Tamam canım yarın kilo bildirimini unutma..Merhaba kizlar bikac hundur ankarada seninerdeyim kozim benimle esim geldi firsat bulmadim yazmaya diyetimide aksttim yolcukukta yapiyilmiyor hic yemiyirsun yemiyorsun sonra birden yukleniyorsun bigun golcuge donecegiz inslh yarinda tartilacagim kİlo zor kim ne derse desin hamilelik sobrasi 17 kilo verdim ama hala hareketlerim sinirli....bakalim yaarin ne okur kizlar ubutmadim kapisiyordukkk insalh sizi gececezz Degilmi bahooo
Kaptanim kusura bakma msj yazmadim senden ayrica ozur diliyorummmm
Spor yapiyorim haliyle semide
Kitap yok ama
sabah :
bir dilim buğday ekmeği peynir zeytin yumurta reçel ama kahvaltıdan önce yine tarçınlı süt
öğle :
ezogelin çorbası ıspanak yoğurt
akşam:
ezogelin çorbası 1 tane but (haşlama) yoğurt salata
bu arada sabah bir bardak da sirkeli su içtim kahvaltıdan sonra
Merhaba kizlar bikac hundur ankarada seninerdeyim kozim benimle esim geldi firsat bulmadim yazmaya diyetimide aksttim yolcukukta yapiyilmiyor hic yemiyirsun yemiyorsun sonra birden yukleniyorsun bigun golcuge donecegiz inslh yarinda tartilacagim kİlo zor kim ne derse desin hamilelik sobrasi 17 kilo verdim ama hala hareketlerim sinirli....bakalim yaarin ne okur kizlar ubutmadim kapisiyordukkk insalh sizi gececezz Degilmi bahooo
Kaptanim kusura bakma msj yazmadim senden ayrica ozur diliyorummmm
Spor yapiyorim haliyle semide
Kitap yok ama
hazır turşu suları da katkılı değil mi yaf:26:bizde çok yenmeyeceği için ben gene yapmayı düşünmüyorum. dün burada konuşulunca canım tyrşu çekti parmak kadar havuç turşusu yetti. tatlılara dikkatGünaydın canım
Vitaminlerini kullanıyosun umarım şekercik..
Tatlım zaten vampir değiliz normalde hepimiz gece uyuyoruz ve sanada tavsiye ederiz..Sanki sırf mesaj olsun diye yazılmış gibi geldi bana eğer öyle ise yapma lütfen acıcık zorla kendini okuduklarına cevap yaz tamam şekercimmmm
Yok canım baklava değildi..Tel kadayıfdan yapılmış çeşitli şekillerde tatlı işte..3 küçük parçaydı yediğim..Aslında gerçekte silip süpürebilme kapasitem vardıramaa işte gel görkii o kaa koşturma boşa gidicek o zamanda..
Kuzucum ilk kez bu kadar hevesle turşu yapıyorum daha önce tutturamadığım için hazır alıyordum ama bu sefer bir arkadaş tavsiyesiyle hazır turşu suyu keşfettim onunla yapıyorum..Bizde yenir turşu ve çokda faydalıdır..Özellikle gribe karşı savunma oluşturur..Tavsiye ederim herkese
Garip, komik,ve samimi dille yazılan bir diyet hikayesi (((= Okumanızı tavsiye ederim
Biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------
Sitede dolaşırken birkaç yerde 17 kilo verdiğimi yazmıştım. Nasıl yaptığımı merak edenler oldu. Eh iş başa düştü; Yaz kızım . dedim. Buyurun 68 kilodan 51 kiloya düşmemin sırrı.
Neredeyse her kadının üç dört kilo fazlası vardır. Ne hikmetse hepsi mutlu pazartesi sabahında gazete, dergiden kestiği bilmem ne diyetini uygulamaya ant içer. Ve nedense bu diyetler hep aynı günün akşamı bozulmaya mahkumdur. Bahanelerinizi duyar gibiyim.
Şimdi fasulyenin faydalarına geçelim.
Diyete başlamadan önce muhakkak doktor kontrolünden geçin. Özellikle tiroidlerinize baktırın. Eğer az çalışıyorsa ne yaparsanız yapın kilo veremeyeceksiniz. Üzgünüm.
