Merhaba... Verdigim üç beş kiloyu muhtemelen aldığım bir gün geçirdim :)
Sabaha karşı 4'te uyanıp uyuyamadim 8e doğru ev halkina kahvalti hazırlayıp geri uyudum..10da bir hışım kalkıp kahvalti ve kendimi attım dışarı...önce d.gazla ilgili ıgdaşa gittim sonra hgsye para yüklücem diye çalışan ptt aradim...sonra kizimin okuluna gidip kirtasiye kitap standında soyuldum, servisini ayarladım..dekorasyon yapan bir yerle görüşüp ev için deriiin bir tadilat startı verdim...eve geldim ki arkadaşlar aradı pikniğe gidelim diye...on dk.da hazırlanıp kızımla pikniğe gittik..zaten ne olduysa orda olduğu bi yerden sonra sanırım şuurumu kaybettim :) yedim yedim yedim :) bolca yürüdüm top oynadım sallandım :) eve gelip kuzuyu yıka yedirden sonra kitap defter kaplayip etiket yaptık aman ne eğlendik :) ozlemisim :) yarın tadilat başlıyor bir hafta :/ amaaaaaa çoook güzel olacak inşallah...
Yediklerimi yazamicam bilemiyorum çünkü :)
Okuduğum onca şeyden gözüm neye takıldıCanım ne k,tabı ne defteri kapladınız daha okul açılmadan :44:
Hoşgeldiiiiin.Günaydın,
Davetiyemi kaptım geldim
Hoşgeldiiiiiinyaş:23
boy:165
kilo:58.8
hedef:51
verilen süre:25 gün
başlangıç:05.09.2013
bitiş:30.09.2013
haftada 2 kilo ile bu mümkün
şu an okunan kitap:Halide Edip-Vurun Kahpeye
elimde şekersiz sütsüz acı nescafe maksat öğle tatili yaklaşırken iştah kapansın.
ay ne kötü uykunu böldüğüne mi yanarsın geç kaldım korkusunu yaşadığına mısabah işe geç kalıyorum diye hazırlandım kapıdan çıkarken haftasonu olduğunu hatırladım iyi mi
Yazını okuduktan sonra yaptığım yorumlar:Merhaba... Verdigim üç beş kiloyu muhtemelen aldığım bir gün geçirdim :)
Sabaha karşı 4'te uyanıp uyuyamadim 8e doğru ev halkina kahvalti hazırlayıp geri uyudum..10da bir hışım kalkıp kahvalti ve kendimi attım dışarı...önce d.gazla ilgili ıgdaşa gittim sonra hgsye para yüklücem diye çalışan ptt aradim...sonra kizimin okuluna gidip kirtasiye kitap standında soyuldum, servisini ayarladım..dekorasyon yapan bir yerle görüşüp ev için deriiin bir tadilat startı verdim...eve geldim ki arkadaşlar aradı pikniğe gidelim diye...on dk.da hazırlanıp kızımla pikniğe gittik..zaten ne olduysa orda olduğu bi yerden sonra sanırım şuurumu kaybettim :) yedim yedim yedim :) bolca yürüdüm top oynadım sallandım :) eve gelip kuzuyu yıka yedirden sonra kitap defter kaplayip etiket yaptık aman ne eğlendik :) ozlemisim :) yarın tadilat başlıyor bir hafta :/ amaaaaaa çoook güzel olacak inşallah...
ay ne kötü uykunu böldüğüne mi yanarsın geç kaldım korkusunu yaşadığına mı
Yazını okuduktan sonra yaptığım yorumlar:
1:istanbulda yaşamak zor iş.
2:seni arkasında pelerini ile ucan süpermene benzettim
3:kızın ilk haftası çok önemli kendine güvenin oluşması açısından daha çok ilgilenmeli derslerini ihmal etmemelisin..
4:bu kadar işin gücün arasında bir de dekorasyona başlamışsın arkadaşım ne deyim valla bravo ...
süpersin ya enerji sıçrıyor senden vallaMerhaba... Verdigim üç beş kiloyu muhtemelen aldığım bir gün geçirdim :)
Bu senin ilk vakıan değil kuşum bi keresindede iş gününde tatil diye evde kalmıştın
Afiyet olsun canım..Saah olması daha iyi olmuş..Metoolizmanın hızlı olduğu saatlerde yakar diğer öğünlerde daha dikkatli olursun..
