merhaba arkadaşlar seminer bitti trabzona dondum kocaeli çok güzel geçti yediklerime dikkat etmeye çalıştım umarım verdiğim kkiloyu korumuşumdur çok yorulduk oruçlarımıda tuttum hep bugun menu bildirimide yapacağım inşlh sahurda pideyi fazla kaçırdım iftarda yememeye çalışacağım inşlh
seminer boyunca soyunma odasında tarı vardı iftar öncesi 90,500 ü geçmedim ama 2 gundur anrenman yapmıyorum inşlh almamamışımdır gun içerisinde fazla giremem akşama gorusuruz.....
günaydın.....
dün akşamki iftarım için kendime 10 üzerinden 5 veriyorum. çünkü pilav-makarna ekmek tatlı yemicem dedim bazılarında başarılı olamadım. ama fena da sayılmazdım
yediklerim: 2 büyük dilim karpuz,
2 dilim tulum peyniri,
4 kaşık mantı
3 yk yoğurt
2 kaşık nohut
........
çayın yanında tatlı isteği olunca önce tatlı yememk için kendimi fındığa verdim, 1 çay bardağı yemişimdir, sonra 5-6 hurma ve 1 ısırık helva en son 5g.lık minik bi çukulata:18:
....
Sahur: 2 haş. yumurta, 10 fındık, 3 zeytin
.....
Spor yok (çocukları parkta oynatmak sayılır mı acaba)
Kitap: ender saraç 'artık ruhunu da besle''
günaydın herkese:)
bugün oruçlu değilim malesef ki.
dün akşam iftar: 1 kase çorba, salata, patlıcan yemeği
gece: dondurma
sabah kahvaltı 1 poğaça
önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bilginize.
Arkadaşım bu ne yoğunluk bu kadar antreman koşturmaca nasıl kilolu kalıyorsun.
:)))herşey iyi güzelde 2 haşlanmış yumurtanın üstüne 10 fındığı nasıl yedin arkadaşım
ceyliiin çok bunaldım artık bende tatile gitmek istiyorum....
Arkadaşım bu ne yoğunluk bu kadar antreman koşturmaca nasıl kilolu kalıyorsun.
:)))herşey iyi güzelde 2 haşlanmış yumurtanın üstüne 10 fındığı nasıl yedin arkadaşım
ceyliiin çok bunaldım artık bende tatile gitmek istiyorum....
aymudocum var mı yakınlarda bir tatil planı?
şimdi sen de böyle dedin ya bende anormal biş var diye düşünüyorum:26:10 fındık da yenilir turşu da...gıdalar arasında onun üstüne bu yenmez vay efendim o şaatte şu yenmez gibi (duyumlarım olsa da) kurallarım yok malesef...10 fındık ne ki 20 olmasın diye kendimi zor tuttum
Hee hee heee iimiş yaaa vejeteryan börek resmenSac Böreği
saç böreği kuşum
bizim akdeniz bölgesindeki yörük adetlerinden
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin
Hadi inş.dualarımız seninlekızlar sigara ile küsmeye karar verdim bir yönetm deniyorum onun için bugün oruçlu değilim ama yarın oruçluyum işe yararsa gerekçesi ile açıklaya açıklaya yazacam sorunu olana faydam olursa ne mutlu bana ama önce kendim halletmeliyim bitecek dua edin küsecem bunla aaaaaassz: :
Nyse bayram temizliği diyelimarkadaşlar bir selam verip kaçıcam...şükür dün tamirat tadilat bitti...temizlik bitmedi tabi..pis su olunca 40 kere silindi çamaşır sularıyla..ama hala içime sinmedi :/ şimdi yine bir fasıl çamaşır suyu muhabbetine gidiyorum...kendinize iyi bakın
Antreman falan derken senin meslek ne şekercim?merhaba arkadaşlar seminer bitti trabzona dondum kocaeli çok güzel geçti yediklerime dikkat etmeye çalıştım umarım verdiğim kkiloyu korumuşumdur çok yorulduk oruçlarımıda tuttum hep bugun menu bildirimide yapacağım inşlh sahurda pideyi fazla kaçırdım iftarda yememeye çalışacağım inşlh
seminer boyunca soyunma odasında tarı vardı iftar öncesi 90,500 ü geçmedim ama 2 gundur anrenman yapmıyorum inşlh almamamışımdır gun içerisinde fazla giremem akşama gorusuruz.....
Menüye puan doğru olmuşgünaydın.....
dün akşamki iftarım için kendime 10 üzerinden 5 veriyorum. çünkü pilav-makarna ekmek tatlı yemicem dedim bazılarında başarılı olamadım. ama fena da sayılmazdım
yediklerim: 2 büyük dilim karpuz,
2 dilim tulum peyniri,
4 kaşık mantı
3 yk yoğurt
2 kaşık nohut
........
çayın yanında tatlı isteği olunca önce tatlı yememk için kendimi fındığa verdim, 1 çay bardağı yemişimdir, sonra 5-6 hurma ve 1 ısırık helva en son 5g.lık minik bi çukulata:18:
....
Sahur: 2 haş. yumurta, 10 fındık, 3 zeytin
.....
Spor yok (çocukları parkta oynatmak sayılır mı acaba)
Kitap: ender saraç 'artık ruhunu da besle''
Menü çok güzel olmuşiftar:1tane kuzu şiş,şehriye çorbaası,salata,yoğurt
küçük bir parça güllaç
Sahur :yok
2lt su
Buda benden:))laf aramızda bezelye yemeğini ekmek arası yapıp yemişlim var sabah sabah :)iğrenç ama ne alaka dememek lazım can çekince yiyo insan:))şimdi sen de böyle dedin ya bende anormal biş var diye düşünüyorum:26:10 fındık da yenilir turşu da...gıdalar arasında onun üstüne bu yenmez vay efendim o şaatte şu yenmez gibi (duyumlarım olsa da) kurallarım yok malesef...10 fındık ne ki 20 olmasın diye kendimi zor tuttum
Bayramsonu olimpos,ağustos istanbul, eylül italya var:))))
Sahur : 10 adet kuru kayısı
iftar : 5 kuru kayısı
1 küçük kase çorba
5 yk sulu kofte
1,5 dlm ekmek
1 lokma tahin helvası
bol salata
2 lt su
1,5 cüz
Bahirecim aşağıda görüyorum seni.kalıp muhabbet ederdim ama bütün gün dışardaydım ortalık dandini((topatlayıp namaz kılıp yatıyım bi an önce.uyumadıkça sütün geleceği yok ((iyi geceler canım
Antreman falan derken senin meslek ne şekercim?
Menüye puan doğru olmuş)bugünden itibaren parkta oynatmak spor sayılsın çünkü artık anladım ki çocukla uğraşmak zormuş hakikaten:)))
İftar:1kase mercimek çorbası,1 porsiyon kuzu tandır ,cacık
Sahur yok
1elma 1armut yedim form çayımıda içtim..şimdi yatış zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?