Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kac zamandir mezun olamadin,sayemde mezun olcan akrepcigim

Bak şimdi bu olmadı........

Öncelikle ben kimsenin sayesinde mezun olmam canım çünkü uzun zaman önce zaten mezun olmuştum...

...ve bu saatten sonra senle olan yarışmamızdan çekiliyorum..

merhaba kızlarr
ben buara yıne cozutuk devam ediyorum bu yoğurt karışımını emzırenler yapabilir değilmi gerci kızım aylık artık

Bildiğim kadarı ile hamile ve emziren bayanlar kullanamıyor canım bu karışımı..

Kızlar bu akşam acaip bir yeme isteğim var...acılı ekşili baharatlı birşeyler...ne yaptıysam başedemedim :/ şimdilik tehlikeli şeyler yemedim ama nasıl sabah olcak bilmem :/

Kızlar bu akşam acaip bir yeme isteğim var...acılı ekşili baharatlı birşeyler...ne yaptıysam başedemedim :/ şimdilik tehlikeli şeyler yemedim ama nasıl sabah olcak bilmem :/

Naneli/mentollü sakız at ağzına canım yada yeme isteği geldikçe bol su iç aman dikkat et..

Arkadaslar yuzum kizararak yaziyorum...
Menum kotu. Zumbaya gitmedim. Suyu az ictim.
Sabah 1 kasarli tost

Oglen corn flakes 1.5 b sut ve keten tohumu ile.

Aksam 1 waffle

Su az, gezi bol.

Son düzenleme:
Kızlar bugün tartıldım 64,8 çıktım..Abooo demekki dün daha fazla imişim..Pazar akşam yemeği sonrası epey bişiler hüpletmiştim..
Nesee şu 400 gramındaa gitmesi lazım..Bakalım şu yoğurt karışımı yarın sabaha kadar yok edebilecekmi o fazlalığı

Evet kızlar hepimiz asılıyoruz bu hafta, bu hafta 1. olalım, bir dahaki anlizlerde en sonda değil en başta biz olalım

Ya anlamadığım bir durum daha var, Tabağa kattığım iki kaşık yoğurt, karışımı ekledikten sonra oluyor üç kaşık
Allahım nasıl acı bir durum, nasıl bir işkence oluyor o son kaşığı yemek anlatamam valla kendime kahrediyorum bunca kiloyu aldığım için ve yemek yememeye nerdeyse yemin edicem yahu

Korkutma beni :/ ben de birazdan markete gidip zerdecal alcam ama bişey sormak istiyorum...light ürünleri benim dr asla onaylamıyor...normal yoğurtla yapsam nolur ki??

Korkutma beni :/ ben de birazdan markete gidip zerdecal alcam ama bişey sormak istiyorum...light ürünleri benim dr asla onaylamıyor...normal yoğurtla yapsam nolur ki??

Ben zaten normal yoğurtla yapıyorumki Light ürün hiç kullanmam ben..

Selenin teklifine uyarak bugün müze turu yapıyoruz 2 kadın 5 çocuk :) akşama bildirimde bulunmazsam gerekli mercilere bildirin lütfen :) alllaaaaaam akıl sağlığım sana emanet...iyi tarafı booooolca yürüyüş olcak :)

Siz uyuyun uyuyun!!! Ben bi yürüyüp geleyim :)

bu ne hızzzz

Ne uyumasıııı ben yürüyüp hatta koşup geldim duşumu aldım bileeeeeeeeeee

bu daha hızlıı

Bildiğim kadarı ile hamile ve emziren bayanlar kullanamıyor canım bu karışımı..

ama olmadı şimdi yaa benim kzım 16 aylık ek besinlere başlayalı baya oldu tarcı arada kullanıyorum zerdecal ve zencefilmi etkilerki acaba beni tok tutacak bişeyler lazım bana

Yorguuun bitkiiiiin ama musmutlu bisekilde döndük yuvaya...bol yürüdük veledlerin peşinde koşturduk ama gelince de yedik yedik walla :/

İftar : 5 ızgara kofte soğan
7 yk taze fasulye
3 dlm ekmek :/

Sahur : 6-7 yk taze fasulye
armut veya mandalina

Sahur menümü değiştiriyorum :) dibek kahvesi iki kare bitter cikolata

Sabah :Limonlu su yoğurt karışımı peynir ekmek acıka yumurta Öğle : hiç bir şey yok Akşam : bamya mercimek çorbası salata. Spor : yürüyüş ve ev temizliği. Kitap: Kur'an- ı Kerim cevşen sözler

Bugün bende hep dışardaydım..Sabah kahvaltı sonrası çıktık akşam üstü arkadaşa geçtik. Akşam menüm bir porsiyon çiğ köfte bol yeşillik, azıcık tavuk döner, 2 kaşık çorba, az lavaş, 1 bardak kola...

Öğleden sonra bir kaç tane kuru pasta, su..

Şu an çayımı içiyorum..

Bugün yoğurt karışımımı sadece sabah yedim.. Diğer öğünler olamadı maalesef..

Akşam kola olmasa iyi olurdu ama baş ağrısından ölüyordum, kan şekerim düştü sanırım yoğun proğram sonrası, ağrı kesici de yoktu, ben de yemede buldum sanırsam çareyi..

Son düzenleme:

bende basım agrıdıpında aynını ypıyorum işe yarıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…