evet evet diyet bitince içinde bol sağlıklı karbonhidrat olan bi diyet başlıcam. öyle ki her gün 1 tabak kısır-makarna veya kurubaklagil olacak. daha 3. günüm ama canım çekiyo valla. böylece giden glikojen deposu ve suyu geri gelirlen ben kilomu koruyacam. çünküm spor yapacak enerjim de olacaksenin neyin var bakiyim neler oluyor yine:44::44::44::44:
ekmeksiz olmaz zaten. bu tür eğır diyetlerin mutlaka vücuda zararı var ve bu etkiler seneler sonra ortaya çıkıyor. ama hedef biliyor bu zararlı bu yüzden yumuşattı ya isveçi değil mi
kızz bende bulsam keşke öğle aralarında kestirebilecek bir yer ne güzel olacak. evet ben de inceledim bahire yazdıktan sonra ama nasıl olur bilemedim. bende diyorum yüksek lisans mı yapsam uzaktan eğitimle onu düşünüyorum bakalım. çok vaktim var ya hani bundan sonra da çok olacak ya sanki birde bunu düşünebiliyorum.
valla ilkinde 7 kg almış biri olarak bundan da azami dikkatli besleniyorum. en fazla alabileceğim kilo kendime verdiğim limit 10 kg şuan. şimdilik sadece 600 gr almışım. 11+2 deyim bakalım.
tatlım az kalmış düzene girmene
tabiiki de iyi birşey bebeğim
kız sen bunları yazmışsın ya bende gözümde canlandırdım. gülmekten öldüm masamda herkes noldu diye soruyor. boşver aldıysan aldın. nasıl olsa pazardan sonra evine dönüyorsun yine düzenini oturtursun aldıklarını da bir güzel verirsin.
kızlar günaydınnnn
Sabah tam 1,5 saat yüksek tempolu yürüyüş yaptım..Sonrası güzel bir duş kahvaltı olarakta bir kupa karışık meyve suyumu içtim çıktık havuz yoluna..
Öğlen eve geldik..Öğlen menüm: Bir bardak ananas suyu ve bir porsiyon bol peynirli domates soslu makarna bir porsiyon, 3 tane süsbiberi, bir B vitamini, bol su..
Bugün itibari ile 65 li rakamları gördüm tartıda, yarın 64 leri görsem ne güzel olur:118:
Bahocan sen nasılsın artılardamısın o kabuslar ondanmı
kızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız
1 saattir telefonumdan cvp yazmaya çalışıyorum kıl oldum yazmadım sesli yazdım siteye giris olmadı uyuz oldu yaaa...gun içinde bizim bebelerden kalmıyorki fırsat ah bu cocuklar... bugun daha hafifi bir gun gecirdim hedefimi kurban bayramına dogru diktim biraz zayıf olmak istiyorum bugun 1000 adıma yakın attım ne kadar az yürüyormuşum adım sayar sayesinde bunuda ogrenmış oldum en az 3000 olmalıkı yeterli olsun yaptığım spor daha fazla spor daha az yemek....
menu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dlm ekmek
ara: 1 paket kkellog kraker
öğle: 1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
3 tane bisküvi
ara: üzüm
akşam: 1 kase taze fasulye
2 yk menemen az çorba
ara: 3 dlm şeftali
hoşgeldin canım ne güzel güzel geçmiş tatiliinkızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız
hişttt bir şey mi oldu sorun ne ?
hımmm baktım bölümlere de vazgeçtim bu işten. onun yerine yüksek lisansa bakınıyorum.
kız yemiyorum yememde
1 saattir telefonumdan cvp yazmaya çalışıyorum kıl oldum yazmadım sesli yazdım siteye giris olmadı uyuz oldu yaaa...gun içinde bizim bebelerden kalmıyorki fırsat ah bu cocuklar... bugun daha hafifi bir gun gecirdim hedefimi kurban bayramına dogru diktim biraz zayıf olmak istiyorum bugun 1000 adıma yakın attım ne kadar az yürüyormuşum adım sayar sayesinde bunuda ogrenmış oldum en az 3000 olmalıkı yeterli olsun yaptığım spor daha fazla spor daha az yemek....
