Valla canım sütümü etkiiyo yiyince baya kalın bi kıvamda geliyor süt su da içince bollaşıyorcanım sütünü etkiliyorsa dondurmanı yemelisin bence ama üstüne bol su....
Vayy ne güzel spor yapmışsın hemde oruçken süper
Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ne demek ?kızlar bilen varsa anlatabilir mi ?
Canım genelde özellikle akşam yiyorum gece sık kalktığı için az geliyor artık.bu arada bu değimi biliyorum anlamını da:)))bahirecim biz buna benzer bir süreci 14.takımda yaşadık ve ben mizac olarak net olmayı seçtim ama baya bi net olmuşum ki 2 gün üyeliğim iptal edildikuşum dondurmadan bir şey olmaz dondurma en hafif tatlıdır ye faydası olur sadece öğle yersen dahai iyi olur malum akşam metabolizma duruyor öğlene kadar yiyebilirsin akşam yersen tadımlık yer olar mı aybalam
Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)
Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...
Bahirecim ozlem tabi ki zor ama inanmak çok büyük nimet...biz sadece mola verdik yine beraber olcaz inşallah...o yüzden biz kızımla yaptık kutlamamizi...
Valla canım sütümü etkiiyo yiyince baya kalın bi kıvamda geliyor süt su da içince bollaşıyor
Canım genelde özellikle akşam yiyorum gece sık kalktığı için az geliyor artık.bu arada bu değimi biliyorum anlamını da:)))bahirecim biz buna benzer bir süreci 14.takımda yaşadık ve ben mizac olarak net olmayı seçtim ama baya bi net olmuşum ki 2 gün üyeliğim iptal edildi))hee hee hehe ya yazıyom şifreyi nicki anam almıyo sayfaya ne uğraştım iki gün.sona iki gün sonunda öm kutuma girdiğimde gördüm ceza aldığımı:)))nihayetinde ise hiç bir şey değişmedi giden gitti kalan kaldı herkes kaldığı yerde ve gittiği yerde mutlu mesut devam etti şimdi atıştığım kişiden de haberim yok savunduğum kişiden de işin aslı acı ama gerçek (o yüzden bi tarafın konuyu artık hiç duymuyor gibi üç maymunu oynaması daha kolay bu gibi süreçlerde.benim yaşadığım tecrübe ile naciZane çözüm bu bi kardeşin tecrübesi olarak. Görürsün bu yazıyı umarım
Öle canım ama daha ağırdan almak bazen insanı daha az yıpratıyor bende öyleydim evlenmeden önce hep ilk fikrini söyleyendim ama pek fayda sağlamadı bana hayatta biraz daha beklemek ve ilk sinirini yutmaya çalışmak daha karlıymış ou anladım.ne seni tanıyorum detaylı ne de diğer arkadaşı ama mizac olarak zamanla törpülendim oyüzden bu yazım sakın beni. Yanlış anlama diğer arkadaş da anlamasın.teşekkkür ederim tecrübeni paylaştığın için canım ..haksızlığa dayanamıyorum ne yapayım bende böyleyim demek ki
Öle canım ama daha ağırdan almak bazen insanı daha az yıpratıyor bende öyleydim evlenmeden önce hep ilk fikrini söyleyendim ama pek fayda sağlamadı bana hayatta biraz daha beklemek ve ilk sinirini yutmaya çalışmak daha karlıymış ou anladım.ne seni tanıyorum detaylı ne de diğer arkadaşı ama mizac olarak zamanla törpülendim oyüzden bu yazım sakın beni. Yanlış anlama diğer arkadaş da anlamasın.
Canım banamüsade evi son bi toparlayıp namaz kılıp yatıcam inş.bugün epey yoruldm anca dinlenirm.iyi geceler
Hamdolsun aksilik yok hayatım2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)
Fatta83 oğluşun nasıl oldu?? Ve tabi senin kolun??
Ceylin ve bahire, ramazan hürmetine azicik sakin olalım ne dersiniz??
Akrep, nerelerdesin? Bir aksilik yoktur inşallah!!!
Tebrikler hayatım bu hafta birinci olmuşsunhaklısın seldom, Ramazan hürmetine bu konuyla ilgili cevap vermeyeceğim, açıklamak istediğim herşeyi açıkladığımı düşünüyorum.
Sen daha başlamadınmı alfabeye bakiimmenüm
sahur
kazan kebabı 6 yk
ayran 2 bardak
hoşaf 1 çanak
yemiş incir de denir
boll su 4 çy bardağı çay
iftar
lahana sarması bol limonlu
peynir azıcık
zeytin 2 tane
boll ayran 1 bardak
spor birazdan oynarım kızlar oynamaya vakit kalmadı
kitap daha okumadım ama elif ba kitabı aldım alfabe çalışacam kitap okursam yazarım
Valla canım sütümü etkiiyo yiyince baya kalın bi kıvamda geliyor süt su da içince bollaşıyor
Canım genelde özellikle akşam yiyorum gece sık kalktığı için az geliyor artık.bu arada bu değimi biliyorum anlamını da:)))bahirecim biz buna benzer bir süreci 14.takımda yaşadık ve ben mizac olarak net olmayı seçtim ama baya bi net olmuşum ki 2 gün üyeliğim iptal edildi))hee hee hehe ya yazıyom şifreyi nicki anam almıyo sayfaya ne uğraştım iki gün.sona iki gün sonunda öm kutuma girdiğimde gördüm ceza aldığımı:)))nihayetinde ise hiç bir şey değişmedi giden gitti kalan kaldı herkes kaldığı yerde ve gittiği yerde mutlu mesut devam etti şimdi atıştığım kişiden de haberim yok savunduğum kişiden de işin aslı acı ama gerçek (o yüzden bi tarafın konuyu artık hiç duymuyor gibi üç maymunu oynaması daha kolay bu gibi süreçlerde.benim yaşadığım tecrübe ile naciZane çözüm bu bi kardeşin tecrübesi olarak. Görürsün bu yazıyı umarım
Ben geldimmmmmmmmmmmm
Kızlar cuma sabahı henüz uyurken eşimden tel geldi kalkın antebe gidiyoruz diyeNasıl kalktım nasıl hazırlandım anlatamam..Ütü yaparken genicle konuştum ve bahireye ulaşmasını istedim onu da arayacak zamanım yoktu takımı ikisine emanet ettim..Bu akşam döndük..
Hamdolsun aksilik yok hayatım
Tebrikler hayatım bu hafta birinci olmuşsunPaylşıma açıklamanı yaparmısın bir an önce..
Sen daha başlamadınmı alfabeye bakiim
Ben hiç üç maymunu oynamadım hayatım ama en kötüsüde üç maymunu oynayan kişilerle bir arada olmaktır eminim
-kaptah hoşgeldin...
-seldom Allah eşine rahmet etsin, çocuğunla sana da mutlu bir ömür versin inşallah
-Ceylin beck diyeti merak ettim internetten bi araştırayım
evde net olmadığı için haftasonu giremedim. zaten haftasonu yediklerimi
evet kitabı inceledim ve almaya karar verdim
Bende araştırdım yorumları çok güzel alıp okumak lazım..Anladığım kadarıyla diyet kitabından çok kişisel gelişim kitabı gibi...kitap: beck diyet çözümü 2. tur
ekmek arası: charles bukowski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?