Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menumuzu yazalım

sabah: patates az
1 dlm ekmek
peynir

ara: yogurt

öğle:domates
salatalık
1 dlm ekmek

nescafe

ara. 2 kase makarna

akşam: 1 dlm ekmek
menemen
,

Yoğurt yiyenler kervanına katıldım az önce :) zerdecal bulamadım bugün ama zencefil tarçın çörek otu karıştırdım kötü bir tadı yoktu...yani çok kötü değildi :) ama akrebin dediği gibi iki kaşık oldu dört kaşık oldu :) hadi bakem mucize bekliyorum :)

Cok sevindim canim. Ama biz gidemedik Arkadasim atalete dustu. Kipirdamak istemedi. Olan cocuklara oldu uzulduler. Ben de bu sayede Sehir disindan gelen bir arkadaşımı gormus oldum. Her serde bir hayir vardir ya iyi oldu. Kizim da babasiyla vakit gecirdi.

29 Ekim
Sabah 1.5 kase corn flakes keten tohumu, yulaf kepegi ile.

Ara minik bir gofret cikolata.

Ogle karisik tost

Aksam 1.5 lavasa cig kofte. Domates salatasi. Canim sadece cig kofte cekti:)

Bugun tartildigimda 1 kg gitmis diye sevinmistim. Nedeni ise iki gundur az su icmemmis Su 1 lt

Olmaas zerdeçalda bulman ve eklemen lazım şekerim
Akşam menümüz benziyormuş..

Tatlım senin ayrılma nedeni ne idi? Kaç kilo ile ayrıldın ve şu an kaçsın şekerim vee lütfen paylaşımlarını biraz daha çoğalt tatlım olurmu

menümmmmmmmmmmmmm

sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek öncesinde yoğurt karışımım

öğlen : hiç bir şey yok

akşam : ıspanak yoğurt karışımım yoğurt çorbaası

ara: ceviz

spor : plates

kitap: kuran-ı kerim sözler cevşen

yoğurt karışımı hepimizi zayıflatması niyetiyle kızlar besmele çekip yiyelim bol bol zayıflayalım :)))))))

selamlar
-selennnnnnnnn ne de çok tost yiyorsun yazmaya sabah vaktim olmadı, şimdi de yüzüm yok çünküm az önce ben de tost yedim
-seldom yoğurt karışımın hayırlı uğurlu olsun, evet zerdeçal bul bir şekilde. DNA tamiri gibi müthiş bi özelliği var zerdeçalin
- gamze ve akrep iyi gördüm sizi
-trabzonspor da yoğurt karışımı yiyiyiz yani genel olarak

arkadaşlar biraz motivasyonum düştü. +100+100 derken sonra bi de bağırsak tembelliği oldu. dün de biraz yedim. bugün telafi etmek için sabah yoğurt karışımı +3 yk yoğurt yedim evden çıktım. dışarda işlerim erken bitti 30 dk. kadar yürüdüm. dönüşte de az yiyim yok hiç yemiyim derken tost aldım ve yedim.kendimi affetmem lazım:26:

Kızlar ben sabah tartıldım 67 geldim tartıdaaa yani küsüratını hiç hatırlamıyorum bile anlamadım ben kesin var bir hata ya bende ya tartıda
Ya olacak şeymiki daha dün tartıldım 64,8 gelmiştim..Tamam dün karışımdan sadece sabah yedim akşamda baş ağrısı ile karıştı biraz menü..
Uff yaa ne çabuk artıyorki bende kilo işlerii..
Ama kesin hata vardır diyorum ben yine..
Sabaha bakcaz artık :18::18:

Bende de var o tembellikten..Geçen hafta mecburen aldığım kas gevşeticinin, ishal yapma gibi yan etkisi vardı ve iştahım sıfırdı..Bir iki lokma yiyordum yarımsaat sonaadaa hoop wc oluyordu..
Ben o kas gevşeticiyemi talip olsam napsam
Bugün sabah yoğurt karışımı sonrası eşkili köfte çorbası içtim bir porsiyon, ha birde kendi yapımım minik poğaça,kızımın beslenmesine yaptım sıcak sıcak fırından çıkınca yedim bi tane..
Öğlen: İki küçük tavuk hamburger ve patates kızartma..
Öğleden sonra bir kupa kayısılı form çayı ve bir fincan şekersiz türk kahvesi..

