Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşım bu ne yoğunluk bu kadar antreman koşturmaca nasıl kilolu kalıyorsun.

:)))herşey iyi güzelde 2 haşlanmış yumurtanın üstüne 10 fındığı nasıl yedin arkadaşım

ceyliiin çok bunaldım artık bende tatile gitmek istiyorum....

şimdi sen de böyle dedin ya bende anormal biş var diye düşünüyorum:26:10 fındık da yenilir turşu da...gıdalar arasında onun üstüne bu yenmez vay efendim o şaatte şu yenmez gibi (duyumlarım olsa da) kurallarım yok malesef...10 fındık ne ki 20 olmasın diye kendimi zor tuttum

aymudocum var mı yakınlarda bir tatil planı?

Afiyet olsun o zaman ne deyim sana

hayırlı iftarlar kızlar
sahur menü
keşkeh yemeği
yani dövme pilavı ve yahni
iftar menü
biber közleme sarmsaklı nar ekşili
1 bardak ayran 2 bardak su
3 sıkılmış mercimek köfte
1 kepçe çorba
şimdi hibuskus çayı içeceğim sonr abiberye çayı
kitap
saraçoğlu bitki kürleri

Sahur : 10 adet kuru kayısı

iftar : 5 kuru kayısı
1 küçük kase çorba
5 yk sulu kofte
1,5 dlm ekmek
1 lokma tahin helvası
bol salata

2 lt su

1,5 cüz

Son düzenleme:
Selamlar kızlar.offf çok yoğun bi iki günün ardından yarın evde oturmak istiyorum((bıdığa ek gıda başladık lakin bizimkin
N karpuza alerjisi varmış baya geç anladık bugün dra gidince anlaşıldı garibim ii gündür kıvranıyordu derdi buymuş tabi bu koşturmacada hiiçç yemek gelmiyor aklıma malesef bu yüzden de süt olmuyor fazla(
Menü:
8:00 1 peynirli gül börek yarım yufka ile
12:00 1 bardak süt
18:30 1 kase çorba,3 yemek kaşığı etli suu yemek,4 yk pilav
22:00 1 porsiyon dondurma
Spor 1 saat yürüyüş

Sac Böreği
saç böreği kuşum
bizim akdeniz bölgesindeki yörük adetlerinden
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin
Hee hee heee iimiş yaaa vejeteryan börek resmen))

Hadi inş.dualarımız seninle
Nyse bayram temizliği diyelim

Antreman falan derken senin meslek ne şekercim?

Menüye puan doğru olmuş)bugünden itibaren parkta oynatmak spor sayılsın çünkü artık anladım ki çocukla uğraşmak zormuş hakikaten:)))

iftar:1tane kuzu şiş,şehriye çorbaası,salata,yoğurt
küçük bir parça güllaç

Sahur :yok
2lt su
Menü çok güzel olmuş

Buda benden:))laf aramızda bezelye yemeğini ekmek arası yapıp yemişlim var sabah sabah :)iğrenç ama ne alaka dememek lazım can çekince yiyo insan:))

Bahirecim aşağıda görüyorum seni.kalıp muhabbet ederdim ama bütün gün dışardaydım ortalık dandini((topatlayıp namaz kılıp yatıyım bi an önce.uyumadıkça sütün geleceği yok((iyi geceler canım

bebek öncelikli canım iyi bak tontişe allaha emanet ol ilerleyn günlerde bol bol muhabbet ederiz zatiiii

İftar:1kase mercimek çorbası,1 porsiyon kuzu tandır ,cacık
Sahur yok
1elma 1armut yedim form çayımıda içtim..şimdi yatış zamanı

toksinlerin % 95 i protein özellikli olduğundan yağ dokusunda depolanırlar yağ dokusunda depolanma sebepleri de toksinlerin yağda çözünebilme özelliklerinden dolayıdır suda çözünebilme özellikleri olsaydı vücutta depolanmazlar içtiğimiz su ile çözünür idrar dışkı ve terlerme yolu ile atılırlardı .zayıflama için önerilen tüm programlar la kiş zayıflarken yağ dokusu incelmekte toksinler dolaşıma karışmakta dokulara ve organlara zarar vermektedirler oysa beyaz lahana kürü bir taraftan zayıflatmakta diğer taraftan yağ dokusundaki toksinler suda çözünme özelliği kazanmakta ve idrar dışkı ve terleme yolu ile vücuttan atılmaktadır ....
İbrahim saraçoğlu bitkisel kürler

Antreman falan derken senin meslek ne şekercim?

Menüye puan doğru olmuş)bugünden itibaren parkta oynatmak spor sayılsın çünkü artık anladım ki çocukla uğraşmak zormuş hakikaten:)))

canım ben antrenorum gençlik sporda dicenki sen antrenörsun nasıl kilo aldın ben: siklet sporcusuydum spor yaparkende ve ağır sikletim sonra evlilik hamileilk falan bu hale geldim

İftar:1kase mercimek çorbası,1 porsiyon kuzu tandır ,cacık
Sahur yok
1elma 1armut yedim form çayımıda içtim..şimdi yatış zamanı

oyyy ne güzel yaa ben çok yiyorum resmen...

merhaba arkadaşlar bugun dediğimi yapamadım yine fazla kaçırdım aslında açda değildim resmen mide spazmı geçirecektim

sahur: az pide ve kahvaltılık

iftar: 1 kase mercimek
6 tane çiğ köfte (evde yaptım )
1 ince lavas
az pide
1 biber dolma
2 yk türlü
1 brd ayran.....

1 saat yürüyüş

Allahım bu neydi boyle yedim ama 3 saat kendime gelemedim ablamda benim gibi oldu yürüdük ettik anca düzeltik soda çay rahattlattı sanırım çiğ köfteler şişrdi çiğ köfteyi yiyon dolma ne alaka ben akıllanmam hemde yarın tar var arık yarına bana ceza cift antrenman yapacam söz size.....hafa içi 90,500 olmutum ne guzel az daha kassam belkide 89 olurdu ama boyle yiyerek olmazki....
şimdi sanmayın diğer gunler menu yazmadı boyledir diye kocaelinde gayet iyi yiyordum hatta sahurlarım kimi zaman sadece meyve yaptığımda oldu bugunun hesabını yarın verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…