Tesekkür ederim cnmsirkeyi yoğurdun içine koymuyorum onu su ve bala karıştırıp içiyorum bi sabah bir de akşam yatarken
yoğurt ise 3 defa zencefil zerdeçal tarçın çörek otu
çörek otunu koymayabilirsin
Tesekkür ederim cnm
Kesinlikle cok yardimci oldun cnm,takildigim yerde yardimina basvururumyardımcı olabildiysm ne mutlu bana yine sormak istediğin varsa yardımcı olurum ama şimdilik benden bu kadar yarın ancak 2 rekat namaz kılıp yatmam gerekiyor daha sabah namazına kalkaçam sonra kız da uyanıyor uyuyamıyorum o yüzden iyi geçeler şimdilik yarın görüşmek dileğiyle :)
Yoğurt karışımı ile ilgili link kızlar, ilginizi çekerse bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
Walla geri alırsan senin kadar üzülürüm....lütfen tatilleri de organize et artık...veeeeee darısı başıma tabii
merhaba kızlar bu menumu yazayım
sabah: kuymak
peynir
çay
2 dlm ekmek
öğle: 3 dlm ekmek
zeytin
domates
peynir
akşam:
helva
yarım gözleme...off bu ne yaa yazınca cozuttuğumu anladım valla((( en kısa zamanda eski performansıma donmezsen kilo alacam
1 haftalık menü stoğunu birer yiyimlik poşetlere at, sonra da dondurucuya acil durumlarda çıkartır yersinHer sabah 5te kalkan ben bugün doğal olarak 4te ayaktaydim saat 11 ama ben günü bitirdim neredeyse...40 dk yürüyüş yaptım aslında daha da yapardım ama oruç başıma vurur diye geri döndüm...çamaşır ütü bitti...kizimin ödevine yardım ediyorum bir yandan ve daha öğle olmadı :) hava da güzel anadolu kavagina gidelim diyorum ama bakalım gözüm alırsa...
Şimdiden bugünkü menüyü de yazayim...malum dünkü misafirden sonra bir haftalık yemek stoğu var :)
İftar : 6 yk zeytinyağlı fasulye
1 minik zeytinyağlı dolma
bol salata
50 gr ekmek
sahur : yoğurt karışımı ama benimki ballı cevizli :)
Yatarken sirkeli su
2. TAKIM
- 330. Etap => 0,22% => 1. NOTA
- 332. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
- 332. Etap => -0,2% => 1. NOTA
5. TAKIM
- 332. Etap => -0,42% => 1. NOTA
8. TAKIM
- 330. Etap => 0,26% => 1. NOTA
- 332. Etap => -0,03% => 2. NOTA => 1. SARI KART
9. TAKIM
- 332. Etap => -0,05% => 1. NOTA
13. TAKIM
- 332. Etap => -0,17% => 1. NOTA
14. TAKIM
- 332. Etap => -0,17% => 1. NOTA
merhaba ;
yine burada kadınlar kulübünde buldum onu günde 300-500 kilo verdiriyormuş bir kase yoğurt bir çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın ve çörek otu katıyorum sabah öğlen akşam aç karnına yiyorum kendimi daha hafif hissediyorum midemi daha rahat hissediyorum normalde kilo veriren mide ağrılarım olur nefes alamam tıkarım şuanda öyle bir şey yok allah a şükür onu yapıyorum
kaptanımız linki vermiş oradan inceleyebilirsiniz
hergün 3 defa aç karnına yameklerden ya yarımsaat yada 20dk öne yiyorum bir kase yaklaşık iki yemek kaşığı yoğurtun içine bir çay kaşığı zençefil tarçın ve zerdeçal ama hedef52 arkadaşımızla bunu konuşmuştuk o da başladı hatta o çörek otrunun da koyduğunu söyleyince bende daha önceden duymuştum çörek otunun özellikle karın bölgesini zayıflattığını onu da ekledim yoğurdun içine ve daha rahatım hiç bozmadan yapıyorum ben diyetisyene de gidiyorum bu verdiğim kiloyo yağ olarak vermişim onun ölçümü falan yapıldı doktora bunu söylediğimde de bir zararını olmadığını rahatlıkla yiyebileeğimi aralara falanda ekleyebileceğimi söyledi beni tok tutuyor üstelik benim kabızlık sorunum da avr ona da iyi geldi belki her gün değil ama 2-3 güne bi muhakkak çıkıyorum artıkl mide ağrılarım yok mesela ama sanırım o biraz da sirkeli su dan kaynaklanıyor ağrılarımın olmayışı doktorda yağdan gitmiş kiloların deyince etkisinin olduğunu anladım zaten yoğurt yiyoruz bol bol içine şeker dışında bir şeyleri katmanın zararı yok bence deneyebilirsiniz arkadaşlar ben hapsinden yüz gr aldım on iki lira verdim ve baya var tadı ilk garip geliyor ama yedikçe insan alışıyor bir iki gün zorlanırsınız ama eminim alışacaksınız denemenizi tavsiye ederim,,,,
