Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ohhh mis valla dün akşam yürüyüşe çıktık. amanın o ne sahil o kadar kalabalıktı ki kaç haftadır gidiyoruz dünün bir özelliği vardı herhalde ama biz bilmiyorduk

gerçi hava da sıcak olduğu için herkes iftarını falanda sahilde yapıyor aslında. sonra da doğruca deniz kızgın kumlardan serin sulara hesabı

kızz sen kaptın bu işi hem kendini hemde bizleri motive ediyosun

sendeki bu enerji bize de geçiyor :13::13::13:

Dün iftar:
3 dilim 1/8 pizza (ramazan pidesinden ev yapımı)
2 tavuk incik
7-8 dilim karpuz
1,5 bardak diyet kola
çayın yanında 2 gün kurusu kayısı

Sahur:
yarım dilim 1/8 pizza
1 tavuk incik
yarım armut
2 yk yoğurt
2 omega 3 tablet
çay ve sütlü kahvenin yanında 2 gün kurusu kayısı

Aferimlerim
-3. dilim pizzayı yemeseydim daha iyi olacaktı ama israf olacağını düşünsem de yemedim kalanını dondurucuya kaldırdım, artık başka bir bahara...
- tatlı yemedim kayısı ile eidare ettim
- türk kahvesini şekersiz içmekte zorlandığım için sütlü yaptım ve şeker ilave etmedim
-Akşam pizza fazla kaçtı diye sahurda daha dikkatli davrandım
-kitabımı okumak için fırsat kolladım ve kitabımı okuyabildim
-veee kilo veriyorum

.................
Hadi bakalım siz de kendinize aferim listesi yapın da kendini övüp duran üye durumuna düşmeyeyim

yeni çıkmışım terapiden ohooooooooooooooooo nasıl egom tavan yapmış durumda :) süperim ben ya harikayım zaten zayıfladım bile :) az önce bi arkadaş arkadan 42 beden olmuşsun dedi :) önden??? diye sorup ortalığı bulandırmadım ben de

eweeeet bu ay sabitleme ayımız dikkat etmek şart!!

10 puan için teşekkür ederim, makbule geçti

Tatile gidenlere baskül taşıttırıyor kaptaneeee tabi, yok tartılamadım yok tatildeydim o yüzden yedim kilo aldım falan denmesin değil mi

tabiki taşıcaaaaaam yoksa gelip fark görürsem yüreğime inebilir :/

kesinlikle bu motivasyon süper!!

tebrik ettim aferinleri!!! birazdan benimkiler de gelecek :)

gelelim dr kontrolümüze!!! kilom 87.4 çıktı :/ 100 gr almış gibiyim ama taaaaaaaaaaaaaam 11 gündür tuvalete çıkmadım!! sanırım çatlayacağım...herşeyim gayet normal çıktı..dr hareketsizliğime bağladı...günaşırı sinameki çayı ve günde 5 kez karın egzersizi verdi..sakıııııııııııııııııın ilaç alma dedi...bu ayki hedef 87-89 aralığında kilomu sabitlemek olacak!! eğer sabitleme yapmazsan kilo vermen yavaşlar durur motivasyon düşer...kilo vermek yok!! diye sıkı sıkı tembihledi...hatta eylül ekimde yeni diyete başlar gibi güzel kilolar vereceksin ona odaklan dedi..bende tutcam sözünü inşallah...hatta bugün ödül günü yaptı..kiloma rağmen...

vesselam kendimi çok iyi hissediyorum şükür...

kilo verme dedi ama sıkılaşma demedi :) yüzcem yüzcem fit olup gelcem karşısına wayyyyyyyyyyyyy deyip hayran kalacak benim gibi danışana

devam o halde kuşum yıllık iznim bitsin netten getireteyim şu kitabı okuyalım yapalım uygulamaya geçelimmmm ...
kızlar alanyadayım bu hafta aybikin tartısı ile tartılacam cuma bildirimde bulunurum kendinize iyi bakın fazla giremiyecemmmm ...

tatlım sadece şu kolayı hayatından çıkar. bak göreceksin faydasını. gerisi zaten gayet güzel gidiyor.

tabiiki de zayıfladın böyle sözler insanın motivasyonunu da daha da arttırıyor.

