Geçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)
Bu sabah diyet günlüğümü açtım ve bir döküm yaptım..tam 5 ay 10 gündür diyetteyim ve çok şükür 100 gr da olsa ( sadece 2 kez ) her hafta kilo vermişim...arada bir sabit ya da artı olması artık korkutmuyor beni...çünkü yeme düzenimi oturttum aslında...bu hafta siradisi bir durumdu...tam 16 kg vermişim :) 5 ay için süper bence...yilbasi hedefine 8.3 kg kaldı ve 5 ay var daha...rahat rahat vericem inşallah...kan degerlerime ve şeker takibime baktım...o kadar güzel ilerlemiş ki şükür, beni acaip motive etti bu durum...şu an tek sıkıntım hazimsızlık...yine 10. gundeyim ve çıkamadım tuvalete...bakalım çarşamba ne diyecek doktorum...bu da bi duzene girse, hayatimda hiç olmadigim kadar düzenli sağlıklı besleniyorum ve bedenen iyi hissediyorum...yani sonuç; kilolar benden korksun ben yeme aliskanligimi degistirmeyi başardım şükür :)
(bu yazılanlar sizden çok kendime :) evrene mesaj :)
içiyorum şişiyorum yaa şuan çok fenayım çokkk
düzeldi evet ama daha iyiy olması lazım
canım tüyolar bol bol ama yapabileneöncelikler orta şiddette 1 saat yürüyüş lazım göbekte çok zro eriyor be bende uğraşıyorum
geçmiş olsun canım ..ohh ne güzel vakit geçirmişiniz kızınla
seldoşşş bu nee hiç senşn menun değil valla
Geçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)
Bu sabah diyet günlüğümü açtım ve bir döküm yaptım..tam 5 ay 10 gündür diyetteyim ve çok şükür 100 gr da olsa ( sadece 2 kez ) her hafta kilo vermişim...arada bir sabit ya da artı olması artık korkutmuyor beni...çünkü yeme düzenimi oturttum aslında...bu hafta siradisi bir durumdu...tam 16 kg vermişim :) 5 ay için süper bence...yilbasi hedefine 8.3 kg kaldı ve 5 ay var daha...rahat rahat vericem inşallah...kan degerlerime ve şeker takibime baktım...o kadar güzel ilerlemiş ki şükür, beni acaip motive etti bu durum...şu an tek sıkıntım hazimsızlık...yine 10. gundeyim ve çıkamadım tuvalete...bakalım çarşamba ne diyecek doktorum...bu da bi duzene girse, hayatimda hiç olmadigim kadar düzenli sağlıklı besleniyorum ve bedenen iyi hissediyorum...yani sonuç; kilolar benden korksun ben yeme aliskanligimi degistirmeyi başardım şükür :)
oraya da geliriz.hatay mutfak kültürü sebebi ile muhakkak gitmek istedğim bi yer, mersine de geliriz, haaa bi de gaziantepe de gitmek istiyorum urfaya daliste bööyle uzayıp gidiyor. Gezi programı teklifi gelse hayır demem Maceracıyı kovsunlar beni alsınlar Tabi zayıflamaktan da vazgeçmeyeceğim için yolun bir miktarını yürümem icap edecektir
Kesinlikle yürüyerek olsunoraya da geliriz.hatay mutfak kültürü sebebi ile muhakkak gitmek istedğim bi yer, mersine de geliriz, haaa bi de gaziantepe de gitmek istiyorum urfaya daliste bööyle uzayıp gidiyor. Gezi programı teklifi gelse hayır demem Maceracıyı kovsunlar beni alsınlar Tabi zayıflamaktan da vazgeçmeyeceğim için yolun bir miktarını yürümem icap edecektir
Canım benimGeçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)
Kaptan organize etti bile..Kaptana gelin amaaa %30 un altına düşmemek için yeikten sonra spora dizerim hpimizi ona göreOyyyyyy o geziye ben de varım :) ama tatlılar değil baharatlı iddialı tadlar bana olsun...
