Yuuuuhhh yavaşşş deseydin sendebir seferden bişey olmaz yahuuuu...bende sahurda 1 tane kıymalı çörek yedim...yedim valla zaten yediğim kuş kadar ,çöreği yedim diye onuda yemem vicdan azabıylaama mecbur kaldım dışarıda arkadaşlarla yedik başka yiyecek hiçbirşey yoktu..onlar 3er 5er yedi...
Oyna yavrucum sen bugün de neşen bol olsunmerhaba kızlar nasıl gidiyor çok sıkıldım ben bügün yaff f
Allah yardım etsin bugünlerin sevabı çokdur inşSabah kızım uyurken yürüyüşümü yaptım, kahvaltilarini yaptılar havaalanına gittik annemi almaya, eve geldik hemen annemin kontrolü vardı doktora götürdüm...eve geldik ve öğle yemeği küçük hanimin...daha saat 3 :) iftara var 5,5 saat...çok susadım bugün :/
KızSahur : yok
İftar : 2 kase sehriye çorbası
2 dlm ekmek
bol maydanozlu salata
2 lt su
1,5 saat yürüyüş
1,5 cüz
sen mezun olmadan da seni takımdan çıkartmayacağız.
bak haklı olduğun taraflar tabii ki de var. fakat seninde anlayış göstermen durumlarda söz konusu.
iyi ya da kötü beraber zaman geçirdik her ne kadar son haftanda olsa ara sıra yine uğramanı bir merhaba demeni beklerim.
çünkü düşünsene kimse kimse gerçek hayatta tanımıyor (takımdakiler için söylüyorum) sadece buradaki yazdıklarımızdan,
anlattıklarımızda tanıyoruz biliyoruz ve hepimizin amacı da aynı. ne kadar güzelki sen hedefini yakaladın istediğin kiloya
indin. senin azmin başarın yadsınamaz ama manevi olarak bile olsa bizlerinde birazcık olsun bunda etkimiz hiç yok mu ?
sadece bunu düşünmeni isterim yoksa zaten ne de bir başkasına bu kadar dil dökmem seninde tahmin edeceğin gibi.
umarım istediğin kiloya düştüğünde ya da ayrıldığında bir daha kiloları almaz ve güzeller güzeli bir gelin ve bir ömür boyu olursunuz .....
bütün hafta paylaşım yapmadığı için gün gün değil yüzeysel paylaşımı ki genicin sorusu üzesrine verdiği cevap üzerine biliyoruz ceylinin nasıl kilo verdiğinii arkadaşlar paylaşım yapmanın önemini kavrayabildik mi bilmiyorum tebrik ederim ama sadece sen veriyorsun bize hayrın olmuyor vermeye devam et ne yaptıysan bilmediğimiz o yöntem işe yaramış ceylin bunu da sitem olarak alabilirsin takım ruhu demek böyle bir şey değil
Menü
9:00 2 dilim ekmek 1 kk peynir
12:00 1 bardak süt
15:00 1 tabak taze fasulye
19:00 yarım tost
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim
Ya arkadaşlar ben şu dndurmadan kısmak istediğimde sütüm cidden azalıyor su ve dinlenme kısmın tam yapsam da(seker zaten yok hayatımda meyve de tüketmiyorum ama bu dondurmayı başka nasıl tolere edebilirim sizce ((off offf
2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)
Fatta83 oğluşun nasıl oldu?? Ve tabi senin kolun??
Ceylin ve bahire, ramazan hürmetine azicik sakin olalım ne dersiniz??
Akrep, nerelerdesin? Bir aksilik yoktur inşallah!!!
Canım oğluş iyi ama o beşiğe yatmaya pek yanaşmadı ilk zaman korktu herhalde2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)
Canım ama benim yediğim abartı dondurma zararlı olmasa daÇok iyi bence!!!
Dondurma aslında cok kalorili birşey değil ki korktuğumuz kadar!! Benim listemde de var dondurma, hazır dondurmalar daha kalorili, sade ve normal yersen bence çok sıkıntı değil...
