Bu telefon benim inadima is yapiyor wifiden yazinca yuklemiyir telefonun internrtinden yazinca hemen foruma atiyor sinir oldum evdede intrnet kapnmis ancak aksam acilir kizkar alinti yapamadin olmuyord telden cok uyuz yaa illa bana kafam kadar telefon aldiracaklar neyse gelelim menuye
Sabah domates salatlk biber peynir az sekerli nescafe
Ogle az yumurta 1dlm ekmek az peynir cay acele yedim ciktim
Ara yspamafim dogru dyrust ana aksana jadar salonda kslmm gerekti
Tarim topkek 1tane biskivu yedim
Aksam 1tbk barbunya
5yk pilav
Tavada midir unlu az yagli patlican
6 tane incir
Cay ictim barbunya mahvetti brni midem yandi cikti belki gecirir diyr cokoprens yedim yememem gerekiyordu ama yedim pismanim
Dun cok yoruldum ayak ustu kaldik hep bajan gelecekti gelmedi ac biacdolandik durduk
bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...
evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su
spor: dün akşam 5 km yürüyüş
kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)
hah bi o eksikti , bi o kaldıydı yapmadığınne kısa filmidir hayırdır:44:
bi evleneyim bende edecem ondaneş durumundan tayin istedim dün açıklanacaktı bütün günüm bilgisayar başında geçti sabah açıklanacak dediler sabah oldu hala haber yok..şimdide öğleden sonra diyorlar bu kadar strese dayanamadım kapattım mebin sayfasını:18::18::18:
Canım hayırlı uğurlu olsun 4 sene üst üste 1 sınıf okutan bir öğretmen olarak her zaman yardıma hazırım...
kısa film konusunda ciddi misin????
bugün itibariyle kendime bir çeki düzen vermezsem cuma gününe kilo almış olarak gireceğim ....tatilde herşey iyi güzeldi çok yedim çokta spor yaptım tamamda aynı yeme isteğine evde devam edip gün boyuncada bilgisayar başından kalkmayınca kendimi davul gibi hisseder oldum...
1salkım üzüm ile güne başladımm..bugün bol su içeceğimm ...
tünaydın kızlarrrr
bi evleneyim bende edecem ondanhakkında hayırlısı olsun kuşum hayır dileyelim ama eşinin yanında olman daha mantıklı inş olur
seldom da öğretmen aymudocum
ben de bende bende eeeee
hah bi o eksikti , bi o kaldıydı yapmadığınne kısa filmidir hayırdır:44:
Gel beni cek bir sismanin guncesi hasilat rekoru kirarsin
hadi bakalım hayırlısı umarım istediğin yer çıkar.eş durumundan tayin istedim dün açıklanacaktı bütün günüm bilgisayar başında geçti sabah açıklanacak dediler sabah oldu hala haber yok..şimdide öğleden sonra diyorlar bu kadar strese dayanamadım kapattım mebin sayfasını:18::18::18:
valla iyi becermişsin yinede benim telefonum kafam kadar yinede yazamıyorum eskiden küçücük telefonlarda ne mesajlar yazardık tık tık elimizden düşmezdi..yaşlanıyorum galiba teknolojiye ayak uyduramıyorum...
Canım hayırlı uğurlu olsun 4 sene üst üste 1 sınıf okutan bir öğretmen olarak her zaman yardıma hazırım...
evet bol su içerek başlamak en mantıklısı. kolay gelsinbugün itibariyle kendime bir çeki düzen vermezsem cuma gününe kilo almış olarak gireceğim ....tatilde herşey iyi güzeldi çok yedim çokta spor yaptım tamamda aynı yeme isteğine evde devam edip gün boyuncada bilgisayar başından kalkmayınca kendimi davul gibi hisseder oldum...
1salkım üzüm ile güne başladımm..bugün bol su içeceğimm ...
bence sen ders çalışmayı bırakders aralarında miğdem kazınmaya başladı
1 büyük bardak vişne suyu
1 büyük şeftali yedim
geceleri ders çalışıyorum kızlar önerilrinizi bekliyorum salatalık alsam da onu m kemirsem ki
teşekkür ederim amin...seldom ingilizce öğretmeni ben 10 senelik öğretmenlik hayatımda 6 kere 1.sınıf okuttum bunun 4 senesi üst üste bilmem anlata bildimmi...eğer yeni okul çıkarsa bir daha 1 .sınıf okutacaağım3.4.sınıflarda ne okutuluyordu unuttum artık
iyi bakalım kolay gelsin. Allh yolunu açık etsin. ödül alırsan söylersin artıkın bize.canım ben profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bir süredir zaten, kına gecelerinde çekim yapıyorum bazen. daha önce de bir kısa film de oynamıştım ve uluslararası ikincilik ödülü almıştık:)
Şimdiki kısa film denemem ilk ve tek -sevdiceklerime aileme ithafen:) öğrendiklerimle çekmeye çalışıyorum. cuma günü montaja başlayacagım.
iyi bakalım kolay gelsin. Allh yolunu açık etsin. ödül alırsan söylersin artıkın bize.
