Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar merhaba, dün non-stop 8 saat araba kullandıktan sonra çok şükür amasyaya geldim...ayrıca dün doğumgünüm olduğundan hazırlanan bilumum kutlamalar, karsilamalar, kalabalık hengame ve tabi yorgunluk nedeniyle 2de ancak sızıp kaldım...hala araba bosaltilamadigi için tartı bagajın biryerlerinde..

Dün iftardan önce tartilamadim az önce tartildim annemin tartisinda, gece 2ye kadar yediklerim hayli gostermis kendini :/ ama bu kilo kabul mu bilemiyorum...ben listeye değil buraya yazayim kaptanim karar versin...çarşamba dr.da 87.4 geldim...az önce ise 88.5 geldim...ama 10 saatlik açlık değil sonuçta dimi

merhaba arkadaşlar be bu hafta sabitim 90,800 çok isterdim biraz gitsin ama bu hafta hiç dikkat edemedim açıkçası gecen 2 haftakiler kadar iyi değildim gerçekçi olmak lazım birde bayra haftası nasıl yapacaz ben il dışındayım 2 hafta yıllık izne çıkıyorum eşimin yanına gidiyorum bu ayrılık 7 beni:)neyse ama bu hafta çok kotu gecti buraya giremedm yediklerime dikkat edeedim spor zaten yapamadım bi dun 45 dakka hentbol oynadım okadar 2 haftada yatış ne olur bilmem gerçi plan yaptım kendime bayramda olsa yürüyüşe çıkmaya çalışacağım inşlh....

doğrumu yaptım bilmem bu hafta sabit...

**2. TAKIM 320. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 64.2 / -0.9 / -0.71%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
bahiresemanur ( 71,4 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %)
seldom ( 87,3 / / / %)
trabzonspor ( 90,8/ 90,8/ 0,0 / 0%) sabit
aymudo ( 67,9 / / / %)
hedef52 (67,2/65,3 / 1,9/ 2,83%) :13:

2.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

Süpersin canikom Tam yüs puan sana

**2. TAKIM 320. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 64.2 / -0.9 / -0.71%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
bahiresemanur ( 71,4 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
seldom ( 87,3 / 87.4 / -0.1 / -0.11%)
trabzonspor ( 90,8/ 90,8/ 0,0 / 0%) Sabit
aymudo ( 67,9 / / / %)
hedef52 (67,2/65,3 / 1,9/ 2,83%)

2.Takım Ortalaması: %

Süpersin canikom Tam yüs puan sana

teşekkür ederim, teşekkür ederim
çook mutluyum , bir haftada 2 kiloya yakın olunca kaçınılmaz olarak bir miktarının su olduğunu düşünsem de uzun zamandır bu rakamı özlemiştim , iyi geldi

hedef52 şu kitap bayağı işe yaradı sende..Kitabın tam adını alabilirmiyim?? Hani lazım olur belki

dün çocuklarımın bakıcısı izin istedi, ddolayısıyla ikizlerle ben evdeydim. oruçlu oruçlu 3 çocuğu idare edemeyeceğimi düşündüğüm için üşenmedim büyük oğlanı kreşe bırakıp geldim. Tabi bi de sahura da kalkamamıştım. açlık değil de susuzluk ve önceki günden kalan uykusuzluk yüzünden çok zorlandım. Çocuklar bir an bile uytmadılar. ha bire kaaalk kaaalk deyip durdular. Öğle uykusuna da saat 2,30 a yattılar ki kreşten çocuğu almaya 4,30da gitmem gerekiyordu. uyumuyor diye sızlandığım çocukları uykudan uyandırıp kreşe abiyi almaya gittik. evden çıkmışken de parka uğrdık. orada oyaladım onları. dondurma falan yedirdim kendime de paket yaptırdım. sonra eşimi işten almaya gittik baktık saat baya bi iftara yaklaşmış. iftar yemeğimin de hazır olmasına güvenerek hadi dedik iftara 30 dakika kalana kadar arabayla dolaşalım. yani anlayacağınız 3 saate yakın çocukları dışarda oyalamışım.

