- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Günaydııııııın günaydıııııııın günaydııın kızlaaar
geçmişi okudum geldim
yeni arkadaşların bilgilerini tekrar okuyacam ki arkadaşlara oryante olalım
son günlerin moda kelimesi oryantasyon...benim oğluş da anasınıfına başlıyor, 1,5 yıldır zaten okul öncesi eğitime gidiyordu sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. geçen yıl öğretmen+ sınıf değiştirmişti bu yıl okulu da biz değiştirdik, çocuk değişikliklere de hazır. oryantasyonumuz yarın başlıyor, yarım gün...
cuma günündne beri fena şeyler yiyorumiştahım çok açıldı bu sabah o yüzden ekmeği ve araöğünleri kesitim (daha öğlen olmadı henüz çok yeni bir karar )
Egzersize başladım evde. kendime yürüyüş için bir koridor ayarladım adım olarak saydım sonra 3000-10.000 gibi hedefler verdim kendime.
hemen söyliyim Cuma 3.600, cumartesi 6.500 pazar 10.000adım yaptım
sporsuzluğum için bulduğum son çare bu...
yeniler pek bi dinamik geldiler gözüme, en kısa boy 1,65kilolar genel olarak boyun cm kısmından daha az ....annaaaam ben neyim böyle diyo insan size bakınca (ben deniz 1,57-65 kg)hemen hemen kilo vermeliyim:18:
Supersin :) bende bi adimsayar alamadım becerip :/
Oglusa da hayırlı olsun...allah kolaylasin inşallah...
kısa boylular kilo alınca Adile Naşit gibi görünüyorGünaydıııııııın kızlarrrr!!! :))
Canım en azından ortalama bir boya sahipsin de hatların göze batmaz.. Biz böyle en azından kendi adıma konusayım valla enine boyuna olunca hiç olmuyo öyle T-Rex, Godzilla gibi böyle yanımdan geçen kendimden kısa insanları kafadan yiyecekmiş gibi hissediyorum kendimi
Neyse temizliğime baslamadan önce -malum pazartesi- kısaca bi anlatayım, herzamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım, dediğim gibi ekmekte yiyorum sadece kahvaltıda fazlaya kacmamak şartıyla, bol bol domates salatalık sekersiz çay içtim. Kaynanamın ısrarlarına aldırıs etmeden (biz kahvaltıyı bırlıkte yapıyoruzda) gözümün önünden patates kızartmaları biber kızartmaları gecırdı saolsun ama oralı bile olmadım (Hıh bravo bana yüss puan!) :) Öğlenden sonrada çaya misafirimiz gelicek, artık bende çubuk tarçınlı kiraz saplı bitki çayı ile eşlik edicem :) Akşam ne pişireceğimi henüz düşünmedim, sağlıklı menü fikirlerinizi beklerim, öpüyorum hepiciğinizi :****:)
evet yeniler çabuk mezun olurlar da neden biz de çabucak mezun olmayalım kiYeni ardaslar hosgeldiniz...siz cabuk mezun olursunuz benim baya bi zamanim var hadi kolay gele
Erken erken yazayim menumu
Saba bir yunurta haslams
Az menemen
Peynir
1dlm ekmek
Ogle
Domates maydanoz
Peynir
Az patates kizartma
1dlm ekmek
Cay
Simdiye kadar bence iyi bakalim aksam ne olur
165 boy
58.8 kg
şenlendirmişsiniz burayı :) maşallah sayfamız süper. 2 gün gelemedim aranıza haftasonu olunca düğündü oturmaydı yakamı bırakmadılar. ama bugün pazartesi ve düğünler bitti artık yanınızdayım. Hiçbir yaprak sarması ve börek beni yolumdan alıkoyamadı. cumartesi 4 km ve pazar 2 km yürüdüm arkadaşlar. oraya buraa koşturmalarım ve adımlarım hariç :) kilomuzu ve boyumuzu her defasında tekrar tekrar yazalım ki geriye dönüp bakmak için uğraşmayalım canlarım.
kahvaltıyı bugün abarttım ekmek değilde unlu bir gıda yedim bugün ama 1 adet :)
salatalık,domates,8 yeşil zeyten ve k.k. peynir
öğle:ızgara tavuk 50 gr ve salata
1 lokma kavun ciddi ciddi bir lokma :)
şimdilik böyle akşam yemek yemeyi düşünmüyorum bol nar ekşili salata planlarım arasında :) ve 6 km yürüyeceğim kararlıyım.
adımsayar değilde kmsayar ve kalori ölçer aynı cihazda tıpkı saat gibi bende alacağım fındıklarım :)
fırında tavuk balık diyetlerin baş yemeği:130:Yarmagül mü!!D: Evet bu iyiydi
Bende dün fırında çupra yapmıştım sadece kendi yağıyla bol sebzeli.. Yanına da yeşil salata. Cidden tok tutuyor
Bugün de yine kendi yağıyla poşette tavuk baget yapmayı düşünüyorum. Yine başka bi tepsiye de elma dilim patates yağlı kağıda koyup öyle bol baharatlı.. Bide ezme salata yaparım diye düşünüyorum bol acılı -acı biber zayıflatıyomus dıye duymustum-
Akşamda yürüyüşe çıkıcam inşallah..
Yatmadan da bi kase ev yoğurdu
Misssss! :)
Öptümmmm! :** :)
Eweeeeet yine yoğun kosturmacali bir günle daha cebellesirken bir selam vereyim dedim...
Bugün tez sunumum da var dua lütfen :)
yeniler pek bi dinamik geldiler gözüme, en kısa boy 1,65kilolar genel olarak boyun cm kısmından daha az ....annaaaam ben neyim böyle diyo insan size bakınca (ben deniz 1,57-65 kg)hemen hemen kilo vermeliyim:18:
Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemenve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim
Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsinve o gazla bugünkü menüm:
Sabah: Elma sirkeli ılık su..
Öğle:
2 kupa şekersiz çay, 1 bardak karışık meyve suyu
İkindi:
2 bardak şekersiz çay
Akşam:
2 bardak karışık meyvesuyu
Eşim gece gelicek çay ve su içimine devam edebilirim
Şu beğen tuşları neden yok olmuş yahuu
Kaptanim ne. Yaptinn be yaa olmazki ama yemeden
Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemenve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim
Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsinve o gazla bugünkü menüm:
Sabah: Elma sirkeli ılık su..
Öğle:
2 kupa şekersiz çay, 1 bardak karışık meyve suyu
İkindi:
2 bardak şekersiz çay
Akşam:
2 bardak karışık meyvesuyu
Eşim gece gelicek çay ve su içimine devam edebilirim
Şu beğen tuşları neden yok olmuş yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?