Şeker hastasıysanız yahut başka bir rahatsızlığınız varsa beni kaale almayın. Diyetisyene gidin. Sonra gelip başıma ekşimeyin.
----"Ey kilolarından yakınan insan eğer bu yazıya da aynı muameleyi yapacaksan okuyup zamanını kaybetme."------
*Kendinize acıyın. Çırılçıplak soyunun aynanın karşısına geçin. O bıngıldayan yağlarınızla oynayın. Kendi kendinizi komplekse sokun. İyi stres sizi motive edecektir.
diyet Tavsiyeleri
*Asla bol giyinmeyin. Çıkan yağlarınıza rağmen inatla dar giyinin. (Erkekler şu an yuhalıyor duyuyorum. Susun bakayım.)
En rezil, en berbat, en makyajsız, en çirkin, en şişman çıktığınız fotoğrafı buzdolabınıza yapıştırın. Yanına bir de Ahanda böyle olacağım. dediğiniz kişinin fotoğrafını koyun.
*Aç kalmadan diyet yapamazsınız. Bunu unutun. O mide küçülene dek aç hissedeceksiniz.
*1 ayda 7 kilo veremezsiniz. 100+ iseniz verebilirsiniz. Bunu da unutun. Kısa mesafeli koşuya çıkmıyoruz. Maraton bu.
*O antin kuntin hapları kullanmayın. Gazetelere haber olmayın. Ben illa haber olmak istiyorum diyorsanız. zayıflama haplarından ölmüş biri olarak değil. Geçmişe bakınca Heheyt be ben neymişim. Diyebileceğiniz şekilde haber olun.
*Spor yapacaksınız. Kaçışınız yok. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz. Gitmeyeceksiniz biliyorum. Her akşamüstü bir saatlik tempolu bir yürüyüş yağ yakımını hızlandırır.
*Rahatsızlandığınızı hissettiğiniz zaman diyeti bırakın. Haydi doktora.
*Pilates candır. Lakin pilatesle kilo veremezsiniz. Sadece vücudunuzu şekillendirir, toplar, ultra esnek olursunuz. Kursa giderseniz çıkışta yemeğe saldırmayın. Pilates kursunda patatesli börek tarifi verenleri biliyorum. Allah ıslah etsin.
*Bitki çayları güzeldir. Fakat her duyduğunuz karışımı içmeye kalkmayın. Tadı kötüyse içmeyin.
Bitki çayına şeker ilave etmeyin. Bal kullanın. Olmadı limon sıkın.
Zayıflamak
*Her sabah aç karna sirke içmeyin. Gerek yok. Hiç içmedim. Mutluyum.
*Bol su tüketin dediler diye damacanayı kafaya dikmeyin.
*Erken kalkın. Ne demişler erken kalkan yol alır. Fosur fosur uyumakla kilo verilmiyor.
*Saat 19:00ı gösterdikten sonra birazdan sayacağım aperatifler haricinde hiçbir şey tüketmeyin.
*Bira tehlikeli. Arada çok canın çekerse bir tane votka iç. Bira değil. Asla değil. Hatta mümkünse alkolü hayatından çıkar. Neredeyse hiç içmiyorum. Bir yerim eksilmedi. Göbeğim hariç.
*Pirinci, makarnayı, beyaz ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarın. Unutun. Yok öyle yiyecekler.
İlk üç ay çok canınız istemedikçe siyah çay, kahveden uzak durun.
Bunları yapamam derseniz. Boşverin diyeti. Gelsin steakhouse burgerler, gelsin yağlar, bıngıl bıngıl etler. Ama ondan sonra girdiğiniz ortamda erkekler arkadaşlarınıza kur yapıp sizinle ilgilenmediğinde ağlamayın. Sevgiliniz zayıf kızlara bakınca kıskançlık yaratmayın. İnce bir kızla aldatılırsanız ya da terkedilirseniz ben ne bahtsızmışım demeyin. Yalnız değilsiniz. Börekler, tatlılar var. Onlarda bulursunuz aşkı. Erkekler görseldir unutmayın. Önce gözlerine hitap edeceksiniz.
Ne yedim, ne içtim merak ediyorsunuz değil mi? İşte size ufak bir liste.
