Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Annen 185 mi yoksa 85 mi canım :26:
Kocaman bir aferinde bendeennnn
Oooo sen eşinden ayrıymışsın..Hayırlısı olsun canım..Allahım islah eylesin inş.
kızlar su içmeyi unuttum şimdi içmeye başlasam telafi olur mu acaba
Oluur tabii zuzuu
Aaa inş. olumlu cevap gelir canım..Senin için hayırlısı ne ise o olsun..
Menulere bakiyorum da harbi az yiyorsunuz ya kiskandimm
Canikom sen takıma katılmak istiyormusun? Az paylaşım yapıyosun ve menü bildirmiyosun dikkatimi çekti sanırım misafir olmak daha hoşuna gitti

Bugün çook acaip koşturmacalı bool ama çok bol yürüyüşlü bir gün oldu benim için..

Sabah bir elma sirkeli suyumu içtim..Hoop bir telefon ve hemen apar topar giyinip çıktım arkadaşlarla toplandık toplu olarak farklı bir mekana gittik..1 saat sonra tekrar eve geldim kızımın çantasını aldk okula gittik..Okul sonrası tekrar arkadaşın birine kahveye gittik..
Bu arada kahvaltı yapamayan ben öğleyide yiyemedim ve mesafeleride yürüyerek katediyorum..
1 türk kahvesi ve minik çikolata yedim saat 13:00 gibi..
20 dk sonrası bir kayısı çayı ve 1 hurmalı mamur yedim ve çıktık bir arkadaşla saat 14:00 gibi ordan..Sonrası saat 17:00 ye kadar yürüyerek geçirdim..Bir ton işimi hallettim çarşıda uzak mesafelerden..
Kızımı okuldan aldım sonra ve eve geldim yine yürüyerek..
Çarşıdan balık da almıştım, hamsi aldım pek severim de Hemen evde oturdum onu ayıkladım yıkadım sosladım süzgece koydum ve hemen turşu için turşukur aldım geldim marketten..
Akşam balık ve salata yaptım..
Tabii ki akşam menüm balık ve salata üstünede anrepfıstıklı çeşitli kadayıf tatlılarından karışık porsiyon yedim..
Tek menü ile kapadım günü..
Bitmediii tabii hareketim
Masayı topladım..Çay servisi yapıldı eşe..
Makineye çamaşır attım çalıştırdım.
Bulaşıkları da makineye doldurdum baktım dolmuş onuda çalıştırdım..Makineye koyulmayanları yıkadım ocağı tezgahı temizledim..
Her yer tertemiz olunca getirdim tüm turşuluk malzemeleri tam 3 bidon turşu yaptım..Lahan, acur, kornişon, havuç ve kelekten oluşan tatlı turşu..Daha öncede süsbiberi ve antep biberinden oluşan 2 bidon yapmıştım..Kızım içinde tatlı yaptım tabii onla biz de yeriz..
Bu arada makine bitirmiş çamaşırları onları serdim..
Tekrar makineye havluları attım çalıştırdım..
Namazımı kıldım çünkü aklım burdaydı ama oturursam kalkama diye önce namaz dedim şimdide çay kattım kendime ohh hem içiyorum hem yazıyorum
Ve bacaklarım sızlıyor resmen ama iyi oldu iyi :118:

Simdi katildim derim yeterli paylasimda bulunamam ya da takim ortalamasini kotu etkilerim ayip olur sonra vicdan azabi duyarim

Hmm anlamıştım ben zaten neyse sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal canım..

nasılsınız bugün bakalım bitkinim ben dün ders çalışmadım beynim yoruldu du bakalım

bütün gün hareket halinde olduğun için tebrik ederim.
aç durabildiğin için de tebrikler.Önceki günü büyük ölçüde telafi etmişsindir. Karışık porsiyon tatlılar umarım fazla değildir, yokse bütüüüün gün aç kalmanı boşa çıkartır.3 dilim baklava 600 kalori.
bu kadar turşuyu napacaksınız?
ben de severim turşu ama benden başka yiyen omadığı için yapmıyorum, ikram eden oluras ayerim veya kışın ara ara yarım kilo kavanozla alırım.