yalnız gebe insanların kullanmsını hiç kimse öner miyor özellikle zor hamilelik geçirenler için bu zayıflamak için kullanılan bir şey ve ömür boyu kullanılacak bir şey değil dr. gebe olmadığımı bildiği için kullanmamı önerdi onun dışında bi riski yok hamilelerin diyet yapılmasıs da normalde istenmiyor düzenli ve herşeyden yemeleri azar azar yemeleri söyleniyor onlarada hamilelik farklı bir şey olduğu için herşeye dikkat etmek gerekiyor gebeyseniz bunu yapmayın ama değilseniz rahatlıkla uygulaya bilir siniz
Anammm kuzu kopye çekmeyemi geldin sennCnm yogurt karisimini detayli yazarmisin,birde faydasini gördünmü acaba..
Rica ederimde ama ben onu senin için paylaşmadımdıydıkiiiiiiiiiiBaska bisey istesymisim keske.Bende tam onu soruyordum,sen paylasmissin..Tesekkürler cnm
Canım aldım bugün ben de, unutmadım..Tarçınım evde vardı..Zencefille zerdeçal aldım 100 er gram, 3,5 lira tutu..Çörek otumda evde var ondan da atabilirim aslında ama tadı çok iğrenççç yaa..Öğle hemen iki kaşık yoğurtla yedim yarebbim bööle iğrenç tad yokkkaptanımız linki vermiş oradan inceleyebilirsiniz
hergün 3 defa aç karnına yameklerden ya yarımsaat yada 20dk öne yiyorum bir kase yaklaşık iki yemek kaşığı yoğurtun içine bir çay kaşığı zençefil tarçın ve zerdeçal ama hedef52 arkadaşımızla bunu konuşmuştuk o da başladı hatta o çörek otrunun da koyduğunu söyleyince bende daha önceden duymuştum çörek otunun özellikle karın bölgesini zayıflattığını onu da ekledim yoğurdun içine ve daha rahatım hiç bozmadan yapıyorum ben diyetisyene de gidiyorum bu verdiğim kiloyo yağ olarak vermişim onun ölçümü falan yapıldı doktora bunu söylediğimde de bir zararını olmadığını rahatlıkla yiyebileeğimi aralara falanda ekleyebileceğimi söyledi beni tok tutuyor üstelik benim kabızlık sorunum da avr ona da iyi geldi belki her gün değil ama 2-3 güne bi muhakkak çıkıyorum artıkl mide ağrılarım yok mesela ama sanırım o biraz da sirkeli su dan kaynaklanıyor ağrılarımın olmayışı doktorda yağdan gitmiş kiloların deyince etkisinin olduğunu anladım zaten yoğurt yiyoruz bol bol içine şeker dışında bir şeyleri katmanın zararı yok bence deneyebilirsiniz arkadaşlar ben hapsinden yüz gr aldım on iki lira verdim ve baya var tadı ilk garip geliyor ama yedikçe insan alışıyor bir iki gün zorlanırsınız ama eminim alışacaksınız denemenizi tavsiye ederim,,,,
yalnız gebe insanların kullanmsını hiç kimse öner miyor özellikle zor hamilelik geçirenler için bu zayıflamak için kullanılan bir şey ve ömür boyu kullanılacak bir şey değil dr. gebe olmadığımı bildiği için kullanmamı önerdi onun dışında bi riski yok hamilelerin diyet yapılmasıs da normalde istenmiyor düzenli ve herşeyden yemeleri azar azar yemeleri söyleniyor onlarada hamilelik farklı bir şey olduğu için herşeye dikkat etmek gerekiyor gebeyseniz bunu yapmayın ama değilseniz rahatlıkla uygulaya bilir siniz
Bence sen hiçbişii yapma cınımmm sana yaramaz bak bunlar sen uzak dur bu tür şeylerden litfennn olarmı bebemm benimm sana yenilmek çok yakışıyooooooortesekkürler hizli cevabin icin.Bende yarin alayim bi deneyeyim..
