- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
Ahh canım ahh kesinlikle haklısın ben de artık küçük beden almak istemiyorum ve içine hala giremediğim yeni kıyafetlerim var ve ben onları yine giymeden kaldırıyorum..Gerçi azaldılar epey daha önce daha çoktu tabi, çok şükür az kaldı..
Vee şimdi farkettim sen benden azmışsın yahuu :102:
Evet yaa akşam imtihanı çok zor ve şu an tatlılardan yemek istiyorum..Acıcık ucundan baktım tadına ama kesmiyor tüm kutuları açıp yememek için zor tutuyorum kendimi.Tüm gün boyunca o kadar dolaş hareket halinde ol şimdi de akıl fikir yemede olsun..Oyun bu oyun içimizdeki canavarın oyunu:93:
Haklısın canım bugün gün içinde bunu bende düşündüm..Aslında çok kasmadan yapmalı bu işi..Mesela Canan Karatay hoca Belli bir saat spor yap istediğini ye diyor demekki iş yemeyi kısmada değil hareketi çoğaltmada..Ne kadar yiyosan çift katı spor yapcan yani..
Tatlım burdan devam edebilirsin istersen. Yerimiz var deneme süresine tabi tutarız seni de..
evet akrep seni solda sıfır bıraktım
bu gafta bari geçen hafta aldığın kiloyu ver. önümüz bayram daha boool boool yağlı yağlı et yiyeces. açıkcası ben yağlı ve kemikli et yiyecem
sana gene müdür mü kızdı, kimden neden intikam alıyorsunbugünki menüm
sabah
simit
ara elma
öğle
nohut 3 /5 çatal bulgur pilavı
1 kase yoğurt çorbası
1 burma tatlı
ara
yok
akşam
taze böğrülce salatası piyaz
az sonra 1 kase makarnalı yoğurt
Merhaba kizlar dunden beri yolculuk telasindayim temizlikti bilmm neydi derken artik valiz hazirlama son ana kaldi kizimla benim valizimi tam 2 satte hazirladim yediklerin cok fazla ....
Sabah
Lorlu yumurta
Zeytin
Az kete
1 dlm ekmemk
İkindi
4 yk menemen
2 dlm ekmek
Otobuse bindik cok acim arkadadlar ekmk aldi kocaaaa bir dlm yedim sonra tutku sonra kek sonea ice tea. Allhtan otobus yokclugundayimmm cok yedinmm cokkkkkk
ben de otobüste çok yerim. çayın yanında kekler, mola yerlerinde yöresel şeyler veya cips, yolculukta hazımsızlık oluşuyo diye kayısı suları...bak sen eksik yemişsin
ULEN TAKIIIIIIIM KENDİNE GEL!!! YOLCULUK 1 GÜN+ BAYRAM 4 GÜN+ DÖNÜŞ 1 GÜN (BUNLARIN HEPSİNDE YİYİP İÇSEK BİLE 9 GÜN ETMİYO- tatil 9 gün ya) Kaldı ki bayramın 4 günü şuursuzca yiyeces diye bişi yok, bir gün neyimize yetmez!!!
-Akrep sen o tatlıları bayramda çıkartmak üzere dondurucuya kaldırıyorsun
-Trabzonsporum şampiyonum yolculuğun bitmiştir herhalde...dün yediklerinin telafisini bugün nasıl yapmayı düşünüyorsun? Biriktirmeden yap hadi. Bak bana pazar günü tatlı tuzlu yedim hatta midemi bozdum dün dikkat ettim. 900-1000 kalori civarı almışım korkudan. tamam az ama 1 günlük böyle oluversin. vee gitti...
-Bahire buraya gelip paylaşımda bulunmazsan yardımcı olamayız, Allahtan menünü yazıyorsun. Şu karbonhdratlara dikkat etsen...bir sıkıntın var anlaşılan...Allah kolaylık versin.
-Ve Seldom...Seni Allah'a havale ediyorum