nasılsınız bugün bakalım bitkinim ben dün ders çalışmadım beynim yoruldu du bakalım

ben uykuluyum. oğluşun biri sürkli mızır mızır etti yanımda dönüp durdu, tahat uymadı da uyutmadı da...ve sabah işe geç kaldım. hadi bakem hayırslısı. ben de ikinci ün,vwersite tarih bölümüne online kayıt yaptırdım. sonra ders programlarına baktım osmanlıca dersleri var, 3. sınıfta osmanlıca metin okumaları falan...bir şekilde başlarsam bitiririm okulu ama uzattıkça 200 milyon harç parası hem de 4 yıl...1600 lira + okulu uzattıkça maliyet artacak. ben de bu yüzden 2 yıllık ilahiyat okumaya karar verdim. kaydımı değiştiricem, ilerde bi zaman da tarih okurum inşallah, sırf genel kültür için okuyacaktım zaten.

dün iftar: yoğurt+1 muz+1 armut

Komşuya gidince: çay, 4 dilim karışık tost:26:, 1 koca tabak kara lahana, 1yk çekirdek

eve gelince: yarım armut,1 küçük bayram çukulatası

bu şekilde gece kalkınca su içip oruca niyetlendim

günaydın herkese
teşekkür ederim evet annem 85 değil 185 kilo korktuğum için zayıflamak istiyorum sonra verilmiyor çünkü toplu arkadaş grubu olursa
birbirimize yardım ederek daha rahat olur dedim
akşam iki çorba kaşığı mercimekli bulgur pilavı tarhana çorbası yoğurt ve salata
bu sabah kahvaltı yapamadım ama sadece tarçınlı süt içtim bu sabah kızımla ilgilendiğim için kahvaltı yoktu
bu arada arkadaşlar elma sirkesi bal ve su içenler var mı nasıl bilgi alabilir miyim benim kabızlık problemim çok var 2 ay gitmesem gitmedim demem beni rahatsız etmiyor fakat bi yer de de kabızlık yapıyor duydum içeniniz varsa bilgilendire bilir mi lütfen

ben daha karar veremedim kuşum hala kararsızım

akrep ve seldom içiyor. seldomun ramazanda hazımsızlık problemi olmuştu o aksine ela sirkesinin iyi geldiğini söylüyor.ama doğal elma sirkesi olacak.
2 ay çok uzun süre yafff ben sana sabah ballı+sirkeli ılık su üstüne 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı önericem. gün boyuınca 3 litre su içmeye çalış. biberiye çayı da iyi geliyor.

günaydın kızlarrrr
Günaydın canım
Vitaminlerini kullanıyosun umarım şekercik..
bütün gece uyudum vucudun buna da ihtiyacı var mış
Tatlım zaten vampir değiliz normalde hepimiz gece uyuyoruz ve sanada tavsiye ederiz..Sanki sırf mesaj olsun diye yazılmış gibi geldi bana eğer öyle ise yapma lütfen acıcık zorla kendini okuduklarına cevap yaz tamam şekercimmmm
Yok canım baklava değildi..Tel kadayıfdan yapılmış çeşitli şekillerde tatlı işte..3 küçük parçaydı yediğim..Aslında gerçekte silip süpürebilme kapasitem vardır amaa işte gel görkii o kaa koşturma boşa gidicek o zamanda..

Kuzucum ilk kez bu kadar hevesle turşu yapıyorum daha önce tutturamadığım için hazır alıyordum ama bu sefer bir arkadaş tavsiyesiyle hazır turşu suyu keşfettim onunla yapıyorum..Bizde yenir turşu ve çokda faydalıdır..Özellikle gribe karşı savunma oluşturur..Tavsiye ederim herkese

Aaa bende bahirenin önerisiyle karar verdim ilahiyat okuyacam..Meslekdaş olucaz senle kuzuu..
Gayet iyi canım..O zaman bugünde oruçsun sen..Allah kabul etsin güzelim..
Canım ben her sabah ve akşam elma sirkeli ılık/sıcak suyumu içiyorum..Cidden çok faydası var sindirim sistemine..Ama aynı ilaç alır gibi daimi alıcaksın..Bir içip bir bırakarak değil..
ben daha karar veremedim kuşum hala kararsızım