Birde sirke koymak sartmi..ben cörek otu sevmiyorum,koymasam sorun olmaz sanirim:26:
Anammm kuzu kopye çekmeyemi geldin senn
Rica ederimde ama ben onu senin için paylaşmadımdıydıkiiiiiiiiii
Yaw pegasus yapmasa çok iyi olucak ama yaa
Bence sen hiçbişii yapma cınımmm sana yaramaz bak bunlar sen uzak dur bu tür şeylerden litfennn olarmı bebemm benimm sana yenilmek çok yakışıyooooooor
Ayy canım benim biz pegasusla yarıştayız, geçen hafta korkunç bir fark ile yendim onu ben ve bu hafta da yenicem tabii..Bak sen ona kremalı pasta tarifinde felan yardımcı ol tamammı, duymasında sen deki çook kilo verdiren karışım diye ona hamur işi, tatlı felan tarifi ver kuzuuyardımcı olabildiysm ne mutlu bana yine sormak istediğin varsa yardımcı olurum ama şimdilik benden bu kadar yarın ancak 2 rekat namaz kılıp yatmam gerekiyor daha sabah namazına kalkaçam sonra kız da uyanıyor uyuyamıyorum o yüzden iyi geçeler şimdilik yarın görüşmek dileğiyle :)
Hıı gel gel sana çok yardımcı olucak arkideş cınımmmmKesinlikle cok yardimci oldun cnm,takildigim yerde yardimina basvururum
Iyi geceler
Gökte demek istedin galiba zuzummGunaydin arkadaslar,
Yerde ararken burda buldum sagol kaptanim :)
Aman canım ölee çoklu yoğurt kabına hiiç hazırlayamam, hemen iki kaşık yoğurda yapıp gözüm burnum kapalı yutarım iğğrençliği..Yalnız cidden tok tutuyor o kesin yani..günaydın demeden yani destursuz başlamışım söze...
Öncelikle hepinize günaydın takımımmmmm
yaşasın silindi notamız. umarım aynı duruma bi daha düşmeyiz.
gamze sağolsun ben de ondan öğrendim ve yapıyorum.
tok tutuyor.
Bana tarçın dokunduğu için bi diyetisyenden zayıflatıyor diye duyduğum kişnişi tarçın yerine kullanıyorum.
günde 2 veya 3 defa öğünden önce yiyorum. evet işe yarıyor. mesela dün öğlen kesinlikle benim doymak bilmeyeceğim aşırı yiyeceğim bir gezme-yemek tarzı oldu. ama ben sadece yarımdilim ekmek+yarım kkibrit kutusu tahin helva ve 1 kare çukulata kaçırdım. vee öğlen yemeğim gecikip çok da doyunca akşam yemeğinde az yiyerek bunları da telafi ettim bile.
*** yeni, başlayanlara birer yiyimlik hazırlamalarını tavsiye ederim. karışımın tadı bi çok insana kötü gelebiliyor ve hemen bırakıyorlar. bana da ilk zaman zor geldi yemesi ama kilo verdirdiğini görünce zorla da olsa devem ettim. şimdi seve seve yiyorum.
ben artık 650 gramlık light yoğurt paketinin tamamını baharatlayıp hazırlıyorum. elimin altında hazır bulunuyor, her defasında baharatlık, çay kaşığı vs. ile uğraşmıyorum.mesela dün öğlen mangal yapmaya gidecektik , millet beni dışarda beklerken ben hemen yoğurdumu kaşıklayıvedim.
