onlari da xiyorum ama gunde 10-12 tane artik.3cay bardsgi bana kilo verdirmiyo:)
kizlar sabah 100 gr. daha eksiktim. hafta ici ysptiklarimin aynini yapmaya calistim.oglen gene gezmelrrdeydik.ogle yemegi gecikince 15 findik yedim.cafe gibi bi yerdi.corba olmayinca kahvalti oldu bol proteonli+2dilim de ekmel kacti.
akssm corba.pirasa.yogurtla telafi.
birszdsn 2bardk 5i1yerde cay
günaydın :))))))))
herkes bol gülücüklü rahat gün geçirsin
diyet menüm
sabah : dün çok kilo vermediğimi görünce sabah sadece sirkeli suyumu içtim ve yoğurdumu yedim
öğlen : yine yoğurt karışımım mercimek çorbasıı haslama tavuk salata
akşam : yoğurt karışımı kapıska(lahana yemeği) salata 1dilim ekmek
sınırsız çay
1 fincan kahve
2-3 litre su
3 bardak yeşil çay
spor : plates
kitap : kuran-ı kerim sözler cevşen
merhaba arkadaşlar yeni bir işe başlayacağım pazartesi günü benim için daha hayırlı olması için sizden dua istiyorum şimdiki başlayacağım iş daha iyi gibi gözüküyor çakışma saatleri açısından maaş konusunda falan haftanın 5 günü çalışıp sabah 9 dan 3 e kadar çalışıp maaş+prim+sigorta şeklinde çalışacağım burada sigortam yok üstelik 500liraya çalışıyordum yetmiyordu mağlum o yüzden değişiklik yapıyorum benim ve kızım için hayırlı olması iççin dua edermisiniz teşekkür ederim
kizlar sabah 100 gr. daha eksiktim. hafta ici ysptiklarimin aynini yapmaya calistim.oglen gene gezmelrrdeydik.ogle yemegi gecikince 15 findik yedim.cafe gibi bi yerdi.corba olmayinca kahvalti oldu bol proteonli+2dilim de ekmel kacti.
akssm corba.pirasa.yogurtla telafi.
birszdsn 2bardk 5i1yerde cay
2. TAKIM
- 330. Etap => 0,22% => 1. NOTA
- 332. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
- 332. Etap => -0,2% => 1. NOTA
5. TAKIM
- 332. Etap => -0,42% => 1. NOTA
8. TAKIM
- 330. Etap => 0,26% => 1. NOTA
- 332. Etap => -0,03% => 2. NOTA => 1. SARI KART
9. TAKIM
- 332. Etap => -0,05% => 1. NOTA
13. TAKIM
- 332. Etap => -0,17% => 1. NOTA
14. TAKIM
2. TAKIM
- 330. Etap => 0,22% => 1. NOTA
- 332. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
- 332. Etap => -0,2% => 1. NOTA
5. TAKIM
- 332. Etap => -0,42% => 1. NOTA
8. TAKIM
- 330. Etap => 0,26% => 1. NOTA
- 332. Etap => -0,03% => 2. NOTA => 1. SARI KART
9. TAKIM
- 332. Etap => -0,05% => 1. NOTA
13. TAKIM
14. TAKIM
Hadi bu gazla diğer notaları da sildirelim :)
yoğurt kürümü yapıyon kıııı işe yarıyormuki???
allah yar ve yardımcın olsun canım..herşeyin haırlısı inşlh olur senin içinn
merhaba ;
yine burada kadınlar kulübünde buldum onu günde 300-500 kilo verdiriyormuş bir kase yoğurt bir çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın ve çörek otu katıyorum sabah öğlen akşam aç karnına yiyorum kendimi daha hafif hissediyorum midemi daha rahat hissediyorum normalde kilo veriren mide ağrılarım olur nefes alamam tıkarım şuanda öyle bir şey yok allah a şükür onu yapıyorum
Cnm yogurt karisimini detayli yazarmisin,birde faydasini gördünmü acaba..herkese iyi akşamalr
bugün biraz geç kaldım ama olsun bugün pazar
sabah : sirkeli su yoğurt karışımı
öğle: patlıan yoğurt karışımı
akşam : biber kızartması yoğurt karışımı makarna (2 yemek kaşığı kdar )
aralarda : nar
spor : yarım saat plates
kitap : kuran-ı kerim sözler cevşen (birazdan başlayaağım )
Baska bisey istesymisim keske.Bende tam onu soruyordum,sen paylasmissin..Tesekkürler cnmYoğurt karışımı ile ilgili link kızlar, ilginizi çekerse bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
Cnm yogurt karisimini detayli yazarmisin,birde faydasini gördünmü acaba..
tesekkürler hizli cevabin icin.Bende yarin alayim bi deneyeyim..kaptanımız linki vermiş oradan inceleyebilirsiniz
hergün 3 defa aç karnına yameklerden ya yarımsaat yada 20dk öne yiyorum bir kase yaklaşık iki yemek kaşığı yoğurtun içine bir çay kaşığı zençefil tarçın ve zerdeçal ama hedef52 arkadaşımızla bunu konuşmuştuk o da başladı hatta o çörek otrunun da koyduğunu söyleyince bende daha önceden duymuştum çörek otunun özellikle karın bölgesini zayıflattığını onu da ekledim yoğurdun içine ve daha rahatım hiç bozmadan yapıyorum ben diyetisyene de gidiyorum bu verdiğim kiloyo yağ olarak vermişim onun ölçümü falan yapıldı doktora bunu söylediğimde de bir zararını olmadığını rahatlıkla yiyebileeğimi aralara falanda ekleyebileceğimi söyledi beni tok tutuyor mide ağrılarım yok mesela ama sanırım o biraz da sirkeli su dan kaynaklanıyor ağrılarımın olmayışı doktorda yağdan gitmiş kiloların deyince etkisinin olduğunu anladım zaten yoğurt yiyoruz bol bol içine şeker dışında bir şeyleri katmanın zararı yok bence deneyebilirsiniz arkadaşlar ben hapsinden yüz gr aldım on iki lira verdim ve baya var tadı ilk garip geliyor ama yedikçe insan alışıyor bir iki gün zorlanırsınız ama eminim alışacaksınız denemenizi tavsiye ederim
tesekkürler hizli cevabin icin.Bende yarin alayim bi deneyeyim..
Birde sirke koymak sartmi..ben cörek otu sevmiyorum,koymasam sorun olmaz sanirim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?