teşekkür ederim allah senin evletlarına da sağlık sıhhat vesin allah bağışlasın
zaten doğumda değil de o emzirme esnasında çok kilo alınıyor bende öyle oldu annem de çok kilolu benim (185) o yüzden korkuyorum ve kilo vermek istiyorum inşallah yine başarılı olurum rahat bi işim olduğu için hergün girerim diye tahmin ediyorum .
Kocaman bir aferinde bendeennnneve uyumaya gidiyordum baktım hava güzel ben de yürüyüş yapmanın daha iyi+motive bir fikir olduğunu düşündüm.
yürüdüm ama yimek yimediim çünkü niyetliyiiiiim...
uymadığım için aferim, yürüdüğüm için bi daha aferim bana.1 saate yakın yürüyüş+mağaza gezmesi
Oooo sen eşinden ayrıymışsın..Hayırlısı olsun canım..Allahım islah eylesin inş.kendi istedi canım ya yapabilecek bir şeyim yoktu asıl olanı duysan iyi yapmışsın diyeceğimden eminim aldatma falan değil bu o yüzden ayrı olmakk daha iyi bizim için kızım için inşallah 60 kiloya düşebilirim sabah tan öğlene kadar 1,5 litre su 5 bardak şekersiz çay ve 1 bardak da bitki çayı içtim
öğlen ise ;
bi kase mercimek çorbası ve kırmızı biberle havuç kavurması üstüne yoğurt
yarım simit yedim
spor yapamıyorum işte ben işten 7 de çıkıyorum eve gidiyorum yemek yapıyorum yemek yiyoruz kızla ilgileniyorum derken saat 11 oluyor o yüzden spor yok hayatım da
Oluur tabii zuzuukızlar su içmeyi unuttum şimdi içmeye başlasam telafi olur mu acaba
Aaa inş. olumlu cevap gelir canım..Senin için hayırlısı ne ise o olsun..evet çalışıyorum bi sigorta şirketinde sekreter gibi çalışıyorum ama normalde kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum burdaki kreşlere falan başvurdum onlardan cevap bekliyorum geçebilirsem anaokullarına kreşlere başlayacağım inşallah
Canikom sen takıma katılmak istiyormusun? Az paylaşım yapıyosun ve menü bildirmiyosun dikkatimi çekti sanırım misafir olmak daha hoşuna gittiMenulere bakiyorum da harbi az yiyorsunuz ya kiskandimm
Simdi katildim derim yeterli paylasimda bulunamam ya da takim ortalamasini kotu etkilerim ayip olur sonra vicdan azabi duyarim
Bugün çook acaip koşturmacalı bool ama çok bol yürüyüşlü bir gün oldu benim için..
Sabah bir elma sirkeli suyumu içtim..Hoop bir telefon ve hemen apar topar giyinip çıktım arkadaşlarla toplandık toplu olarak farklı bir mekana gittik..1 saat sonra tekrar eve geldim kızımın çantasını aldk okula gittik..Okul sonrası tekrar arkadaşın birine kahveye gittik..
Bu arada kahvaltı yapamayan ben öğleyide yiyemedim ve mesafeleride yürüyerek katediyorum..
1 türk kahvesi ve minik çikolata yedim saat 13:00 gibi..
20 dk sonrası bir kayısı çayı ve 1 hurmalı mamur yedim ve çıktık bir arkadaşla saat 14:00 gibi ordan..Sonrası saat 17:00 ye kadar yürüyerek geçirdim..Bir ton işimi hallettim çarşıda uzak mesafelerden..
Kızımı okuldan aldım sonra ve eve geldim yine yürüyerek..
Çarşıdan balık da almıştım, hamsi aldım pek severim deHemen evde oturdum onu ayıkladım yıkadım sosladım süzgece koydum ve hemen turşu için turşukur aldım geldim marketten..
Akşam balık ve salata yaptım..
Tabii ki akşam menüm balık ve salataüstünede anrepfıstıklı çeşitli kadayıf tatlılarından karışık porsiyon yedim..
