Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoş geldin ben bahocan yağlı kıymalı börek ben

yağlar ve kıymalı kısmın gidince galeta olacaksın :) ama tadın aynı kalacak :)

evet kızlar sabah kahvaltıda iş yerimde olduğum için simit tükettim
salatalık ve domates bu kadar.

öğle yemeğim 11.30 da idi 2 küçücük biber dolması ve salatalık domates

ara öğün 13.30 yani şu an :) 1 fincan nescafe ve mini halley :)

halleyi gün içerisinde 1 kere ara öğün olarak tüketiyorum 15.00den önce. sebebi gün içerisinde düşen kan şekerimi düzenlemek ve enerji depolamak. çünkü 18.00 de eve gidince tavuk salata yiyorum ve spor için enerji vermiyor bana. sporum tam 45 dk sürüyor koşu bandında 6.00 tempo ile. yani geçen ay kendi kendime diyetimi bu şekilde yaptım tam 10 gün sürdü ve 3 kilo verdim.10 gün çünkü hastalık ve ailevi meseleler.

aç kalmak enerjisiz kalmak vücudu pese zorluyor.ve diyetler ilk 3 günde bitiyor. 1 ay burada olacağım. hatta istediğim kiloya düşene dek. şu ana kadar 1 litre su içtim. 1,5 litrede akşama saklyorum. mucks :)

hedef52 merhaba :) beni takip et anacağım çünkü karşında kafasına koyduğunu yapan bir tip var :)) mecbur 51 olmalıyım çünkü göğüs küçültme düşünüyorum eğer zayıflayarak küçülmezseler :) belim ince ama onlar maşallah aslında kız arkadaşlardan herkes beğeniyor özeniyor fakat çok seksi olmak beni üzüyor 90 takıyorum 80 Kâfi :) 25. günümü bekleyin inşallahh :))

Bahocan neden hesaplamadın bakiim

**2. TAKIM 255. ETAP**

akrep33 (64.4/ 64.4 / 0 / 0.00%)Sabit
bahiresemanur (75 / 74.5 / 0.5 / 0.67%)
seldom (88.2 / 87.5/ 0.5 / 0.57%)
trabzonspor (91 / 90,8 / 0.2 / 0.22%).
aymudo (68.3 / 67.8 /0,5 / 0.73%)
hedef52 (65 / 65.1 / -0.1 / -0.15%)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0.34%

Kaptancim geldim ben gorevimin başına ama sanırım sen tasimissindir paylaşıma...cepten oraya buraya fink atamiyorum zor oluyor :/ bu biriki hafta böyle ancak uğrarım dersler başlayana kadar...

hıh o benim bahanemdi bi kere ama sen kilo vermişsin ben veremedim

Selam

Bugün kaptanımız yok. Kardeş takımdan kimsede online değil. 14. Takımın sonuç listesini bu hafta ben yaptım ve ilk defa yaptım.Çok rica etsem kontrol edebilir misiniz ?

***14. TAKIM 325. ETAP ***

Valkyrie89 : (95.2/92,60/2,60/2,73%)
pofuduk18 : (76.1/74,6/1,5 /1,97%)izinli
faTTa83 : (83.2/82,00 /0,40/0,48%)322.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3'e bölündü.
cglaa1670.9/69,7/1,2/1,69%)

Ryeo62/61,4/0,60/0,97%)

14. TAKIM ORTALAMASI :%1,57

Listeniz tamamdır şekercim :128::128::128::128::128:

Kuzucum görmedinmi kuş gibi yiyordu menüleri bazı menüleride fırsat bulamıyordu yemeye..Ben bayağı verir diyordumda demekki şişliği var malum dönemden dolayı

Bugün,

Sabah kahvaltısı, 2 dilim ekmek yumurta, zeytin, peynir, çay (07:00)
Ara öğün çubuk kraker kahve (10:00)
Şeftali (13:15)
Toplantı nedeniyle öğlen yemeği yiyemedim.
Arada çay ve su içtim.
Çubuk kraker 16:30
Akşam yemeği olarak tavuk ve cacık yicem.

