Aydami 2kilo ben ayda 4 kilo diyorummm varmi..bu hafta icin zannettim ben....#diren hedefff#direm akreppooo:)Daha önce kaç kiloydunki canım? Yani sıskayken
Canım benim kendüleri veremezki zaten 2 kiloyu sen hiç merak etme..Biz istikrarlı bir şekilde haftada 500 gr versek al sana ayda 2 kilo..3 ayda hedefimize yerleşmiş oluruzkiii demiii
Akşama kolay bişiler yap evdekilere canım madem dışarı çıkıyosun ama sen yeme sakın geç saatte..
Ahahahahahedef gördünmü ben demiştim demii
2010 baslamadan 50 kiloydum en fazla sonra 59 oldum 2011in sonunda sakatlaninca da 65 e firladim sonra da maclar icin 59a dustum ama koruyamadim daha kotu oldu
Canım dilersen aramızdaki yarışa sende katılabilirsin hangi taraf sen seç..2010 baslamadan 50 kiloydum en fazla sonra 59 oldum 2011in sonunda sakatlaninca da 65 e firladim sonra da maclar icin 59a dustum ama koruyamadim daha kotu oldu
Aydami 2kilo ben ayda 4 kilo diyorummm varmi..bu hafta icin zannettim ben....#diren hedefff#direm akreppooo:)
Canım dilersen aramızdaki yarışa sende katılabilirsin hangi taraf sen seç..
Kuzuu tamda doğru anlamışsın ama diyen ben değil bahocandı..Bahocan haftada verelim 2 kilo diyor sana diyor, ben de hedefe ayda verelim 2 kilo diyorum hem zati siz anca yetişirsiniz ama biz yinede geçeriz sizi yaa
Taraf derken kaptanim ben biraz cahilim bu islerde de :)
siz kapisin ben sizi izliyim en iyisi :)Kapisiyozda kaptancimmm ben ve bahoyu yenmeyi planliyirrr cok komik
Baho ve ben
Kaptan ve hedef bi takim sende kimlesin onu soruyor sana
Baho cildirmisbu haftadn sonram basliyoruz kapismaya?baahhhooooo ikimixinki belki 2kilo olur hee sen oylemi demk istedin:)
Gelelim menuyerr
Sabah
Pazili yumurta 1dlm ekmk
Ogle ekmek yok
Menu ayni
Ara
1sekerli kahve
Ara
40 gr fistik
1tane biskuvi
Aksam
2kase lahana yemegi
Yarim dlm ekmk
Korkuuuunn benden
Yogurt yiyemiyorum cig sebzede dislerim agriyor cok daha cok canimyaniyor tuketmiyorum bende
Çok komik demii ama son gülen biz olcaazz bikeremmmKapisiyozda kaptancimmm ben ve bahoyu yenmeyi planliyirrr cok komik
Baho ve ben
Kaptan ve hedef bi takim sende kimlesin onu soruyor sana
siz kapisin ben sizi izliyim en iyisi :)
siz kapisin ben sizi izliyim en iyisi :)
Yoğurt yeme zaten mazallah yağlarını yakar felan, hem bu menü olmamışki akşam sonrası yememişsin bişii hiç olurmu bölee takatsiz kalcan felan
Çok komik demii ama son gülen biz olcaazz bikeremmm
sabredip beraber gircez
İzlerken sen de bişiler yap o zaman biz şişko izleyici istemiyos ona göre
Kaptanim ben normalde sabhlari salona gidiyordum bugun kixim hasts gidemrfin saat 13.20 gibi gidecegim ozamn kilo bilditimi yspsam olurmu?
2010 baslamadan 50 kiloydum en fazla sonra 59 oldum 2011in sonunda sakatlaninca da 65 e firladim sonra da maclar icin 59a dustum ama koruyamadim daha kotu oldu
Okk olsun verirsin uzun vadeli devm ediyorsun sporculuga
Gelelim menuyerr
Sabah
Pazili yumurta 1dlm ekmk
Ogle ekmek yok
Menu ayni
Ara
1sekerli kahve
Ara
40 gr fistik
1tane biskuvi
Aksam
2kase lahana yemegi
Yarim dlm ekmk
Korkuuuunn benden
Yogurt yiyemiyorum cig sebzede dislerim agriyor cok daha cok canimyaniyor tuketmiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?