Kızlar dün aldığım kiloları bugün verdiakaranknevdeyken yapılsın ki her işe burnumu sokayim demiştim dolayısıyla ustalar geldi...ben de onlarla çalıştım walla :) gıcık oldular bana galiba :) neyseki annem açma börek yaptı ustalara rüşvet :) amaaaaa ben yemedim :) aferin bana :)
2 gündür tembelim ben şimdi biraz matematik çalışacam kızlar
2 öğün yedim
akşam yemeğini uydurdu ama çok güzel oldu
karnabahar almıştım dışında yeşil yaprak kalmıştı
o yeşil yaprakları
atmadı kavurdum içine bulgur attım pilav yaptım
çoook güzel oldu ayran la yedim
Vay seni seni degerlendirdin hee sende ticaretci kafasu var aferim sana kaynanan sever seni2 gündür tembelim ben şimdi biraz matematik çalışacam kızlar
2 öğün yedim
akşam yemeğini uydurdu ama çok güzel oldu
karnabahar almıştım dışında yeşil yaprak kalmıştı
o yeşil yaprakları
atmadı kavurdum içine bulgur attım pilav yaptım
çoook güzel oldu ayran la yedim
Bravo walla severim yaratıcı tarifleri
minzi ne demek ki trabzonspor :) ya bide adını yazsana allah aşkına...birine trabzonspor demek çok komik :)
Sabah : 2 dlm ekmek
1 sucuklu yumurta
biberiyeli yeşil çay
öğle : 6 yk pilav
3 yk nohut
1 kase cacık
akşam : 2 dlm ekmek
lordan yapılmış az tereyağlı kuymakimsi bişey :)
Çay
2 lt su
bu arada benim ekmek dilimlerim avuç içi kadar 25 gr.lık dilimler...oyleeee kocca kocca değil ha kaptancim :)
Öncelikle hoşgeldin takımımıza canım..Umarımm deneme süremizi başarıyla tamamlayıp takımda kalırsın...Merhaba kızlar bende geldim artık sizin ekibinizdeyim aranıza yeni katıldım :)
Şuanki bilgilerimi veriyorum;
Boy: 1,75
Kilo: 70
Ulaşılmak istenen kilo: 60
Süre: 1,5 ay (birilerini çatlatmak istediğim bi düğün var:))
Spor: Yok (ev temizliklerim dışında)
Okuduğum Kitap: Devamlı birşeyler okurum ama şuanda Arifan dergilerinin 2013 serisini okuyorum.
Yapı olarak zaten kemikli biriyim, bu yüzden hiçbirzaman incecik dal gibi bir kız olamadım malesefBacak ve basen bölgemde fazlaca hiçbir kilom yok ama büyükçe bir göbüşe sahibim, bu yüzden yarın sabah itibariyle mekik çekmeye başlıycam. Ama 100 mekiği 50'şerden çok kolay ve rahat bir şekilde çekebiliyorum hiç yanma falan da olmuyo nasıl olcek bilmiyooorum
Bir seneden fazladır ne tuz nede şeker zaten kullanmıyorum. Yemekleri tuzsuz, içecekleri de şekersiz bir şekilde gayet rahat tüketiyorum. Sabah kalhvaltımı gayet güzel bir şekılde yapıyorum ve kahvaltı dısında uzun zamandır ekmek tüketmiyorum. Benim en büyük sorunum barsak metabolizmamın cok yavas calısıyor olması
Sabah 10'da güzelce bir kahvaltı, sonrada aksam 18:00de eşimle yemek yiyorum, sonrası yada ara öğün falan hiç yok, acıkmıyorumda.
Sürekli kiraz saplı form çay tırı vırı bi sürü bitkisel şey içiyorum ama tam bir fiyasko!
Bunlar benım rutin hayat şeklim olmasına ragmen kilomda gram oynamıyor, valla napcam bilmiyorum önerilerinize cok açığım(
Şimdi 2 gündür de makarnayı pilavı kestim, bakıcaz bakalım((
Merhaba kızlar bende geldim artık sizin ekibinizdeyim aranıza yeni katıldım :)
Okuduğum Kitap: Devamlı birşeyler okurum ama şuanda Arifan dergilerinin 2013 serisini okuyorum.
Yapı olarak zaten kemikli biriyim, bu yüzden hiçbirzaman incecik dal gibi bir kız olamadım malesefBacak ve basen bölgemde fazlaca hiçbir kilom yok ama büyükçe bir göbüşe sahibim, bu yüzden yarın sabah itibariyle mekik çekmeye başlıycam. Ama 100 mekiği 50'şerden çok kolay ve rahat bir şekilde çekebiliyorum hiç yanma falan da olmuyo nasıl olcek bilmiyooorum
Bir seneden fazladır ne tuz nede şeker zaten kullanmıyorum. Yemekleri tuzsuz, içecekleri de şekersiz bir şekilde gayet rahat tüketiyorum. Sabah kalhvaltımı gayet güzel bir şekılde yapıyorum ve kahvaltı dısında uzun zamandır ekmek tüketmiyorum. Benim en büyük sorunum barsak metabolizmamın cok yavas calısıyor olması
Sabah 10'da güzelce bir kahvaltı, sonrada aksam 18:00de eşimle yemek yiyorum, sonrası yada ara öğün falan hiç yok, acıkmıyorumda.
Sürekli kiraz saplı form çay tırı vırı bi sürü bitkisel şey içiyorum ama tam bir fiyasko!
Bunlar benım rutin hayat şeklim olmasına ragmen kilomda gram oynamıyor, valla napcam bilmiyorum önerilerinize cok açığım(
Şimdi 2 gündür de makarnayı pilavı kestim, bakıcaz bakalım((
boy:174
kilo:77.2
hedef:70
verilen süre: 60 gün
başlangıç:06.09.2013
bitiş:06.11.2013
boy:165
kilo:58.8
hedef:51
verilen süre:25 gün
başlangıç:05.09.2013
bitiş:30.09.2013
haftada 2 kilo ile bu mümkün
şu an okunan kitap:Halide Edip-Vurun Kahpeye
elimde şekersiz sütsüz acı nescafe maksat öğle tatili yaklaşırken iştah kapansın.
Merhaba kızlar bende geldim artık sizin ekibinizdeyim aranıza yeni katıldım :)
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?