Bugün tam 1.5 saat ebru şallı ile plates yaptım.Öldüm öldüm sular sellere karıştım sonuna doğru ben kaçtım ebru ayağıma yapıştı resmen bırakamazsın bırakırsan şişko kalırsın dedi
21 günde tüm yağlardan kurtulun proğramıymış..Ayy şekerler şiddetle tavsiye ederim harika harika..Çalışmayan hiç biyer kalmıyor..
Bugünden başladım acaip fit görünücem 21 gün sonra..
Kaldı 20 gün
İftar:
Domates ve beşamel soslu makarna yarım porsiyon, lahana sarması bir acur ve kuru patlican dolması, bir kase cacık, çok azıcık pide, bol su..
Yemek sonrası bulaşıkları makiye dizdim..Tezgahı temizledim masayı temizledim..Bir posta çamaşır serdim..
Kk genel listesini hazırladım..Şimdi kalkıp namaz kılıcam bakalım sonrası uykum gelmezse ütü yapıcam..
Plates ben de istiyorum...en azından salona dönene kadar...netten mi takip ediyorsun?? Bende baksam accik :)
Bugün tam 1.5 saat ebru şallı ile plates yaptım.Öldüm öldüm sular sellere karıştım sonuna doğru ben kaçtım ebru ayağıma yapıştı resmen bırakamazsın bırakırsan şişko kalırsın dedi
21 günde tüm yağlardan kurtulun proğramıymış..Ayy şekerler şiddetle tavsiye ederim harika harika..Çalışmayan hiç biyer kalmıyor..
Bugünden başladım acaip fit görünücem 21 gün sonra..
Kaldı 20 gün
İftar:
Domates ve beşamel soslu makarna yarım porsiyon, lahana sarması bir acur ve kuru patlican dolması, bir kase cacık, çok azıcık pide, bol su..
Yemek sonrası bulaşıkları makiye dizdim..Tezgahı temizledim masayı temizledim..Bir posta çamaşır serdim..
Kk genel listesini hazırladım..Şimdi kalkıp namaz kılıcam bakalım sonrası uykum gelmezse ütü yapıcam..
Evet canım netten baktım..Ebru şallı plares yazınca çıkıyor 21 günlük tüm yağları yok et diye zaten..!1.5 saat sürüyor..
Hem ağırlık hem top hem lastik hem minik toplar hem çembere ihtiyaç oluyor..
Benim dambıl ve büyük plates topum var zaten ama lastik yerine licralı örme tayt, çember yerine pofuduk kırlent, minik toplar yerine kızımın oyuncaklarını kullandım
Kandiliz Mübarek Olsun....
Yapıcaz tabi kuzucum..Zaten diğer cuma bayrama rastlıyor ve bildirim yok o yüzden..Ama sen yine de uğramaya çalış ve ipin ucunu bırakma sakın çünkü bayram dönüşü kilo veriyoruz hepimiz ve %30 un altına düşmeyip üstüne birde derece alalım kii cezamız gitsin..Kızlar ben yetişemiyorum artık davetler yemekler temizlik..Bayram tatili yapacakmıyız:105:
Ben de hiçbiri yok :) uydururum birşeyler napalim...plates benim sirt ağrılarıma çok iyi geliyor...sırf onun için bile yapmak istiyorum...du bakem sabah namazdan sonra deniyeyim yarın...
Cık cık cık bu hafta pek bir kötüyüzneyse önümüzdeki maclara bakcez artık :)
Hedef52; ben de şöyle bir sorun var...bu tarz kitapların iceriklerine hak vermekle beraber uygulayamiyorum...kendimi inandiramiyorum ki...yani; canım aslında istemiyor ki demek ya da bunu yemedim aferin bana demek lafta kalıyor...höhhh daha ne yicen diyor icses :) bu tüm kişisel gelişim teknikleri için geçerli...
Mesela 4 yıldır düzenli terapiye gidiyorum, ama psikologum bir cümle kurduğunda elinin şeklinde bile okuduğum gereksiz tüm kişisel gelişim kitapları nedeniyle neden öyle yaptigini anlıyor ve geriliyorum...zaten kendisine de dedim ki ben buraya anlatmaya geliyorum bırakın sadece anlatayim yoksa o teknikler beni geriyor..
Vesselam bana biyografiler iyi geliyor...başarı öyküleri falan...ben de yapabilirim duygum ağır basiyor o zaman...
Eveeet bugün 3 gündür plates yapıyorumbugün daha rahat yapabildim gibi yani daha az ağrıdı her yanım dün ağlamaklıydım acıdan o kadar hamlamıştı her yanım yani..Ehh gidiyor yağlar diye ağrıdığına sevindim nerdeyse
Dün sahura kadar oturduk komşularla çok matrak geçti..Sahuru da birlikte yaptık..
Sahur menüm:
Peynir. 1 haşlanmış yumurta, sıcacık pide, şekersiz çay, az patates biber kızartma,domates, salatalık..
Gün içinde ehh birazcık geç kalksamda komple evi sildim düzenledim..Ebru ile plates yaptık..Duş aldım üstüne süper geldi.Yarım saat sonra da iftar oldu zaten..
İftar menüm:
Sucuklu yumurta, süs biberi, pide, çay, bol su..
Az önce de üzüm yedim..
İftar sonrası bulaşıkları yıkadım mutfağımı topladım..İki posat çamaşır katlayıp yerleştirdim.Ütü yaptım.Bir paspas ve bir halı yıkadım..
Kitap: Kuran okudum ve taş devri diyeti kitabından okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?