Sabah
Peynir, bir dilim tam buğday ekmeği, zeytin, kaşar, hellim, reçel, yumurta ne bulursam yedim. ( Poğaça, börek, tatlılar, kızartmaya ağzıma sürmedim. )
Öğlene doğru
Midem kazınınca bir kase meyveli yoğurt,birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz yedim. Hepsini yemeye kalkma. Birini seçeceksin.
Öğlen
Bir tabak zeytinyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim.
Öğleden sonra
Açım huleyn diye bağırdığımda gene bir kase meyveli yoğurt, birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz içinden seçim yaptım.
Akşam
Kocaman bir salata (ton balıklı, hellimli, tavuklu, neli seviyorsan.), bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Veya
Bir dilim şnitzel, birkaç köfte, balık, biftek, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek yedim.
Gece
Tekrar yoğurt, meyve, çerezlerden seçim yaptım.
İlk üç ay abur cuburu tamamen kestim. Toplam 10 kilo vermiştim. Cips, burger, iskender, adana dürüm, kokoreç, börek, çörek, cheesecake, çikolata vs ağzıma sürmedim. Bak en önemlisi çikolata. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin.
İçim gitti mi? Ne yalan söyleyeyim evet. Ama hırslıydım. Ben bu kiloları verecektim. Verdim.
Hayatım inanılmaz şekilde değişti. Tırtıldım kelebek oldum. Kendime güvenim geldi. İnsan ilişkilerim güçlendi. İstediğim herşeyi giyebilir hale geldim. Abartmıyorum evrim geçirdim birkaç ay içinde. Bu ayrı bir yazı konusu.
Hepinize kocaman kocaman öpücükler ve bol sabır dileyip noktalıyorum.
---ALINTIDIR----
Hergün Soğuk Su İçerek 20 Kilo Verdi.
Soğuk su içerek 20 kilo verdi
Spice Girls grubu üyelerinden Melanie Brown, doğum sonrası aldığı fazla kilolarından hiç diyet yapmadan kurtulmuş! Brown "Sadece her öğün soğuk su içtim" diyerek sırrını verdi.
Şu sıralar grubu Spice Girls ile çıkacakları dünya turnesinin heyecanını yaşayan Melanie Brown, güzel fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. 32 yaşındaki iki çocuk annesi ünlü yıldız, In Touch dergisine "Hayatımda kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim" diye konuştu.
VÜCUT ENERJİ YAKIYOR
Geçtiğimiz Nisan ayında kızı Angel Iris'i dünyaya getiren Brown, hamileliği döneminde yaklaşık 30 kilo aldığını ancak çoğunu hiç diyet yapmadan, sadece soğuk su içerek verdiğini itiraf etti.
Amerika'nın ünlü beslenme uzmanlarından Joey Kormier'in tavsiyesi üzerine; her öğünle birlikte soğuk su içen Brown, kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı: "Her öğünde soğuk su içtiğiniz zaman vücudunuz sindirim sürecinde içtiğiniz suyu ısıtabilmek ve vücut sıcaklığına getirebilmek için enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz. Bu formülle tam 20 kilo verdim." Sıkı diyetlere inanmadığını söyleyen Melanie Brown, günde üç ana öğünün yanında, ara öğün olarak taze sebze ve meyve tüketiyor. Spice Girls, aralık ayında dünya turnesine çıkacak. Spice Girls, aralık ayında dünya turnesine çıkacak.
2 ayda 12 kilo
herhangi bir diyet uygulamadım bilerek ve isteyerek.diyetisyenlede görüşmem olmadı.
internette araştırmalar yaptım ve en doğru besinleri seçerek göz kararı kafamda bir tablo oluşturdum .
EKMEK YAĞ TUZ ŞEKER bunları asla ama asla kullanmadım
evime misafir gelince onlara yaptığım kek tatlı sulu yemek fırında tavuklar ... vs bunların hiç birinden yemedim.misafirlerime sundum kendim yemedim.
misafirliğe gittiğimde önüme gelen hiç bir yemeği ağzıma götürmedim.aman ye bi kereden bişey olmaz diye çok diyenler oldu fakat asla yemedim irademe hakim oldum.
kahfaltıda göz kararı yetecek miktarda peynir ortalama 4-5 zeytin ve bolca domates salatalık tüketiyorum.
sabah 11 de ara öğün olarak iki yada 3 kayısı kurusu yada o an kayısı yoksa 1 elma yiyorum.