Ben izin verdim yiyebilirsin :)
kaptanla ne konuştunuz bunu bilemem ben burada gördüklerimi söylüyorum hala neyin ısrarı bu anlamadım neyse uzatmaya değmez özel hayat demiş sin özelimizde ne yaşıyoruz yazıyoruz buraya biz okusaydın bilirdin ceylin benden sonra gelip çoktan mezun olanlar oldu çoğu da takıma dönmek istiyor arzu gibi rukgus gibi örnek bunlar yakında karabiber de gelir hızlı değil yavaş kilo vermeyi kendim tercih ettiğimi bilirdin sağlıklı beslenmeyi tercih ettiğimi bir dönemlik değil ömür boyu yemek yemeyi öğrendiğimii ve bu kararı babamın by pass ameliyatı olduğu gün aldığımı bilirdin ...böyle giderse zaten kendim gönüllü çıkacam takımdan o olacak buranın da tadı kaçmaya başladıBenim uslubumla, aşağıda açıklamaya çalışayım bahire...
kaptanla (sosyalmedya üzerinden) birebir konuştuğumuzda, takımda paylaşımda bulunmak konusunda motivasyon düşüklüğü yaşadığımı zaten kendisiyle görüşmüştük, bilmediğin konular olabileceğini bence göz önünde bulundurmalısın yazarken. kaldı ki ben zaten -son günlerde- paylaşım yapmadığımı kabul ediyor bu nedenle de takım kuralları ne ise uygulanması gerektiğini savunuyorumyani nazlanma filan yok ortada. genic'in tavrı seninkinden çok farklı olduğu için anlayamamışsın. saygı bekliyoruz demişsin saygısız yazdığım bir yazımı göster lütfen? gösteremezsen bu senin ayıbındır. motive olamıyorum ceylin paylaşım yapmadıkça bu şekilde demişsin, kusura bakma bahire ama sen zaten motive değilsin ki aylardır aynı kilodasın. bunu seni kırmak yada başka bir amaçla söylemiyorum. Son olarak kaptan anlayışsız da demedim, keşke bu takım kuralları konusunda adil olunsaydı dedim, şimdi isim vermeye gerek yok ama şuan takımda olmayan ama paylaşımda bulunmayan hiçbir arkadaşımıza bana yapıldığı gibi de adının yanına uyarı yazıldığını görmedim. he yazıldıysa ve ben görmediysem o zaman herkesten de özür dilemesini bilirim.
gel kız beraber oynayakYuuuuhhh yavaşşş deseydin sende)))
Oyna yavrucum sen bugün de neşen bol olsun
Allah yardım etsin bugünlerin sevabı çokdur inş
teşekkürederim yönetm tavsiyen için ceylin dolu falan da değilim yanlış anlaşılmayı düzelteyim hak tan yanayım ben kaptanın haklı olduğunu düşünüyorum sitemlerinin de yersiz ve gereksiz o kadargeniccim senin bu yazına cevap yazmıştım ama yazdıgım yazı çıkmamış sanırım bağlantı kopukluğu filan oldu. yazdıklarımı tekrar yazmaya çalışayım...
benim şuan hedeflediğim kiloya inmemde 2. takımın etkisi, desteği tartışmasız çok büyük... takıma geldiğim günden nişanımın olduğu tarihe kadar paylaşım konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, gün gün gelip menülerimi, sporlarımı kitaplarımı yazdım. burdan çok şey ögrendim bu da beni hedefime giden yolda hızlandırdı. Ancak, bildiğiniz gibi nişanımın olduğu gün babaannem vefat etti. hem nişan koşturmacası, ardından cenaze işleri için memlekete gitmek ve döndüğümde yaşadığım boşluk beni paylaşım yapma konusunda isteksizliğe itti, ki bunu da kaptanla paylaştım aslında. son bir aydır paylaşımlarımda azalma oldu, sonuç olarak da cuma günü adımın yanında uyarı aldım. 2. takımda ilk defa böyle bir şeye denk gelmiştim, şaşırdım. çünkü ilk geldiğim zamanlarda takıma bir iki kişi dışında neredeyse kimse uğramıyordu ama bu şekilde davranıldığını da görmemiştim. Velhasılkelam... Amacım; kilo verebiliyorken az yada çok paylaşımla 2. takımda hedefime ulaşabilmekti, az kaldı ulaşmama Allahın izniyle. Darısı kilo vermek isteyen tüm takımdaşlarımın başına. yine uğrarım takıma elbette
neden bu kadar doldun bahire bilmiyorum...