Dün gelemediğim için 2 günlük menü bildiriminde bulunayım. diyet günlüğü tutmuyorum burası o görevi görüyor

Çarşamba iftar
8yk et-kıyma kavurma
2 yk makarna
8-10 çatal karpuz
4 yk fırında biber
1 bardak ayran
Çayın yanında 2 gün kurusu kayısı

Sahur : kalkamadım

Perşembe iftar:
6 yk et-kıyma kavurma
2 adet fırında sigara böreği
Salata
1 lokma pide
Çayın yanında: yarım kase sütlaç
ardından : 3 yk dondurma

Sahur:
1 haş. yumurta
4yk mantar sote
5 yk fırında biber
2 yk yoğurt
2 omega 3 tablet
1 adet fırında sigara böreği
Çayın yanında 1 gün kurusu kayısı
1 tatlı kaşığı dondurma

bahiresemanur ( 71,4 / 73/ -1600/ %)
aymudo ( 67,9 / / / %)

hedef52 şu kitap bayağı işe yaradı sende..Kitabın tam adını alabilirmiyim?? Hani lazım olur belki

''Beck diyet çözümü''
Lazım olur belki de ne demek her eve lazım her eve
bak insanlar motive olduklarında veya kendilerine bir kitap iyi geldiğinde ısrarla tavsiye ederler ayyy çok iyi diye sonra aradan zaman geçince hevesi söner bu öyle değil. gayet bilimsel de yaklaşılmış. kadın zaten psikolog Ph.D zannediyorum ameikada öğretim üyelerinin unvanı oluyor, o da ondan işte babası da pskiyatristmiş. bilişsel terapi falan diyor. yazdığı şeylere hak vermemek mümkün değil. Kendini kandırma sözüne karşı olduğunu söylüyor ki şimdiye kadar okuduğum nlp veya diyet psk. kitaplarında kendimi kandırmaya-inandırmaya çalışıyorduk.bu öyle değil...evet telkinler var ama aslında biz tersini yaparak kendimizi kandırıyoruz.
''o tatlıyı yemedem duramam'
'' sigara içmeden duramam'
'Yemekten yarım saat sonra acıkıyorum, ne kadar pisboğazım!'
eeeeeee öyle olsaydık oruç tutamazdık değil mi?
mide açlığı ile duygusal açlığın farkı var, ben duygusal aç olduğumu sinirlendikçe yemeğe sarıldığımı biliyorum hakikaten bu durumlarda da canım tatlı çekiyor, 1 tabak makarna yiyince mutlu oluyorum. kitap tam da bunun üzerine eğiliyor.
Yemzesem mutsuz olurdum, yemezsem zaten biiii sürü derdi olan ben kendimi iyice kısıtlanmış, yoksun hissederdim
niye başkaları yiyor da ben yiyemeyeceğim diye sitem ederdim, ohhh ben de yerim işte diye yer ve mutlu olurdum. bir yemeği yememe kararı almaya çalışırken el ayak titremesi, ağız sulanması gibi şeyler de olunca fizyolojik olarak yemeye ihtiyaç duyduğum düşüncesine yenik düşüp yerdim. yemezsem saten mutsuuuz mutsuz dolaşırdım: Adını koydum bunun Küçük Emrah sendromu
İstediğim tatlıyı diyette yasak olduğu için yiyemedim anne!!!
Beni hep kısıtladılar anneh!
Herkes şapur şupur yemek yerken onlardan yiyemek ne demek bilir misin , tabiii bilemzsin sen zayıfsın!
Ne güzel pide sıcacık, ama bana yasak biliyo musun
Kilo verince biz de onlardan yiyecez Nurgül, hem de daha fazlasını yiyeces.-nurgül :Tamam abi, ağlama nooolur.
..........

tabi kitap gün gün eğiyime alıyor duygu ve dşüncelerimizi. ödevler veriyor o ödevleri yaparak motivasyonumuzu dinç tutuyor. yapmamız gerekn çeyleri yaptığımız müddetçe de işe yarayacağını düşünüyorum.
Gideyim azcık neden kilo vermek istediğimin nedenlerini okuyayımdüşününce bi sürü neden çıkıyor ortaya

bahiresemanur ( 71,4 / 73/ -1600/ %)
aymudo ( 67,9 /67,9 /0,0 /0 %)Sabit

*** 2.Takım 320. Etap ***

akrep33 ( 63,3 / 64,2 / -0,9 / -0,71%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
bahiresemanur ( 71,4 / 73 / -1,6/ -2,24 %)
seldom ( 87,3 / 87,4 / -0,1 / -0,11%)
trabzonspor ( 90,8/ 90,8/ 0 / 0 %) Sabit
aymudo ( 67,9 /67,9/ 0 / 0 %) Sabit
hedef52 (67,2/65,3 / 1,9/ 2,83 %)