öğlen yemeği olarak herhangi bir sebzeyi yağsız tuzsuz kendi suyunda haşlayarak üzerine iki kaşık yoğurt döküp yiyiyorum
öğlen yemeğinin üzerinden ortalama 2 saat sonra tekrar bir iki kayısı yada elma yiyiyorum.
akşam yemeğimi 6 dan sonraya bırakmamaya özen gösteriyorum. akşam yemeği olarak tekrar herhangi bir sebzeyi kendi suyunda haşlayarak yoğurtla yiyiyorum.
karpuz ye dediler yemedim yumurta ye ne olacak dediler yemedim bunların kalori değerlerini hep inceledim ve tercih etmedim.patatesten bişey olmaz dediler halbuki patates insanın karnının acıkmasına neden oluyor şeker değerinden ötürü.
sebze ve sebze başka bir şey tavsiye etmiyorum.
günde 2 litre ye yakın su içmeye çalışıyorum
her akşam yarım saat tempolu yürüyüş ve yarım saat parklardaki spor aletlerinde çalışıyorum.
başlarda zor geliyordu ilk iki üç hafta fakat tartının üzerindeki azalmayı gördükçe insana bir istek geliyor azimle devam ediyorsunuz.
üç beyazdan yağdan şekerli meyvelerden şekerli içeceklerden uzak durup sebze ağırlıklı beslenince ve bol su içip sporuda yapınca verilemeyecek kilo yoktur diye düşünüyorum. son 5 yıldır çok çektim bu kilodan artık kendimden utanıyordum bu genç yaşımdan kendimden soğumuştum. ve nasılsa veremiyorum kilo diyerek daha bi iştahlı yemeye başlamıştım . ama can boğazdan geldiği gibi giderde diye düşündüm ve birde sanırım allah tarafından bir şey oldu ve bu iradeye hakim olabiliyorum.hedefim 60 kilo sanırım önümde 2 bilemediniz 3 ay var.
Düzenleyen: drasula Düzenleme Tarihi : 13-09-2013 Düzenleme Saati :18:16
Yalnız elma sirkeli suyu aç karnına içeceksin canım..
Ben sabah ve akşam yatmadan önce içiyorum..
ıyyy miğdeme kramp girdiYalnız elma sirkeli suyu aç karnına içeceksin canım..
Ben sabah ve akşam yatmadan önce içiyorum..
güzel motive oldu bana2 ayda 12 kilo
herhangi bir diyet uygulamadım bilerek ve isteyerek.diyetisyenlede görüşmem olmadı.
internette araştırmalar yaptım ve en doğru besinleri seçerek göz kararı kafamda bir tablo oluşturdum .
EKMEK YAĞ TUZ ŞEKER bunları asla ama asla kullanmadım
evime misafir gelince onlara yaptığım kek tatlı sulu yemek fırında tavuklar ... vs bunların hiç birinden yemedim.misafirlerime sundum kendim yemedim.
misafirliğe gittiğimde önüme gelen hiç bir yemeği ağzıma götürmedim.aman ye bi kereden bişey olmaz diye çok diyenler oldu fakat asla yemedim irademe hakim oldum.
kahfaltıda göz kararı yetecek miktarda peynir ortalama 4-5 zeytin ve bolca domates salatalık tüketiyorum.
sabah 11 de ara öğün olarak iki yada 3 kayısı kurusu yada o an kayısı yoksa 1 elma yiyorum.
öğlen yemeği olarak herhangi bir sebzeyi yağsız tuzsuz kendi suyunda haşlayarak üzerine iki kaşık yoğurt döküp yiyiyorum
öğlen yemeğinin üzerinden ortalama 2 saat sonra tekrar bir iki kayısı yada elma yiyiyorum.
akşam yemeğimi 6 dan sonraya bırakmamaya özen gösteriyorum. akşam yemeği olarak tekrar herhangi bir sebzeyi kendi suyunda haşlayarak yoğurtla yiyiyorum.
karpuz ye dediler yemedim yumurta ye ne olacak dediler yemedim bunların kalori değerlerini hep inceledim ve tercih etmedim.patatesten bişey olmaz dediler halbuki patates insanın karnının acıkmasına neden oluyor şeker değerinden ötürü.
sebze ve sebze başka bir şey tavsiye etmiyorum.
günde 2 litre ye yakın su içmeye çalışıyorum
her akşam yarım saat tempolu yürüyüş ve yarım saat parklardaki spor aletlerinde çalışıyorum.
başlarda zor geliyordu ilk iki üç hafta fakat tartının üzerindeki azalmayı gördükçe insana bir istek geliyor azimle devam ediyorsunuz.
