Hadi ya umutlanma diyosun yanicanım benim oğlan 9 yaşına girdi hala aynı mızmızlıkta büyüyünce geçecek diye bekleme yaniher işini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor..anneanne ve dede ile büyüdüğü için çok şımarttılar şimdi baş edemiyorum...
Ne iyi komşuymuş anacım ne yapsa göndermişÖzellikle Mersinde yemeyi ençok sevdiğim şeydir dikenli incir bide kaynamış mısır....
Aman canııım çok geçmiş olsun...Allah beterinden korumuş bi sadaka ver yavrunun başı için..çok üzüldüm Allah çocuklarımızın acısını göstermesin...
Canım benim ya...kiyamam kuzucugaaa...allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
Sağolun arkadaşlar zaten kocacımla da bu ev değiştirme yüzünden tartıştık:2:valla öyle olmuş canım ya bugün çok sıcaktı çok
ayyy aman allahım rabbim korumuş çok geçmiş olsun dikkat et kuzu kendine de bebek e de aman allahım esirgesin senin de tüm annelerin de bebeğini
değil mi ama ayy ne korkunç çok geçmiş olsun çok ev alma komşu al demişler en kısa zamanda evini değiştir bence böyle komşu olacağına olmasın daha iyi ya insan hayvan bağırsa acı acı merak ediyor elimden bir şey gelirmi acaba diye bakıyor olurmu böyle şey en kısa zamanda evini değiştir şekerim
Ah canım çok geçmiş olsun..Heen sadaka ver..
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83
faTTa83 aşağıda görünüyorsun hadi canım paylaş bu haftaki kilonu da seni de ekleyeyim.
bu arada kuzucuğa da çok geçmiş olsun. bak bugün cuma sen bir sadaka ver çocuğun için.
Çok sağolun iyi hatırlattınız sadakayıkızlar internette prob. oldu uzun uzun alıntılayıp yazdığım yorumlarım silindi, Allah okuyacaklara acıdı sanırım
özetle
seldom tebrik ederim her anlamda çok güzel işler çıkartmışsın
Fatta çooook geçmiş olsun.
bu arada ben de kilo bildiriminde bulunacam, yeni üyeyim amma kilo ferdim
Yaa sinirseldir dendi zaten işey bulunamadıbaşka girmeyen kim miş ki
canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediyseno da etkiliyor tartıyı
kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış
***2. TAKIM 318. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)
yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden
100 gr vermişim ramazan ramazan iyi netice
ilkokul çocuğu gibi mızmızlanmayı bırak o halde ceylin kaptanı ve bizi ciddiye al saygı bekliyoruz takım için bir şey yap hiç mi ahde vefa duygun yok ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışşimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar
evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.
sende genic gelmek istemiyorsa söylesin ayrılsın allah aşkına diğerlerini bilmem ama ben motive olamıyorum bu şekilde biri naz yapacak öteki paylayacak kural kuraldır herkes uysun uyamayacak olan da çıksın yaceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.
sadece not olarak düşülmüş o kadar.
kaptanın adaletinden benim şüphem yok gerçekten mazeereti olanı anlayışla karşılıyor insanlık hali insanın başına herşey gelebiliyor kaptan halden anlıyor kuzumteşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.
bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.
Hadi ya umutlanma diyosun yani
Sağolun arkadaşlar zaten kocacımla da bu ev değiştirme yüzünden tartıştık:2:
Takım Dereceleri
1)13. Takım (%1.02)
2) 4. Takım (%1.01)
3.)2. Takım (%0.99)
Bireysel Dereceler
1)cceylin (%3.30) 2. Takım
2) RrapunzelL (%2.53) 4. Takım
2) betul77 (%2.53) 9. Takım
3) Mattika (%2.52) 3. Takım
Tebrikler cceylincim.....
SAHUR:5 tane kayısı 1tane form çayı bol su
İFTAR:5tane köfte bol salata,büyük boy bardak ayran..
üstüne 1top dondurma
İftarda dışarıdaydık eve yeni geldik yatsı namazımızı kılıp tekrar çıkacağız yarın cumartesi sahura kadar dışarıda oluruz..öpüldünüüüz
Yedim yedim yedim!!! Bir noktadan sonra kendimi kaybettim sanırım :) ama hep salata ve meze yedim ...çorba ve ana yemek almadım ama sanırım 10 çeşit salata yedim en sevimsizi saksukaydi :) amaaan yedim ışte ramazanin ilk kacamagiydi...
bir seferden bişey olmaz yahuuuu...bende sahurda 1 tane kıymalı çörek yedim...yedim valla zaten yediğim kuş kadar ,çöreği yedim diye onuda yemem vicdan azabıylaama mecbur kaldım dışarıda arkadaşlarla yedik başka yiyecek hiçbirşey yoktu..onlar 3er 5er yedi...
merhaba kızlar nasıl gidiyor çok sıkıldım ben bügün yaff f
Zaten bu kaçamaklar olmasa devamı gelmez ki diyetin falan...motivasyon için canım yoksa aslaaaaaa!
Niye oynamaya durmanın mi kalmadı şekerim :)
ilkokul çocuğu gibi mızmızlanmayı bırak o halde ceylin kaptanı ve bizi ciddiye al saygı bekliyoruz takım için bir şey yap hiç mi ahde vefa duygun yok ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışsenden başka da gerekçesiz gelmeyen yok kabul et hepimiz çalışan insanlarız hepimiz yoğunuz ben bile iş yerine koruma koymuşlar giremediğim zamanlarda sırf takım için eve net bağlattım tl sorunlu tl masraf etmek istemediğimden net bağlattım bilg aldım olmaz ki senin yaptığın
sende genic gelmek istemiyorsa söylesin ayrılsın allah aşkına diğerlerini bilmem ama ben motive olamıyorum bu şekilde biri naz yapacak öteki paylayacak kural kuraldır herkes uysun uyamayacak olan da çıksın ya
kaptanın adaletinden benim şüphem yok gerçekten mazeereti olanı anlayışla karşılıyor insanlık hali insanın başına herşey gelebiliyor kaptan halden anlıyor kuzum
tartışma şekerim sen akıllı bir gacısın aklını kulan ikna et kocişi
bütün hafta paylaşım yapmadığı için gün gün değil yüzeysel paylaşımı ki genicin sorusu üzesrine verdiği cevap üzerine biliyoruz ceylinin nasıl kilo verdiğinii arkadaşlar paylaşım yapmanın önemini kavrayabildik mi bilmiyorum tebrik ederim ama sadece sen veriyorsun bize hayrın olmuyor vermeye devam et ne yaptıysan bilmediğimiz o yöntem işe yaramış ceylin bunu da sitem olarak alabilirsin takım ruhu demek böyle bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?