Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoş geldin canım

aymudo gördüm seni ama şu an yoksun..Yazmadan gitmeyelim lütfen
canım dün evde değildim telefondan da okumak kolay yazmak çok zor...eşimde yanımda elimde telefonla uğraştıkça kızıyor yeter artık bırak şu telefonu elinden diye..okudum ama yazamadım yani...

Aymudo bahcededir herhalde...haftasonu ya...kızların da evde netleri yoktu sanırım, öyle hatırlıyorum...biz nobetteyiz bu hafta :)
evet canım bahçedeydik iftar sonrasıda arkadaşımızın cafesine gittik eve geldiğimizde saat 2 olmuştu bile...

Canım menü güzel duruyo ama miktar olarak da yazsan biz de ona göre baksak mı acaba)
Tamam dikkat ederim....

İftar:1kase erişteli çorba+1tabak güveç+1 kase yoğurt
iftardan sonra dışarıya çıktık..
sekersiz çay,1dilim karpuz,armut erik yedim üstünede 3 küçük pet su içince şiştim..eve geldiğimizde eşimin sahur kahvaltısını hazırladım ben yemedim....

Hoşgeldiiiiin...

Canım menü güzel duruyo ama miktar olarak da yazsan biz de ona göre baksak mı acaba)

Vayy arkadaaşş tükenmişlik sendromuna girdim şimdi bak bu benim bittiğim andır:))))

Sorma ben de yorgun argın geldim işe :)

Menü baya güzel keşkem bi yarım saat yürüyüş olsaydı

Spor olarak 4 saat boyunca aynı koltukta sağa sola dönerekten yatmış yaa

Evet ya haksızlık etmeyin bana bugün heryerim ağrıyor dönüp durmaktan...kolay mi zannediyosunuz başında bir tatlı veletle sabit kalmayı :)

Hosgeldin!!!!

kızlar selam nasılsınız bakalım ben pek bir keyifsizim nedenini bilmiyorum yorgun da hissediyorum.

haftasonu gayet güzel geçmiş herkesin bakıyorum. ama bahire görünmüyor ortalıkta :44::44:

kızlar selam nasılsınız bakalım ben pek bir keyifsizim nedenini bilmiyorum yorgun da hissediyorum.

haftasonu gayet güzel geçmiş herkesin bakıyorum. ama bahire görünmüyor ortalıkta :44::44:

Evet ya bahire bu kadar sessiz kalmazdı..bir aksilik yoktur inşallah!!

Sahur : 2 yk zeytinyağlı fasulye
1 şeftali
2 ceviz

iftar : 4 yk zeytinyağlı fasulye
6 yk sossuz mantı
bol salata

2 lt su

spor yok ama fiziken çok aktifiz ramazan boyunca, halim kalmıyor spora falan

1,5 cüz

Sahur : 2 yk zeytinyağlı fasulye
1 şeftali
2 ceviz

iftar : 4 yk zeytinyağlı fasulye
6 yk sossuz mantı
bol salata

2 lt su

spor yok ama fiziken çok aktifiz ramazan boyunca, halim kalmıyor spora falan

1,5 cüz
Aynen oruçken spor yapmamın imkanı yok..iftardan sonrada nefes alacak halim kalmıyor.yemek masasını zor topluyorum..

arkadaşlar benim menülerim nasıl? mesela bugünkü menüm? sanki artık herşey çok gibi geliyor ama diyetisyenimin listesinin yarısı bile değil!! doktorum az yeme diye kızıyor, ama sanki çok yiyormuşum gibi geliyor...sizce?

bugünkü menü
9:00 3 ceviz 1 incir
12.00 2 katı yumurta 1 kk peynir
15.00 1 kase sütlü tatlı
17:00 2 tabak etli yeşil mercimek ,4 yemek kaşığı bulgur
21.00 1 bardak süt 2 meyve
spor yarım saat yürüyüş
kitap yok

Bence doktorun ne diyorsa onu yap.anladığım kadarıyla doktorun metebolizmanı sürekli çalıştırmak istiyor..az yemeye alışırsan benim gibi vucudun alışmaya başlayabilir diyetinin kalorisini düşürse bile kilo veremez hale gelirsin..

iftar:1kase mercimek çorbası,1tabak zeytinyağlı kabak yemeği,salata,2dilim kepek ekmeği,2tane tulumba tatlısı:18:
2ltsu 1tane şeftali 1tanede erik
şimdi form çayı içiyorum yatıcam sahura kalkar su içer yatarım..

bence iyi amam dr ne diyorsa uygula kıtlığa sokma

dun ugrayamadım kusura bakmayım arkadaşlar sakın yaa bugunki menumu yazayım size

sahur: 2 dlm borek
çay
bol suuu

iftar: ne çok susamısım ya baya su içtim
1 kase mercimek
salata
2 yk karışık kızartma
yarım dlm borek
1 dlm pide
yarım bardak limonata

ara: türk kahvsi
4-5 tane çifte kavruluş lokum....

market market dolaştık ...sporum olsun bu ama mekikleri unutmuş değilim....

bugun kendime cicler aldım çok beğendim...aylardrı modaolan şeyleri giyemiyordumgene senedir şöyle efil efil pantalon istiyordum aldım bugun sonunda bedeni oldu...

bi tanede cizgili gömlek aldım inşlh resim atarım fikir alırım sizden....

insanın kendini şımartması boyle olsa gerek

Aymudo bahcededir herhalde...haftasonu ya...kızların da evde netleri yoktu sanırım, öyle hatırlıyorum...biz nobetteyiz bu hafta :)

bence az olmuş menun tamam benşmkler ibi olmasın ama kahvaltın yokki????ymen lazım özellikle kahvaltıyı....

ohh mis ne güzel etmişsin bu yaz benim favorimde siyah beyaz çizgili...
ben profilime resim attım bakabilirsin...

Evet ya bahire bu kadar sessiz kalmazdı..bir aksilik yoktur inşallah!!

inşallah yoktur hayırlı haberlerle gelir inşallah.

Ben de çok merak ettim arıyorum tele cvp da vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…