Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Walla geri alırsan senin kadar üzülürüm....lütfen tatilleri de organize et artık...veeeeee darısı başıma tabii

merhaba kızlar bu menumu yazayım

sabah: kuymak
peynir
çay
2 dlm ekmek

öğle: 3 dlm ekmek
zeytin
domates
peynir

akşam:
helva
yarım gözleme...off bu ne yaa yazınca cozuttuğumu anladım valla((( en kısa zamanda eski performansıma donmezsen kilo alacam

yoğurt kürümü yapıyon kıııı işe yarıyormuki???

allah yar ve yardımcın olsun canım..herşeyin haırlısı inşlh olur senin içinn

Ohhhh motivasyon cok iyi masallah. Devami gelsin yaglar su gibi akip gitsin insallah.

Her sabah 5te kalkan ben bugün doğal olarak 4te ayaktaydim saat 11 ama ben günü bitirdim neredeyse...40 dk yürüyüş yaptım aslında daha da yapardım ama oruç başıma vurur diye geri döndüm...çamaşır ütü bitti...kizimin ödevine yardım ediyorum bir yandan ve daha öğle olmadı :) hava da güzel anadolu kavagina gidelim diyorum ama bakalım gözüm alırsa...

Şimdiden bugünkü menüyü de yazayim...malum dünkü misafirden sonra bir haftalık yemek stoğu var :)

İftar : 6 yk zeytinyağlı fasulye
1 minik zeytinyağlı dolma
bol salata
50 gr ekmek

sahur : yoğurt karışımı ama benimki ballı cevizli :)

Yatarken sirkeli su

2. TAKIM
  • 330. Etap => 0,22% => 1. NOTA
  • 332. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM

• 332. Etap => -0,2% => 1. NOTA

5. TAKIM

• 332. Etap => -0,42% => 1. NOTA

8. TAKIM

• 330. Etap => 0,26% => 1. NOTA
  • 332. Etap => -0,03% => 2. NOTA => 1. SARI KART

9. TAKIM

• 332. Etap => -0,05% => 1. NOTA

13. TAKIM

• 332. Etap => -0,17% => 1. NOTA

14. TAKIM

• 332. Etap => -0,17% => 1. NOTA

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::92::92::92::124::124:

Hadi bu gazla diğer notaları da sildirelim :)

Hadi bu gazla diğer notaları da sildirelim :)

Maalesef canım diğer notalar cezaya dönüştü, paşalar gibi her hafta listeleri biz düzenliyoruz..Tabi takım olarak düştüğümüz içler acısı durumda cabası

Nesee biz bugüne bakmaya, bugünü kurtarmaya devam ediyoruz:118::118:

herkese iyi akşamalr

bugün biraz geç kaldım ama olsun bugün pazar

sabah : sirkeli su yoğurt karışımı

öğle: patlıan yoğurt karışımı

akşam : biber kızartması yoğurt karışımı makarna (2 yemek kaşığı kdar )

aralarda : nar

spor : yarım saat plates

kitap : kuran-ı kerim sözler cevşen (birazdan başlayaağım )

yoğurt kürümü yapıyon kıııı işe yarıyormuki???

allah yar ve yardımcın olsun canım..herşeyin haırlısı inşlh olur senin içinn

merhaba ;

yine burada kadınlar kulübünde buldum onu günde 300-500 kilo verdiriyormuş bir kase yoğurt bir çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın ve çörek otu katıyorum sabah öğlen akşam aç karnına yiyorum kendimi daha hafif hissediyorum midemi daha rahat hissediyorum normalde kilo veriren mide ağrılarım olur nefes alamam tıkarım şuanda öyle bir şey yok allah a şükür onu yapıyorum

Son düzenleme:

Buna bende başlicam bu hafta, tabii yarın almayı hatırlamam lazım önce

Cnm yogurt karisimini detayli yazarmisin,birde faydasini gördünmü acaba..

Cnm yogurt karisimini detayli yazarmisin,birde faydasini gördünmü acaba..

kaptanımız linki vermiş oradan inceleyebilirsiniz
hergün 3 defa aç karnına yameklerden ya yarımsaat yada 20dk öne yiyorum bir kase yaklaşık iki yemek kaşığı yoğurtun içine bir çay kaşığı zençefil tarçın ve zerdeçal ama hedef52 arkadaşımızla bunu konuşmuştuk o da başladı hatta o çörek otrunun da koyduğunu söyleyince bende daha önceden duymuştum çörek otunun özellikle karın bölgesini zayıflattığını onu da ekledim yoğurdun içine ve daha rahatım hiç bozmadan yapıyorum ben diyetisyene de gidiyorum bu verdiğim kiloyo yağ olarak vermişim onun ölçümü falan yapıldı doktora bunu söylediğimde de bir zararını olmadığını rahatlıkla yiyebileeğimi aralara falanda ekleyebileceğimi söyledi beni tok tutuyor üstelik benim kabızlık sorunum da avr ona da iyi geldi belki her gün değil ama 2-3 güne bi muhakkak çıkıyorum artıkl mide ağrılarım yok mesela ama sanırım o biraz da sirkeli su dan kaynaklanıyor ağrılarımın olmayışı doktorda yağdan gitmiş kiloların deyince etkisinin olduğunu anladım zaten yoğurt yiyoruz bol bol içine şeker dışında bir şeyleri katmanın zararı yok bence deneyebilirsiniz arkadaşlar ben hapsinden yüz gr aldım on iki lira verdim ve baya var tadı ilk garip geliyor ama yedikçe insan alışıyor bir iki gün zorlanırsınız ama eminim alışacaksınız denemenizi tavsiye ederim,,,,

yalnız gebe insanların kullanmsını hiç kimse öner miyor özellikle zor hamilelik geçirenler için bu zayıflamak için kullanılan bir şey ve ömür boyu kullanılacak bir şey değil dr. gebe olmadığımı bildiği için kullanmamı önerdi onun dışında bi riski yok hamilelerin diyet yapılmasıs da normalde istenmiyor düzenli ve herşeyden yemeleri azar azar yemeleri söyleniyor onlarada hamilelik farklı bir şey olduğu için herşeye dikkat etmek gerekiyor gebeyseniz bunu yapmayın ama değilseniz rahatlıkla uygulaya bilir siniz

Son düzenleme:
tesekkürler hizli cevabin icin.Bende yarin alayim bi deneyeyim..
Birde sirke koymak sartmi..ben cörek otu sevmiyorum,koymasam sorun olmaz sanirim:26:

tesekkürler hizli cevabin icin.Bende yarin alayim bi deneyeyim..
Birde sirke koymak sartmi..ben cörek otu sevmiyorum,koymasam sorun olmaz sanirim:26:

sirkeyi yoğurdun içine koymuyorum onu su ve bala karıştırıp içiyorum bi sabah bir de akşam yatarken
yoğurt ise 3 defa zencefil zerdeçal tarçın çörek otu
çörek otunu koymayabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…