üç beyazdan yağdan şekerli meyvelerden şekerli içeceklerden uzak durup sebze ağırlıklı beslenince ve bol su içip sporuda yapınca verilemeyecek kilo yoktur diye düşünüyorum. son 5 yıldır çok çektim bu kilodan artık kendimden utanıyordum bu genç yaşımdan kendimden soğumuştum. ve nasılsa veremiyorum kilo diyerek daha bi iştahlı yemeye başlamıştım . ama can boğazdan geldiği gibi giderde diye düşündüm ve birde sanırım allah tarafından bir şey oldu ve bu iradeye hakim olabiliyorum.hedefim 60 kilo sanırım önümde 2 bilemediniz 3 ay var.
Düzenleyen: drasula Düzenleme Tarihi : 13-09-2013 Düzenleme Saati :18:16
Hergün Soğuk Su İçerek 20 Kilo Verdi.
Soğuk su içerek 20 kilo verdi
Spice Girls grubu üyelerinden Melanie Brown, doğum sonrası aldığı fazla kilolarından hiç diyet yapmadan kurtulmuş! Brown "Sadece her öğün soğuk su içtim" diyerek sırrını verdi.
Şu sıralar grubu Spice Girls ile çıkacakları dünya turnesinin heyecanını yaşayan Melanie Brown, güzel fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. 32 yaşındaki iki çocuk annesi ünlü yıldız, In Touch dergisine "Hayatımda kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim" diye konuştu.
VÜCUT ENERJİ YAKIYOR
Geçtiğimiz Nisan ayında kızı Angel Iris'i dünyaya getiren Brown, hamileliği döneminde yaklaşık 30 kilo aldığını ancak çoğunu hiç diyet yapmadan, sadece soğuk su içerek verdiğini itiraf etti.
Amerika'nın ünlü beslenme uzmanlarından Joey Kormier'in tavsiyesi üzerine; her öğünle birlikte soğuk su içen Brown, kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı: "Her öğünde soğuk su içtiğiniz zaman vücudunuz sindirim sürecinde içtiğiniz suyu ısıtabilmek ve vücut sıcaklığına getirebilmek için enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz. Bu formülle tam 20 kilo verdim." Sıkı diyetlere inanmadığını söyleyen Melanie Brown, günde üç ana öğünün yanında, ara öğün olarak taze sebze ve meyve tüketiyor. Spice Girls, aralık ayında dünya turnesine çıkacak. Spice Girls, aralık ayında dünya turnesine çıkacak.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
- Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
- Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
- Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.- Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
- Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
- Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
- Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
- Altın kural 9: Ve ekmek 11.00 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
- Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
.................................
vaad çok büyük. 9 günde 3 kilo denesek mi acaba bayram dönüşü 3 kilo gitmiş olur
-deneyces de sabah ne yiyeceğimi önce bilemedim.iyi düşününce buldum. yumurta yok, peynir yok, süt yok, ekmek de 11e kadar yok ????geriye meyve mesela muz kalıyor, zeytin fındık ceviz badem götürrrrrr
-ben bunu yaparsam madem ruhsat verilmiş 11 gibi bişey yiyesim gelir. şimdi ekmek yememeye çalışıyorum ya 11-16 arası madem serbest fazladan ekmek mi yesemama iş yerinde olursam ekmek o saatte zor, ben de öğlen çorbamı ekmekle biiiiiiiiii güzel yerim veya et döneri ekmekle yerim, epeydir yaptığımdan bi farklılık olmuş olur.
-akşam 16dan sonra ağır bişi yememek zor saat 15,30da bi şey ye diye şeytan dürtüyoama gene iş yerinde ne söylerim ne yerim ki, tavuk da yemiiices, e gene et döner mi yesem scuklu tost mu ayyyyy ben sucuklu tostu neden düşünemediiiim, evet peynirli değil sucuklu
-o satten sonraya öorba olabilir demiş artıkın eve gidince çorba yaparım bu diyeti yaparken. yalnız 1 kase değil 2-3 kase içebilirim yanında salata yiyebilirim.