Hatta kaptanımız gezi organize etsin :)
Verirsin canım yeterki iste..Beck diyet Çözümü kitabını okumuş gibi konuşuyorsun yani yazıyorsun. 16 kilo süper ;benim vermek istediğim kilonun tamamı!!! Harika bi şey , 5 ay ne ki....Allah'ım bize de nasip etsin 5 ay sonra 16 kilo eksilmeyi. wc problemin de umarım düzelir
HarikaHangi Kasınızı Güçlendiriyorsunuz?
Yememeniz gereken bir yiyecekle karşılaştığınız zaman beyninizde 2 kastan birini kuvvetlendireceksiniz: Karşı koyma kası ve yenilme kası.
Yememeniz gereken bir yiyeceği yeMEdiğiniz zaman daha sonraki dönemler için karşı koyma eğiliminiz güçlendiriyorsunuz demektir.
Öte yandan yememeniz gereken bir yiyeceği yediğinizde yenik düşme eğiliminiz güçlenir.
Bu nedenle hangi kası kullnacağınıza karar verin. kilo vermek ve ideal kilonuzu koruma hedefniz varsa her fırsatta karşı koyma kasınızı güçlendirin ve yenik düşme kasınızız zayıflamasını sağlayın.
Beck diyet çözümü'nden alıntı
Neyi canım.Anlamadı ben :26: Netin gelmş çok sevindim:13: Geceleri giremiyordum sen yoksun diye..kız bir yıl oldu sıfırlayamadım ya
tebrikler tatlım süpersin
geçensene bol bol gezmiştim günü birlik hatay ve adanaya gitmiştim busene ramazana denk geldi bu hafta alanyaya gidecem yarın daha doğrusu çok gezememedim ama çok dinlendim
Kesinlikle yürüyerek olsun
Hatta sen direk bana gel, antep, urfa, adana, mersin mutfağını birarada yersin
Canım benimhepimize olsun o mesaj.. Kuzucum face adresini özelime atarmısın?
Kaptan organize etti bile..Kaptana gelin amaaa %30 un altına düşmemek için yeikten sonra spora dizerim hpimizi ona göre
Verirsin canım yeterki iste..
Harikateşekkürler canım devamını bekleriz
Neyi canım.Anlamadı ben :26: Netin gelmş çok sevindim:13: Geceleri giremiyordum sen yoksun diye..
Bayramda nerde olucaksın canım..Görüşemedik bu sefer seninle..
Sabah : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç
çay
öğle : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç
ayran
akşam : 5 yk yoğurtlu ali nazik
salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 küçük şeftali
3 lt su
30 dk yürüyüş
her bayram anne babamın yanında oluurm bu evlenincede böle olacak kız kardeşim uzakta old için zaman zaman bayramlra gelemezler annem babam hep gözleri y oldda bayram kahvaltısında ararlar onu ben kendime söz verdim bayramları onlara o duyguyu yaşatmayacam ....annem sana da demişti akrep hatırlıyormusun kızıın biir i uzak gitti bu kızım yanımda kalsın bari diye hatırlıyormusun ...
ahhh ahhh bilirm o duyguyu biz iki kız kardeş birimiz urfada birimiz glcükte erçi ben 18 aydır anamlayım ama bu kezde kocam uzakta
sahur: 1 parça bide
1 dlm pizza
su çay
iftar: 1 kase şehriye çorba
2 köfte
salata
1 parça pide
ara: üzüm
sütlü kahve
2 kare çikolata
sppor yapamadım ve kitap için pek vaktim olmuyor kardeşimle kuran çalışıyoruz sayalımmı kitaba
herkese merhaba,
nasılsınız bakıyorum herkesler tam gaz devam ediyor diyet işlerine ama haftasonu rehavetinden uzak duralım kızlar.
bu haftasonu çok zor geçti valla. hiç iştahım yok sürekli bir mide bulantısı. cuma günü iş çıkışı manava gitmiştim gözüm dönmüş valla neler almışım neler neyseki birazını tüketebildim yoksa eşimden bayağı fırça yiyecektim.
