devamsızlıktan kalsam da bu da benim kilom, mezun olmama az kaldı
takım kurallarına uymadığım için gereken yapılmış tabi, haklısınız, ancak; keşke bu kural onlarca gün paylaşım yapmayan herkese uygulansaydı da adil olunsaydı. 61 kg. da mezuniyetimi isteyip veda edeceğim arkadaşlar iyi kötü 76 g ile başladım 15 kg. yeterli benim için.
***2. TAKIM 318. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)
ceylincim sen nasılsın hiç görünmedin bu hafta hayırdır herşey yolundadır umarım......
ceylincim detaylara takılma bence. tebrik ederim bu haftada yine çok iyi vermişsin. evet bunun bir sırrı olması gerekiyor ve senden bu sırrı paylaşmanı ben kendi adıma bekliyorum.
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 / %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
trabzonspor (92,3 /91,2 /1,1 / 1,2 % )
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
hedef52 (68,5/67,4/1,1/1,61 %) yeni üye
canım aslında şu beck diyet çözümü isimli kitap çok işime yaradı. yaz gelince yürüyüşlerimi arttırdım her akşam 2 saate yakın yürüyoruz nişanlımla, askere gidecek diye böylece gitmeden önce de bolca vakit geçirmiş oluyoruz:) ip atlmaya başlamıştım biliyorsun geniccim, ip atlamayı düzenli sürdürdüm, interval sistem denilen bir sistem var bunu okuyunca biraz etkilendim ve ip atlamada bu yöntemi uygulamaya başladım. mantıgı arttırarak devam ettirmek şok uygulamak yavaşlamak birden hızlanmak gibi.... bir de yemek kokusu duyunca midem bulanmaya başladı. bunun dışında bu hafta da orucun etkisi vardı sanırım.
o kadaaaaa yemeye bu kilo verilr mi, öncreden daha da çok yediğim için evet verilir memlekette aldığım kiloları geri verdim
kızlar internette prob. oldu uzun uzun alıntılayıp yazdığım yorumlarım silindi, Allah okuyacaklara acıdı sanırım
özetle
seldom tebrik ederim her anlamda çok güzel işler çıkartmışsın
Fatta çooook geçmiş olsun.
bu arada ben de kilo bildiriminde bulunacam, yeni üyeyim amma kilo ferdim
o kadaaaaa yemeye bu kilo verilr mi, öncreden daha da çok yediğim için evet verilir memlekette aldığım kiloları geri verdim
tamam %yi ben hesaplayıp ekledim, sana iyi gezmeler, fırsat buşldukça gel....% liyi hesaplayamadım....bu hafta 91.200 geldim bence süper ....
pazartesiye kadar çok sık uğrayamıyacağım kocaelinde seminerdeyim eşimin yanına geldim fırsatım olmayabilir ama ara ara uğramaya çalışırım gece falan hepinize iyi haftalar şimdiden ok öpüyorum
canım tebrik ederim. seni önümüzdeki hafta listeye alacağız ama kilonu bildirdiğin ve ciddi ciddi kilo verdiğin için tebrik ederim.
birde benim sana bir sorum var. senin hedeflediğin kilo nedir. ben 52 kg olarak not aldım doğrumu ?
hımm ip atlamanın etkisi hakkında bende inan araştırmadaydım. senden de bunu duyunca daha da bir aklıma yattı şimdi. oruçla beraber kilo almaman çok iyi mutlaka yürüyüşün etkisi var ama . ip atlamak tam bir mucize. dur bakiyim enimde bir durumum var onu kesinleştireyim sonra hemen başlıyım ip atlamaya. ama senin bahsettiklerininle beraber bir araştırma yapmam lazım.hemen başlıyorum araştırmacı gazeteci olarak.
bir de bu kadar çok kilo verdinya hani bu hafta bak bu smile kullanmanı bekledim ben.
durum derkennnn:44:genic yoksaaa???
interval sistemle ilgili burda biraz bilgi var geniccim:
http://uvfitness.net/2012/02/yag-yakmada-en-hizli-yontem-interval-antrenman-sistemi/
bir de bloğun sahibi artık yazmıyor ama inceleyebilirsiniz, bana ilham vermişti:
Benim Küçük Mucizem
evet doğru hedef :52 . ben hemencecik kendimi listeye alıvermiştim ama silersiniz napalım:26lsun artık bu azimle gelecek haftada aynı kiloyu vermeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?