Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oyy kendimden geçtim yahuu don paça durumlarında koptum
Zaten hava da yağmurlu vede çok soğuk piknik olur dönerler hemen bence

gecmişe donecektim ama işim var dunki cozutuk menumu yazıp çıkıyorum

sabah: kuymak
zeytin
az recel
çay

öğle: 1 tabak pazı kavurma
1 tabak lahana yemeği
1 bucuk dlm ekmek

ara: yarım fincan nescafe

akşam:3 dlm borek çay

biraz fazla oldu sanki ama dun bugun kendime izin verecem bugunde doğum gunu var çok yemem bu kez sadece tatlılardan yicem akşamda sadece sut içerim

bu saha: 2 tane tost
süt zeytin...

şimdi yyürümeye gidiyorum opuldunuz en kısa zamanda gecmişe bakmaya çalıcağım.....

Oyy kendimden geçtim yahuu don paça durumlarında koptum
Zaten hava da yağmurlu vede çok soğuk piknik olur dönerler hemen bence

Merhaba kizlarrr yuruyus yaptim 1saat

Aramida yaptim
Yarim simit
Meyve suyu....bugun dogum gunude var simdiden diyirum yicem:)

ye bacim ye simdi yemicen de ne zamsn yicen.
piknik iptal oldu,elebaslarinin ailevi bi problemi yuzunden.amsama benim isim cikti ben cikcam disari.
sabah 2_3dilim tost yedim.oen tavuk yedim malesf ekmrkle ama kepekli.
az once dayanamadm 5_6yk makarna ve 1 sb sut

Sendeee ya tatlim sende. Yeee :) yedim ama sikinti yok :)pazartesinden itibaren cok yogun 2 hafta bekliyor beni:)

Yediğin saat erkenmiş canım, yemesen geç saatte sıkıştırırdı açlık seni..
Sendeee ya tatlim sende. Yeee :) yedim ama sikinti yok :)pazartesinden itibaren cok yogun 2 hafta bekliyor beni:)

Eee ne yedin doğumgününde zuzu

329. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-948.html#post32176179
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

GENEL

1) 305. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edilmiştir: dontpanic / garfield06 / lethem
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.

2) Performans uygulamasında 2. tur sona ermiştir. Sonuçları ilgili topikten lütfen takip ediniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-cuma-zayiflama-yarismasi-3.html#post32183485

3) Her üyenin bir yıl içerisinde toplam 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Ekim ayında yeni izin yılı başlamış ve mevcut izin sayıları (329. etap öncesi) sıfırlanmıştır.

2. TAKIM
Performans uygulaması 2. turda 3 tane sarı kart almış olmanız nedeniyle aşağıda alıntılamış olduğum kuralın gereğini lütfen yapınız:
"Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar."
9. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 329. Etap birincisi 9. Takımdan gizz arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)

BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

2. TAKIM
  • 322. Etap => -1,20% => 1. NOTA
  • 324. Etap => -0,08% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 326. Etap => 0,28% => 1. NOTA
  • 327. Etap => 0,27% => 2. NOTA => 2. SARI KART
  • 328. Etap => -0,07% => 1. NOTA
  • 329. Etap => -0,40% => 2. NOTA => 3. SARI KART

3. TAKIM

• 327. Etap => 0,02% => 1. NOTA
  • 328. Etap => 0,14% => 2. NOTA=> 1. SARI KART
  • 329. Etap => 0,22% => 1. NOTA

4. TAKIM

• 324. Etap => 0,24% => 1. NOTA
  • 326. Etap => 0,14% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 328. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
  • 329. Etap => 0,20% => 1. NOTA

5. TAKIM

• 322. Etap => -0,86% => 1. NOTA
  • 323. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
  • 324. Etap => -0,34% => 1. NOTA
  • 326. Etap => 0,29% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 328. Etap => -0,28% => 1. NOTA
  • 329. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. SARI KART ve 1. NOTA SİLİNDİ

8. TAKIM

• 324. Etap => -0,09% => 1. NOTA
  • 326. Etap => -0,52% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 327. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
  • 329. Etap => 0,28% => 1. NOTA

9. TAKIM
  • 324. Etap => -0,02% => 1. NOTA
  • 325. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
  • 326. Etap => 0,15% => 1. NOTA
  • 328. Etap => 0,25% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 329. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. SARI KART SİLİNDİ

SONUÇ
Performans uygulaması işleyişine göre; 3 tane sarı kartı olan 2. Takım, önümüzdeki 4 etap boyunca genel sıralama listesini hazırlayacaktır.

Ayrıca; son 8 etaplık zaman zarfında takım ortalamalarını %0,30 un altına hiç düşürmemiş olan 13. ve 14. takıma kocaman tebrikler!

hanımlar aranızda lahana corbasını deneyen var mı
ben normal lahana yemrgini slk pisiryom.pztsi bildiklerimi yazayim.
,dun aksam balik corba yarim sekerpare yedim.
bu sabah 1dilim ekmek,yumurta,1,5dilim peynir,1tk bal tereyag yedim

Yediğin saat erkenmiş canım, yemesen geç saatte sıkıştırırdı açlık seni..

Eee ne yedin doğumgününde zuzu

Kaptabin dun du de kaldi ana suna kesinnnnn kara verdin fazla hmr isi beni bozuyor bende kesin kara verdim

6cesit fakan vardi yedim hepsinden bugunde kahvltini yaptim ogln ymgmi yedim ya kerim aksams

Sabh
Yarim krep
Peynir zeytin
Az kuymk
1 dlm cicek ekmk

Oglen
2 kib.kutusu kadar kete
1kase metcimek
Ada cayi

Az sonra meyveli soda icecegim miffem berbat

slm kızlar sükür kavuşturuana evime gelebildim işe gidiyorum diye çıktım kendimi karamanda buldum oradan da silifkeye geçtim bugün de geldebildim insan oğlu kuş misali

kızlar neler olmuş bu hafta hele akrepppppppp

kızlar silkinin artık kurtulalım şu sarı karttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…