menu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dlm ekmek
ara: 1 paket kkellog kraker
öğle: 1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
3 tane bisküvi
ara: üzüm
akşam: 1 kase taze fasulye
2 yk menemen az çorba
ara: 3 dlm şeftali
Dün bağa gittik, hem meyve toplayalım mangal mısır falan yapalım diye...hayli de kalabaligiz, oturduk sofraya...ben diyet falan hiiiiic düşünmüyorum o an...tabagim tepeleme ızgara dolu, o yetmemiş bi de ayrı salata tabağı yapmisim kendime..manzara 3-4 kişilik yani...tam başladım yemeye telefonum çaldı...hatta hiç oralı olmadım çok meşgulüm ya :) annem ıst kodu deyince ağzımı sapirdata sapirdata açtım...ve diyetisyenim arayanben de bir telaş sanki görecek masayı...resmen masadan uçup balkonun tenha kosesine kaçtım...nasıl gidiyor diyor ben kem küm :) resmen kopyada yakalanan çocuklar gibi ter boşaldı :/ yarın ki kilomu ona da bildircem ama aldım farkındayım neyseki pazara dönüyorum ıst.a yoksa çok fena :)
ben de diyecektim ki motivasyon-iştah kontrolü olsun diye 3 gün falan ekmeği azaltsan.tam da öyle yapmışsın. Bugün hamurişleri konsunda gayet dikkatli davranmışsın.böyle devam edersen muhakkak faydasını görürsün. yalnız bu menü ile aç kalmışsındır gibime geliyor. hani şöööyle yoğurt tavuk balık gibi proteinli gıdalardan eklesen listene karnın da doyardı
Hoşgeldin canımkızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız
Aaaa geçen hafta aynı kilodamı buluşmuşuz senle hiç farketmemişim2.Takım 322. Etap
akrep33 (66.1/64.4 / 1.7 / 2,57%)
bahiresemanur (74.6 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
seldom (88 / / / %)
trabzonspor (92/ / /%).
aymudo (67,9/ / / %)
hedef52 (66.1 / 65,1/1,0 /1,52 %)
2. Takım Ortalaması: %
akrep kıııı ne zaman benle aynı kiloya çıktıydın, bak hiç fark etmemiştim:44:İçimde benim de bi yarışma isteği peydah oldu
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92:Ben yendim bahocanı beeennnnnnn2.Takım 322. Etap
bahiresemanur (74.6 /74,00 /0,6 /0,80 %)
cceylin ( 61,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
seldom (88 / / / %)
trabzonspor (92/ / /%).
aymudo (67,9/ / / %)
diyetisyen keşke görüntülü arasaymış seni
Aslında bende hollywood diyeti yapıyorum canım kendimce..Birebir uymasamda en azından akşam 18 sonrası yemiyorum ve perşembe cuma meyve suyu günüm tabi ben mecburen yediğim oluyor..Geçen perşembe başladım..Başlamadan önce 68 leri görmüştüm tartıda ve geçen cuma 66.1 oldum.Bu haftada 64.4Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
2.gün İftar: 200 gr. etli unsuz çorba+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu+3 kuru kayısı
Kaçamak: biftek belki tam 200gr. değildi ama içine 1 yumurta büyüklüğünde etin yağından da koyup haşlayarak çorba yaptım, 2 bardak da diyet kola içtim
3. gün sahur: 1,5 dilim ekmek+Ispanak+1 dilim peynir+1 yemek kaşığı yağ+şekersiz sütlü kahve
Kaçamak: 2 yemek kaşığı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı. yarım dilim ekmek, 1 yk yağ ve 1 dilim peynir fazla yemiş oldum çünkü ekmek yerine yarım kepekli lavaş kullanarak bu malzemelerden minik bir börek yaptım kendime
Sahurumu 11,30da yapıp yattım.
..............ayyyy kilo vermiş biri olaral cızalgemdeki kiloyu 200 gram aşağı çekeyim200 gram çok önemli bir miktar
Canım senin boyun kaçtı? Rahatsızlığında vardı, kendini fazla zorlama sakın..Cidden kırdın artık kilo verme zincirini haftada düzenli veriyosun2.Takım 322. Etap
cceylin ( 61,2 /60.2 /1 / 1,63%)
seldom (88 / / / %)
trabzonspor (92/ / /%).
aymudo (67,9/ / / %)
canlarr ben artık yavaş yavaş mezuniyete dogru ilerliyorum. 55 kg ya çekmek istiyorum hedefimi
size yazamadıgım süre içinde "adımsayar" aldım internetten.
günde 15.000 adımı yakalamaya çalışıyorum, işten çıkıp eve 40 dk yürümeye başladım. adım sayısını tutturma gazıyla farkında olmadan bir sürü yürüyüş yapmış oluyorsunuz, tavsiye ediyorum
Tebrikler canım..Hadi bakalım haftaya nasıl olucak seni merakla izliyorum:13:Aynen karbonhidrati azaltma yolundayim insalh ...
91.500 kilom telden guriyorum listeye ekleyemiyecrgim
Kuzucum kahvaltı sonrası mutlaka daha fazla çıktın..Bak sana ceza kilo aldığın içinTartilmayi unuttumkahvaltıdan sonra tartildim 88.8...listeye eklermisiniz telden çok zor...
İşte genic farkı* * * 2.Takım 322. Etap * * *
cceylin ( 61,2 /60.2 /0,5 / 0,82%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
seldom (88 / 88,8 /-0,8 /-0,91 %)
trabzonspor (92/91,5 /0,5 /0,54%).
aymudo (67,9/67,9/ 0/ 0 %) Sabit
hedef52 (66.1 / 65.1/1.0 /1.51 %)
2. Takım Ortalaması: % 0,76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?