Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bak kendi bünyesini tanıyor hatun kendi yapamadığınında farkında en azından.

Ben diyetteykene ev ziyaretlerinden hiiiic hazzetmem :) gelmesinler gitmeyim kardeşim :/

Ayyyyy bahireeeee ne kadar güldüm akşam akşam :) yoğurt sebze çorba çeşitleri önermiş hedef...

kız deme öyle insanın kendini bilmesi de güzel.

gülme ya tamm kendim yapmıyorum açlığa tahammülüm yok önerebiliirm ama yapan yapsın ben yapamıyorum

bak demedi mi.

ben hepsinden yiyorum, çorba olsa onu da yerim de yapan yok üşeniyorum

üşenmiyorum yapıyorum evde benden başka yiyen yok ziyan oluyor canımmmm çorbalar.

kız ne güzel işte iki arada bir derede aradan çıkmış. hem değişiklik de olmuştur senin için.

kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su

spor: dün akşam 5 km yürüyüş

kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)

kız sana.

hah bi o eksikti , bi o kaldıydı yapmadığın ne kısa filmidir hayırdır:44:

kızın on parmağında on marifet

rabbim gönlüne göre versin. beklemek zor.

sugün su dahi içemedim daha 1,5 lt oldu puffffffffff bari 2 olsaydı bugün.

kızzz bizde de başvuruların son günleri anababa günü gibi ortalık. bir de 2 toplantı arada ohhh misss

dedim ya on parmağında on marifet.

bak dinle hedefi sen kendine meyveli yoğurt falan yap salatalık yiyene kadar.

tamam buna katılıyorum onları şartları da zor ama bazı durumlarda bence haksızlık da yapıyorlar hastalara karşı.

seldomcum hayırlı olsun. rabbim prensese de sana da kolaylıklar versin.

kızzz ne güzel geçmiş sen kızı kötülemedin ki sadece biraz önyargılı düşündün o kadar....

Tabi ki aldım ben fazlasıyla garantici bir tipim :) aslında movie maker'i da az buçuk biliyorum...gaza gelmek üzereyim dur bakalım :)

Bana güzel fikir oldu bu heeee :)

Sabah : beyaz peynirli baharatlı tost
domates salatalık
biberiyeli yeşilçay

ara : şekerli türk kahvesi

öğle : 2 kupa mantar çorbası
3 lokma poncik

ara : 4 küçük erik

akşam : 5 yk ıspanak
2 dlm ekmek
salata

ara : 4 incir

3,5 lt su

ev temizliği spor sayılır mı :)

Kitap : dave adında bir adam

Menu
Sabah
Domates biber salatik
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Cay

Ara 3 tane biskuvi

Ogle disardsydm kizimla beraber oturupta yemek yemege fursat olmadi su abur cubur isini hsystimdan ciksrmm lazim

Yarim simit
4 tane biskivi
Yarim kek
Cay

Ara incir 4 tane

Aksam ben kendine yenek koymadin
Kizin artoklarini yedimm tabi 2ohununun toplami bu
3 yk corba
2 yk pilav
3 yk nakarna
Brz menmn

Bakinca cok yemedim ama full karboncuk vallaa

Kuzum akşam yediğin pilav o kadar gözüme battıki neskafe yi unuttum yani o kadar..Ya canikom 5 kaşık pilav ne yaa tamm 5 kaşık üstelik akşam vakti üstelik barbunya ile birlikte ve üstelik yağlı patlicanla, üstüne birde tam 6 tane incir adama ne dereler yaa senin mide çöplük yoksa varil olmayamı aday derler yaa
Lütfen menülere biraz daha özen gösterelim ama lütfen

Sakın canım sakın cumaya kilo verip geliyoruz
dünki menüm
sabah
simit
öğle
bamya tavuklu booll acı biber
ara yok
akşam
kısır
Kuzuuu o sabahın hali ne?? Peynirin zeytininmi bitti dolabında..Beş dakka erken kalk yap kahvaltını öyle çık evden..Bir simitle ne kadar yağ depoluyosun haberin varmı?İhtiyacın varmı ???????? Kısırıda akşam yiyip şişme öğle ye..Akşam salata yada sebze yemeği yersin..
ders aralarında miğdem kazınmaya başladı
1 büyük bardak vişne suyu
1 büyük şeftali yedim
geceleri ders çalışıyorum kızlar önerilrinizi bekliyorum salatalık alsam da onu m kemirsem ki
Salatalık iştah yapar tek başına kemirdiğinde..Gece vakti bişii kermirme zaten..Yoğurt veya tuzsuz ayran canım..Olmadı şekersiz türk kahvesi

Ayy ne heyecanlııı

Neler yedin bakiim
Kahve şekerli Akşam 2 dilim ekmek Ve sonrası 4 incirle geceye şeker yüklemesi yapılmış seldom senin menülerde trabzonun menüleri aratmıyor hani
Valla ne diyeyim iyiki akşam artıkları yemişin birde kendine hazırlasaydın ne olurdu hiç merak etmiyorum doğrusu.. Sadece sabah menünü sayıyorum diğerleri berbat canım..Kilo almak istiyorsan böyle devam amaa vermek istiyorsan bu gidişe dur de artık

Kızlar iki gündür rahatsızlandım gelemedim fırsat buldukça yattım..Şimdi daha iyiyim hamdolsun..

