Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 3 dlm yumurtalı ekmek (fırında)
Domates biber
3 zeytin
çay

ara : 1 armut

öğle : 1 dlm ekmek
8 yk zeytinyağlı fasulye

akşam : 2 dlm ekmek
1 yk acuka
5 yk zeytinyağlı fasulye

2 lt su

Sabah : 3 dlm yumurtalı ekmek (fırında)
Domates biber
3 zeytin
çay

ara : 1 armut

8 yk zeytinyağlı fasulye

akşam : 2 dlm ekmek
1 yk acuka
5 yk zeytinyağlı fasulye

2 lt su
Menü güzel ve avatarına bayıldımm

Menü

Sabah:
1 kase süt+nesfit.

Öğle:
3 dilim peynir, ekmek, tereyağlı yumurta, 6 zeytin, kuru soğan,süs biberi, salatalık, çay.

Ara:
1 nar

Akşam:
Bol batırık..

herkese günaydınlar mutlu hafta başları ve ailenizle bir arada yıllarca mutlu nice bayramlarınız olsun
kurban bayramınız mübarek olsun

ben dün giremedim mağlum dün izinli olduğum için evde de bayram temizliği vardı çok yorulmuşum yattığım yeri beğendim yani o kadar yorulmuşum dünkü menüm

sabah : çay, yumurta, havuçlu biber, zeytin, peynir, reçel, 1 dilim ekmek, acıka,
öğlen : pul biberli kekikli fırında patates, mantar çorbası, yoğurt, salata
akşam : mantar çorbası, taze fasulye, bulgur pilavı, yoğurt, salata
yedim

bugün kü menüm ise ;

sabah : 1 simit ve çay
öğlen : iş yerinde olduğum için peynir bal zeytin ve 1 dilim ekmek (şayet annemler kızla bugün bayram alışverişine çıkacaklarmş sana yemek getiririz dedi ama bilmiyorum getirirlerse öğle menüm değişir onu yazarım benim kıza ve kardeşlerime bayramlık alacaklarmış benden parayı aldılar bakalımm ne alacaklar )
akşam :tarhana çorbası, mercimek köftesi, marul, yoğurt

ve akşama elimle açtığım baklava haşlanacak ödül olarak da yemek sonrası kahvenin yanında 2 tane ödül baklava yenilecek 1 haftadır tatlı yemediğim için kendime küçük bi ödül :)

herkese günaydınlar mutlu hafta başları ve ailenizle bir arada yıllarca mutlu nice bayramlarınız olsun
kurban bayramınız mübarek olsun
Teşekkürler canım Allah razı olsun..
Ailenle, kızınla huzurlu, bereketli, sağlıklı ve çok mutlu günler geçirmene vesile olsun bu kurban bayramı inş..

Her yer tertemiz olmuştur ohh miss..
Kuzucum acıka nedir??

Akşam menüsü fazla gibi geldi bana..En azından pilav olmasaydı daha süper olucaktı..Genel anlamda güzel ama..
Veee kitap da görmek istiyorum menünde canım..

Baklava nasıl haşlıyosunki kuzuu :26::26::26:
Bugün akşama kadar çalışıyosun sanırım, kolay gelsin canım sana

merhaba
1 acıka domates ve biber salçasıyla yapılan cevizli fındıklı sarımsaklı pul biberli karışık çemen denen bi baharatla harmanlanarak yapılan bir sos bizim vazgeçilmez eksik olmayan bi sos
2 kitap okumuyorum vaktim olmuyor kız yemek bulaşık derken kız uyuduktan sonra da yasin falan bi kaç sayfa kuran okuyorum kılamadığım namazlarımı kılıyorum
bi de bediüzmanın sözler kitebı var onu okuyorum ve saat çok ilerlemiş olduğu için daha fazla kitap okuyamıyorum mağlum sabah da erken kalkıyorum o yüzden özür dilerim kitap okumaya vaktim kalmıyor
3 baklavayı haşlama olarak söylüyoruz biz ama aslı fırında pişmiş sadece şerbeti olmayan tatlıya şerbet yapıp şerbetini döküyorum ona haşlama diyoruz biz annemlerden duyduğum hep öyle olunca bende öyle söyledim

Maddeler halinde güzel olmuş

!.. Gerçekten nefis bişiye benziyor..
2.. Hayatım sen zaten kitapların sultanını okuyomuşsun..Ne okuyorsan onu yazıcaksın güzelim ve lütfen kitap okumuyorum deme
3..Tahmin etmiştim aslında ama yinede sorayım dedim olaki farklı bir lezzet olabilirmi diye

kapalı bi bayan değilim ama onlar bizim yapmamız gereken görevlerimiz olduğu için önce onlar var benim haytımda ben kitep okumuyrum derkende roman tarzı falan kasttmiştim kitap olarak kuran-ı kerim ve risale-i nur (sözler ) kitabını ve her gece yatmadan yarım saat önce cevşen okur bitirirm öyle yatarım bana huzur verdiğini ve işlerimin rast gittiğine inanırım her zaman

Sabah : 3 dlm ekmek
1 tereyağlı yumurta
sogus
5 zeytin
çay

ara : 2 kare cikolata

3 küçük kase çorba (sıcak sıcak pek hoş geldi)

Akşam : tarçın çörek otu ve ballı yoğurt

2 lt su

bolca temizlik

Herkese iyi bayramlar!!! Lütfen bayramin ugramadigi yürekleri unutup abartılı bayramlara bogulmayalim...
Sanada iyi bayramlar canım..
Hangimiz bayramı abartılı yaşayabiliyorki zaten güzelim hep bi yanımız eksik bi dalımız kırık kalıyor

cts 64,3 kg gordum .oglen tost yedim bol cwkirdek.2gundur cekirdk findik yiyorum galiba bunlar kilo aldieiyor:))))

hizla kilo aliyom.ekmek pilav ymiyom.7bayrm cukulats yedim.
kahv.1yumurta.zextin.kabak cekrdk.corba.ihlamur.2tk bal
ara.lahana ymg.yogurt.cekrdk.2cukulata kahve
ara.2muz.5 cuku
ogln3te.kavurma.lahana.salsta.1tk bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…