Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yuuuuhhh yavaşşş deseydin sende)))

merhaba kızlar nasıl gidiyor çok sıkıldım ben bügün yaff f
Oyna yavrucum sen bugün de neşen bol olsun

Allah yardım etsin bugünlerin sevabı çokdur inş

Menü
9:00 2 dilim ekmek 1 kk peynir
12:00 1 bardak süt
15:00 1 tabak taze fasulye
19:00 yarım tost
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim

Ya arkadaşlar ben şu dndurmadan kısmak istediğimde sütüm cidden azalıyor su ve dinlenme kısmın tam yapsam da (seker zaten yok hayatımda meyve de tüketmiyorum ama bu dondurmayı başka nasıl tolere edebilirim sizce((off offf

geniccim senin bu yazına cevap yazmıştım ama yazdıgım yazı çıkmamış sanırım bağlantı kopukluğu filan oldu. yazdıklarımı tekrar yazmaya çalışayım...

benim şuan hedeflediğim kiloya inmemde 2. takımın etkisi, desteği tartışmasız çok büyük... takıma geldiğim günden nişanımın olduğu tarihe kadar paylaşım konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, gün gün gelip menülerimi, sporlarımı kitaplarımı yazdım. burdan çok şey ögrendim bu da beni hedefime giden yolda hızlandırdı. Ancak, bildiğiniz gibi nişanımın olduğu gün babaannem vefat etti. hem nişan koşturmacası, ardından cenaze işleri için memlekete gitmek ve döndüğümde yaşadığım boşluk beni paylaşım yapma konusunda isteksizliğe itti, ki bunu da kaptanla paylaştım aslında. son bir aydır paylaşımlarımda azalma oldu, sonuç olarak da cuma günü adımın yanında uyarı aldım. 2. takımda ilk defa böyle bir şeye denk gelmiştim, şaşırdım. çünkü ilk geldiğim zamanlarda takıma bir iki kişi dışında neredeyse kimse uğramıyordu ama bu şekilde davranıldığını da görmemiştim. Velhasılkelam... Amacım; kilo verebiliyorken az yada çok paylaşımla 2. takımda hedefime ulaşabilmekti, az kaldı ulaşmama Allahın izniyle. Darısı kilo vermek isteyen tüm takımdaşlarımın başına. yine uğrarım takıma elbette

neden bu kadar doldun bahire bilmiyorum...
çok bilinmedik şeyler yapmadım aslında, genic sordu ben de anlattım, yaşadığım stresli dönemin de etkisi oldu kilo vermemde, mucize bir iksir yok açıkcası. spor yaparken denemek için interval yöntemi araştırabilirsin, belki sende de faydası olur.
motivasyon eksikliği yaşadığımı zaten defalarca kez söylediğim için, takım ruhu konusunu tekrar açıklamama gerek yok sanırım.

2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)

Fatta83 oğluşun nasıl oldu?? Ve tabi senin kolun??

Ceylin ve bahire, ramazan hürmetine azicik sakin olalım ne dersiniz??

Akrep, nerelerdesin? Bir aksilik yoktur inşallah!!!

Menü
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim

Çok iyi bence!!!

Dondurma aslında cok kalorili birşey değil ki korktuğumuz kadar!! Benim listemde de var dondurma, hazır dondurmalar daha kalorili, sade ve normal yersen bence çok sıkıntı değil...

Ben izin verdim yiyebilirsin :)

haklısın seldom, Ramazan hürmetine bu konuyla ilgili cevap vermeyeceğim, açıklamak istediğim herşeyi açıkladığımı düşünüyorum.

Canım oğluş iyi ama o beşiğe yatmaya pek yanaşmadı ilk zaman korktu herhalde(kolum iyi ama ödemden hala kurtulamadım genel olarak siirsel duruyormuş tomografi vs gibi bişeylerden bahsetti çok gerekli değilse kalsın dedim emziriyorum etkilemez dedi ama ben aynı fikirde değilim o yüzden bi süre erteleyeceğim tekrarlarsa bakarız bi çaresine

Canım ama benim yediğim abartı dondurma zararlı olmasa da(normal bi porsiyonda 3-4 top oluyo ona göre düşün 2 porsiyon yedim sade yiyemiyorum ama hazırda değil buranınyerel bi dondurmacısı var ordan alıyor eşim sütle yapılıyor süt tozu değil adamlar fabrika kurmşlar baya da ii işler napsak girsek mi acep bu sektöre)

Son düzenleme:
Seldom aşağıda görüyorum seni de uyku tutmamış sanki ben gibi:))

Sanırım geçmiş Yapıyon.ben kaçar bacı çamaşırları katlıyım accık da Ütü ve yatsıyı kılıp yatıyım artık ii geceler...