Öğleni yiyemeyince umarım akşamı abartmazsın şekerim..

ooo bir hafta oldu şekerim başlayalı beyinim uyuştu valla haftaya da yoğun geçecek gibi sonra rutin maraton başlar haftayı da atlatırsam iyi olur anadoluda bir üniversite canım benimki ilçede myo dayım ben bilgisayar işletmeniyim
şimdi esmerim şöyle söyleyim biz takımcak yiyerek zayıflama fikrini benimseyenlerdeniz sağlıklı kilo verme taraftarıyız ben babam by pass olduğu gün dr dan göbeğini eritmez sen seni de ilerde ben hoca olunca keserim sözleri üzerine kilo vermeye karar vermem ve soluğu kk da almakla başladı kilo verme serüvenim takımda herkesin bir hikayesi var bir yılı aşkındır buradayım aç kalmak bana göre değil yapamıyorum sonra miğde rahatsızlığım da var dolayısı ile bünyede ruhda açlığa müsait değil anlayacağın öğün atlamadan bol protenili yiyerek zayıflıyorum halley e gelince hergün yeme yoğurt ya da süte tarçın karıştır isteğin körelsin şekeri hayatından çıkar sadece kahvaltılarda ekmek ye şimdilik bu dediklerime dikkat et menülerini paylaştıkça hatalarını düzeltelim şekerim
kız bana mı diyon sen aşk olsssuuuunnnn

bugün yoğun değil di tadilat vardı gür gür gür matkap sesi beynimi deldi uyuşuk şu anda mesai bitimi pazar alışverişine çıktım hiç aklımda olmayan şeyler aldım kafamda tasarladığım haftalık menü yalan oldu paylaştıkça görürsünüz gari

amaaaaan kızlar aman çooooooooooook yorgunum kafam gözüm şişti walla..ne uzun gündü...

menümü de yazayım;

sabah : 2 dlm dereotlu peynirli kek
domates biber kapya salatalık
2 zeytin
biberiyeli yeşil çay

ara : şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter

öğle : soya soslu mantarlı tavuk
1 yk pilav
1.5 dlm ekmek
domates biber

akşam : 5 yk patates kavurma

2 lt su

4 km yürüyüş

kitap falan yok 3-5-15 hafta :/

bu arada listede yaptığım hatayı şimdi gördüm akrepçim...benim kilom 87.7 olacak, 87.5 değil gerçi hesaplama doğru sadece yazarken yanlış yazmışım

bu arada listede yaptığım hatayı şimdi gördüm akrepçim...benim kilom 87.7 olacak, 87.5 değil gerçi hesaplama doğru sadece yazarken yanlış yazmışım

Oooo ben de kontrolü verilen kilodan yaptım ona hiç dikkat etmedim hemen paylaşımdan düzeltelim

sabah işe geç kalıyorum diye hazırlandım kapıdan çıkarken haftasonu olduğunu hatırladım iyi mi

Günaydın GÜnaydınn Günaydınnn

tabiisi yeni kalkmadım, saat 6 dan beri ayaktayım. bahiresemanur :) bende işe hazırlandım gerçekten gelmem gerekiyordu

akrepcimmm akşam bir tabak yoğurtlu çorba, bostan patlıcanı iki yuvarlak düşün yoğurtlu ondan yedim :)
ama cumartesi sabahları ofiste kahvaltı yapıyoruz işte o kötü oldu :)
bir dilim börek, bir dilim kek, domates, salatalık, biber, peynir yedim.

sabah işe geç kalıyorum diye hazırlandım kapıdan çıkarken haftasonu olduğunu hatırladım iyi mi
Bu senin ilk vakıan değil kuşum bi keresindede iş gününde tatil diye evde kalmıştın

Afiyet olsun canım..Saah olması daha iyi olmuş..Metoolizmanın hızlı olduğu saatlerde yakar diğer öğünlerde daha dikkatli olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…