Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

once yazdklatma ilave taze fasulye.salata.1dilim baklava.1cukulata.
allahim kalori yazma ya rabbim...

yarin sabaha kadar 2kilo ekdilmezsm ben kilo aldim demek

Bugünkü menüm:

Öğle:
Kavurma,soğan salatası, süsbiberi turşusu, 2 dilim domates, ekmek.' badem şekeri,2 minik çukulata..

Spor:
Sabah yarım saat egzersiz,
Sabah 9 dan öğle 1 e kadar ayakta kurban başında gezinerekten kurban kesme işlemini bekle,
akşam 7 ile 10:30 arası ayakta etleri doğra ayır..

Yorgunluktan ölüyorummm

Son düzenleme:
Ya ben daha bir lokma et yemedim...1 dlm baklava dışında tatlı cikolata vs de yemedim ama midem çok kötü psikolojik mi acep?? Sürekli şiş ve bulaniyor :/ neyse ben biraz yürüyüp geleyim bari...

he iste biz kurban kesmryince ve gurbette olunca surekli gezdik arabada,ve yedik.sen etlerle iyi ugrasmissin,bugun de tek trk kiyma cek insallah:))) (calisirkan az yiyon o bakimdan)
Ya ben daha bir lokma et yemedim...1 dlm baklava dışında tatlı cikolata vs de yemedim ama midem çok kötü psikolojik mi acep?? Sürekli şiş ve bulaniyor :/ neyse ben biraz yürüyüp geleyim bari...
5tepsi lokul yapmadin mi bu bayram?miden et istiyo bence:))))

Merhabalar Herkese Hayırlı Bayramlar.....
nasılsınız ben çok fenayım hiçbir şey yeyip içemiyorum 2kilo daha verdim..bu bebeğim daha farklı beni çok zorladı...Allaha şükürle sağlığı çok iyi...Çok özlemişim sizi..9 ay sonra tekrar burdayım:))

bu sabsh.2 dilim tost.1tk recel.1yk lor
dimdi gene srabada geziyoruz

allah kolaylik versin.daglikli seyler ye yeter.9ay sonra katilimci olarak bekleriz ama simdi de gel menu bildir

Slm kizlar.
Bayramlasmaya geldim,bayraminiz kutlu olsun

Bayramdan sonra incecik olun insallah

he iste biz kurban kesmryince ve gurbette olunca surekli gezdik arabada,ve yedik.sen etlerle iyi ugrasmissin,bugun de tek trk kiyma cek insallah:))) (calisirkan az yiyon o bakimdan)

Hayır canım şimdi kendi evimdeyim bayram yok tatil var :) önümüzdeki 3-5 hafta et met yemem :/ öyle sakin bir bayram geçiriyorum ki kızlar pek keyifliyim...her sabah kabristana gidiyoruz kuzumla sonrada keyfimiz nereyi isterse takılıyoruz...bu yılın tatili oldu çok şükür...

Caniiiiim allah kolaylasin inşallah...yaaa benim sana ne çok ihtiyacim vardı ya arada bir gel sorularimla bunaltayim seni :)

Slm kizlar.
Bayramlasmaya geldim,bayraminiz kutlu olsun

Bayramdan sonra incecik olun insallah

Tombik olmadan dönersek şayet :) size de iyi bayramlar....

Seninkisi dahada güzelmiş kuşum desene bayram sonrası takımı biz kalkındırıcaz

Yok kuzu kıyma yapmadım ben de bugün gezdim..Sabah kahvaltı sonrası çıktık az önce geldik..
Hoşgeldin canım sana da iyi bayramlar olsun..Herzaman gel bekleriz..
bu sabsh.2 dilim tost.1tk recel.1yk lor
dimdi gene srabada geziyoruz

İyi gezmeler olsun sana canım..

Tesekkür ederimSu bogazimizi tutsak tombik olmayacazda,nerdeee
Seninkide kutlu olsun canım..İnş incecik olur dönüşümüz
Tesekkür ederim cnmInsallah oluruz:18:

allah kolaylik versin.daglikli seyler ye yeter.9ay sonra katilimci olarak bekleriz ama simdi de gel menu bildir
Sağol canım amin..inan bildirecek menüm olmuyor çoğu zaman...hayırlısıyla bitseydi şu 3 ay...

Caniiiiim allah kolaylasin inşallah...yaaa benim sana ne çok ihtiyacim vardı ya arada bir gel sorularimla bunaltayim seni..
Canım bu aralar istifra ve baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum çok giremiyorum ama yazmasamda bakıyorum kim ne kadar kilo vermiş ne alemde nasıl gidiyor...ne zaman istersen özelden ulaşabilirsin canım...

Hoşgeldin canım sana da iyi bayramlar olsun..Herzaman gel bekleriz..

KK çok büyük bir yelpaze şimdi bebeğini benim gibi
mayıs ayında kucağına alacak annelerle takılıyorum ama aklım sizde ben gelmeye mezun olursunuz artık

Merhaba kizlar kusura bakmayim malum bayram il disindayim esimin yanina geldim bayramlqsma falan firsat bulamadim

İyi bayraar diliyorum sizeeee

Buarqa yarin bikdirim yapcazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…