diyeti nasıl başarıyorsun diye soruyorsan oruca niyet ediyorum, iş yerinde zaten oturarak çalışıyorum, öğle arasında 1 saat eve gidince yarım saat uyuyorum bakıyorum iftar olmuş yemek hazırlayıp güç bele yiyorum. oruç tutmazsam başka türlü boğazımı tutmakta zorlanıyorum. bak haftasonu evdeydim ve yedim. diyet miyet kalmadı.ee anladığım kadarıyla emziriyorsun eee nasıl başarıyorsun 3 cocukla yaaa....
ya telefondan yazmak çizmek ne kadar zor yaaa allah belasını bu androitinbi menu yazacam bi alıntı yapacam eziyet eziyet...
menu:
sabah: cozutuk...
yarım peynirli pide
az menemen
cay
ara: türk kh
öğle: 1 kofte
1 dlm ekmk
tarçınlı yoğurt
ara:az üzüm
1 ince dlm pide
akşm: 1 KEPCE CORBA
1 kase patates yemeği
domates
biber
az peynir
ara: az üzüm 1 lokma ekmek
spor yapamadım az yürüyüs
akşamlar yatarken biraz karın biraz kalc egz. yapıyorum her akşm bugun suyu arttırdım biraz bakalım cuma ne olur
hoş geldin evineeee
ya telefondan yazmak çizmek ne kadar zor yaaa allah belasını bu androitinbi menu yazacam bi alıntı yapacam eziyet eziyet...
menu:
sabah: cozutuk...
yarım peynirli pide
az menemen
cay
ara: türk kh
öğle: 1 kofte
1 dlm ekmk
tarçınlı yoğurt
ara:az üzüm
1 ince dlm pide
akşm: 1 KEPCE CORBA
1 kase patates yemeği
domates
biber
az peynir
ara: az üzüm 1 lokma ekmek
spor yapamadım az yürüyüs
akşamlar yatarken biraz karın biraz kalc egz. yapıyorum her akşm bugun suyu arttırdım biraz bakalım cuma ne olur
diyeti nasıl başarıyorsun diye soruyorsan oruca niyet ediyorum, iş yerinde zaten oturarak çalışıyorum, öğle arasında 1 saat eve gidince yarım saat uyuyorum bakıyorum iftar olmuş yemek hazırlayıp güç bele yiyorum. oruç tutmazsam başka türlü boğazımı tutmakta zorlanıyorum. bak haftasonu evdeydim ve yedim. diyet miyet kalmadı.
3çocuğa nasıl bakıyorsun diye soruyorsan mecbur kalınca hepsine alışıyorsun. hafta içleri bakıcının bakması avantaj iş yerinde kafam dinlenmiş oluyor. akşam saat 6dan 10a kadar yani sadece 4 saat hadi yarım saat de sabah günde 4,5saat bakıyorum diye düşünüyorum. bütün enerjimi o 4,5 saate kanalize ediyorumGeçen yıl bebekler 6-7 aylıkken çok daha zor zamanlar geçirdim. o yüzden şimdi çocuk bakmak daha kolay geliyor.alışıyorsun, Allah da sabrını veriyor.
cuma günü bendeniz de trambolinde egzersiz yaptım. 1000 hop-zıp esnetmeen son cuma yaptım bi daha yapmadım:26:
bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...
evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...
iştahlı insan her zaman acıkıyor şeker...ben de senin gibiyim yemek yemeyi seviyoruz...bamya yiyorsun içinde tavuk var, ikisi de faydalı...yanında bulgur pilavı bu da sağlıklı ama hepsi bir arada olmuyor...hem bamyayla doyayım hem işkembe içeyim yanında pilavı da olsun yoğurdu da derken biz ölçüyü kaçırıyouz...hepsi bir arada olmaz mı olur...ama hepsinden 4-5 kaşık yiyerek oluyor..e o zaman da doymuyoruz. ya sebredices ya da şu pilav-ekmek işinden vaz geçip doyana kadar sebze yoğurt çorba kullanıcas...Sence hangisini yapmak daha kolay?dünki menüm
sabah
bayat ekmmekle yapılmış ev pizzası
öğle
fırında közlenmiş bol nar ekşili biber
akşma
1 porsiyon işkembe çorba 1 kepçe
5 yk bulgur pilavı
5 yk tavuklu bamya
kılzr ben bu menüyü akşam ki menüyü öğlen de yedim snaırım akşamda yiyecem çabuk acıkır oldum noluyor ya
iştahlı insan her zaman acıkıyor şeker...ben de senin gibiyim yemek yemeyi seviyoruz...bamya yiyorsun içinde tavuk var, ikisi de faydalı...yanında bulgur pilavı bu da sağlıklı ama hepsi bir arada olmuyor...hem bamyayla doyayım hem işkembe içeyim yanında pilavı da olsun yoğurdu da derken biz ölçüyü kaçırıyouz...hepsi bir arada olmaz mı olur...ama hepsinden 4-5 kaşık yiyerek oluyor..e o zaman da doymuyoruz. ya sebredices ya da şu pilav-ekmek işinden vaz geçip doyana kadar sebze yoğurt çorba kullanıcas...Sence hangisini yapmak daha kolay?
1 ay oldu mu, dün gibi sanki diyetisyenin klio almadan-vermeden geleceksin, kilonu koru dediği gün...vay beaaa gelmez dediğin bir ay geliveriyor...bence o aldığın 3 kilo sudur, cumaya kadar verirsin, en azından 2 kilo gider.
evine de hoş geldin. tatil dönüşü insanın kendi evi kendine 5 yıldızlı otel gibi geliyor. 2-3 günde halledersin ev işlerini.
diyetine dört elle sarılarak bize de motivasyon kaynağı olursun.
Ben deniz 3gün isveç+2 gün izinden sonra bugün isveç yarın öğlen Erzurum akşam da Rize diyeti yapacam.
Erzurum diyeti: paça çorba, cağ kebabı
Akşam: yeni evlelen bir arkadaşa ziyarete gitmeyi düşünüyorum artık o ne ikram edersetabi kontrollü olmak lazım her ikram edileni de yemek lazım değil mi
tek öğünden yana değilim kuşum hepsinden yiyorum ben bünye müsait değil açlığaama senin için tavsiyem sebze olur sebze yemeği ye yoğurt çorbası bıktırır bir süre sonra dene istersen 1 günde ıyyy yine mi dersin değişik değişik sebze yap yap ye
Ben diyetteykene ev ziyaretlerinden hiiiic hazzetmem :) gelmesinler gitmeyim kardeşim :/
Ayyyyy bahireeeee ne kadar güldüm akşam akşam :) yoğurt sebze çorba çeşitleri önermiş hedef...
tek öğünden yana değilim kuşum hepsinden yiyorum ben bünye müsait değil açlığaama senin için tavsiyem sebze olur sebze yemeği ye yoğurt çorbası bıktırır bir süre sonra dene istersen 1 günde ıyyy yine mi dersin değişik değişik sebze yap yap ye
Ben diyetteykene ev ziyaretlerinden hiiiic hazzetmem :) gelmesinler gitmeyim kardeşim :/
bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...
evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su
spor: dün akşam 5 km yürüyüş
kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?