*** 650 gram yoğurt yaklaşık 18 yemek kaşığı geliyor .bu zerdeçal, zencefil ve tarçından 6şar çay kaşığı koymak anlamına geliyor
Ben bugün tartılmadım ama dün sabah 64,5 tum..Bugünde artı gelmiştir kesin üstüne,çünkü akşam yemiştim bişiler, yarın sabah bakalım ne çıkıcam..Bu karışım böle tok tutarsa akşam zevkle yutarım anacım ohh ne alakızlar genel durumumu öztleyeyim. gene ufak tefek kaçamaklarım oldu. hatta cumartesi gece buraya yazıp çıktıktan sonra 3 kaşık bulgur pilavu kaçamağı ve yukarıda yazdığım kaçamak da pazar günü oldu. geriye kalan her şeyi tam yaptım.
Sonuç dün +100 gram, bugün +100 gram. yani toplam 200 gram. o da wc problemi başladı ondandır.
normalde gece 3 kaşık bulgur bile yesem yarım kilo fazla gelirdim ertesi sabah, 100 gram fazlalık demek kilo veriyorum anlamına geliyor.
Ah cnm,benden kacarmi sandin.Hemen geldim ajan gibi,baktimki takimda moda olmus,bizim kizlarda basladi,tabi bende
Gizli seylerinizi ulu orta yazmayin bence,aranizda casuslar olabilir:82::82:
Bu hafta yencem cnm seni,kurtulusun yok
Hadi bakalim,bende bisiklet turlarimi 1,30 dk dan 2,30 dk ya cikarayim o zamanGörceezzzz cınımmmm kim yenicekkkksana inat çıkamadığım sabah yürüyüşlerime hatta koşularıma başlicam işte..
İçimdeki akrebi uyandırdın kuzu mimkin değil beni yenemezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hadi bakalim,bende bisiklet turlarimi 1,30 dk dan 2,30 dk ya cikarayim o zaman
Kac zamandir mezun olamadin,sayemde mezun olcan akrepcigimBak iyi hatırlattın bisiklet turunuda ekleyeyimm hemennnnnnnnnnnnohh yandannn pegasus beni yenemeeez
Ayy canım benim biz pegasusla yarıştayız, geçen hafta korkunç bir fark ile yendim onu ben ve bu hafta da yenicem tabii..Bak sen ona kremalı pasta tarifinde felan yardımcı ol tamammı, duymasında sen deki çook kilo verdiren karışım diye ona hamur işi, tatlı felan tarifi ver kuzuu
kaptanım pegasusla kapıştığımızı biliyorum mesajlarınınzdan daha önce anlamıştım ama ben herkes zayıflasın istediğim için tarifi verdim biz daha az yeriz daha çok spor yaparız onu geçeriz ayrıça biz hepimiz yapalım bunu onlarda tadını sevmeyip yapmayanlar olur yine biz onları geçeriz :)))))))))))))))))
tadı biraz garip çünkü
Ayy canım benim biz pegasusla yarıştayız, geçen hafta korkunç bir fark ile yendim onu ben ve bu hafta da yenicem tabii..Bak sen ona kremalı pasta tarifinde felan yardımcı ol tamammı, duymasında sen deki çook kilo verdiren karışım diye ona hamur işi, tatlı felan tarifi ver kuzuu
kaptanım pegasusla kapıştığımızı biliyorum mesajlarınınzdan daha önce anlamıştım ama ben herkes zayıflasın istediğim için tarifi verdim biz daha az yeriz daha çok spor yaparız onu geçeriz ayrıça biz hepimiz yapalım bunu onlarda tadını sevmeyip yapmayanlar olur yine biz onları geçeriz :)))))))))))))))))
tadı biraz garip çünkü
Gamzecim seni takip ediyorum bu haftaki kilo kaybın iyi olursa bende baslicam...benim karışımım daha farklı ve kilo kaybı için değil tatlı krizlerim için...orucken nasıl uygularım onuda bilemiyorum şimdilik...
Gamzecim seni takip ediyorum bu haftaki kilo kaybın iyi olursa bende baslicam...benim karışımım daha farklı ve kilo kaybı için değil tatlı krizlerim için...orucken nasıl uygularım onuda bilemiyorum şimdilik...
yatmadan önce ve iftarda yiyebilirisn senin karışımın nasıl başlayabilirsin herkese tavsiye ediyorum gerçekten verdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?