- çay kahve içmemek hele çay çok zor olacak.ama vaat büyük 3 günde 1 kilo 9 günde 3 kilo değemz mi?
-karbonatlı su daha önce normal karbonatla denedim bi numara olmadı, umarım bu sefer olur.
ne zaman yaparım bilmiyorum ama bi 3-5 gün bunları deneyeceğim. sizce kilo verilir mi ki böyle
teşekkür ederim ilk gün olunca bir de sirkeyi normalde sevmediğim için kahvaltıdan sonra içmiştim akşam artık yemekten önce içeceğim
Hayatım yine yanlış anlamışsın..Akşam yani gece yatmadan önce içeceksin sabah da kalkarkalkmaz aç karnına içeceksin kuzu..
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
- Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
- Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
- Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.- Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
- Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
- Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
- Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
- Altın kural 9: Ve ekmek 11.00 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
- Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
.................................
vaad çok büyük. 9 günde 3 kilo denesek mi acaba bayram dönüşü 3 kilo gitmiş olur
-deneyces de sabah ne yiyeceğimi önce bilemedim.iyi düşününce buldum. yumurta yok, peynir yok, süt yok, ekmek de 11e kadar yok ????geriye meyve mesela muz kalıyor, zeytin fındık ceviz badem götürrrrrr
-ben bunu yaparsam madem ruhsat verilmiş 11 gibi bişey yiyesim gelir. şimdi ekmek yememeye çalışıyorum ya 11-16 arası madem serbest fazladan ekmek mi yesemama iş yerinde olursam ekmek o saatte zor, ben de öğlen çorbamı ekmekle biiiiiiiiii güzel yerim veya et döneri ekmekle yerim, epeydir yaptığımdan bi farklılık olmuş olur.
-akşam 16dan sonra ağır bişi yememek zor saat 15,30da bi şey ye diye şeytan dürtüyoama gene iş yerinde ne söylerim ne yerim ki, tavuk da yemiiices, e gene et döner mi yesem scuklu tost mu ayyyyy ben sucuklu tostu neden düşünemediiiim, evet peynirli değil sucuklu
-o satten sonraya öorba olabilir demiş artıkın eve gidince çorba yaparım bu diyeti yaparken. yalnız 1 kase değil 2-3 kase içebilirim yanında salata yiyebilirim.
- çay kahve içmemek hele çay çok zor olacak.ama vaat büyük 3 günde 1 kilo 9 günde 3 kilo değemz mi?
-karbonatlı su daha önce normal karbonatla denedim bi numara olmadı, umarım bu sefer olur.
ne zaman yaparım bilmiyorum ama bi 3-5 gün bunları deneyeceğim. sizce kilo verilir mi ki böyle
iyide guzelim karbonatin gorevini elma sirkeside goruyor. ben kuralli yasakli diyetlerden uzagim artik.
bu uygulama kalıp gibi olmuş kendimi kalıba sokmuşum gibi hissettim bunun yapılması çok zor bence yapmaya kalsan bile eminim bir kaç gün sonra bırakılır diyet bu kadar katı olmamalı bana göre kurallar olmamalı tamam ben de diyet listesiine göre yapıyorum ama bana izmir de ki bi diyetisyenin vermiş olduğu bi diyet ayrıca ayda 1 yada 2 defa da kaçamak yapabileceğimi söyledi ben yavaş ve sağlıklı kilo verilmesi taraftarıyım insan hayatında en önemli olmazsa olmaz öğünlerden biri kahvaltıdır kahvaltısız diyet sakıncalı bence insanın direnci düşer ben kendimi bildim bile kahvaltısız dışarı çok nadirdir çıkmışımdır yemek yemesem bile kahvaltımı yaptım mı o bana bütün gün yeter çay ise biz tür ailesi olduğumuz için ben kendi adıma konuşayım mümkün değil kendim de çok severim sabah kahvaltısı çaysız olmaz iş yerinde zaten sınırsız içiyorum sayısını bilmiyorum akşam yemeğinden sonra da içiyoruz biz evet fazlası zararlı ama alışmışız ona bence kurallar yanlış onu yeme bunu içme sadece tuz şeker ve un hayattan çıkması gereken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?