Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Beck diyet Çözümü kitabını okumuş gibi konuşuyorsun yani yazıyorsun. 16 kilo süper ;benim vermek istediğim kilonun tamamı!!! Harika bi şey , 5 ay ne ki....Allah'ım bize de nasip etsin 5 ay sonra 16 kilo eksilmeyi. wc problemin de umarım düzelir

Hangi Kasınızı Güçlendiriyorsunuz?

Yememeniz gereken bir yiyecekle karşılaştığınız zaman beyninizde 2 kastan birini kuvvetlendireceksiniz: Karşı koyma kası ve yenilme kası.
Yememeniz gereken bir yiyeceği yeMEdiğiniz zaman daha sonraki dönemler için karşı koyma eğiliminiz güçlendiriyorsunuz demektir.
Öte yandan yememeniz gereken bir yiyeceği yediğinizde yenik düşme eğiliminiz güçlenir.
Bu nedenle hangi kası kullnacağınıza karar verin. kilo vermek ve ideal kilonuzu koruma hedefniz varsa her fırsatta karşı koyma kasınızı güçlendirin ve yenik düşme kasınızız zayıflamasını sağlayın.

Beck diyet çözümü'nden alıntı

kız bir yıl oldu sıfırlayamadım ya

tebrikler tatlım süpersin

geçensene bol bol gezmiştim günü birlik hatay ve adanaya gitmiştim busene ramazana denk geldi bu hafta alanyaya gidecem yarın daha doğrusu çok gezememedim ama çok dinlendim

Kesinlikle yürüyerek olsun

Hatta sen direk bana gel, antep, urfa, adana, mersin mutfağını birarada yersin
Canım benim hepimize olsun o mesaj.. Kuzucum face adresini özelime atarmısın?
Oyyyyyy o geziye ben de varım :) ama tatlılar değil baharatlı iddialı tadlar bana olsun...

Hatta kaptanımız gezi organize etsin :)
Kaptan organize etti bile..Kaptana gelin amaaa %30 un altına düşmemek için yeikten sonra spora dizerim hpimizi ona göre

Verirsin canım yeterki iste..
Harika teşekkürler canımdevamını bekleriz
kız bir yıl oldu sıfırlayamadım ya
Neyi canım.Anlamadı ben :26: Netin gelmş çok sevindim:13: Geceleri giremiyordum sen yoksun diye..
tebrikler tatlım süpersin

geçensene bol bol gezmiştim günü birlik hatay ve adanaya gitmiştim busene ramazana denk geldi bu hafta alanyaya gidecem yarın daha doğrusu çok gezememedim ama çok dinlendim

Bayramda nerde olucaksın canım..Görüşemedik bu sefer seninle..

Kaptancim yarın pcden atayım linki...telden beceremem şimdi :)

Sabah : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç
çay

öğle : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç
ayran

akşam : 5 yk yoğurtlu ali nazik
salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 küçük şeftali

3 lt su

30 dk yürüyüş

her bayram anne babamın yanında oluurm bu evlenincede böle olacak kız kardeşim uzakta old için zaman zaman bayramlra gelemezler annem babam hep gözleri y oldda bayram kahvaltısında ararlar onu ben kendime söz verdim bayramları onlara o duyguyu yaşatmayacam ....annem sana da demişti akrep hatırlıyormusun kızıın biir i uzak gitti bu kızım yanımda kalsın bari diye hatırlıyormusun ...

bu hafta menü demeyin bana .....

ahhh ahhh bilirm o duyguyu biz iki kız kardeş birimiz urfada birimiz glcükte erçi ben 18 aydır anamlayım ama bu kezde kocam uzakta

sahur: 1 parça bide
1 dlm pizza
su çay

iftar: 1 kase şehriye çorba
2 köfte
salata
1 parça pide

ara: üzüm

sütlü kahve
2 kare çikolata

sppor yapamadım ve kitap için pek vaktim olmuyor kardeşimle kuran çalışıyoruz sayalımmı kitaba

ahhh ahhh bilirm o duyguyu biz iki kız kardeş birimiz urfada birimiz glcükte erçi ben 18 aydır anamlayım ama bu kezde kocam uzakta

hasretlik bana göre değil kuşum allah başa vermesin verenede sabr versin ben menümü yazmazya utanıyorum yazmayacam bu hafta vermemi beklemeyin yarın sıfırlıyorum sigarayı bu hafta kilo alacam kızlar kusura bakmayın haftaya herşey rayına girecek su 3 günü atlatayım sıfırla yönetmini paylaşacam kullanan arakadaşlara faydam olur belki ...

