-kural konusunda doğru söylüyorsunuz uzun süre yapılacak bişey değil bu. 3 günde 1 kilo hadi bakalım 45 günde 15 kilo vereyim hesapları yapmamak lazım. ama dedim acaba acaba 3 güncük yapılsa 1 kilocuk gider mi, ama hakiki anlamda 1 kilo gidecekse harika olurdu yaniben daha önce karbonatı da denemiştim, hatırladım, boğazımda kuruluk yapmıştı:44:karbonatlı suyu bırakınca kendiliğinden düzelmişti. ama vaat büyük tekrar mı denesem diyorum
- şu ana elimde çayım ooohhhh missss yaw ben bundan vazgeçemiyorum.
-ben Karatay Teyzemin diyetine döneyim
dün iftar: 1 kase mercimek çorba
200 ml ananas-portakal suyu
3 ceviz
..........................bu kadarı yiyip kalktım ilerleyen saatlerde fenaydım ama
+3-4 kase mercimek çorba
2 ceviz, 1 kuru kayısı
1 parça kemikli et
bu sabah: mantar kavurma
5 ceviz
Merhaba kizlar ben bu hafta cok yedim ve cezasini sabit 89 kalarak oduyorun
günaydın kızlar
sabah : 1 bardak sirkeli su
yumurta zeytin 1 dilim ekmek tuzsuz lor acıka 3 bardak çay
öğlen : patlıcan tarhana çorbası yoğurt salata
akşam : yeşil mercimek şehriye çorbası yoğurt salata
dün 4 litre su içemedim ama 3,5 içebildim bu gün inşallah 4 litre içebileceğim ayrıca yine sınırsız çay yeşil çay ve 5 i bi yerde bitki çayı içiyorum her zaman ki gibi
yanlız gece çok acıktığım için yoğurdun içine kuru kırmızı üzüm koyup bademle onu yedim gece 12 de
bu arada sabah tartıldığımda 81 idim 8,450 olmuşum salı gününden bu yana yüzdesini nasıl hesaplıyoruz bu arada onu da öğrenmek istiyorum
günaydın kızlar
dün 4 litre su içemedim ama 3,5 içebildim bu gün inşallah 4 litre içebileceğim ayrıca yine sınırsız çay yeşil çay ve 5 i bi yerde bitki çayı içiyorum her zaman ki gibi
yanlız gece çok acıktığım için yoğurdun içine kuru kırmızı üzüm koyup bademle onu yedim gece 12 de
bu arada sabah tartıldığımda 81 idim 8,450 olmuşum salı gününden bu yana yüzdesini nasıl hesaplıyoruz bu arada onu da öğrenmek istiyorum
gecenin ilerleyen saati acaba sahur mu oluyor yoksa bildiğn gecenin ilerleyen saati mi 3/4 kaşıktır umarım o 3/4 kase nasıl yedin kız o kadar çorbayı .. turşuyla yemiş olsa gereksin yoksa insan iştahla yiyemez bence o kadar çorbayı-kural konusunda doğru söylüyorsunuz uzun süre yapılacak bişey değil bu. 3 günde 1 kilo hadi bakalım 45 günde 15 kilo vereyim hesapları yapmamak lazım. ama dedim acaba acaba 3 güncük yapılsa 1 kilocuk gider mi, ama hakiki anlamda 1 kilo gidecekse harika olurdu yaniben daha önce karbonatı da denemiştim, hatırladım, boğazımda kuruluk yapmıştı:44:karbonatlı suyu bırakınca kendiliğinden düzelmişti. ama vaat büyük tekrar mı denesem diyorum
- şu ana elimde çayım ooohhhh missss yaw ben bundan vazgeçemiyorum.
-ben Karatay Teyzemin diyetine döneyim
dün iftar: 1 kase mercimek çorba
200 ml ananas-portakal suyu
3 ceviz
..........................bu kadarı yiyip kalktım ilerleyen saatlerde fenaydım ama
+3-4 kase mercimek çorba
2 ceviz, 1 kuru kayısı
1 parça kemikli et
bu sabah: mantar kavurma
5 ceviz
***2. TAKIM 330. ETAP***
akrep33 ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.30%)
bahiresemanur ( 75 / 74,9 / 0,1 / 0.13%)
trabzonspor( 89.0 / / / %)
hedef52 ( 64,8 /64,5 /0,3 / 0,46%)
2. takım ortalaması: %
Bahocan 100 gr vermişsin ama yüzdeni hesaplamamışsın üstelik hala sabit yazıyosun,listeye dikkat et güzelim ya
ben anlamadım salı gününden bu yana 3,5 kilo mu aldın:26:
Kaç olmuşsun güzelim anlamadı ben??günaydın kızlar
Yok canım sen sağlıklı ve güzel miktarlarda yiyosun sadece su değildir merak etme..Bu şekilde paylaşımla devam et bayram sonrası alırım seni de listemizeyok canım yanlış yazmışım yenş frakettim bi yandan acil yapılacakları hallediyorum mağlum önümüz bayram tatiilim o yüzden yoğunum bu aralar 81 ile başladım salı günü bu sabah tartıldım 80,450 kilo çıktım yani 0,550 gr. vermişim canım ama o da muhtemelen daha vucutta ki su bence yağ değil
1-bu haftaki kilondan geçen haftaki kilonu çıkartıyorsun
2-sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun
3- 100 ile çarptığında geçen haftaki kilonun yüzde kaçını vermiş olduğun ortaya çıkıyor.
Örnk benim kilo 64,8-64,5=0,3 kg
0,3/64,8= 0,0046
0,0046*100=0,46 %
Kaç olmuşsun güzelim anlamadı ben??
Yok canım sen sağlıklı ve güzel miktarlarda yiyosun sadece su değildir merak etme..Bu şekilde paylaşımla devam et bayram sonrası alırım seni de listemize
gecenin ilerleyen saati acaba sahur mu oluyor yoksa bildiğn gecenin ilerleyen saati mi 3/4 kaşıktır umarım o 3/4 kase nasıl yedin kız o kadar çorbayı .. turşuyla yemiş olsa gereksin yoksa insan iştahla yiyemez bence o kadar çorbayı
,
bugün bayram öncesi oluca telaşe var buralarda kaptan aceleden oldu sonra fark ettim düzeltmek için geldim ama sen düzeltmişsin şekercik
yok canım yanlış yazmışım yenş frakettim bi yandan acil yapılacakları hallediyorum mağlum önümüz bayram tatiilim o yüzden yoğunum bu aralar 81 ile başladım salı günü bu sabah tartıldım 80,450 kilo çıktım yani 0,550 gr. vermişim canım ama o da muhtemelen daha vucutta ki su bence yağ değil
teşekkür ederim ben kendiim orada görmek mutlu edecek daha da motive olmama sebep olacak sanırım çünkü şimdiden mutlu olduum çok teşekkür ederim
]***2. TAKIM 330. ETAP***
akrep33 ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.30%)
bahiresemanur ( 75 / 74,9 / 0,1 / 0.13%)
trabzonspor( 89.0 / 89.0/ 0/ 0%)sabit
hedef52 ( 64,8 /64,5 /0,3 / 0,46%)
2. takım ortalamasi:% 0,22
kuşum bu haliyle paylaşıyorum olurunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?