Maşallah ne güzel rabbim sağlıkla bizede nasip etsin..bu kadar kiloyu vermişsin hemde sağlığına sağlık katmışsın ne güzel...hazımsızlığın oruçla alakalı olabilir doktorun en iyi çözümü sana söyleyecektir..Geçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)
Merhabaaa
Nasılsınız bakalım şekerler
Dün akşam ifarda dışardaydık, eve geç saatte geldik.
Menümde ciğer et şiş ve bol salata yeşillik ayran vardı..
Sahurda da azıcık kabak,süs biberi, karpuz, peynir, hoşaf ve az ekmek ve kerebiç yedim.
Eve gelirken dondurma ve kerebiç aldık..Eve geldim komşum künefe yapmış getirdi..Künefe ve dondurma yedim..
kuşum şimdi bunu sigara içinde kullanabiliriz ...Hangi Kasınızı Güçlendiriyorsunuz?
Yememeniz gereken bir yiyecekle karşılaştığınız zaman beyninizde 2 kastan birini kuvvetlendireceksiniz: Karşı koyma kası ve yenilme kası.
Yememeniz gereken bir yiyeceği yeMEdiğiniz zaman daha sonraki dönemler için karşı koyma eğiliminiz güçlendiriyorsunuz demektir.
Öte yandan yememeniz gereken bir yiyeceği yediğinizde yenik düşme eğiliminiz güçlenir.
Bu nedenle hangi kası kullnacağınıza karar verin. kilo vermek ve ideal kilonuzu koruma hedefniz varsa her fırsatta karşı koyma kasınızı güçlendirin ve yenik düşme kasınızız zayıflamasını sağlayın.
Beck diyet çözümü'nden alıntı
ne demek canım şu günler geçsin daha doğrusu ramazan bahocanı tanımıyorsun dahaaa gliyooor gümbür gümbüüürrrMalumunuz haftasonları gelemiyorum am ayazdıklarınızı okudum
- faTTa83 biz de sana alışmıştık, 14. takımla benim de gönül bağım var
yolun açık olsun, umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın - bahirsemanur kızartma tarifin çok güzel benim de öyle bişi yapasım vardı en kısa zamanda deneyeceğim.
- Seldom cumaya kadar şişliğin azalacağı için basküle çok yansımaz yeter ki sen yemene dikkat edebil.Bu arada Beck Diyet Çözümleri kitabını benim gibi Psikolojik yiyici herkese tavsiye edeceğim gibi görünüyor henüz 50li sayfalardayım. Ceylin sayeseinde aradığım diyet psikolojisi kitabını buldum diye düşünüyorum. La la la yapmak isteyen herkese şiddetle
- akrep ben de kerebiçi tv.de gördüm tadını bile bilmediğim bişeyi canım çekiyo o gün bu gündür.sırf bu yüzden Hatay'a gidebilirim
- trabzonspor ben de senin aksine otururken terliyorum. iftarda ilk yudum suyu yutmamla birlikte sanki kulaklarımdan buhar çıkıyor
- genic evet yürüyüşe devam ama tempo biraz daha düşük olsun.
- aymudo nediyim sana harikasın valla
herkese merhaba,
nasılsınız bakıyorum herkesler tam gaz devam ediyor diyet işlerine ama haftasonu rehavetinden uzak duralım kızlar.
bu haftasonu çok zor geçti valla. hiç iştahım yok sürekli bir mide bulantısı. cuma günü iş çıkışı manava gitmiştim gözüm dönmüş valla neler almışım neler neyseki birazını tüketebildim yoksa eşimden bayağı fırça yiyecektim.
kuşum şimdi bunu sigara içinde kullanabiliriz ...teşk
ne demek canım şu günler geçsin daha doğrusu ramazan bahocanı tanımıyorsun dahaaa gliyooor gümbür gümbüüürrr
kız ben hamile kalınca bol bol yerdim her haldekesin benimki bulanmaz mübarek çeker çeker esas burnuma dayarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?