Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba selda teşekkür ederim ben de gamze memnun oldum menün hafif güzelmiş bunu listeme ekledim kızmazsan sadece öğlen ve akşamı yer değiştirdim teşekkür ederim

merhaba selda teşekkür ederim ben de gamze memnun oldum menün hafif güzelmiş bunu listeme ekledim kızmazsan sadece öğlen ve akşamı yer değiştirdim teşekkür ederim

Aslında haklısın balık akşama daha çok yakışır...ama ben balıktan nefret ederim :) arkadaş pisirecek ben zoraki, sırf kızım da yesin diye yicem :/

Sabah namazında başlayan gün bütün hızıyla devam ediyor :) kızım kalkmadan valizleri boşaltıp bi dünya çamaşır yikadim...boyum kadar ütü var şimdi de günlük 9da bayram alisverisine çıktım...12de kızımla kankisini tiyatroya götürdüm...dönüş kabustu...yürüyerek 20 dk.da geleceğim yolu 1 saatte geldik arabayla...şimdi arkadaştan balık bekliyoruz balkonda kedi gibi :)

Kilom sabit sanırım çünkü malesef huysuz ben oralarda yemek yiyemedigimden aç bilac gezip bisküvi falan yedim durdum...ama proje başlangıcında ocakta gitmiştik...9 ay sonra ( martta diyete başladım ) beni görünce müthiş güzel tepkiler verdiler...bende acaip motive oldum :) mayista onlar buraya gelecek o zamana kadar daha iyi olmaliyim...bi kere bu ıspanyollar gıcık hepsi nasıl güzel hatunlar...bi popolari var walla başka da bişey yok yani :)

Aslında haklısın balık akşama daha çok yakışır...ama ben balıktan nefret ederim :) arkadaş pisirecek ben zoraki, sırf kızım da yesin diye yicem :/

aynı valla benim de 14 aylık bi kızım var o yesin diye alıyorum ben çok et türü yiyen biri olmadığım için kızım dan kalanı yiyorum hepsini daha bitiremiyor çünkü her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz zatenn afiet olsun canım sana

Yoğurdumu da yedim mutfağı kapatıyorum :) 1 palamudu tabiki yiyemedim :) avuç içi kadar yedim biriki lokma da firinda tahin yedim..sırf denemek için...begendim mi??? böğğğ o anı hafizamdan silmek istiyorum :/ balık olayi beni aşar arkadaş...çocuk da yemedi boşa o kokuyu cektik he

Ne güzel, proğramlı olmak her zaman güzel sonuçlara gebedir canım..
Senin sonuçlarda güzel olucak ben eminim buna
Canım ben iki haftadır tartilmadim yarın tartilir güncellerim inşallah..
Tamam canım..
Unutma ama
Benim de günlük menülerim bellidir...böylece sınırı koruyorum...hatta erkenden yazıyorum buraya ki kaçamak yapmayayım :)

Kaçamak yapmamak için güzel bir yol aslında

Bende bakıyorum nasıl minicik ızgara balıkla doymuşsun diye şaşırmıştım mesele farklı imişş
ahahaha ispanyollarda koptum yahu
Merak ettiğim neden huysuzlandınki orda yemedin??:26::26:
Tabiki herşey çocuklarımız için amaa öncelik herzaman için kendimiz olmalı..
Ben kendime öncelik verip kendimle ilgilenmez isem, dağılırım ve kendimde dahil kimseye faydam olmaz..O yüzden önce kendimize bakalımki evlatlarımıza faydamız olsun
Kötü olan fırında tahinmi, balıkmı :26::26::26:

Menü:

Sabah:
Peynir, zeytin, çay,ekmek,çok az tereyağlı yumurta..

ara:
1 fincan türk kahvesi

Öğle:
Kısır, mercimekli köfte, roka, marul, salatalık, süs biberi, kuru soğan..

Akşam:
Pirinç pilavı, tepsi kebabı, az ekmek, süs biberi, salata..

Su:
3 litre oldu hala içmeye devam..