leylaaa...
bosna hersek savaşını anlatan bir roman
leyla muslüman
ailesi de babası içkici annesi hepimizin anneleri gibi fedakar bir kadın bakımlı güzel hizmetçilik yapıyor leyla ve kardeşi emir için babasınıa içkisine eziyetlerine dayaklarına tahammül ediyor defalarca karakolluk oluyorlar en sonunda leyla ve kardeşi emir istediği için kadın boşanıyor bir sırp hıristiyanla evleniyor hıristiyan adam leyla ve kardeşine babasından daha şevkatle yaklaşıyor baba özlemini o hiristiyan babalığı ile tadıyor derken okumak için annane ve dedesinin yanına gidiyor başka bir kasabaya kasaba isimleri baş harflaeri ile vrilmiş v diye biryere gidiyor savaş başlıyor
ilk tecavüzü sonra esir kampına 16 yaşında iken düşüşü orada başına gelenler en sonunda genel eve düşüşü genel evden sırp askerleerinin onu kurtarışı sırp askerilerin ilk iyi davranışı sonra onu bir odaya hapsedip sadece cinsel arzuları için kullanmaları en nihayetinde 5. ordunun savaşı kazanması leylanın sırplı biri ile evlenmesi ile bitiyor hayatı boyunca gördüğü psikolojik tedaviler insanlara güvensizliği tramvaları ...
gerçek bir hayat öyküsü
leylaya tecavüz edenler Müslüman kurtaranlar sırp hıristiyanlar babası da Müslüman
içerik insanlığın dini yok hiç bir din diğerinden üstün değil bu arada leyla hala bir Müslüman ....
http://www.dr.com.tr/kitap/leyla/alexandra-cavelius/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000328454

Son düzenleme:

Canım sürekli takipteyimde yazmak kısmet olmadı..bebişin hayırlı uğurlu, uuzun ömürlü, sağlıklı ,şanslı olsun inşallah...

Maşallah ne güzel rabbim sağlıkla bizede nasip etsin..bu kadar kiloyu vermişsin hemde sağlığına sağlık katmışsın ne güzel...hazımsızlığın oruçla alakalı olabilir doktorun en iyi çözümü sana söyleyecektir..

ben de şu kerebiçi sevemedim gitti...

İftar:1kase tarhana çorbası
3yk bezelye yemeği
5yk menemen
5ykzeytinyağlı taze fasulye

2lt su,1dilim karpuz

Sahur:2kepekli bisküvi 1lt su..sadece sahurun nimetinden faydalanmak için yedim...

kuşum şimdi bunu sigara içinde kullanabiliriz ... teşk
ne demek canım şu günler geçsin daha doğrusu ramazan bahocanı tanımıyorsun dahaaa gliyooor gümbür gümbüüürrr

kız ben hamile kalınca bol bol yerdim her halde kesin benimki bulanmaz mübarek çeker çeker esas burnuma dayarlar

bahire bu kitap tam sana göre-bana göre öyleyse. bak ben de 'ben ne biçim insanım, boğazımı tutamıyorum, neyi yememem gerektiğini çok iyi bildiğim halde yiyorum'' diye çok düşünen hayıflanan, utanan biriyim. yani bende bişi var, benim iradem zayıf, iştahlıyım kardeşim suç mu ben beöyleyim düşünceleri bende mevcut. ve kitap da tam bunlardan bahsediyor henüz 80li sayfalardayım şimdiden işe yarayacağına beni iklna etti motive etmeye de başladı. yıllardır aradoğım diyet psk. kitabı bu diye düşünüyorum. kaldı ki daha önce 'tek şişman beyniniz' isimli Yasemin soysal'a (psikolog) ait bir kitabı okudum az biraz motive olmuştum. ama o farklıydı yani inandırıcı değildi. The secret'dakine benzer sihirli düşünme yöntemlerinden behsediyordu. örneğin Kilo veremem diye düşünürsen kilo vermezsin, bu tatlı bana kilo aldırır diye düşünürsen kilo alırsın düşünmezsen almazsın gibi inanması güç şeylerdi!!! ama bu seferki farklı geldi, herhangi bir diyet reçetesi vermiyor hatta bir uzmandan liste almayı savunuyor, o listeyi nasıl haftalarca motivasyonunu kaybetmeden uygulayabileceğini bir dizi egzersizle öğretmeye çalışıyor. hiç bir şey sihirli değil, kandırmaca yok. Asıl biz kendimizi kandırıyormuşuz meğer ' ben o tatlıyı yemeden duramam'' derken...durabiliriz eeee akşama kadar oruçluyken aç susuz duruyoruz ya, tatlısız da duruyoruz sigarasız da... niye ramazan dışında 3 saat aç durunca hatta yemekten yarım saat sonra bile krizlere girip yenik düşüyprum??? Cevabını yazmiiiiicam, kitabı okuyanlar cevabını bulacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…