Son düzenleme:
kaptanla ne konuştunuz bunu bilemem ben burada gördüklerimi söylüyorum hala neyin ısrarı bu anlamadım neyse uzatmaya değmez özel hayat demiş sin özelimizde ne yaşıyoruz yazıyoruz buraya biz okusaydın bilirdin ceylin benden sonra gelip çoktan mezun olanlar oldu çoğu da takıma dönmek istiyor arzu gibi rukgus gibi örnek bunlar yakında karabiber de gelir hızlı değil yavaş kilo vermeyi kendim tercih ettiğimi bilirdin sağlıklı beslenmeyi tercih ettiğimi bir dönemlik değil ömür boyu yemek yemeyi öğrendiğimii ve bu kararı babamın by pass ameliyatı olduğu gün aldığımı bilirdin ...böyle giderse zaten kendim gönüllü çıkacam takımdan o olacak buranın da tadı kaçmaya başladı
Yuuuuhhh yavaşşş deseydin sende)))

Oyna yavrucum sen bugün de neşen bol olsun

Allah yardım etsin bugünlerin sevabı çokdur inş
gel kız beraber oynayak sana bugünkü şarkıyı oynadığım şarkıyı gönderiyorum sende oyna BANA BANA BANA BANA YAR YOLLA YAR YOLLA . - YouTube
teşekkürederim yönetm tavsiyen için ceylin dolu falan da değilim yanlış anlaşılmayı düzelteyim hak tan yanayım ben kaptanın haklı olduğunu düşünüyorum sitemlerinin de yersiz ve gereksiz o kadar
sakinim kuşum
akrep antepte gezmelerde gacccııııı
takımda olanlardan haberi var tl beni sakinleştiriyor yoksa çoktan istifa etmiştim emin ol

haklısın seldom, Ramazan hürmetine bu konuyla ilgili cevap vermeyeceğim, açıklamak istediğim herşeyi açıkladığımı düşünüyorum.

basın açıklamasını yapmış cevap vermiyecem demiyor mu
velil vel vekillll

kızlar bugünki menüm
sahur
1 tabak yeşil fasülye yemeği 6 yk kadar bulgur pilavı
1tane haşlanmış yumurta
çay ve su

iftar
patlıcan kızartması yoğurtlu

bol su
çay şimdi biberiye içecem

itiraf edeyim bu akşam ekmeği çok kaçırdım
1 saat oynadım spor olarak
İbrahim saraçoğlu bitki kürleri kitabını okuyorum enterasan bilgiler var içinde paylaşırım kızlr

Son düzenleme:
kızlar kaptana haksızlık yapıldığını düşündüğüm için sivrildim allah var yukarda ben her zaman haktan yanayım ve kaptan adaletsizlikle suçlandı bundan kaynaklı ve kendisi burada olamadığı için bu hale geldi takımın kuralları belli bu kurallara uyanlar uyablilenler takıma kabul ediliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam banu sultan da takım kurallarına uyamayacağı gerekçesi ile kendi isteği ile ayrılanlardan
hatırlayalım takım kurallarını
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
lütfen herkes dikkat etsin olur mu
ve kimse kimsenin alehinde atıp tutmasın
kaptanın adaletinden benim şüphem yok
şöyle ki yıllık izin aldımdıydı yine hatırlarsanız beni bir hafta izinli saydı
birçoğunuza da anlayışla yaklaşıyor mazeereti olanı izinli sayıyor
yüksek lisans düşündüğüm için kitapa vakit ayıramadığımı makale okuduğumu izah ettiğimde onu da kabul etti
herkese böyle yaklaşıyor
eminim güveniyorum adaletinden şüphem yok ki kendisi gelinceye kadar susuyorum son noktayı o koysun ne diyecekse nasıl savunacaksa kendini ....

ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.

sadece not olarak düşülmüş o kadar.

teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.

bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.

takımı genic le bana emanet ettiği için ki yukarıdaki ceylinin paylaşımlarını okuyun hep adaletsizlikten bahsetmiş bende isim sorudum cevap yok anlatabiliyormuyum kızlar dediğim gibi kaptan gelene kadar noktayı koyuyorum susuyorum ....:2::2::2::2:

her bitkinin kaynatma dk varmış kızlar bu dk lara ve bitkinin yetiştiği yere göre de etkisi değişiyormuş lahana mesela asla keserek değil yaprak yaprak bütün bütün kaynatılmalıymış ...
İbrahim saraçoğlu

bahire, sana cevap yazmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Kusura bakma, cevap yazmayacağım yorumlarına. ben kırgınlıkla birşeyler yapmak istemiyorum, sana cevap yazarsam olay uzayıp gidecek, gerek yok bunlara diye düşünüyorum.

Menü

canım sütünü etkiliyorsa dondurmanı yemelisin bence ama üstüne bol su....

Vayy ne güzel spor yapmışsın hemde oruçken süper

Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…