Hala boğazıma kadar tokum sanki ha aklıma sabah tartıdaki rakamlar gelince feci oluyorum yaa dön dolaş ye diyorum o kadar yanii

aç karna mı 67 64,8den 67 olması su kaybedip ödem tuttuğun anlamına geliyor. ğer yediğin içtiğine güveniyorsan basküldeki +-2 kiloyu çok önemseme. baskülün de yanlış ölçüyor olabilir. belki de baskülü koyduğun yerde bi eğim falan vardır..
neyse canını sıkma devam et.
Bi de mezun oldum falan dedin nedir o işler kaçla başladın da mezun oldun?kilo mu aldın tekrardan? hedefin nedir bilelim yani...

öğlen yeterince yemişiz akşamı sebze+yoğurt+çorba+salata ile kapaymak lazım...mümkünse bi de spor yapmak...
-forumda yeni başarı öyküleri var mı diye baktım yoktu. bu milletin taze başarı öykülerine ihtiyacı varinşallah bizler de ilerde kendi başarı öykümüzü paylaşırız.
- öyle böyle derken cumaya +++ olmayalım

Tabi canım ben daha önce mezun olmuştum ve kısa sürede geri aldım o kiloları..Hedefim şu an için 60 ı göreyim sonrası bakcaz bakalım

Akşam çiğköfte felan yedim son az dürüm, kola felan..Her ihtimal olabilir bakcaz yarın sabaha olmadı akşam benimkini çıkartırım basküle onun kilo sabittir adam o kaa yer yer kilo oynamaz gıcıkk bi durum yaa

Akşamı sadece yoğurt karışımı ile kapatmayı düşünüyorum..Evet dediğin gibi spor yapmalı..Zaten tempolu yürüyüş yaptım öğleden sonra..

Hayıır kesinlikle artı ile gelmiyoruz cuma..Tümmm takımlar rakibimizdir canım..Rakiplerimizi geçmeliyiz

Ben şimdi tempolu bir yürüyüş ile kızın okuluna gideyim hem spor olsun..Görüşürüz şekerler..

Evet bugün akşamdan başlıyoruz mideleri aza alıştırmaya ve yarında cuma hafiiiiiif bi şekilde kalıyoruz şekercikler

Şimdi arkadaşlar, bizim psikopat bir muduremiz vardı...ama gerçekten zalim...başka bir sıfat yumuşak kalıyor yanında...tabi bolca şikayet edilince burdan alındı...ama kadindaki hırsa bak ne yaptı etti geri döndü bide facebooka yazmış dönüşüm muhteşem olacak diye :/ bugün bi toplantı yaptı anam iflahimizi söktü direk hiçbiriniz hint kumaşı degilsinizden başladı ayağınızı denk alın daha güçlü döndümle bitirdi...acaip gergin mutsuz birgün yaşadık...allah basimizdakileri ıslah etsin...bu kadar insanı uzeni nasıl hala geri gonderirler anlayamiyorum :/ hasılı çok mutsuzum

Gelelim menüye

bugün regl oldum oruc değildim...

Sabah : 1 dereotlu ev pogacasi
1 dlm ıspanaklı börek
domates salatalık biber

öğle : yok

akşam : 1 porsiyon firinda patates kofte
100 gr ekmek

2 lt su

Allah yardımcınız olsun canım..O kadının şerrinden korunmak için bol bol ayetel kürsü oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…