-Bu haftanın galip takımı: Hedef, Akrep (%0,38)
-bu haftanın mağlup takımı: Trabzonspor, Bahire (0,06)
*evet kararlaştırdığımız şekilde rütbelerimizi Galip/Mağlup diye değiştirelim ki motivasyon olsun
*Gelecek hafta için kapışmamız devam ediyordur umarım, bayram hepimize bayram, bayram sebebiyle dikkat edemem demeyin, en azından az kilo almasına yarışırız.
Etap sayısı da doğruymuş bahire sen aynı şekilde paylaş listeyi ve 4 hafta boyunca listeleri de biz hesaplıyoruz..Cezalıyız biliyosunuz bu hafta da iyi durumda değiliz yine nota alıcaz maalesef
Vaooo unutmuştum bak bunu iyi oldu şimdi evet bayram haftası üstelik iki hafta boyunca daha dikkatli olabilmemiz için iyi bir fırsat amaa yine biz yeneriz be hedefimm:13:
Evet canım çok haklısın kendimizi hale yola koymamız lazım kendi adıma epey kararlar aldım bakalım hayırlsı..ben hakikaten zor kilo veriyorum. trabzonspor da öyle. sen kendini tutup tutup kilo veriyorsun sonra geri alıyorsun, Bahire dersen ya hiç yemiyo ya da çok dikkat edemiyor. Esasında hepimiz şimdikinden çok daha fazla gayret edebiliriz, ne bileyim akşamları çoğumuzun kaçamağı oluyor onlar olmayabilir, bahireyle ben spor yapmıyoruz yapabiliriz ama benim imkanım olmuyor olduğu ladar yapmaya çalışıyorum. yani anlayacağın bizim gibi 4 üyeyle ancak %0,22 çıkıyor.
Ne etsek ki...ben de istiyorum haftada yarım kilo vermeyi olmuyo. Benim bildirdiğim kilo akşamüstü iftardan önceki kilo, eskiden orucun ilk günü 1 kilo giderdi şimdi 3 gün oruçtan sonra 300 gram gidiyo
evet bende mecburen hazır olanlardan uyguluyorum yapıcak bişi yok yarı karatay yarı normal devam edecek..evet bayramda da dikkat etmek lazım. ben karataya başladım. önceki karatay diyetlerimde günde 1-2 dilim ekmek ekliyordum çünkü bağırsak tembelliği başlıyordu, bu sefer ekmek eklemeden ama çorbayı daha sık tüketerek deneyeceğim. bir arkadaşım 15 günde 4cm inceldi ben de gaza geldim.şu özgür tavuk işi bozuyobizim evde haftada 2 defa tavuk pişiyor, öğlen arasında da tavuk döner bulma imkanımız daha fazla:44:Karatay yapsam da doğa tavuk , doğal yumurta ve hazır gıda tüketmeme kuralına uymuyorum.
ellerine sağlık hayatım***2. TAKIM 330. ETAP***
akrep33 ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.30%)
bahiresemanur ( 75 / 74,9 / 0,1 / 0.13%)
trabzonspor( 89.0 / 89.0/ 0/ 0%)Sabit
hedef52 ( 64,8 /64,5 /0,3 / 0,46%)
2. takım ortalamasi: 0.22%
kaptanım işlem tamam dır paylaşıma götürdüm
şimcccciiik
banka işleri var tatil öncesi halledilmesi gereken daha sonra yola çıkacam kaptanım
önümüzdeki hafta annemlerde net yok tlf nete kapalı yani buralarda yokum
izin istiyorum bayram haftası paylaşımlar nasıl olacak daha önceki bayaramda izinli sayılmıştı herkes
bu bayram nasıl olacak acaba
Şükret işin var belge veriyosun oflama bakiimherkes bir burs kapısı bulmuş sabahtandır öğrenci belgesi veriyorum yaf ff
Ben ve kilolarım geri geldik :) ne eksik ne fazla!!! Umarım inşallah yani :/ subhaneke dinimiz amin :) ( fıratı biliyorsunuzdur dimi :)
Günde 1 mesaj da olsa varlığını belli et yeter tatlım..Eşinle mutluluklarMaglubuz evet ama bu hafta cok duzensizdim ben inslh bu hafta iyi olack evimdeyim cok gekeneyebiirim canlarr
Menu
Sabah
Az patates
Az menenen
Peynir zeytin
Az kasar
Ogle
1 dlm ekmek
1 kase sehriye corba
1 kase yogurt
Aksam
1 tabak fasulye
1 dlm ekmek
2 yk makarna
Domates
Spor uok kitap yokkk
herkese günaydın
sabah : bir kase müsli
öğlen : eve gidemeyeceğim için poğaca 1 tane
akşam : şehriye çorbası ve 1 beyaz balık salata
Ben ve kilolarım geri geldik :) ne eksik ne fazla!!! Umarım inşallah yani :/ subhaneke dinimiz amin :) ( fıratı biliyorsunuzdur dimi :)
Sen menülerini yemeden yazıyosun galiba, uyabiliyomusun bari o menülere tatlım??
Biliyorum tabiii yüss puan banaa
Hoşgeldin güzellik evine ve takımına ve tabiki ülkeneee
herkese günaydın
sabah : bir kase müsli
öğlen : eve gidemeyeceğim için poğaca 1 tane
akşam : şehriye çorbası ve 1 beyaz balık salata
Tatlım kilo çizelgeni güncellermisin?
Kızlar her hafta kilo çizelgenizi güncelleyin motiveye faydası olur..
biz evde 5 kişi yaşıyoruz yemekleri ben yapıyorum kardeşlerim geç saatlere kadar çalışıyorlar annem de kilolu olduğuiçin sadece benim kıza bakabiliyor o yüzden ben ne yiyeceğimizi bi gün önceden hazırlıyorum hatta çoğu zaman haftalık yemek programı yapıyorum saat 7 de eve gidip birde ne pişireceğim derdine düşüp daha da gecikmeyim diye o gün ney se menüm o olur dışına kesinlikle çıkmam yoksa çok zorlanıyorum öbür türlü saat 10-11 e kadar yemek yapıyorum eee ne zaman yiyecem mecbur haftalık menülerim var benim onları yapıyorum haftalık bile yazabilirim yemeklerimi sadece kahvaltı değişir bizde kahvaltı menüsü yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?