Ayyyyyy hemen savunmamı vereyim ben şekerim o saatte çok düştüğünden şekerli çay yada kahve içiyorum ama esmer şekerle :/ akşam ekmege gelince listemde 8 dlm ekmek var ben gün boyu 4 dlm yedim ama :/ incir de, iki porsiyon meyveye denk geliyor o da listemde var...süt icmeliydim yanında canım istemedi çok da kötü değildi yeaaaaaa bak fena oldum şimdi :/

Tamam hallisin her zamanki gibi

Dün çıkamamamıştım ama bugün 1 saatlik yürüyüşümü üstünedee miss gibi duşumu aldım geldiimmmmmm Az sonra kahvaltımı yapıp havuza gidicem

menüye bayıldımm, alkışlıyorum :)

Kızlar iki gündür rahatsızlandım gelemedim fırsat buldukça yattım..Şimdi daha iyiyim hamdolsun..

geçmiş olsunnn

ben dün akşam bombayı patlattım malesef. yediklerimi biraz kaçırdım.

kısa filmde videosunu çekeceğim 7 yıllık arkadaşımla buluştuk videosunu çektim.

sonra gittik karadeniz lokantasına...

2 dilim yufkalı köfte

2 küçük patlıcan dolma

3 çatal mıhlama ve yogurt yedim!!

sonra da başka bir yere geçip birşeyler içtik, kalorisi yüksekti malesef...

kendi kendime "yuhhh" dedimm

eve geçince dayanamadım hoop yürüyüşe 5 km yürüdüm ceza olarak.

Tabi ki aldım ben fazlasıyla garantici bir tipim :) aslında movie maker'i da az buçuk biliyorum...gaza gelmek üzereyim dur bakalım :)

Bana güzel fikir oldu bu heeee :)

ben de çocuklar için günlük tutmak istedim ama oturup yazmak veya bunların başkası tarafından okunması fikri hoşuma gitmedi ben de senden ilham alıp gizli blog tutmaya karar verdim. He he ben de geçmişte Ankara belediyesi'nin açtığı radyo televizyonculuk kursuna gitmiştik güya film çekmeyi ve montajı öğrendik...oturup movie makerı 2 saat karıştırsam daha fazla bilgim olurdu herhalde.

Sayılmaz mı hele elektrik süpürgesi açmış ve yer-cam silmişsen sporun alasıdır.ama ev toplamak veya yemek yapmak gibi işlerin kalorisi çok yüksek değil.
aharatlı tost fikrini de sevdim

çocukları oylamak için dışarıya çok takılıyoruz ve bu yüzdenhem kendimizn hem de çocukların yemek düzeni aksıyor...benim de öyle oluyor özellikle haftasonları...

Kızların menülerine yazdığın yorumları okuyunca kendini Armağan Çağlayan'a beğendirmeye çalışan popstar yarışmacısı gibi hissettim kendimi, evet evet iyi ki menümü yazmamıştım ama sıra bana da gelecekti ya o zaman ne yapacaktım:18::18::18:
Ve korktuğum oldu bana ne yediğimi soruyorsun. Kafamı idam sehpasına sessizce uzatıyor ve gayet acınaklı merhamet dileyn gözlerle sana melül melül bakıyor :78: yediklerimi açıklıyorum
Sabah: şekersiz sütli kahve+2-3 kuru kayısı-hurma+1,5 yumurta tavada+ 1 avuç fındık
arada: çekirdek:26:

öğlen: 3 yk mantı, 5-6 yk kuru fasulye, yarım kibrit kutusu yaz helvası, yarım dilm peynir, 3 zeytin

arada: 2 lokum, 1 kahve

Akşam: 2 lahmacun portakallı gazoz

geçmiş olsun
Dün çıkamamamıştım ama bugün 1 saatlik yürüyüşümü üstünedee miss gibi duşumu aldım geldiimmmmmm Az sonra kahvaltımı yapıp havuza gidicem
ben şimdiden kaybettim yarışı. bugün oruç tutacaktım ama gece boğazım ağrımaya başladı diye niyetlenmedim. sabah da vitamin ilacı gargara ile kötüleşmeden durumu düzeltmeye çalıştım.hem kendime bakmalı hem de diyet yapmalıyım, umarım cumaya en azından 300-500 gram kilo verebilirim.

Akşam lahmacun yanında içilen gazoz hariç menü güzel..Lahmacun yanında bol maydanoz ayran olsaydı daha güzel olmazmıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…