Tek menü ile kapadım günü..
Bitmediii tabii hareketim
Masayı topladım..Çay servisi yapıldı eşe..
Makineye çamaşır attım çalıştırdım.
Bulaşıkları da makineye doldurdum baktım dolmuş onuda çalıştırdım..Makineye koyulmayanları yıkadım ocağı tezgahı temizledim..
Her yer tertemiz olunca getirdim tüm turşuluk malzemeleri tam 3 bidon turşu yaptım..Lahan, acur, kornişon, havuç ve kelekten oluşan tatlı turşu..Daha öncede süsbiberi ve antep biberinden oluşan 2 bidon yapmıştım..Kızım içinde tatlı yaptım tabii onla biz de yeriz..
Bu arada makine bitirmiş çamaşırları onları serdim..
Tekrar makineye havluları attım çalıştırdım..
Namazımı kıldım çünkü aklım burdaydı ama oturursam kalkama diye önce namaz dedim şimdide çay kattım kendime ohh hem içiyorum hem yazıyorum
Ve bacaklarım sızlıyor resmen ama iyi oldu iyi :118:
nasılsınız bugün bakalım bitkinim ben dün ders çalışmadım beynim yoruldu du bakalım
Annen 185 mi yoksa 85 mi canım :26:
Kocaman bir aferinde bendeennnn
Oooo sen eşinden ayrıymışsın..Hayırlısı olsun canım..Allahım islah eylesin inş.
Oluur tabii zuzuu
Aaa inş. olumlu cevap gelir canım..Senin için hayırlısı ne ise o olsun..
Canikom sen takıma katılmak istiyormusun? Az paylaşım yapıyosun ve menü bildirmiyosun dikkatimi çekti sanırım misafir olmak daha hoşuna gitti
ben uykuluyum. oğluşun biri sürkli mızır mızır etti yanımda dönüp durdu, tahat uymadı da uyutmadı da...ve sabah işe geç kaldım. hadi bakem hayırslısı. ben de ikinci ün,vwersite tarih bölümüne online kayıt yaptırdım. sonra ders programlarına baktım osmanlıca dersleri var, 3. sınıfta osmanlıca metin okumaları falan...bir şekilde başlarsam bitiririm okulu ama uzattıkça 200 milyon harç parası hem de 4 yıl...1600 lira + okulu uzattıkça maliyet artacak. ben de bu yüzden 2 yıllık ilahiyat okumaya karar verdim. kaydımı değiştiricem, ilerde bi zaman da tarih okurum inşallah, sırf genel kültür için okuyacaktım zaten.
günaydın herkese
teşekkür ederim evet annem 85 değil 185 kilo korktuğum için zayıflamak istiyorum sonra verilmiyor çünkü toplu arkadaş grubu olursa
birbirimize yardım ederek daha rahat olur dedim
akşam iki çorba kaşığı mercimekli bulgur pilavı tarhana çorbası yoğurt ve salata
bu sabah kahvaltı yapamadım ama sadece tarçınlı süt içtim bu sabah kızımla ilgilendiğim için kahvaltı yoktu
bu arada arkadaşlar elma sirkesi bal ve su içenler var mı nasıl bilgi alabilir miyim benim kabızlık problemim çok var 2 ay gitmesem gitmedim demem beni rahatsız etmiyor fakat bi yer de de kabızlık yapıyor duydum içeniniz varsa bilgilendire bilir mi lütfen
Günaydın canımgünaydın kızlarrrr
Vitaminlerini kullanıyosun umarım şekercik..nasılsınız bugün bakalım bitkinim ben dün ders çalışmadım beynim yoruldu du bakalım
Tatlım zaten vampir değiliz normalde hepimiz gece uyuyoruz ve sanada tavsiye ederiz..Sanki sırf mesaj olsun diye yazılmış gibi geldi bana eğer öyle ise yapma lütfen acıcık zorla kendini okuduklarına cevap yaz tamam şekercimmmmbütün gece uyudum vucudun buna da ihtiyacı var mış
Yok canım baklava değildi..Tel kadayıfdan yapılmış çeşitli şekillerde tatlı işte..3 küçük parçaydı yediğim..Aslında gerçekte silip süpürebilme kapasitem vardırbütün gün hareket halinde olduğun için tebrik ederim.
