Evet kuşum durum pek kötü, umarım düzelirizMerhaba 2.takımcım,
Analiz durumunuz sahiden de kötü..
Performans uygulamasında da muhtemelen yaptırım uygulanacak takım durumundasınız.
Bunlar bana göre motivasyonu etkileyecek durumlar..
Hem motivasyon için hem taze kan için hem de takım ortalamanızı yükseltmek için yeni üye alımı yapabilirsiniz.
Bakıyorum da Temmuz sonundan bu yana yeni üye alımı yapmamışsınız.
Yazdıklarımı lütfen, akıl vermek olarak değerlendirmeyin, takım iç stratejisini belirlemek her zaman size ait, biliyorsunuz.
Ben sadece daha iyi dereceler almanızı istediğim için yazıyorum.
Dilerim toparlanırsınız..
Evet canım günde en az 2 saat spor yapmayı düşünüyorum artık..Sporsuz olmuyor cidden..umutsuz ev kadınları dizisini izliyormusunuz bilmiyorum kızlar bir izleyin ben geçen sene izliyordum haftasonunda gözüme takıldı allahım ceyda düvenci erimiş akmış hemde 2 ayda diye röportaj vermiş doğrudur daha 2 ay önce duba idi 17 kg vermiş allahım yarabbim sırrı mı akşam yememiş günde 8 öğün yemiş sabah bol bol canı ne isterse yemiş öğle az yemiş akşamları daha da az yemiş ve geçeleri hiç bir lokma birşey atmamış ağzına ayrıca günde 1 saat plates yapmış gacı nasıl olmuş şimdi hedefi 6 kg daha vermekmiş kızlar ne kıskandıııımmm gacıyı görünce allah dedim dur kendine gel
Ohh antrenörümüz var birde sporcumuz oldu amaa spor yapmada çook gerideyizben milli sporcuyum canim sisko bir sporcu
..ve gelmiş antrenörümüzBransin ne? Spircularda kiloku olabilirki
Ooo spr bende yaptim unv de gures tanidik cikcaz nerdeyse:) genc buyuk hangi kaagoridesin
Sasirdim vallahi tanidik cikcaz gibi :) hangi uni de okumustun ben buyuklerdeyim simdi
Aaa ne guzel ben Trakya da okuyorm son senem bu sene siz nerede hangi bransin antrenorlugunu yapiyorsunuzBEN GAZİDE OKUDUM 2006 mezunuyum zeynep falan baya samımıyımdır...
BEN GAZİDE OKUDUM 2006 mezunuyum zeynep falan baya samımıyımdır...
Aaa benim kızkardeşde Gazi mezunu ama sen eski mezunsun canım birde onun bölüm farklıydı, nasılda giriyorum sohbetin gözüne ama
İyi yapiyon kaptanim
Ben judo antrrnoruyum cok acik ettim kndimi beeee:)
bn de acik ediyim o zaman kendimi biraz ben de eski judocuyum 6 sene judo yptim :) kiz kardesim de hala judoya devam ediyor milli takimda o da surekli :)İyi yapiyon kaptanim
Bransin ne? Spircularda kiloku olabilirki
Yazalim menumuzuuu
Sabh
Lorlu yumurta
1dlm ekmk
Pynir zytin
Ogle
Az pstates
Peynir
Zeytin
2dlm ekmk
Ara
Yarim gofret
Aksm
1 kase fasulye
1flm ekmk
3tane biskuvi
Spor yok bugun inslh yarin
oooo bunlar tanıdık çıkacakOoo spr bende yaptim unv de gures tanidik cikcaz nerdeyse:) genc buyuk hangi kaagoridesin
heyecanla bekliyorum neticeyiSasirdim vallahi tanidik cikcaz gibi :) hangi uni de okumustun ben buyuklerdeyim simdi
umarım düzeliriz bencede olmuyor böyl eEvet kuşum durum pek kötü, umarım düzeliriz
Evet canım günde en az 2 saat spor yapmayı düşünüyorum artık..Sporsuz olmuyor cidden..
Ohh antrenörümüz var birde sporcumuz oldu amaa spor yapmada çook gerideyiz
..ve gelmiş antrenörümüz
Evet heyecanla izliyorum
alllahh la ilahe illallah hep sporla ilgilenmek istedimama bir vakti bulamadım süpersin canım yaİyi yapiyon kaptanim
meraklıııı meraklııııı bende merak ettim kız bu gacılarıAaa benim kızkardeşde Gazi mezunu ama sen eski mezunsun canım birde onun bölüm farklıydı, nasılda giriyorum sohbetin gözüne ama
ben sevmedim açııııııımmmmmmmm
Bu kaşığı sevdim
anranörlük için hangi bölümü okuyorsunuz kızlar mesleklrinize hevesleniverdim 30 dan sonra okunur mu kiAaa ne guzel ben Trakya da okuyorm son senem bu sene siz nerede hangi bransin antrenorlugunu yapiyorsunuz
BEN GAZİDE OKUDUM 2006 mezunuyum zeynep falan baya samımıyımdır...