Kararsızlar güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kullanıyorum da kaptan ben üniv 2. öğretim okudum taa bugüne kadar uyku problemim oldu benim yeni bir durum değil yani ben geceleri uyuyamam eve gittiğimde uyurum sabaha karşı uyurum gece uyku problemim var

kullanıyorum da kaptan ben üniv 2. öğretim okudum taa bugüne kadar uyku problemim oldu benim yeni bir durum değil yani ben geceleri uyuyamam eve gittiğimde uyurum sabaha karşı uyurum gece uyku problemim var

Ha sen, ben eve gider gitmez uyumaya devam ediyorum diyosun yaniiii

Merhaba kizlar bikac hundur ankarada seninerdeyim kozim benimle esim geldi firsat bulmadim yazmaya diyetimide aksttim yolcukukta yapiyilmiyor hic yemiyirsun yemiyorsun sonra birden yukleniyorsun bigun golcuge donecegiz inslh yarinda tartilacagim kİlo zor kim ne derse desin hamilelik sobrasi 17 kilo verdim ama hala hareketlerim sinirli....bakalim yaarin ne okur kizlar ubutmadim kapisiyordukkk insalh sizi gececezz Degilmi bahooo

Kaptanim kusura bakma msj yazmadim senden ayrica ozur diliyorummmm

Spor yapiyorim haliyle semide

Kitap yok ama

Garip, komik,ve samimi dille yazılan bir diyet hikayesi (((= Okumanızı tavsiye ederim
Biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------
Sitede dolaşırken birkaç yerde 17 kilo verdiğimi yazmıştım. Nasıl yaptığımı merak edenler oldu. Eh iş başa düştü; “Yaz kızım .” dedim. Buyurun 68 kilodan 51 kiloya düşmemin sırrı.

Neredeyse her kadının üç dört kilo fazlası vardır. Ne hikmetse hepsi mutlu pazartesi sabahında gazete, dergiden kestiği “bilmem ne” diyetini uygulamaya ant içer. Ve nedense bu diyetler hep aynı günün akşamı bozulmaya mahkumdur. Bahanelerinizi duyar gibiyim.

Şimdi fasulyenin faydalarına geçelim.

Diyete başlamadan önce muhakkak doktor kontrolünden geçin. Özellikle tiroidlerinize baktırın. Eğer az çalışıyorsa ne yaparsanız yapın kilo veremeyeceksiniz. Üzgünüm.
Şeker hastasıysanız yahut başka bir rahatsızlığınız varsa beni kaale almayın. Diyetisyene gidin. Sonra gelip başıma ekşimeyin.

----"Ey kilolarından yakınan insan eğer bu yazıya da aynı muameleyi yapacaksan okuyup zamanını kaybetme."------

*Kendinize acıyın. Çırılçıplak soyunun aynanın karşısına geçin. O bıngıldayan yağlarınızla oynayın. Kendi kendinizi komplekse sokun. İyi stres sizi motive edecektir.

diyet Tavsiyeleri
*Asla bol giyinmeyin. Çıkan yağlarınıza rağmen inatla dar giyinin. (Erkekler şu an yuhalıyor duyuyorum. Susun bakayım.)
En rezil, en berbat, en makyajsız, en çirkin, en şişman çıktığınız fotoğrafı buzdolabınıza yapıştırın. Yanına bir de “Ahanda böyle olacağım.” dediğiniz kişinin fotoğrafını koyun.

*Aç kalmadan diyet yapamazsınız. Bunu unutun. O mide küçülene dek aç hissedeceksiniz.

*1 ayda 7 kilo veremezsiniz. 100+ iseniz verebilirsiniz. Bunu da unutun. Kısa mesafeli koşuya çıkmıyoruz. Maraton bu.

*O antin kuntin hapları kullanmayın. Gazetelere haber olmayın. Ben illa haber olmak istiyorum diyorsanız. zayıflama haplarından ölmüş biri olarak değil. Geçmişe bakınca “Heheyt be ben neymişim.” Diyebileceğiniz şekilde haber olun.

*Spor yapacaksınız. Kaçışınız yok. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz. Gitmeyeceksiniz biliyorum. Her akşamüstü bir saatlik tempolu bir yürüyüş yağ yakımını hızlandırır.

