmin mi edek
fazla sporlamı diyet le mi oldu bilgi ver bari..

ESTAĞFURULLAH CANIM.. Ben sadece yüzde kısmını benzetmek için aldım o örnekleri..Kişiler için değildi yani..

Bende kendimi şiş hissediyordum ama hamdolsun tartı yüzümü güldürdü canım ama cidden çok dikkat ediyorum..Akşam menü sonrası sadece bir kupa çay içiyorum sonrasını su ile devam ediyorum.. Gece yatarken midem açlıktan kıvranıyor ama hiç oralı olmuyorum..
Bazen mideme yastık bastırıyorum o kadarki aç oluyor ama cıkk yemiyorum..Sahura da daha rahat kalkıyorum.. Sahur sonrası hemen yatmıyorum..Sabah namazına kadar kuran okuyorum..Yanımada bir şişe su ile bardak alıyorum her sayfada bir bardak içiyorum taaki ezan okunana kadar..Sonra da namazı kılıp yatıyorum..Böylelikle yemek üzerine hemen yatmamış oluyorum daha rahat uyuyorum güzel oluyor..

Ben de iftarda o kadar su, cacık ya da ayran çorbası içiyorum ki başka hicbirseye yer kalmıyor...meyve falan yiyemiyorum o can sıkıcı...ve ben hayatimda ilk kez bu ramazanda sahura kalkıyorum...hep iftardan iftara yerdim...ama şeker yüzünden bu yıl kalkıyorum yoksa tutamam. Sahurda yediklerim de zulüm oluyor, yutamiyorum bile...dün 1de yedim sahuru yatmadan, doymak bilmedim :)

ama açıkçası sahur konusunda kendime güvenmiyorum, çok surmez bu kalkmalarim :/

canım sen ondan şikosun da ondaaann şişşşkooooooo

evet konuyu kibarca açıklamış kaptanım öyle değil kız bu aymudo öğrtmenim şişkoooooooo
Sevgili kaptancım sorduğum soruyu çok güzel acıkladın ama bahiresemanur un böyle yorumlar yapacağını düşünmeliydin...Herkes senin kadar kibar değil...

haklısın akrep şuan benim yüzümden zor durumdasınız bana 11 hafta müsada olsun olmazsa yapamıyorum demekki yollarsın beni çünkü burda zor durumda kalan butun takım oluyor....

menu:

2 dlm ekmek
krem peynir
1 şekerli nescafe

öğle: 1 tabak taze fasulye
2 yk pilav
yarım dlm ekmek

ara: 3-4 tane mantı

akşam: 1 kepçe mercimek
salata
patlıcan musakka 1 kase
inşlh ekmek yemicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…