Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ceylincim detaylara takılma bence. tebrik ederim bu haftada yine çok iyi vermişsin. evet bunun bir sırrı olması gerekiyor ve senden bu sırrı paylaşmanı ben kendi adıma bekliyorum.

***2. TAKIM 318. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 / 2,1/ 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57 %)
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83

faTTa83 aşağıda görünüyorsun hadi canım paylaş bu haftaki kilonu da seni de ekleyeyim.

bu arada kuzucuğa da çok geçmiş olsun. bak bugün cuma sen bir sadaka ver çocuğun için.

Son düzenleme:

cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,1%)

Umarım hesaplamam doğru olmuştur ya arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta verdiğimden çok eminim fakat bu sabah kalktığımda sol elimin ilk üç parmağını hissetmiyordum uyuşukluktan sandım fakat sol elim şişmiş kıvıramıyorum parmaklarımı sanırım vücut su toplamış(nedenini bilmiyorum ilk defa başıma geliyor bugünhastaneye gideceğim sol el olunca daha i tedirgin oldum belki dünkü stres etkiledi dünkü ani olaydan sonra gece bi de eşimle tartıştık üstünekusura bakmayın lütfen ya bu tür sorunlar yansıtılammalı ama üzülüyor insan neden açıklamak istiyor malesef((

cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)

ceylincim sen nasılsın hiç görünmedin bu hafta hayırdır herşey yolundadır umarım......

ceylincim detaylara takılma bence. tebrik ederim bu haftada yine çok iyi vermişsin. evet bunun bir sırrı olması gerekiyor ve senden bu sırrı paylaşmanı ben kendi adıma bekliyorum.

canım aslında şu beck diyet çözümü isimli kitap çok işime yaradı. yaz gelince yürüyüşlerimi arttırdım her akşam 2 saate yakın yürüyoruz nişanlımla, askere gidecek diye böylece gitmeden önce de bolca vakit geçirmiş oluyoruz:) ip atlmaya başlamıştım biliyorsun geniccim, ip atlamayı düzenli sürdürdüm, interval sistem denilen bir sistem var bunu okuyunca biraz etkilendim ve ip atlamada bu yöntemi uygulamaya başladım. mantıgı arttırarak devam ettirmek şok uygulamak yavaşlamak birden hızlanmak gibi.... bir de yemek kokusu duyunca midem bulanmaya başladı. bunun dışında bu hafta da orucun etkisi vardı sanırım.

kızlar internette prob. oldu uzun uzun alıntılayıp yazdığım yorumlarım silindi, Allah okuyacaklara acıdı sanırım

özetle
seldom tebrik ederim her anlamda çok güzel işler çıkartmışsın
Fatta çooook geçmiş olsun.
bu arada ben de kilo bildiriminde bulunacam, yeni üyeyim amma kilo ferdim

% liyi hesaplayamadım....bu hafta 91.200 geldim bence süper ....

pazartesiye kadar çok sık uğrayamıyacağım kocaelinde seminerdeyim eşimin yanına geldim fırsatım olmayabilir ama ara ara uğramaya çalışırım gece falan hepinize iyi haftalar şimdiden ok öpüyorum

o kadaaaaa yemeye bu kilo verilr mi, öncreden daha da çok yediğim için evet verilir memlekette aldığım kiloları geri verdim

Son düzenleme:

hımm ip atlamanın etkisi hakkında bende inan araştırmadaydım. senden de bunu duyunca daha da bir aklıma yattı şimdi. oruçla beraber kilo almaman çok iyi mutlaka yürüyüşün etkisi var ama . ip atlamak tam bir mucize. dur bakiyim enimde bir durumum var onu kesinleştireyim sonra hemen başlıyım ip atlamaya. ama senin bahsettiklerininle beraber bir araştırma yapmam lazım.hemen başlıyorum araştırmacı gazeteci olarak.

bir de bu kadar çok kilo verdinya hani bu hafta bak bu smile kullanmanı bekledim ben.

cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)

Son düzenleme:

o kadaaaaa yemeye bu kilo verilr mi, öncreden daha da çok yediğim için evet verilir memlekette aldığım kiloları geri verdim

canım tebrik ederim. seni önümüzdeki hafta listeye alacağız ama kilonu bildirdiğin ve ciddi ciddi kilo verdiğin için tebrik ederim.

birde benim sana bir sorum var. senin hedeflediğin kilo nedir. ben 52 kg olarak not aldım doğrumu ?

Son düzenleme:
tamam %yi ben hesaplayıp ekledim, sana iyi gezmeler, fırsat buşldukça gel....

sahur: 5 yk pilav
1 tabak kuru fasulye

iftar:
1 kase çorba
1 dlm borek
2 yk bulgur pilavı
tavuk
salata

erzurumdan kadayıf dolma geldi 1 tane yedim kaçamağımolsun bu hafta çok yorulacağım 3 gun çok yogun

spor yapmadım ama markete gittim geldim kızım benimleydi 3 katı 3 kere indim çıktım 44 beden pantalonlarım artık oluyor ama karnım dışarı taşıyor bide yumuşak off offf:f

evet doğru hedef :52 . ben hemencecik kendimi listeye alıvermiştim ama silersiniz napalım:26lsun artık bu azimle gelecek haftada aynı kiloyu vermeye çalışırım

durum derkennnn:44: genic yoksaaa???

interval sistemle ilgili burda biraz bilgi var geniccim:

http://uvfitness.net/2012/02/yag-yakmada-en-hizli-yontem-interval-antrenman-sistemi/

bir de bloğun sahibi artık yazmıyor ama inceleyebilirsiniz, bana ilham vermişti:

Benim Küçük Mucizem

dün akşam
yarım kase tavuk sote
8 yk kabak yemeği+6 yk yoğurt+1,5 çay kaşığı tereyağ cosss+ salça
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak salata
1 kuru kayısı+1 badem

İlerleyen saatlerde 3 kupa çay, 2 fincan limon dilimli yeşil çay, 1 fincan 1,5 çk. şekerli sütlü türk kahvesi

bu sabah:
2 bardak ılık su
1 haş. yumurta
1 dilim tulum peyniri
1 domates,1 biber, 7-8 dal maydanoz
3 zeytin, 2 badem
1 dilim kepekli ekmek
2 kupa çay

evet doğru hedef :52 . ben hemencecik kendimi listeye alıvermiştim ama silersiniz napalım:26lsun artık bu azimle gelecek haftada aynı kiloyu vermeye çalışırım

canım sana özel bir durum değil inan. her gelen yeni üyenin 2 haftalık deneme süresi var. 2 hafta sonrada eğer paylaşımı iyiyse kilo vermede sıkıntı yoksa yani sorunlu bir üye değilse 2 hafta sonunda listeye giriyor. sana gelince bence ne paylaşımla ilgili nede başka ciddi bir sıkıntı yok önümüzdeki hafta listede olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…