aç durabildiğin için de tebrikler.Önceki günü büyük ölçüde telafi etmişsindir. Karışık porsiyon tatlılar umarım fazla değildir, yokse bütüüüün gün aç kalmanı boşa çıkartır.3 dilim baklava 600 kalori.
bu kadar turşuyu napacaksınız?ben de severim turşu ama benden başka yiyen omadığı için yapmıyorum, ikram eden oluras ayerim veya kışın ara ara yarım kilo kavanozla alırım.
Aaa bende bahirenin önerisiyle karar verdim ilahiyat okuyacam..Meslekdaş olucaz senle kuzuu..ben uykuluyum. oğluşun biri sürkli mızır mızır etti yanımda dönüp durdu, tahat uymadı da uyutmadı da...ve sabah işe geç kaldım. hadi bakem hayırslısı. ben de ikinci ün,vwersite tarih bölümüne online kayıt yaptırdım. sonra ders programlarına baktım osmanlıca dersleri var, 3. sınıfta osmanlıca metin okumaları falan...bir şekilde başlarsam bitiririm okulu ama uzattıkça 200 milyon harç parası hem de 4 yıl...1600 lira + okulu uzattıkça maliyet artacak. ben de bu yüzden 2 yıllık ilahiyat okumaya karar verdim. kaydımı değiştiricem, ilerde bi zaman da tarih okurum inşallah, sırf genel kültür için okuyacaktım zaten.
Gayet iyi canım..O zaman bugünde oruçsun sen..Allah kabul etsin güzelim..dün iftar: yoğurt+1 muz+1 armut
Komşuya gidince: çay, 4 dilim karışık tost:26:, 1 koca tabak kara lahana, 1yk çekirdek
eve gelince: yarım armut,1 küçük bayram çukulatası
bu şekilde gece kalkınca su içip oruca niyetlendim
Canım ben her sabah ve akşam elma sirkeli ılık/sıcak suyumu içiyorum..Cidden çok faydası var sindirim sistemine..Ama aynı ilaç alır gibi daimi alıcaksın..Bir içip bir bırakarak değil..günaydın herkese
teşekkür ederim evet annem 85 değil 185 kilo korktuğum için zayıflamak istiyorum sonra verilmiyor çünkü toplu arkadaş grubu olursa
birbirimize yardım ederek daha rahat olur dedim
akşam iki çorba kaşığı mercimekli bulgur pilavı tarhana çorbası yoğurt ve salata
bu sabah kahvaltı yapamadım ama sadece tarçınlı süt içtim bu sabah kızımla ilgilendiğim için kahvaltı yoktu
bu arada arkadaşlar elma sirkesi bal ve su içenler var mı nasıl bilgi alabilir miyim benim kabızlık problemim çok var 2 ay gitmesem gitmedim demem beni rahatsız etmiyor fakat bi yer de de kabızlık yapıyor duydum içeniniz varsa bilgilendire bilir mi lütfen
ben daha karar veremedim kuşum hala kararsızım
Günaydın canım
Vitaminlerini kullanıyosun umarım şekercik..
Tatlım zaten vampir değiliz normalde hepimiz gece uyuyoruz ve sanada tavsiye ederiz..Sanki sırf mesaj olsun diye yazılmış gibi geldi bana eğer öyle ise yapma lütfen acıcık zorla kendini okuduklarına cevap yaz tamam şekercimmmm
oluşturur..Tavsiye ederim herkese
kullanıyorum da kaptan ben üniv 2. öğretim okudum taa bugüne kadar uyku problemim oldu benim yeni bir durum değil yani ben geceleri uyuyamam eve gittiğimde uyurum sabaha karşı uyurum gece uyku problemim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?