25.gün(3ekim per):65,4 kg, 1400 kal, 1200 adım+100 zıplama
26.gün (4ekim cuma: 64,8 kg
bugün kilo bildirim günü, dünden beri 600gram eksilme derdindeydim. lahana çorbası imdaıma yetişti en azından dünden bugüne su attım ve kilo bildiriminde fazla kilo bildirmeyeceğimkilom aynı
Salondamı tartılıyodun hep tamam canım.Evde tartılsan daha iyi dimi?
gene dal gibi olucas inşallahAz yiyorum az :) seldom du sanirim bana tarcinli yogurt onermisti ben icine birazda toz zencefil koydum harika bisey oldu deneyin mutlakaa
Ahh sorma hedef onceden dal gibiydim simdi omuzlarim kollarim hayvan gibi kas yapti bi de kaldim bole :)
yemek yedin de mi tartıldın :44:kusura bakma takım ruhuna uymayacak ama şu an kendimde ezici bi üstünlük hissettimKızlar şoklardayım 65.6 çıktım yaakızı okula götürdükten sonra tekrar tartılıcam ufff sinir oldum şimdii
Bahocanla dalga geçtim onun ahımı nedirbahocaaann sen nerdesin bu aradaa
***2. TAKIM 329. ETAP***
akrep33 ( 63,9 / 65.6 / -1.7 / -2.66%)çok üzgünüm yine aynı çıktım..
bahiresemanur ( 75 / 75 / 0 / 0.00%) Sabit (telden görüştüm)
seldom (86.8/ / / %) İzinli
trabzonspor(89,6 / / / %)
hedef52 (64,8 /64,8 /0 /0,0 %)
2. takım ortalaması: %
Kızlar haftaya mutlaka dereceye girmemiz lazım yoksa takım olarak tarih olucaz kesinlikle bundan sonra atağa kalkmamız lazım..
***2. TAKIM 329. ETAP***
akrep33 ( 63,9 / 65.6 / -1.7 / -2.66%)
bahiresemanur ( 75 / 75 / 0 / 0.00%) Sabit
seldom ( 86.8/ / / %) İzinli
trabzonspor( 89,6 / 89.0 /0.6 / 0.67%)
hedef52 ( 64,8 / 64,8 / 0 / 0,0%) Sabit
2. takım ortalaması: -0.40%
kaptan senin 1 haftada bu kadar kilo aldığına inanasım yok ama neylersin iki defa tartılmana rağmen baskül bu rakamı gösterdi. ve biz bu günkü kilolarımızı başlangıç sayarak yarışa başlayacaktık. gerçekçi bir yarış olması için bir teklifim var, bu gün biraz dikkat etsen, yeşil çay biberiye gibi çaylarla ödem atsan bi de kurukayısı vb.ler yiyip wc prob. varsa her ne ise seni bu kiloya çıkartan ondan kurtulsan...yani yarış için yarın bir daha tartıl kaptan, yarınki tartı kabulümdür. yoksa yarış kilo alıp verme yarışına döner
Akrepp neden boyke ciktinkiii uzulmeeyaaa sistir
Bahooo batirik matirik yapmiyorsun yine sabit kiziyotum haa ogken zsten yemkhaneden yiyon skdamda yap kendine salata otur yee
Kuzu batırık problem olmazki..Bahocan akşamları yiyorsa o problem olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?