100 grammı pehhhh oda neymiş 15 kilo karşısında. boşver sen zaten 87,4 den daha da aşağıdasın tuvalete çıkabilseydin birde zayıflamışsın diye fırça atacaktı doktorun

kızzzzzzzzzz enerji tavan valla ben bile daha pozitifim senin yazdıklarından sonra senin adına da çok sevindim inan...

bahire aybik bile girip 2 satır yazıyor sende yaz arada hepten takımı boşlama

kuşum 10 gün çok değilmi dahiliye dr na bir görün sen yada kadın doğum dr da anlar bu kabızlık işlerinden

kuşum 10 gün çok değilmi dahiliye dr na bir görün sen yada kadın doğum dr da anlar bu kabızlık işlerinden

Sabah : 2 dlm börek
şekersiz limonata

öğle : 1 pogaca

akşam : zeytinyagli fasulye
tavuk sote
pide
karpuz (ölçüler yok çünkü tıkabasa yedim :)

3 lt su

evetttt elsin menuuu buun çok cozuttumm çokkk

sahur : 1 kase pilav
kahvaltılık

iftar:
1 kase çorba
5 yk menemen
az türlü
2 parça pide belkide 3??
1 bardak çamlıca

ara. 1 yk pilav
1 dlm kek

ahh bugun ne yorgunluk ne yorgunluk oluyordum evden saat 2.30 da çıktım 6 da dondum o saat boyunce hep yurume hep ayakta bundandırkı çok acıkmışım oyle bi saldırdımki anlatamam

bugün sigarasız durabildim sosyal etkinlik yaptık dışarda açık büfede açtık oruçları yedim herşeyi yedim deli gibi yedim ama içmedim ölmediğimi anladım içmeyince ölmüyor insan bugünden itibaren menüde yazıyorum yediklerime dikkat ediyorum söz veriyorum kilo da verecem sigarayı da bırakacam anlayışınız için teşk bir hafta dikkat etmedim bedelini de ödüyorum takıma zarar vermem umarım

tatlım seldom tuvalete çıkamama ile ilgili sorun yaşayan ben değilim. aşık mısın sen bakiyim ?

bahire kesin bu hafta durum vahim :18::18::18:

2. Takım üyelerinin dikkatine !!!!!!!!!!

Arkadaşlar kaptanımız akrebin bilgisayarında bir sorun çıkmış. Biraz önce telefona konuştuk. Bende yarın öğleden sonra burada olmayacağım yola çıkıyorum. Sizlerden ricamız yarın sabah saat 10:00' a kadar lütfen kilolarınızı bildirin. Ben zaten bu akşam çıkmadan listeyi paylaşacağım siz hesaplayamasanız bile ben yarın sabah gelince hesaplar paylaşım alanında paylaşırım. Ama lütfen bu hafta durum biraz karışık gibi sizlerden maksimum özen rica ediyorum. şimdiden hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
***2. TAKIM 320. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / / / %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
bahiresemanur ( 71,4 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %)
seldom ( 87,3 / / / %)
trabzonspor ( 90,8/ / / %)
aymudo ( 67,9 / / / %)
hedef52 (67,2/ / / %)

2.Takım Ortalaması: %

Teşekkür ederim canım alakan için.. Bilgisayar geldi hamdolsun..

***2. TAKIM 320. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 64.2 / -0.9 / -0.71%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
bahiresemanur ( 71,4 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %)
seldom ( 87,3 / / / %)
trabzonspor ( 90,8/ / / %)
aymudo ( 67,9 / / / %)
hedef52 (67,2/ / / %)

2.Takım Ortalaması: %

Kızlar benim bıcırık başımda bekliyor..Geçmişi sonra okurum..Görüşürüüz

Kuzu sen tartını valizine koymadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…