jet hızı ile inceliyorum hemen
bak ya kullansana senin için önerdiğim smile bu bak:
Ceylin, aymudo, trabzonspor süpersiniz walla!!! Ben de kaplumbağa hızıyla arkanizdayim :) yavaş ve emin adımlarla!!! Umarım :)
Bu arada bu hazimsizlik beni öldürecek!! Tam 7. gün bugün ve ben ihtiyaç gidermedim...olcem ya şişkinlikten...dr.um da umrede!!! Napsam bilemiyorum :/
başka girmeyen kim miş kidevamsızlıktan kalsam da bu da benim kilom, mezun olmama az kaldı
takım kurallarına uymadığım için gereken yapılmış tabi, haklısınız, ancak; keşke bu kural onlarca gün paylaşım yapmayan herkese uygulansaydı da adil olunsaydı. 61 kg. da mezuniyetimi isteyip veda edeceğim arkadaşlar iyi kötü 76 g ile başladım 15 kg. yeterli benim için.
***2. TAKIM 318. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)
canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediysen***2. TAKIM 318. ETAP ***
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,1%)
Umarım hesaplamam doğru olmuştur ya arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta verdiğimden çok eminim fakat bu sabah kalktığımda sol elimin ilk üç parmağını hissetmiyordum uyuşukluktan sandım fakat sol elim şişmiş kıvıramıyorum parmaklarımı sanırım vücut su toplamış(nedenini bilmiyorum ilk defa başıma geliyor bugünhastaneye gideceğim sol el olunca daha i tedirgin oldum belki dünkü stres etkiledi dünkü ani olaydan sonra gece bi de eşimle tartıştık üstüne kusura bakmayın lütfen ya bu tür sorunlar yansıtılammalı ama üzülüyor insan neden açıklamak istiyor malesef ((
bahire gördüm seni aşağıda bir de şu telefonunu aççççççççççççç
başka girmeyen kim miş ki
canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediyseno da etkiliyor tartıyı
kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış
bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden
100 gr vermişim ramazan ramazan iyi netice
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-39.html
mezunlara baktım da kilo verilirlen gram gram gitmiş çoğubda ama 5-6 ayı bi topluyıorsun 15-16 kilo!!!
deselerki 5 ayda 15 kilo vereceksin çok uzun bi süre gibi gelir ama ne 5 aylar geçirdik şimdiye kadar...Allah hepimize mezuniyet nasip etsin
bu kiloyu o 7 günlük şişlikle mi verdinCeylin, aymudo, trabzonspor süpersiniz walla!!! Ben de kaplumbağa hızıyla arkanizdayim :) yavaş ve emin adımlarla!!! Umarım :)
Bu arada bu hazimsizlik beni öldürecek!! Tam 7. gün bugün ve ben ihtiyaç gidermedim...olcem ya şişkinlikten...dr.um da umrede!!! Napsam bilemiyorum :/
kızım telefonun kapalı şimdi hayatta bulamayacaksın anlaşılan.
evet sadece sabır işi
bu kiloyu o 7 günlük şişlikle mi verdinbi de wcye çıksan...
aşırı bi kabzılık seninkisi yaf... bişeyler yazacağım ama sürekli kabızlık çeken biri bunları genelde bilir
sırasıyla
- çay kahve gibi kafein içeren yani vücuttan su attıran gıdaları tüketme, bol su iç 3 litre mesela. menülerinden hatırlıyorum su içiyorsun ama bazısına 3 bile az geliyor sıcak yaz günlerinde terle kayıp da çok oluyor
-kayısı gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor. Akşamdan suda bekletip yer ,suyunu da içersen daha güzel wcye çıkarsın. yarım bardak suya 3 kayısı atıyorsun sabah uyanınca da bardağın kalanına sıcak su ekleyip bu ılık kompostoyu içiyorsun hatta 1 bardak daha ılık su yapıp iç.
Bu 2 tavsiyenin işe yarayacağından eminim geçmezse
-erik, incir veya armutla yap aynı işlemi. hemoroidin yoksa cin biber de yiyebilirsin.
-bebek emzirmeyen ailsende meme kanseri öyküsü olmayanlara keten tohumu da öneriliyor
-kefir de bağırsakların her türlü şikayetine iyi geliyo
-vee sondan bir önceki tavsiye gece yatmadan 1 tatlı kaşığı sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ardından bol su içilir.
-son tavsiye bildiğimiz form çaylar. bi doktor arkadaş söylemişti. önermiyoruz ama diğer her şeyi yaptığı halde 2 gün wcye çıkamıyorsa 3. gün 2 bardak form çay içip wcye çıkmak gerek demişti.
bu kiloyu o 7 günlük şişlikle mi verdinbi de wcye çıksan...
aşırı bi kabzılık seninkisi yaf... bişeyler yazacağım ama sürekli kabızlık çeken biri bunları genelde bilir
sırasıyla
- çay kahve gibi kafein içeren yani vücuttan su attıran gıdaları tüketme, bol su iç 3 litre mesela. menülerinden hatırlıyorum su içiyorsun ama bazısına 3 bile az geliyor sıcak yaz günlerinde terle kayıp da çok oluyor
-kayısı gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor. Akşamdan suda bekletip yer ,suyunu da içersen daha güzel wcye çıkarsın. yarım bardak suya 3 kayısı atıyorsun sabah uyanınca da bardağın kalanına sıcak su ekleyip bu ılık kompostoyu içiyorsun hatta 1 bardak daha ılık su yapıp iç.
Bu 2 tavsiyenin işe yarayacağından eminim geçmezse
-erik, incir veya armutla yap aynı işlemi. hemoroidin yoksa cin biber de yiyebilirsin.
-bebek emzirmeyen ailsende meme kanseri öyküsü olmayanlara keten tohumu da öneriliyor
-kefir de bağırsakların her türlü şikayetine iyi geliyo
-vee sondan bir önceki tavsiye gece yatmadan 1 tatlı kaşığı sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ardından bol su içilir.
-son tavsiye bildiğimiz form çaylar. bi doktor arkadaş söylemişti. önermiyoruz ama diğer her şeyi yaptığı halde 2 gün wcye çıkamıyorsa 3. gün 2 bardak form çay içip wcye çıkmak gerek demişti.
kızım telefonun kapalı şimdi hayatta bulamayacaksın anlaşılan.
evet sadece sabır işi
başka girmeyen kim miş ki
canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediyseno da etkiliyor tartıyı
kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış
bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden
100 gr vermişim ramazan ramazan iyi netice
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-39.html
mezunlara baktım da kilo verilirlen gram gram gitmiş çoğubda ama 5-6 ayı bi topluyıorsun 15-16 kilo!!!
deselerki 5 ayda 15 kilo vereceksin çok uzun bi süre gibi gelir ama ne 5 aylar geçirdik şimdiye kadar...Allah hepimize mezuniyet nasip etsin
şimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar
evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.
ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.
sadece not olarak düşülmüş o kadar.
teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.
bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?