Kitap:
Çanlar kimin için çalıyor/Hamingvay

Spor:
Akşama kadar durmaksızın temizlik yaptım uff bacaklarım sızlıyor yaw, sadece yemeklerde oturdum diyebilirim abartısız yani..

Ya aslında bize özel menü cikiyordu okulda ama yagindan mi baharatindan mi bi acaip kokuyor...geçen seferde yiyememistim...benim huysuzlugum yani psikolojik belki de...

Balık fena değildi de helva neydi arkadaş hala içim bulaniyor walla... neymis balıkla bu yenirmis pehhhh!!! Bu seneki balık sezonum kapanmistir :)

Aaa bak aklıma ne geldi seldom her canın bişi yemek istediğinde aklına bu tadı getir

Ben ve kilolarım geri geldik :) ne eksik ne fazla!!! Umarım inşallah yani :/ subhaneke dinimiz amin :) ( fıratı biliyorsunuzdur dimi :)
hosgeldin.ben bilmiyorum fikrayi
Ne güzel, proğramlı olmak her zaman güzel sonuçlara gebedir canım..
Senin sonuçlarda güzel olucak ben eminim buna

Tamam canım..
Unutma ama

Kaçamak yapmamak için güzel bir yol aslında
cuma bildifim yok degil mi.bayram donusu kilo suprizi yapabilirim

dun sabsh.bal corekotuyagi
biber,yoghrt,lor,corba
ara.cekirdek
ogln.kavurma
aks.17de 1lahmacun
gece.sutlu menengic kshvesi

hosgeldin.ben bilmiyorum fikrayi

cuma bildifim yok degil mi.bayram donusu kilo suprizi yapabilirim

twitter ve facede hayali karakter 'fırat' var çok gülüyorum şahsen..ondan alıntıydı cümle de onun açıklaması...

hadi yine iyisin hedef senin tatilin bu :) et bayramı işkembe paça kemikli et!! hadi afiyet olsun bari ekmeksiz ye haaaaa!!! bana da allah sabır versin :/ nasıl biter bu et kokuları :S

Sen et yem,yomusun kuzu
Ben severim balığı eti o yüzden bayılırım kurban bayramlarına ve denize ve iyiki sahil çocuğuyum yahu

kaptanım 200 gr vermişim yeahhhhhh :)

Oooo harikasın bayram tatili sonrası yani iki hafta sonrası o 200 gr 2 kilo olurmu dersin

Kızlar bayram bizim miladımız ona göre dönüşümüz muhteşem olsun en azından bu hafta aldığımız notayı sildirelim tekrar nota alıp bir sarı kartımız daha olmasın zaten 4 hafta boyunca genel listeleri yapıcaz cezalıyız..
Kim fazla kilo ile gelirse genel listeyi ona yaptırırım ona göre işler ciddi, kilo vermeyi ciddiye alalım lütfen

Sen et yem,yomusun kuzu
Ben severim balığı eti o yüzden bayılırım kurban bayramlarına ve denize ve iyiki sahil çocuğuyum yahu

ah sorma çok dertliyim balık dünkü maceradan ibaret!! eti otuzumdan sonra yemeye başladım, o da işte kuru köfte yağsız ızgara falan..mümkünse başkası pişirsin hele sakatat çiğ et kokusu amanın kabusum gibi...tavuk severim o da biliyosun bu gdolu tavuklar yüzünden içime sinmiyor...bende habire bitkisel protenle işi götürmeye çalışıyorum işte...allah affetsin bu kurban bayramları da oluyor bir zulüm..hele sokakta falan kesiliyorsa aman deyim

zaten sizin menülerden belli...dünkü tepsi kebabını gördüm şekerim :)

deniz ben de severim ama istanbulda denizi bile zulümle görüyosun..benim balkonumdan boğaz görünüyor normalde 20 dk da sahildeyim ama dün akşam bi gittik 2 saate yakın tünel trafiğinde kaldım...o zamanda aldığın keyif eve kadar süremiyor işte...

zaten 1 kasımda 85.9 olmalıyım...o düzensizlikte almadım ya yeter şimdi veririm inşallah...yeter bu kadar duraklama!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…