Kac zamandir mezun olamadin,sayemde mezun olcan akrepcigim
merhaba kızlarr
ben buara yıne cozutuk devam ediyorum bu yoğurt karışımını emzırenler yapabilir değilmi gerci kızım aylık artık
Kızlar bu akşam acaip bir yeme isteğim var...acılı ekşili baharatlı birşeyler...ne yaptıysam başedemedim :/ şimdilik tehlikeli şeyler yemedim ama nasıl sabah olcak bilmem :/
yatmadan önce ve iftarda yiyebilirisn senin karışımın nasıl başlayabilirsin herkese tavsiye ediyorum gerçekten verdiriyor
Benimki zencefil çörekotu tarçın bal ve ceviz içeriyor... Yarın başlayayım ben de...bugün hiç canım istemiyor onu :)
Naneli/mentollü sakız at ağzına canım yada yeme isteği geldikçe bol su iç aman dikkat et..
Siz uyuyun uyuyun!!! Ben bi yürüyüp geleyim :)
Ya anlamadığım bir durum daha var, Tabağa kattığım iki kaşık yoğurt, karışımı ekledikten sonra oluyor üç kaşık
Allahım nasıl acı bir durum, nasıl bir işkence oluyor o son kaşığı yemek anlatamamvalla kendime kahrediyorum bunca kiloyu aldığım için ve yemek yememeye nerdeyse yemin edicem yahu
Korkutma beni :/ ben de birazdan markete gidip zerdecal alcam ama bişey sormak istiyorum...light ürünleri benim dr asla onaylamıyor...normal yoğurtla yapsam nolur ki??
Siz uyuyun uyuyun!!! Ben bi yürüyüp geleyim :)
Ne uyumasııııben yürüyüp hatta koşup geldim duşumu aldım bileeeeeeeeeee
Bildiğim kadarı ile hamile ve emziren bayanlar kullanamıyor canım bu karışımı..
Yorguuun bitkiiiiin ama musmutlu bisekilde döndük yuvaya...bol yürüdük veledlerin peşinde koşturduk ama gelince de yedik yedik walla :/
İftar : 5 ızgara kofte soğan
7 yk taze fasulye
3 dlm ekmek :/
Sahur : 6-7 yk taze fasulye
armut veya mandalina
Bugün bende hep dışardaydım..Sabah kahvaltı sonrası çıktık akşam üstü arkadaşa geçtik. Akşam menüm bir porsiyon çiğ köfte bol yeşillik, azıcık tavuk döner, 2 kaşık çorba, az lavaş, 1 bardak kola...
Öğleden sonra bir kaç tane kuru pasta, su..
Şu an çayımı içiyorum..
Bugün yoğurt karışımımı sadece sabah yedim.. Diğer öğünler olamadı maalesef..
Akşam kola olmasa iyi olurdu ama baş ağrısından ölüyordum, kan şekerim düştü sanırım yoğun proğram sonrası, ağrı kesici de yoktu, ben de yemede buldum sanırsam çareyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?