Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben dünkü menümü paylaşamadım hemen paylaşıyorum:

İftar:
2 hurma, kıymalı yumurta, pide, salata,süs biberi.. Çok su içtiğimden fazla yiyemedim..

Sahur:
1 hurma, 2 erik, yarım şeftali, kıymalı yumurta, pide, bol su..

İftar:
1 hurma, tereyağında sucuk, yumurta, süsbiberi,3 kaşık yoğurtlu makarna salatası, 3 küçük dilim antep fıstıklı helva..

Çay sonrası yarım dilim donduralı pasta, kahve ile bir küçük çikolata (kızımın ısrarı)

Kitap:siyah süt,Kuran..

Spor: 3 metrelik halı yolluğumla 2 paspas halı yıkadım akşam..

Hepinizi çok tebrik ederim arkadaşlar...karabiberi de...giderayak kıyağını yaptı bize :) böylece sarı kartimiz silindi sanırım...

Şöyle ki; ben kızımın koruyucu annesiyim..ve inançlarım gereği emzirmek istedim...hormon desteği aldım ve emzirdim şükür :)
Bcanım cevap yazmıştım ama arada kaynamış herhalde

Maşallah arkadaşım tebrik ediyorum seni...kendi çocuklarını göğüsleri bozulmasın diye emzirmeyen insanlar tanıyorum bravo sana...

Tabiki dostluk kazanır arkadaşım...Böyle devam edelim inşallah...
İnş
Konusu nedir kitabın?

Bütün takımı tebrik ederim ama spora bayıldım hem eğlen hem temizlen:)

Niyeyse 2 kez çıkmış mesajim...neyse benim için de onemliydi bu konu...aslında çok kişinin tercih ettiği bir yol bu...jinekolog ve endokrin uzmanı beraber uyguluyorlar...

Bugün yine pek erken başladık güne!!! Kizimin ve babamın kahvaltilarını verdim ve attik kendimizi sokaklara...2 saat çarşı pazar gezdik..maksat yürüyüştü ama abuk subuk birsürü şey de aldık...bir arkadasin işyerine ugradik eve geldik...kez, ıspanaklı börek, firinda kabak ve kumpir yaptık kuzuyla...oturdu onlar yedi ben kokladim :) akşama sultanahmete mi gitsek diye düşünüyorum ama gözümde almiyor gibi...haftasonu güzel şey yahu :)

Hepinizi çok tebrik ederim arkadaşlar...karabiberi de...giderayak kıyağını yaptı bize :) böylece sarı kartimiz silindi sanırım...
Evet canım..Tam kıyak yaptı bize..Bundan sonra sarı kart almamaya çalışalım hep birlikte..
Ben de seviyorum haftasonunu..Dün akşam nedense uyku tutmadı beni sahura kadar..Eee sonrada sabah namazını bekle..Yani ezan sonrası yatabildim..
Şimdi kızımla kütüphaneye gidicez yürüyüş olur hem..Öncesi 3 posta amaşır katladım yerleştirdim, mutfağımı temizledim..
Hadi görüşürüüz..

An itibariyle size Sultanahmet meydanından bağlanıyorum :)

Mahşeri ama çok güzel bir kalabalık...

Sahur : yok

akşam : 1 yufkadan ıspanaklı börek
soğuk

2 lt su

arabasiz Sultanahmete geldim daha iyi spor mu olur :)

Sabahki 2 saatlik yürüyüşü unutmayalim :)

afiyet olsun canım....baya yürümüşsün ohh ne güzel

gelelim menume bu gece inşlh sahur yapıp yarını oruçlu gçireceğim

bugun çok sıcak bir gundu fenaydı fena kzımda salona benle geldi annemin işi vardı alıp gittim onu ama öldüm öldüm yeni öğrenciler vardı onlarla ilgilendin ee kzımda biraz ayaklandı gezdi dolaştı baya koşturtum yürüme git yürüme gel dedimki Allahtan oruç değildim yoksa pertttt...

sabah: 1 dlm kek
1 dlm çicek ekmek
peynir
1 çay bardağı nescafe

öğle: sıcaktan bunalmuştım 1 salkım üzüm yedim fazla olduğunun farkındayım ama ancak o beni dindirdi
domates
peynir
az mercimek çorbası
2 dlm ekmek

ara: üzüm 5-6 tane

akşam: 1 kase yoğurt çorba
1 kase patlıcan musakka
salata
1 dlm pide 1yk pilav
1dlm kavun

bugun çok yoruldum 1 saat yürümüşümdür daha çok spor yapmalıyım aslında ama antrenmandada çalışıyorum çocuklarla baya yoruyor beni ee bide emziriyorum akşam nanay ama karın çalışmam lazım

100 tane mekik yapsam hergün baya fark eder aslında

Valla bana hiç farklı gelmiyo malesef ne haftaiçi be haftasonu hep aynı gibi)

Vayyy 3G yapmışsın resmen:))))

Dünkü menüm
10:00 3 ceviz
13:00 1 porsiyon tavuk 1 supangle(çok aç kalmamak lazım şekerim hızlı düşüyor ()
15:00 2 katı yumurta,1 kk peynir
18:30 1 dilim kek,1 bardak süt
21:00 1 tabak çorba,1 tabak etli taze fasulye
23:00 2 köfte,yarım tabak sütlü muhallebi,3 yemek kaşığı bulgur( bu iyi bir ara öğün olmadı sadece süt olsun geceleri yetmiyor diye bir çözüm)
Sularımı hep tamamlıyorum 3 litreye zaten oldumolası bolsu içen biriyim susuz düşünemiyorum kendimi
Spor akşam 1 saat yürüyüş
Kitap mimarlık üzerine düşünceler(aynı anda bir kaç kitaba devam ediyorum ruhhalime göre seçiyorum hangizi iyi gelecekse bana)

Ayrıca bu sabah anladım ki bebek denen varlık uyudukça uykusu gelen uyumadıkça da uykuyu reddeden bi canlıymış!!!!kardeşim gece 11 di yattığında sabah 7den beri ayakta bana da yazık:)bi kere düzen gidince ipin ucu kaçıyor sanırım bu çocuk öevzusunda

Waoooooovvv canlı yayın haa yürüyüşlerde süpermişş
bizim takıma bak be bana rağmen 1. olmuşsuz tebrik ederim emeği geçenleri ....
Sen de haftaya gösterirsin kndini artıkımm:13:
Canım öncelikle nesafden uzak duruyoruz..
Anladığım kadarı ile sen ekmek olamzsa doymam diyenlerdensin ha diceksinki kimse yemioru ekmek evet yiyor ama yemeğin yanında yiyor ekmeği ama sen ekmeğin yanında menü yiyosun güzelim ya..Hem emziriyosun..Ekmek süt yapmazki kilo yapar.. Menülerinin kalitesini artır..Sabaha süt ekle çiğ sebze ekle..Akşamdan ekmeğini çıkar yrine salata yoğurt ekle..Menülerine ceviz fındık badem ekle kavrulmamış olsun..Akşam menü sonrası bişii yeme sadece su iç..Acıkırsan tarçınlı süt, ayran iç..
Sicaaaaaak bir pazar sabahında daha günaydın...
Eveet çok sıcak..
Akşamın 11 inde yedilerin hoşuma gitmedi canım..=nun yerine süt yapan rezene çayı, tarçınlı süt, ayran, su iç..

Canım akşamları ılık banyo yaptır bebişi hem rahatlar hem de uyuması daha kolay olur..

aymudo gördüm seni ama şu an yoksun..Yazmadan gitmeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…