2.Takım Ortalaması: % -0,03

İlk fırsatta kitabı alıcam

selam,canım ben listenizi düzenleyip paylaşacaktım,gördümki sorununuz hallolmuş ve listeniz paylaşılmış
güzel haftasonları diliyorum

Cık cık cık bu hafta pek bir kötüyüz neyse önümüzdeki maclara bakcez artık :)

Hedef52; ben de şöyle bir sorun var...bu tarz kitapların iceriklerine hak vermekle beraber uygulayamiyorum...kendimi inandiramiyorum ki...yani; canım aslında istemiyor ki demek ya da bunu yemedim aferin bana demek lafta kalıyor...höhhh daha ne yicen diyor icses :) bu tüm kişisel gelişim teknikleri için geçerli...

Mesela 4 yıldır düzenli terapiye gidiyorum, ama psikologum bir cümle kurduğunda elinin şeklinde bile okuduğum gereksiz tüm kişisel gelişim kitapları nedeniyle neden öyle yaptigini anlıyor ve geriliyorum...zaten kendisine de dedim ki ben buraya anlatmaya geliyorum bırakın sadece anlatayim yoksa o teknikler beni geriyor..

Vesselam bana biyografiler iyi geliyor...başarı öyküleri falan...ben de yapabilirim duygum ağır basiyor o zaman...

Sahur : karma corman birsürü şey

iftar : 4 yk pilav
4 yk kuru fasulye
bol salata ve maydanoz
1 şeftali

4 lt su (evet burası çok sıcak )

selam,canım ben listenizi düzenleyip paylaşacaktım,gördümki sorununuz hallolmuş ve listeniz paylaşılmış
güzel haftasonları diliyorum
Çok teşekkür ederim canım..Sorun halloldu evet
Ufff şimdi ben de karmaşık duygular içine girdim napsamki :44:
Sahur : karma corman birsürü şey

iftar : 4 yk pilav
4 yk kuru fasulye
bol salata ve maydanoz
1 şeftali

4 lt su (evet burası çok sıcak )
O sıcaktan burda da var maalesef

Dün akşam iftar sonrası acaip bir duygu patlaması oldu sanırım, ne bulduysam tıktım ağzıma ama öyle böyle değil sanki kıtlıktan çıkmış mide bir türlü tamam yeter demiyor..Sonra daa gidip kustum..O ekmek arası şeyleri nasıl tüm yuttu isem boğulma evresine girdim kusarken..Ohh sonra daha rahat oldum sakinleştim..Yedikçe baş dönmesi felan oluyordu nasıl bir krizdi anlatamam..

Sahurda
karpuz, peynir, pide yedim..Bol su haa bir tane gün kurusu kayısı ve ceviz..

Pazartesiden bu yana iki kitap bitirdim..
Gregor ve gri kehanet..Deniz tanrıçası..Fantastik ve sürükleyiciydi ikisi de..

Bugün tam 1.5 saat ebru şallı ile plates yaptım.Öldüm öldüm sular sellere karıştım sonuna doğru ben kaçtım ebru ayağıma yapıştı resmen bırakamazsın bırakırsan şişko kalırsın dedi

21 günde tüm yağlardan kurtulun proğramıymış..Ayy şekerler şiddetle tavsiye ederim harika harika..Çalışmayan hiç biyer kalmıyor..
Bugünden başladım acaip fit görünücem 21 gün sonra..

Kaldı 20 gün

İftar:
Domates ve beşamel soslu makarna yarım porsiyon, lahana sarması bir acur ve kuru patlican dolması, bir kase cacık, çok azıcık pide, bol su..

Yemek sonrası bulaşıkları makiye dizdim..Tezgahı temizledim masayı temizledim..Bir posta çamaşır serdim..
Kk genel listesini hazırladım..Şimdi kalkıp namaz kılıcam bakalım sonrası uykum gelmezse ütü yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…