sahur:
2 erik, 1 şeftali, az sucuk, 1 yumurta, süsbiberi, 1 hurma, pide, bol su..
İftar:
1 hurma, 1 zeytin, 1 kase yayla çorbası, az kısır(komşu menüsü) az kızartma(diğer komşu menüsü) az pastırmalı yumurta, az ekmek, süs biberi,1 kupa çay, bol su..
Bir dilim dondurmalı pasta..
Sahur:
2 erik, 1 şeftali, 1 hurma, pastırmalı yumurta, pide, az kısır, çok az kızartma, bol su..
Kitap:Siyah süt, Kuran (18+8 sayfa)
Spor: İftar sonrası 100 zıplama
Dün gece kıvrandım yine yatakta açıııım diyordu mideKalkıp ne bulursan ye sınırna geldim amaa yemedim sahurda yedim
Bugün ilk defa susadığımı hissediyorum, pastırma yakacak sanırsam ben..
Az sonra komşu yaşlı teyzeye geçicem..Hamur yapıcam pişi kızartıp komşulara dağıtacakmış..Yardım için rica etti..Seve seve dedim dün..Bugün fena susadım o yüzden evdeki yapacağım işleri azalttım sadece 2 posta çamaşır katladım yerleştirdim..Makinede yıkanan çamaşırı sererim şimdi..Enerjimi yardıma saklıyayım dimi ama..Akşam iftar sonrası yaparım işlerimi..
Ya sorma dietisyenim çok kızdı hızlı kilo ermişsin yavaşlıyosun dedi açıkcası o çayları içiyorum bi de sütü ve yoğurdumu hiç unutmamam lazım evde bittiğinde mecbur başka şeye yönleniyorumWaoooooovvv canlı yayın haayürüyüşlerde süpermişş
Sen de haftaya gösterirsin kndini artıkımm:13:
Canım öncelikle nesafden uzak duruyoruz..
Anladığım kadarı ile sen ekmek olamzsa doymam diyenlerdensin ha diceksinki kimse yemioru ekmek evet yiyor ama yemeğin yanında yiyor ekmeği ama sen ekmeğin yanında menü yiyosun güzelim ya..Hem emziriyosun..Ekmek süt yapmazki kilo yapar.. Menülerinin kalitesini artır..Sabaha süt ekle çiğ sebze ekle..Akşamdan ekmeğini çıkar yrine salata yoğurt ekle..Menülerine ceviz fındık badem ekle kavrulmamış olsun..Akşam menü sonrası bişii yeme sadece su iç..Acıkırsan tarçınlı süt, ayran iç..
Eveet çok sıcak..
Akşamın 11 inde yedilerin hoşuma gitmedi canım..=nun yerine süt yapan rezene çayı, tarçınlı süt, ayran, su iç..
Canım akşamları ılık banyo yaptır bebişi hem rahatlar hem de uyuması daha kolay olur..
Akşam pek maceralı bir yolculuktan (4 vesaitle; tramvay vapur taksi ve kendi arabam :) sonra 1de eve geldik, kızım arabada uyudu zaten...meyve yedim yattim..namazdan sonra çamaşır ütü derken, yeniden uykum geldi bir yattim 11de kalktım...bir rehavet bir rehavet...akşam yemeğini de yaptım eeee napcam ki şimdi :/
Bize gelip temizliğime yardım ebilirsinne bencilim beee:)))
Amiin canım..Allah kabul etsin hem senin hem teyzenin niyetini inşallah...
Ben daha akşam yemeğimi yapmadım önce buraya bakiim dedim yaparım az sonra..Maaşallah sanaAkşam pek maceralı bir yolculuktan (4 vesaitle; tramvay vapur taksi ve kendi arabam :) sonra 1de eve geldik, kızım arabada uyudu zaten...meyve yedim yattim..namazdan sonra çamaşır ütü derken, yeniden uykum geldi bir yattim 11de kalktım...bir rehavet bir rehavet...akşam yemeğini de yaptım eeee napcam ki şimdi :/
Canım kuru üzüm ceviz ekle menülerine..Birde kayısı hoşafı yap pekmezle tatlandır menülerinle iç hem harika süt yapar hem de kan yapar hem de bağırsakları çalıştırdığı için kilo verirsin..Ya sorma dietisyenim çok kızdı hızlı kilo ermişsin yavaşlıyosun dedi açıkcası o çayları içiyorum bi de sütü ve yoğurdumu hiç unutmamam lazım evde bittiğinde mecbur başka şeye yönleniyorum((
Banyo bizim paşaya vızz geliyo daha bi gözü açılıyo niyeyse))zaten yaz her gün yıkanmadığında hemen başlıyo isilikler
Canım benim senin şu cee deyip gidişlerin çok gözüme batmaya başladı..Lütfen bize tam anlamıyla katılırmısın..Neden sohbetinden mahrum ediyosunki bizi?Sahur:menemen peynir domates salatalık 2 dilim kepekk ekmeği
İftar:1kase mercimek çorbası 1tabak türlü salata cacık
Ara:üzüm 3lt su
Kitap:cehennem
Taaaaam 4 saattir aynı koltukta yatıyorum...sagim agriyinca sola, solum agriyinca sağa dönüyorum...çok yorucu yıprandım tukendim walla
Aymudo bahcededir herhalde...haftasonu ya...kızların da evde netleri yoktu sanırım, öyle hatırlıyorum...biz nobetteyiz bu hafta :)
Canım menü güzel duruyo ama miktar olarak da yazsan biz de ona göre baksak mı acabaSahur:menemen peynir domates salatalık 2 dilim kepekk ekmeği
İftar:1kase mercimek çorbası 1tabak türlü salata cacık
Ara:üzüm 3lt su
Kitap:cehennem
Vayy arkadaaşş tükenmişlik sendromuna girdim şimdi bak bu benim bittiğim andır:))))Taaaaam 4 saattir aynı koltukta yatıyorum...sagim agriyinca sola, solum agriyinca sağa dönüyorum...çok yorucu yıprandım tukendim walla
Menü baya güzel keşkem bi yarım saat yürüyüş olsaydıSahur (sayılır :) : 1 şeftali
1 erik
1 hurma
1 ceviz
iftar : 2 dlm pide
4 yk yoğurtlu kabak kızartması (fırında)
4 yk zeytinyağlı fasulye
2 hurma
2 lt su
spor yok
Kitap : 2,5 cüz
Menü baya güzel keşkem bi yarım saat yürüyüş olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?