*Rahatsızlandığınızı hissettiğiniz zaman diyeti bırakın. Haydi doktora.

*Pilates candır. Lakin pilatesle kilo veremezsiniz. Sadece vücudunuzu şekillendirir, toplar, ultra esnek olursunuz. Kursa giderseniz çıkışta yemeğe saldırmayın. Pilates kursunda patatesli börek tarifi verenleri biliyorum. Allah ıslah etsin.

*Bitki çayları güzeldir. Fakat her duyduğunuz karışımı içmeye kalkmayın. Tadı kötüyse içmeyin.
Bitki çayına şeker ilave etmeyin. Bal kullanın. Olmadı limon sıkın.

Zayıflamak
*Her sabah aç karna sirke içmeyin. Gerek yok. Hiç içmedim. Mutluyum.

*Bol su tüketin dediler diye damacanayı kafaya dikmeyin.

*Erken kalkın. Ne demişler erken kalkan yol alır. Fosur fosur uyumakla kilo verilmiyor.

*Saat 19:00’ı gösterdikten sonra birazdan sayacağım aperatifler haricinde hiçbir şey tüketmeyin.

*Bira tehlikeli. Arada çok canın çekerse bir tane votka iç. Bira değil. Asla değil. Hatta mümkünse alkolü hayatından çıkar. Neredeyse hiç içmiyorum. Bir yerim eksilmedi. Göbeğim hariç .

*Pirinci, makarnayı, beyaz ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarın. Unutun. Yok öyle yiyecekler.
İlk üç ay çok canınız istemedikçe siyah çay, kahveden uzak durun.

Bunları yapamam derseniz. Boşverin diyeti. Gelsin steakhouse burgerler, gelsin yağlar, bıngıl bıngıl etler. Ama ondan sonra girdiğiniz ortamda erkekler arkadaşlarınıza kur yapıp sizinle ilgilenmediğinde ağlamayın. Sevgiliniz zayıf kızlara bakınca kıskançlık yaratmayın. İnce bir kızla aldatılırsanız ya da terkedilirseniz ben ne bahtsızmışım demeyin. Yalnız değilsiniz. Börekler, tatlılar var. Onlarda bulursunuz aşkı. Erkekler görseldir unutmayın. Önce gözlerine hitap edeceksiniz.

Ne yedim, ne içtim merak ediyorsunuz değil mi? İşte size ufak bir liste.

Sabah
Peynir, bir dilim tam buğday ekmeği, zeytin, kaşar, hellim, reçel, yumurta ne bulursam yedim. ( Poğaça, börek, tatlılar, kızartmaya ağzıma sürmedim. )

Öğlene doğru
Midem kazınınca bir kase meyveli yoğurt,birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz yedim. Hepsini yemeye kalkma. Birini seçeceksin.

Öğlen
Bir tabak zeytinyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim.

Öğleden sonra
Açım huleyn diye bağırdığımda gene bir kase meyveli yoğurt, birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz içinden seçim yaptım.

Akşam
Kocaman bir salata (ton balıklı, hellimli, tavuklu, neli seviyorsan.), bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Veya
Bir dilim şnitzel, birkaç köfte, balık, biftek, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek yedim.

Gece
Tekrar yoğurt, meyve, çerezlerden seçim yaptım.

İlk üç ay abur cuburu tamamen kestim. Toplam 10 kilo vermiştim. Cips, burger, iskender, adana dürüm, kokoreç, börek, çörek, cheesecake, çikolata vs ağzıma sürmedim. Bak en önemlisi çikolata. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin.

İçim gitti mi? Ne yalan söyleyeyim evet. Ama hırslıydım. Ben bu kiloları verecektim. Verdim.
Hayatım inanılmaz şekilde değişti. Tırtıldım kelebek oldum. Kendime güvenim geldi. İnsan ilişkilerim güçlendi. İstediğim herşeyi giyebilir hale geldim. Abartmıyorum evrim geçirdim birkaç ay içinde. Bu ayrı bir yazı konusu.

Hepinize kocaman kocaman öpücükler ve bol sabır dileyip noktalıyorum.

---ALINTIDIR----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…