Hemen yazayim :)
Sabah : yarım tost
1,5 dlm ekmek
2 dlm peynir
2 zeytin
1 yk soğanlı yumurta
sogus
çay
öğle : 1 küçük palamut ızgara
1 dlm ekmek
salata
akşam : patlican salatası
1 kase tavuk çorbası
ara : tarçın çörek otu ve ballı yoğurt
2,5 lt su
merhaba selda teşekkür ederim ben de gamze memnun oldum menün hafif güzelmiş bunu listeme ekledim kızmazsan sadece öğlen ve akşamı yer değiştirdim teşekkür ederim
Aslında haklısın balık akşama daha çok yakışır...ama ben balıktan nefret ederim :) arkadaş pisirecek ben zoraki, sırf kızım da yesin diye yicem :/
Ne güzel, proğramlı olmak her zaman güzel sonuçlara gebedir canım..biz evde 5 kişi yaşıyoruz yemekleri ben yapıyorum kardeşlerim geç saatlere kadar çalışıyorlar annem de kilolu olduğuiçin sadece benim kıza bakabiliyor o yüzden ben ne yiyeceğimizi bi gün önceden hazırlıyorum hatta çoğu zaman haftalık yemek programı yapıyorum saat 7 de eve gidip birde ne pişireceğim derdine düşüp daha da gecikmeyim diye o gün ney se menüm o olur dışına kesinlikle çıkmam yoksa çok zorlanıyorum öbür türlü saat 10-11 e kadar yemek yapıyorum eee ne zaman yiyecem mecbur haftalık menülerim var benim onları yapıyorum haftalık bile yazabilirim yemeklerimi sadece kahvaltı değişir bizde kahvaltı menüsü yoktur
Tamam canım..Canım ben iki haftadır tartilmadim yarın tartilir güncellerim inşallah..
Benim de günlük menülerim bellidir...böylece sınırı koruyorum...hatta erkenden yazıyorum buraya ki kaçamak yapmayayım :)
Bende bakıyorum nasıl minicik ızgara balıkla doymuşsun diye şaşırmıştım mesele farklı imişşAslında haklısın balık akşama daha çok yakışır...ama ben balıktan nefret ederim :) arkadaş pisirecek ben zoraki, sırf kızım da yesin diye yicem :/
Sabah namazında başlayan gün bütün hızıyla devam ediyor :) kızım kalkmadan valizleri boşaltıp bi dünya çamaşır yikadim...boyum kadar ütü var şimdi de günlük9da bayram alisverisine çıktım...12de kızımla kankisini tiyatroya götürdüm...dönüş kabustu...yürüyerek 20 dk.da geleceğim yolu 1 saatte geldik arabayla...şimdi arkadaştan balık bekliyoruz balkonda kedi gibi :)
Kilom sabit sanırım çünkü malesef huysuz ben oralarda yemek yiyemedigimden aç bilac gezip bisküvi falan yedim durdum...ama proje başlangıcında ocakta gitmiştik...9 ay sonra ( martta diyete başladım ) beni görünce müthiş güzel tepkiler verdiler...bende acaip motive oldum :) mayista onlar buraya gelecek o zamana kadar daha iyi olmaliyim...bi kere bu ıspanyollar gıcık hepsi nasıl güzel hatunlar...bi popolari var walla başka da bişey yok yani :)
Tabiki herşey çocuklarımız için amaa öncelik herzaman için kendimiz olmalı..aynı valla benim de 14 aylık bi kızım var o yesin diye alıyorum ben çok et türü yiyen biri olmadığım için kızım dan kalanı yiyorum hepsini daha bitiremiyor çünkü her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz zatenn afiet olsun canım sana
Kötü olan fırında tahinmi, balıkmı :26::26::26:Yoğurdumu da yedim mutfağı kapatıyorum :) 1 palamudu tabiki yiyemedim :) avuç içi kadar yedim biriki lokma da firinda tahin yedim..sırf denemek için...begendim mi??? böğğğ o anı hafizamdan silmek istiyorum :/ balık olayi beni aşar arkadaş...çocuk da yemedi boşa o kokuyu cektik he
Bende bakıyorum nasıl minicik ızgara balıkla doymuşsun diye şaşırmıştım mesele farklı imişş
ahahaha ispanyollarda koptum yahu
Merak ettiğim neden huysuzlandınki orda yemedin??:26::26:
Kötü olan fırında tahinmi, balıkmı :26::26::26:
Aaa bak aklıma ne geldi seldomYa aslında bize özel menü cikiyordu okulda ama yagindan mi baharatindan mi bi acaip kokuyor...geçen seferde yiyememistim...benim huysuzlugum yani psikolojik belki de...
Balık fena değildi de helva neydi arkadaş hala içim bulaniyor walla... neymis balıkla bu yenirmis pehhhh!!! Bu seneki balık sezonum kapanmistir :)
hosgeldin.ben bilmiyorum fikrayiBen ve kilolarım geri geldik :) ne eksik ne fazla!!! Umarım inşallah yani :/ subhaneke dinimiz amin :) ( fıratı biliyorsunuzdur dimi :)
cuma bildifim yok degil mi.bayram donusu kilo suprizi yapabilirimNe güzel, proğramlı olmak her zaman güzel sonuçlara gebedir canım..
Senin sonuçlarda güzel olucak ben eminim buna
Tamam canım..
Unutma ama
Kaçamak yapmamak için güzel bir yol aslında
cuma bildifim yok degil mi.bayram donusu kilo suprizi yapabilirim
hosgeldin.ben bilmiyorum fikrayi
cuma bildifim yok degil mi.bayram donusu kilo suprizi yapabilirim
Yok canım..Cuma bayram yani tatil yani bildirim yokİki haftayı birleştiriyoruz böylece..
twitter ve facede hayali karakter 'fırat' var çok gülüyorum şahsen..ondan alıntıydı cümle de onun açıklaması...
hadi yine iyisin hedef senin tatilin bu :) et bayramıişkembe paça kemikli et!! hadi afiyet olsun bari ekmeksiz ye haaaaa!!! bana da allah sabır versin :/ nasıl biter bu et kokuları :S
kaptanım 200 gr vermişim yeahhhhhh :)
Sen et yem,yomusun kuzu
Ben severim balığı eti o yüzden bayılırım kurban bayramlarına ve denize ve iyiki sahil çocuğuyum yahu
Oooo harikasın bayram tatili sonrası yani iki hafta sonrası o 200 gr 2 kilo olurmu dersin
Kızlar bayram bizim miladımız ona göre dönüşümüz muhteşem olsun en azından bu hafta aldığımız notayı sildirelim tekrar nota alıp bir sarı kartımız daha olmasın zaten 4 hafta boyunca genel listeleri yapıcaz cezalıyız..
Kim fazla kilo ile gelirse genel listeyi ona yaptırırım ona göre işler ciddi, kilo vermeyi ciddiye alalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?