umutsuz ev kadınları dizisini izliyormusunuz bilmiyorum kızlar bir izleyin ben geçen sene izliyordum haftasonunda gözüme takıldı allahım ceyda düvenci erimiş akmış hemde 2 ayda diye röportaj vermiş doğrudur daha 2 ay önce duba idi 17 kg vermiş allahım yarabbim sırrı mı akşam yememiş günde 8 öğün yemiş sabah bol bol canı ne isterse yemiş öğle az yemiş akşamları daha da az yemiş ve geçeleri hiç bir lokma birşey atmamış ağzına ayrıca günde 1 saat plates yapmış gacı nasıl olmuş şimdi hedefi 6 kg daha vermekmiş kızlar ne kıskandıııımmm gacıyı görünce allah dedim dur kendine gel
ben milli sporcuyum canim sisko bir sporcu
Bransin ne? Spircularda kiloku olabilirki
ne güzel takımımızda sporcular falan... diyorum insanlara nezih bir ortamda kilo vermek istiyorsanız bizim takıma gelin diyeguresciyim ben. Evet arkadaslarimin filan cogu kilolu ama bn iki sene onceye kadar dal gibiydim bianda boyle kilo alinca alisamadim
Aaa benim kızkardeşde Gazi mezunu ama sen eski mezunsun canım birde onun bölüm farklıydı, nasılda giriyorum sohbetin gözüne ama
uhuuuu uhuu bu tabloya gore 6-7 kilo fazlam var
Waaovvv judocumusun sen, bende bir ara tekwandoya gitmiştim.. Tekmelerim sağlamdır yanii
bn de acik ediyim o zaman kendimi biraz ben de eski judocuyum 6 sene judo yptim :) kiz kardesim de hala judoya devam ediyor milli takimda o da surekli :)
alllahh la ilahe illallah hep sporla ilgilenmek istedimama bir vakti bulamadım süpersin canım ya
meraklıııı meraklııııı bende merak ettim kız bu gacıları
ben sevmedim açııııııımmmmmmmm
anranörlük için hangi bölümü okuyorsunuz kızlar mesleklrinize hevesleniverdim 30 dan sonra okunur mu ki
ben de 2006 da bitirdim bak sohbetin ortasına atıverdim kendimi Trabzon büyük ihtimalle yaşımız aynı şekerim
Eeeee kızlar tamamdır bundan sonra sporsuz bir menü listesi istemiyorum hadi bakalım en az yarımsaatmi demiştim 1 saate çıkarıyorum en az 1 saat spor istiyorum herkesden valla yapmayana ceza büyük..Bakın yeminde ettimbn de acik ediyim o zaman kendimi biraz ben de eski judocuyum 6 sene judo yptim :) kiz kardesim de hala judoya devam ediyor milli takimda o da surekli :)
Kızlar 8 öğün yemişde öööle bizim gibi sofranın altını üstüne getirmemiş..Hep aç kalkmış bazen tadımlık yemiş hatta bazı zamanlar yemek yemeyi unutmuş o kadar küçülmüş mide demekki..gene mi kilo vermiş o, daha önce de taylan kümeliyle kilo vermiş ana haberlere çıkmıştı sonra da bana ilaç kullandırdı metabolizmamı bozdu demişti, hakikaten de sonra fena kilo almıştı. tiyolar iyi oldu ama günde 8 öğün bile yesen dikkat edince akşamı azaltıp spor yapınca tamamdır, şimdi sıra bunları uygulamakta
Balık da güzel olur canım ekmek olmadığı sürece..Senin için hangisi uygunsa ikiside güzel yani..dün sabah: fulllllllll tost (ekemk 150 gr. olsa gerek)
Öğlen: 1 muz, 1 kase yoğurt, 30 g. çekirdek
Akşam: ton balığı, 4 yk kepekli makarna,
1 su bardağı süt
15 kadar fındık
1,5 dilim kıymalı pide (yumarıdakileri kendim için seçtim bunu çocuklara almıştım dayanamadım yedim)
Süt kaymağı, 1 tatlı kaşığı bal, yarım dilim ekmek (iş çığırından çıkınca böyle oldu)
Spor: 30 dakika tempolu yürüyüş+30dk mağaza gezme)
.......................
Bu sabah:1 dilim hellim peyniri, 1 dilim eski kaşar, 1 yumurta tereyağda, 5 fındık
ve sabahki kilom 65,4 yarına en az 600 gram eksilmem lazım:26yüzden bugün hamur olmamalı. akşama ızgara balık yapmak istiyordum ama lahana mı yapsam ki gene:44:
kapışalımkaptanım
Bahocanın diplomalı spor hayatı başlamadan bittibende açım valla
antrenorşuk için besyonun antrenorluk bolumunu okuyorsun veya sağlan bi sğor gecmişne sahip olman gerekiyor ben 14 sene spor yaptım 3 senedir antrenorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?