çok bilinmedik şeyler yapmadım aslında, genic sordu ben de anlattım, yaşadığım stresli dönemin de etkisi oldu kilo vermemde, mucize bir iksir yok açıkcası. spor yaparken denemek için interval yöntemi araştırabilirsin, belki sende de faydası olur.
motivasyon eksikliği yaşadığımı zaten defalarca kez söylediğim için, takım ruhu konusunu tekrar açıklamama gerek yok sanırım.
2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)
haklısın seldom, Ramazan hürmetine bu konuyla ilgili cevap vermeyeceğim, açıklamak istediğim herşeyi açıkladığımı düşünüyorum.
şimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar
evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.
ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.
sadece not olarak düşülmüş o kadar.
***2. TAKIM 318. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / 0,14 %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
2.Takım Ortalaması: % 0,99
ceylinim bak böyle yayınladım.
teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.
bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.
canım aslında şu beck diyet çözümü isimli kitap çok işime yaradı. yaz gelince yürüyüşlerimi arttırdım her akşam 2 saate yakın yürüyoruz nişanlımla, askere gidecek diye böylece gitmeden önce de bolca vakit geçirmiş oluyoruz:) ip atlmaya başlamıştım biliyorsun geniccim, ip atlamayı düzenli sürdürdüm, interval sistem denilen bir sistem var bunu okuyunca biraz etkilendim ve ip atlamada bu yöntemi uygulamaya başladım. mantıgı arttırarak devam ettirmek şok uygulamak yavaşlamak birden hızlanmak gibi.... bir de yemek kokusu duyunca midem bulanmaya başladı. bunun dışında bu hafta da orucun etkisi vardı sanırım.
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 / / / %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / / / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 / / / %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)
2. TAKIMIN ORTALAMASI:%
Kızlar yarın sabah bu listeyi kopyalayarak kilonuzu yazın..Eşim sabah işten gelince pc başında olur ve malum ben ancak o kalkınca gelebilirim..Listemiz hazır..Olaki gelemedim genic ve bahire takım size emanet.Zaten bundan sonra her hafta bir kişi nöbetçi olucak..
devamsızlıktan kalsam da bu da benim kilom, mezun olmama az kaldı
takım kurallarına uymadığım için gereken yapılmış tabi, haklısınız, ancak; keşke bu kural onlarca gün paylaşım yapmayan herkese uygulansaydı da adil olunsaydı. 61 kg. da mezuniyetimi isteyip veda edeceğim arkadaşlar iyi kötü 76 g ile başladım 15 kg. yeterli benim için.
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)
takımı genic le bana emanet ettiği için ki yukarıdaki ceylinin paylaşımlarını okuyun hep adaletsizlikten bahsetmiş bende isim sorudum cevap yok anlatabiliyormuyum kızlar dediğim gibi kaptan gelene kadar noktayı koyuyorum susuyorum ....:2::2::2::2:
Menü
9:00 2 dilim ekmek 1 kk peynir
12:00 1 bardak süt
15:00 1 tabak taze fasulye
19:00 yarım tost
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim
Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..bahire, sana cevap yazmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Kusura bakma, cevap yazmayacağım yorumlarına. ben kırgınlıkla birşeyler yapmak istemiyorum, sana cevap yazarsam olay uzayıp gidecek, gerek yok bunlara diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?