Benim de aklıma geçenlerde bi fikir geldiSağlık bakanlığına yazayım dedim, başka şikayet siteleri falan çıktı vaz geçtim. bu 'sağlık personeline karşı şiddet' konusunda bakanlık halkla çalışan arasına kanun koyarak düzenleme yapmak istemiyor, istiyor ki karşılıklı anlayışla çözülsün, ama yaşamayanın bilmesi imkansız. kısa film tarzından sağlık personelinin özeline biraz girilirse, onların ne şartlar altında çalıştığı onların de evi ve ailesi olduğu hatırlatılsa ön yargılar kalkar diye düşünüyorum. Bakanlığın açtığı site şiddet şikayeti için olduğundan fikrimi yazamadım. yeteneğim olsa bir kısa film çekip bakanlığa tvde yayınlamalarını önerirdim.
canım ben profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bir süredir zaten, kına gecelerinde çekim yapıyorum bazen. daha önce de bir kısa film de oynamıştım ve uluslararası ikincilik ödülü almıştık:)
Şimdiki kısa film denemem ilk ve tek -sevdiceklerime aileme ithafen:) öğrendiklerimle çekmeye çalışıyorum. cuma günü montaja başlayacagım.
çook güzel düşünmüşsün canım tebriklerr
şu linkten düşüncelerini paylaşabilirsin bence: Sağlıkta Kalite Fikirleri
ah sorma başıma gelenler... şimdi ben oruç tutuyordum ya sırf canım erzurum diyeti (cağ kebaptan bahsediyorum) çekiyo diye dedim salı günü oruç tutmayım gideyim önden paça çorba arkadan da cağ yiyeyim. komşumun kızı ile de geçtiğimiz haftalarda konuştuk seni ziyarete gelicem ama bu sıralar oruçluyum diye ara verince gidecektim. ilkin öğle arasında gideyim ki çoluk çocuk kızcağıza zahmet vermeyeyim demiştim annesi de akşam beraber gidelim demişti. bugün öğlen kebapçı planım olunca akşam da ev ziyaretine gideyim diye fikir değiştirdim. yani iştahım nezaketime ağır bastı; öğlen canımın istediği şeyleri yemek adına yeni gelin evine cümbür cemaat gitmeye karar verdim. Ammaaaaa yeni gelin elini benden çabuk tuttu dün telefon açtı öğle arası gel buyur bekliyorum falan, ben hık mık annenlerde gelmek istiyordu akşam beraber gelebilirdik filan yok ı ıh öğle arası davetliyim planlarım suya düştü...hem oruç tutmadım hem de canımın istediği şeyi yiyemicem üstelik hamurlu mamalar yaptıysa bir de kendimşle savaşmam gerekecek
günaydın herkeseeee:)
bu hafta biraz daha rahatım buralardayım yazacagım size bol bol:)
canımm, hayırlı başlangıçlar olsunnn inşallah başarılarla dolu bir eğitim hayatı olur
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su
spor: dün akşam 5 km yürüyüş
kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)
eş durumundan tayin istedim dün açıklanacaktı bütün günüm bilgisayar başında geçti sabah açıklanacak dediler sabah oldu hala haber yok..şimdide öğleden sonra diyorlar bu kadar strese dayanamadım kapattım mebin sayfasını:18::18::18:
Gel beni cek bir sismanin guncesi hasilat rekoru kirarsin
öğle arası evdeyim okulda yemek çıkmıyor çıktığı zamna okulda görevliyim yemekhanede kızlar
haftaya öğrenci kayıtları başlıyor bu haftadan başladı yoğunluk hangi belgeler isteniyor diye zır zır telofonda konuşuyorum bütün gün :102:
ders aralarında miğdem kazınmaya başladı
1 büyük bardak vişne suyu
1 büyük şeftali yedim
geceleri ders çalışıyorum kızlar önerilrinizi bekliyorum salatalık alsam da onu m kemirsem ki
teşekkür ederim amin...seldom ingilizce öğretmeni ben 10 senelik öğretmenlik hayatımda 6 kere 1.sınıf okuttum bunun 4 senesi üst üste bilmem anlata bildimmi...eğer yeni okul çıkarsa bir daha 1 .sınıf okutacaağım3.4.sınıflarda ne okutuluyordu unuttum artık
canım ben profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum bir süredir zaten, kına gecelerinde çekim yapıyorum bazen. daha önce de bir kısa film de oynamıştım ve uluslararası ikincilik ödülü almıştık:)
ne güzel bende fotoğraf cekiyorum profesyonel olarak çekmek için kursa başladım..pazar günü ilk dersimi aldım 1.kur...
bak sana 'bi bu eksikti' diyorum ya ....bilmediğin bişi yok maşşallah
çok teşekkür ederim ceylincim, inşallah mutlu huzurlu bir okul hayatı olur...
şimdi ben bir yürüyüşe, iki kısa film olayına bayıldım..allaaaaam bana da istediklerimi yapacak irade yürüyecek fırsat ve az iştah ver amin :)
:) bizim başarı hikayelerimizi çeksin canım benim...gururla feykbukta :) paylaşırız :) neydi ne oldu gibisinden :)
ne güzel bir enerji..maşallah sana...ben de kızıma blog tutuyorum...dışarıya kapalı ama ilerde okuyacak ve özellikle babasının anılarını taze tutacak diye ümit ediyorum...ama bu kısa film fikri de bi an çok cazip geldi...kendim yapamam ama ailemizin sinema televizyoncu fertleri çalışsınlar bizim için işleri ne :) aaaa bak bu fikri sevdim ben..hemen harekete geçmeliyim :)
ilk zaman ben öyle dedim ya öğle arası uğrayacam diye, e ben aklına soktum o da ona göre hazırlanmış.kendimi kötü hissettim şimdi, kızı kötüledim diye:26: Sağolsun tatlı dili güler yüzü ile ağırladı ben de çocuksuz rahaaat bi şekilde çayımı içtim mamalr yedimwuhuuuuu kız gerçekten cinmiş :) kimin aklına öğle arası davet etmek gelir ki :) bak aklımda bulunsun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?